توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ اشباع شده؟؟؟
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 04:47
سلام دوستان میخایم کاره هاستینگ راه بندازیم یه سواله که ذهنم رو مشغول کرده اگه کسی میدونه جواب بده!!
فکر می کنم که کاره هاستینگ اشباع شده؟ ویه هاستینگ نو پا نمی تونه پا به عرصه رقابت بذاره و رشد کنه!
نظر شما چیه؟ آیا واقعا کاره هاستینگ اشباع شده؟؟؟
DreamServer
August 28th, 2012, 04:55
اگه خوب شروع کنید و دانش فنی خوبی داشته باشید و سرویس خوب ارائه بدید همیشه جا برای شما میتونه باشه توی هر کاری! هر کاری شروعش ضرر و خاک خوردن داره ولی خب بعدش میشه شروع کرد و خوب کار کرد!
MagicVps.Com
August 28th, 2012, 05:00
هنوز حتی به 1/4 ظرفیتش هم نرسیده چه برسه به اشباه شدن
ولی خوب کسیکه بخواد نتیجه بگیره باید وقت صرفکنه هزینه کنه تبلغات کنه اینطوری نیتس تا بگه سلام بهش بگن بفرما پول
اگر میتونید وقت صرفکنید هزینه تبلغات کنید تیم متخصص و قوی و با دانش روز داشته باشید مطنا نتیجه خواهید گرفت
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 05:01
من یه مقداری تو دانش فنی مشکل دارم!
1. دست تنهام
2. مشکلات احتمالی مثلا برای وی پی اس یا سرور اختصاصی رو نمی تونم حل کنم!! فوقش بتونم رییوتش کنم :دی
DreamServer
August 28th, 2012, 05:09
دست تنها نمیشه جواب مشتری رو داد ، باید تیم فنی درست و حسابی و بتونید درست بفروشید! کار رو اگه بخواید جدی نگیرید نمتونید موفق پیشبرید و عینه خیلی از دوستانی که یه abuse اومد کشیدن کنار و گفتن خوش به حال هاستینگ های موفق!
بعدش هم میخوان برن مثلا کلاس های مدیریت سرور!
بعدش هم میگن توی این بازار نمیشه کار کرد!
اگه تیم رو درست جمع کنید میتونید خوب کار کنید ولی باید با هدف و درست برید جلو البته ما کسی نیستیم اساتیدی که تجربشون بیشتر ه بهتر میتونن نظر بدن!
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 05:16
دست تنها نمیشه جواب مشتری رو داد ، باید تیم فنی درست و حسابی و بتونید درست بفروشید! کار رو اگه بخواید جدی نگیرید نمتونید موفق پیشبرید و عینه خیلی از دوستانی که یه abuse اومد کشیدن کنار و گفتن خوش به حال هاستینگ های موفق!
بعدش هم میخوان برن مثلا کلاس های مدیریت سرور!
بعدش هم میگن توی این بازار نمیشه کار کرد!
اگه تیم رو درست جمع کنید میتونید خوب کار کنید ولی باید با هدف و درست برید جلو البته ما کسی نیستیم اساتیدی که تجربشون بیشتر ه بهتر میتونن نظر بدن!
اختیار دارید شوما استادید
بخاطر همین دنبال یه شریک میگشتم! مشکل تو تیم فنی و پشتیبانی دارم! منتظرم صب بشه مردم از خاب بیدار شن یا یه شریکی پیدا شد!
DreamServer
August 28th, 2012, 05:18
اختیار دارید شوما استادید
بخاطر همین دنبال یه شریک میگشتم! مشکل تو تیم فنی و پشتیبانی دارم! منتظرم صب بشه مردم از خاب بیدار شن یا یه شریکی پیدا شد!
صبح اینجاست که آفر های فروش و همکاری در فروش و رسیلر که اینجا میخوره!
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 05:19
صبح اینجاست که آفر های فروش و همکاری در فروش و رسیلر که اینجا میخوره!!
اگه بشه چی میشه همشون بن میشن!! آخه تو بخش آموزشی تاپیک دادم =))
اوکی بحث منحرف نشه رفقا شما هم هر وقت از خواب ناز بیدار شدید درباره وضع بازار بگید
DreamServer
August 28th, 2012, 05:39
اگه بشه چی میشه همشون بن میشن!! آخه تو بخش آموزشی تاپیک دادم =))
اوکی بحث منحرف نشه رفقا شما هم هر وقت از خواب ناز بیدار شدید درباره وضع بازار بگید
لینک اون یکی پست که توی بخش درخواست زدید رو لطفا ذکر کنید.
سپاس
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 05:43
http://www.webhostingtalk.ir/f158/57057/
اگه کسی بیدار شده در باره وضعیت بازار بگه... نظر خواهیه..باید همه نظر بدن زوریه :دی
majidisaloo1
August 28th, 2012, 08:51
وضعیت بازار واسه خیلی ها بده و واسه خیلی ها خوب هست
کسی که کار بلد باشه خوب کار میکنه کسی هم که بلد نباشه میبنده میره
اما من نمیدونم این وسط گناه مشتری هاش چیه؟
nivdata.com
August 28th, 2012, 10:42
سلام
ببینید دو جنبه که بیشتر نداره یا شما کار فنی رو آشنا هستین یا توانایی و جذب مشتری و فروش دارید. اگر حالت دوم هست به نظرم تلاش نکن فنی یاد بگیری با یه مجموعه ای شروع به همکاری کن فنی رو که انجام میدن شما هم کار فروش رو انجام بده. برای مثال ما با 3 نفر به این ترتیب کار می کنیم که فقط فروش می کنند در سال اول تقریبا بیشتر مبلغ رو بر می دارند و در سالهای بعد اگر تمدید انجام شد باز هم در تمدید همان مشتری شریک هستند و هیچ کاری هم در مورد موارد فنی نمی کنند.
شما هم می توانید به همین ترتیب کار کنید . چون هاستینگ 24 ساعته کار داره در غیر این صورت کاربران شاکی می شوند. زندگی هم دیگه نمی تونی بکنی
کلا به نظر من یک دست صدایی نداره باید یک مجموعه باشین تا بتونین کار درست انجام بدین .
websazha
August 28th, 2012, 13:49
نظر nivdatta رو تایید می کنم و این نکته هم اضافه کنم که به عقیده من هیچ وقت هیچ کاری اشباع شده نیست!درستاگر بگیم حتی به تعداد سایت های موجود شرکت هاستینگ هم وجود داشته باشه بار کاربران به دنبال خدمات و کیفیت متمایز هستند.
سعی کنید متفاوت باشید.
فیس بوک جای خودش رو داشت و خیلی پر قدرت در حال کار بود باقی جامعه های مجازی روی کار نیومدند؟گوگل پلاس نباید پا به عرصه رقابت می گذاشت چون فیس واقعا همه سیستم ها اشغال کرده بود!متفاوت بودن رقابت ماندگاری پیروزی.
موفق باشید.
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 16:33
اما من فکر میکنم کسی که بخواد هاست ودامنه بخره یه سرچ ناقابل تو گوگل میکنه! و ملاک اولین نتیجه گوگل بهترین شرکت رو الگو میکنه!! اینجوری از بین هزاران هاستینگ اکثر خریدا مال نتیجه اوله شرکتای تازه تاسیس با این همه رقابت احتمالا تو صفحه 8 یا 10 نتایج گوگل خواهند!!
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 16:36
وضعیت بازار واسه خیلی ها بده و واسه خیلی ها خوب هست
کسی که کار بلد باشه خوب کار میکنه کسی هم که بلد نباشه میبنده میره
اما من نمیدونم این وسط گناه مشتری هاش چیه؟
کسی نمیدونه روزی چند تا هاست و دامنه فروخته میشه؟ آمار نداره؟
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 16:44
سلام
ببینید دو جنبه که بیشتر نداره یا شما کار فنی رو آشنا هستین یا توانایی و جذب مشتری و فروش دارید. اگر حالت دوم هست به نظرم تلاش نکن فنی یاد بگیری با یه مجموعه ای شروع به همکاری کن فنی رو که انجام میدن شما هم کار فروش رو انجام بده. برای مثال ما با 3 نفر به این ترتیب کار می کنیم که فقط فروش می کنند در سال اول تقریبا بیشتر مبلغ رو بر می دارند و در سالهای بعد اگر تمدید انجام شد باز هم در تمدید همان مشتری شریک هستند و هیچ کاری هم در مورد موارد فنی نمی کنند.
شما هم می توانید به همین ترتیب کار کنید . چون هاستینگ 24 ساعته کار داره در غیر این صورت کاربران شاکی می شوند. زندگی هم دیگه نمی تونی بکنی
کلا به نظر من یک دست صدایی نداره باید یک مجموعه باشین تا بتونین کار درست انجام بدین .
با یه دست فقط میشه چند تا بشکن زدو سرو صدای کاذب کرد :d
من دانش فنیم کم یعنی تا حالا کار نکردم فقط از روی آموزش ها تئوری بلدم! ولی بازایابیم خوبه! اما من نمی خام بازار یاب باشم میخام دانش فنی کسب کنم! میخام فنی یاد بگیرم!!
حالا اگه یه موردی پیدا بشه عالیه
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 16:48
نظر nivdatta رو تایید می کنم و این نکته هم اضافه کنم که به عقیده من هیچ وقت هیچ کاری اشباع شده نیست!درستاگر بگیم حتی به تعداد سایت های موجود شرکت هاستینگ هم وجود داشته باشه بار کاربران به دنبال خدمات و کیفیت متمایز هستند.
سعی کنید متفاوت باشید.
فیس بوک جای خودش رو داشت و خیلی پر قدرت در حال کار بود باقی جامعه های مجازی روی کار نیومدند؟گوگل پلاس نباید پا به عرصه رقابت می گذاشت چون فیس واقعا همه سیستم ها اشغال کرده بود!متفاوت بودن رقابت ماندگاری پیروزی.
موفق باشید.
سلام همشهری! بله درست! در حال بررسیم
nivdata.com
August 28th, 2012, 16:51
اما من فکر میکنم کسی که بخواد هاست ودامنه بخره یه سرچ ناقابل تو گوگل میکنه! و ملاک اولین نتیجه گوگل بهترین شرکت رو الگو میکنه!! اینجوری از بین هزاران هاستینگ اکثر خریدا مال نتیجه اوله شرکتای تازه تاسیس با این همه رقابت احتمالا تو صفحه 8 یا 10 نتایج گوگل خواهند!!
راستش خوب فرمایش شما درسته ولی یه سوال به نظر شما طرف چی سرچ می کنه؟ هاست ، هاستینگ، خرید هاست ، هاست ارزان ... خوب هر کدوم اولیناش فرق دارند پس شانس ها تا اینجا زیاد شد . نکته دیگه اینکه من وقتی سرچ می کنم فقط به اول بودن نگاه نمی کنم نگا می کنم سایت خود طرف چی هست و خیلی چیزای دیگه. اونی هم که تو صفحه 8 هست می تونه بیاد اول ولی کار می بره و دست تنها شدنی نیست .
nivdata.com
August 28th, 2012, 17:39
خوب اگه بازاریابیت خوبه برو تو مجموعه کار فروش رو بگیر دستت . % خوب هم از فروش بگیر اینجوری هم تنها نیستی هم کار یاد میگیری هم ریسک کمتره چون سرمایه و هزینه اولیه نداری هرچه فروختی هم برات سود هست نگران سرویس دادن هم نیستی.
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 20:29
خوب اگه بازاریابیت خوبه برو تو مجموعه کار فروش رو بگیر دستت . % خوب هم از فروش بگیر اینجوری هم تنها نیستی هم کار یاد میگیری هم ریسک کمتره چون سرمایه و هزینه اولیه نداری هرچه فروختی هم برات سود هست نگران سرویس دادن هم نیستی.
پیشنهادتون خوبه ولی کسی با من همکاری نمی کنه!!
اگه من بدردتون میخورم یا اگه کسی میشناسید معرفی کنید اگرنه که هیچ
nivdata.com
August 28th, 2012, 21:24
پیشنهادتون خوبه ولی کسی با من همکاری نمی کنه!!
اگه من بدردتون میخورم یا اگه کسی میشناسید معرفی کنید اگرنه که هیچ
شما تهران هستید ؟ می تونیم یه جلسه به هم داشته باشیم
HyperServer
August 28th, 2012, 21:46
سعی کنید متفاوت باشید.
موفق باشید.
مسالتون شاید به صورت ظاهری ربط داشت اما واقعا بی ربط بود ! چرا ؟
چون فیسبوک موقعی فیسبوک شد که سرمایه گذار قوی گرفت....رقیبش گوگل وارد شد و به موفقیت نسبی رسید...چرا ؟
1 - چون سرمایه پشتش بود
2 - جزو 10 برند (Brand) برتر نیا هست.
اما خطاب با استارتر ...
گوشت به این حرف ها و شعارها بده کار نباشه ... که اگر خوب کار کنی فلان و بهمان ....هزارتا حرف دیگه.
من به عنوان کسی که سابقه زیادی ندارم و شاید بیشتر از 1 سال و نیم هست دارم کار هاست و دامنه و سرور مجازی به عنوان کار دوم انجام میدم بهت میگم...
با اکثر افراد سر شناسی که می شناسید ارتباط دارم و صحبت کردم ...90%اشون میگن ای کاش این کار رو شروع نمی کردم...یه نفر هم روز اول به من گفت ...اما روی علاقه شروع کردم...
الان هم که دارم ادامه میدم به اون مقصود خودم نرسیدم و هنوز هزینه ها برخی ماه ها از درآمد ها بیشتر هست...اما با توجه به پشتوانه مالی که دارم در حال ادامه هستم ... چون بعد از شاید 1 سال به سود دهی خوب میرسه ...
در نهایت :
اگر اگر دانش فنی نداری پول هم نداری => شروع نکن ...به هیچ نوعیش
اگر پول نداری و دانش فنی داری => بازم شروع نکن ... چرا ؟ میتونی برای شرکت دیگه ای کار کنی و بدون مسئولیت زیاد همون درآمد رو داشته باشی و شب راحت سرت رو روی بالشت بزاری...
اگر پول داری و دانش فنی نداری => بازم شروع نکن .... پولت رو طور دیگه ای به کار بگیر...
اگر هر دو رو داری => بازم شروع نکن ...چون نسبت به انرژی و فشاری روانی که داره اصلا بازده نداره...
حرف آخر : من بعد از شروه کار و استارت هایپرسرور پیشنهاد کاری شد بهم که اگر زودتر میشد هرگز این کار رو شروع نمیکردم...الان هم باید ادامه بدم چون تعهد دارم.
اما شما دوست عزیز بدون اگر شروع کردی راه برگشتی وجود نداره ... مگر اینکه خیلی ببخشید تف سر بالا رو قبول کنی و با خاطره بدی از این کار خداحافظی کنی...چون یا ضرر مالی سنگین جداشدن از این کار داره ...یا بدنامی ...
پ.ن در مورد خودم بعد از استارت هایپرسرور 5 روز هفته زیر 6 ساعت زمان گذاشتم وگرنه اگر fulltime بودم...خیلی برند مطرح تری بود نسبت به الان...که البته الان هم به خوش نامی و سرویس های با کیفیت ازش یاد میشه...اما silent کار میکنیم.
موفق باشی هر جایی که هستی
nivdata.com
August 28th, 2012, 22:45
چون فیسبوک موقعی فیسبوک شد که سرمایه گذار قوی گرفت....رقیبش گوگل وارد شد و به موفقیت نصبی رسید...چرا ؟
1 - چون سرمایه پشتش بود
اما خطاب با استارتر ...
گوشت به این حرف ها و شعارها بده کار نباشه ... که اگر خوب کار کنی فلان و بهمان ....هزارتا حرف دیگه.
من به عنوان کسی که سابقه زیادی ندارم و شاید بیشتر از 1 سال و نیم هست دارم کار هاست و دامنه و سرور مجازی به عنوان کار دوم انجام میدم بهت میگم...
با اکثر افراد سر شناسی که می شناسید ارتباط دارم و صحبت کردم ...90%اشون میگن ای کاش این کار رو شروع نمی کردم...یه نفر هم روز اول به من گفت ...اما روی علاقه شروع کردم...
الان هم که دارم ادامه میدم به اون مقصود خودم نرسیدم و هنوز هزینه ها برخی ماه ها از درآمد ها بیشتر هست...اما با توجه به پشتوانه مالی که دارم در حال ادامه هستم ... چون بعد از شاید 1 سال به سود دهی خوب میرسه ...
در نهایت :
اگر پول نداری و دانش فنی داری => بازم شروع نکن ... چرا ؟ میتونی برای شرکت دیگه ای کار کنی و بدون مسئولیت زیاد همون درآمد رو داشته باشی و شب راحت سرت رو روی بالشت بزاری...
اگر پول داری و دانش فنی نداری => بازم شروع نکن .... پولت رو طور دیگه ای به کار بگیر...
اگر هر دو رو داری => بازم شروع نکن ...چون نصبت به انرژی و فشاری روانی که داره اصلا بازده نداره...
حرف آخر : من بعد از شروه کار و استارت هایپرسرور پیشنهاد کاری شد بهم که اگر زودتر میشد هرگز این کار رو شروع نمیکردم...الان هم باید ادامه بدم چون تعهد دارم.
اما شما دوست عزیز بدون اگر شروع کردی راه برگشتی وجود نداره ... مگر اینکه خیلی ببخشید تف سر بالا رو قبول کنی و با خاطره بدی از این کار خداحافظی کنی...چون یا ضرر مالی سنگین جداشدن از این کار داره ...یا بدنامی ...
چه دل پوری داری دوست عزیز
HyperServer
August 28th, 2012, 22:51
چه دل پوری داری دوست عزیز
بحث دل پر نیست...سعی من بر این بود که با گفتن تجربه کامل خودم راه بهتری رو انتخاب کنه
HyperServer
August 28th, 2012, 22:54
یه مورد دیگه هم فراموش کردم این که دقت کنید که در ایران اکثر (چیزی حدود 80% شرکت های برتر هاستینگ) سرور مجازی ارائه نمیدن ! :)
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 23:45
شما تهران هستید ؟ می تونیم یه جلسه به هم داشته باشیم
متاسفانه تهرانی نیستم!
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 23:47
چون فیسبوک موقعی فیسبوک شد که سرمایه گذار قوی گرفت....رقیبش گوگل وارد شد و به موفقیت نسبی رسید...چرا ؟
1 - چون سرمایه پشتش بود
اما خطاب با استارتر ...
در نهایت :
اگر هر دو رو داری => بازم شروع نکن ...چون نسبت به انرژی و فشاری روانی که داره اصلا بازده نداره...
پ.ن در مورد خودم بعد از استارت هایپرسرور 5 روز هفته زیر 6 ساعت زمان گذاشتم وگرنه اگر fulltime بودم...خیلی برند مطرح تری بود نسبت به الان...که البته الان هم به خوش نامی و سرویس های با کیفیت ازش یاد میشه...اما silent کار میکنیم.
بحث دل پر نیست...سعی من بر این بود که با گفتن تجربه کامل خودم راه بهتری رو انتخاب کنه
یه مورد دیگه هم فراموش کردم این که دقت کنید که در ایران اکثر (چیزی حدود 80% سرکت های برتر هاستینگ) سرور مجازی ارائه نمیدن ! :)
ممنون از راهنمایی مفید!! با اوصاف شما من بی خیال کار بشم
ehsaun_kkt
August 28th, 2012, 23:48
دوستان نیاز به نظر همتون دارم
nivdata.com
August 29th, 2012, 00:17
خوب مشکلی نیست فردا بیشتر با هم صحبت می کنیم اگر واقعا دوست داری وارد این کار بشی می تونی با ما کار کنی
ehsaun_kkt
August 29th, 2012, 03:28
خوب مشکلی نیست فردا بیشتر با هم صحبت می کنیم اگر واقعا دوست داری وارد این کار بشی می تونی با ما کار کنی
آی دی تون رو برام پ خ کنید! اولین فرصت می چتیم
Passport
August 29th, 2012, 03:56
دقیقا !!!! :53: :79:
websazha
August 29th, 2012, 04:22
1 - چون سرمایه پشتش بود
کسی که می خواد در یک تجارت که شرکت های بزرگی در حال فعالیت هستم حتی بعضی ها فکر می کنند اشباع هست حرفی برای گفتن داشته باشه باید سرمایه داشته باشه.هر کاری سرمایه خودش میخواد.
برند برتر و معتبر شدن زمان و خدماتی که متمایز کننده باشد کافی هست.حالا ممکن هست اون خدمات 1 میلیارد سرمایه بخواد ممکنه نه 1ریال خود.کم شاهد رشد یک ایده و برتر شدنش بدودیم.
nivdata.com
August 29th, 2012, 09:09
من پیامی دریافت نکردم لطفا مجدد ارسال کنید یا ایت ای دی رو اد کنید لطفا
nivdataco