توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتوماسیون whmcs
irhosting
August 27th, 2012, 21:08
با سلام
دوستان کسی لینک دانلود whmcs رو که اتوماسیونش کار کنه رو داره
من تو هر نسخه ای تست میکنم
نه تیکت های غیر فعال تو اون تایمی که مشخص میکنم بسته میشه و نه فاکتور تمدید سرویس ایجاد میشه ونه در صورت عدم پرداخت سروریس رو ساسپند نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
shivahost
August 27th, 2012, 21:14
براش...
irhosting
August 27th, 2012, 21:16
اگه منظورتون منوی تنظیمات ==> تنظیمات اتوماسیون هست بله این جا تنظیمات رو وارد میکنم
ولی اگر جایی دیگه هست خیر اگر امکانش هست راهنمایی کنید
با تشکر
shivahost
August 27th, 2012, 21:18
یک همچین کدی....
irhosting
August 27th, 2012, 21:26
بله الان این دستوری که عرض کردید در همون صفحه موجود بود
لطف میکنید بگید چه جوری تنظیمش کنم؟در کنترل پنل هاست
با تشکر
irhosting
August 27th, 2012, 21:29
چون وقتی به اون صفحه میرم سفید هست
یعنی امکانش هست که به صورت خودکار تیکت های غیر فعال بسته بشن و فاکتورهای سر رسید ایجاد بشن؟ بدون نیاز به اجرای کرون . پی اچ پی؟
irhosting
August 27th, 2012, 23:05
دوستان کسی نیست بتونه کمک کنه؟
ممنون
rezarostami
August 27th, 2012, 23:13
چون وقتی به اون صفحه میرم سفید هست
یعنی امکانش هست که به صورت خودکار تیکت های غیر فعال بسته بشن و فاکتورهای سر رسید ایجاد بشن؟ بدون نیاز به اجرای کرون . پی اچ پی؟
با اجرای این دستور صفحه سفید میاد و بعدش یک ایمیل مبتنی بر فعال شدن موفقیت آمیز کرن جاب براتون ارسال میشه
shivahost
August 27th, 2012, 23:22
کمی...
irhosting
August 27th, 2012, 23:25
با اجرای این دستور صفحه سفید میاد و بعدش یک ایمیل مبتنی بر فعال شدن موفقیت آمیز کرن جاب براتون ارسال میشه
یعنی باید حتما اجراش کرد؟
یا میشه کاری کرد که خودش مثلا به صورت خودکار اجرا بشه؟
irhosting
August 27th, 2012, 23:27
کمی سرچ کنید که cronjob چیست و یاد بگیرید و تنظیم کنید. این موارد را بلد نباشید چطوری می خواهید هاست و سرور بفروشید و پشتیبانی کنید......!!!!
یعنی شما هم از روز اول تمام موارد رو بلد بودید!!!;;)
rezarostami
August 27th, 2012, 23:31
یعنی باید حتما اجراش کرد؟
یا میشه کاری کرد که خودش مثلا به صورت خودکار اجرا بشه؟
کرن جاب کارش اینه که به صورت پیش فرض فاکتور های سررسید رو در تاریخ صادر و یا تیکت ها رو بعد از زمان خاص درصورت عدم پاسخ ببنده و ... و اگه شما هم می خوای که تمامی اعمال سر موقع و با خودکار انجام بشه باید فعال کنید . همین در بخش اتوماسیون بالای صفحه راهنمایی برای فعال سازی قید شده. و راحشم اینه که آدرس وشه ادمین رو وارد و در انتها cron.php را وارد کنید
مثال : www.yoursite.con/admin/cron.php
shivahost
August 27th, 2012, 23:37
یعنی شما هم از روز اول تمام موارد رو بلد بودید!!!;;)
از روز اول چی؟ روز اول زندگیم؟ نه! روز اول مدرسه؟ نه! روزی که اولین سایتم را خودم راه انداختم؟ نه!
اما روزی که اولین ریسلری رو شروع کردم و اولین غریبه سرویس دادم؟ بله! تقریبا همه کارهای لازم را بلد بودم!
rezarostami
August 27th, 2012, 23:40
از روز اول چی؟ روز اول زندگیم؟ نه! روز اول مدرسه؟ نه! روزی که اولین سایتم را خودم راه انداختم؟ نه!
اما روزی که اولین ریسلری رو شروع کردم و اولین غریبه سرویس دادم؟ بله! تقریبا همه کارهای لازم را بلد بودم!
فرمایش دوست عزیز shivahost (http://www.webhostingtalk.ir/member/14952/) هم درسته ها شما اول نحوه کار با سیستم و سرور و پنل های ریسلر رو یاد بگیر تا وقتی که انشالله مشتری از شما قصد خرید سرویس رو داشت و مشکلی براش پیش اومد راحت بتونید پاسخگوی مشتری باشید که هم شما راضی باشید هم مشتری