توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرور
magicpowers
August 26th, 2012, 20:48
سلام دوستان.
توی یکی از سایتا دیدم که نوشته بود میشه سرور مجازی خرید واز فضای اون به عنوان هاست استفاده کرد یا فضای اونو بفروشید.
من خودم نمایندگی دارم دیدم نوشته بود هزینش هم خیلی کمتر از نمایندگیه.
اگه میشه توضیح بدید.
ممنونhttp://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_confused.gifhttp://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_confused.gifhttp://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_confused.gifhttp://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_confused.gif
AvalinHost
August 26th, 2012, 21:04
سلام
بله شما سرور مجازی لینوکس خرید میکنید و پنل مثلا cpanel نصب می کنید و میتونید هم هاست بفروشید و هم نمایندگی ارائه کنید.
موفق باشید.
dude
August 26th, 2012, 21:05
بله شما می توانید یک سرور مجازی VPS بگیرید و بعد هاست اشتراکی روی آن اجاره دهید.
روی سرور لینوکس مراحل اصلی تقریبا این است (بدون هر گونه تقدم و تاخر):
- روی سرورتان وب سرور (معمولا apache2) و دیتابیس سرور (معمولا MySQL) نصب کنید.
- یک میل سرور (معمولا postfix یا sendmail ) نصب کنید
- یک اف تی پی سرور نصب کنید (مثلا VSFTPD)
- احتمالا یک کنترل پنل کاربری مثل cPanel یا Virtualminنصب کنید (در مورد سی پنل باید لایسنس اش را بخرید)
- پکیج هایتان را تعریف کنید (می خواهید هر کاربر چه مقدار هارد، دیتابیس و ... ) به هر کاربر اختصاص دهید.
اینکه هزینه اش کمتر از نمایندگی است یا بیشتر بستگی به خیلی عوامل دارد و حکم قطعی نمی شود داد. اما در حالت کلی، هر چه شما از نظر تکنیکی ماهر تر باشید و مقدار بیشتری از سرویس را بتوانید خودتان انجام بدهید تبعا کمتر مجبورید برای آن سرویس ها به ریسلر و ... پول بدهید و در نتیجه احتمال اینکه سود بیشتری برای تان بماند بیشتر است. به علاوه هر چه تعداد مشتریان تان بیشتر باشد، اینکه به جای گرفتن فضا از ریسلر خودتان فضا را روی سرور خودتان (مجازی یا اختصاصی) ارائه دهید توجیه بیشتری پیدا می کند
اما در کل توجه داشته باشید که بازار shared hosting یک بازار کاملا اشباع شده است با هزاران (بله هزاران!) سرویس دهنده. در بهترین حالت شما انتظار حاشیه سود بسیار اندکی را می توانید داشته باشید اگر اصلا بتوانید با شرکت های فعلی رقابت کنید و سودی ببرید.
موفق باشید
AvalinHost
August 26th, 2012, 21:10
بله شما می توانید یک سرور مجازی VPS بگیرید و بعد هاست اشتراکی روی آن اجاره دهید.
روی سرور ویندوز مراحل اصلی تقریبا این است (بدون هر گونه تقدم و تاخر):
- روی سرورتان وب سرور (معمولا apache2) و دیتابیس سرور (معمولا MySQL) نصب کنید.
- یک میل سرور (معمولا postfix یا sendmail ) نصب کنید
- یک اف تی پی سرور نصب کنید (مثلا VSFTPD)
- احتمالا یک کنترل پنل کاربری مثل cPanel یا Virtualminنصب کنید (در مورد سی پنل باید لایسنس اش را بخرید)
- پکیج هایتان را تعریف کنید (می خواهید هر کاربر چه مقدار هارد، دیتابیس و ... ) به هر کاربر اختصاص دهید.
اینکه هزینه اش کمتر از نمایندگی است یا بیشتر بستگی به خیلی عوامل دارد و حکم قطعی نمی شود داد. اما در حالت کلی، هر چه شما از نظر تکنیکی ماهر تر باشید و مقدار بیشتری از سرویس را بتوانید خودتان انجام بدهید تبعا کمتر مجبورید برای آن سرویس ها به ریسلر و ... پول بدهید و در نتیجه احتمال اینکه سود بیشتری برای تان بماند بیشتر است. به علاوه هر چه تعداد مشتریان تان بیشتر باشد، اینکه به جای گرفتن فضا از ریسلر خودتان فضا را روی سرور خودتان (مجازی یا اختصاصی) ارائه دهید توجیه بیشتری پیدا می کند
اما در کل توجه داشته باشید که بازار shared hosting یک بازار کاملا اشباع شده است با هزاران (بله هزاران!) سرویس دهنده. در بهترین حالت شما انتظار حاشیه سود بسیار اندکی را می توانید داشته باشید اگر اصلا بتوانید با شرکت های فعلی رقابت کنید و سودی ببرید.
موفق باشید
شما روی سرور ویندوز میتونی اینارو نصب کنی؟؟!!!!
magicpowers
August 27th, 2012, 08:46
منون دوستان از راهنماییتون.
اما دوتا سوال
1-اگه وارزش کنم میتونم اصلا لایسنس سی پنل رو نخرم
2-میشه آدرس یه جاییی رو که قدم به قدم راجع به توضیح داده رو بدید.
راجع به نصب برناه و.....ممنون
websazha
August 27th, 2012, 08:55
منون دوستان از راهنماییتون.
اما دوتا سوال
1-اگه وارزش کنم میتونم اصلا لایسنس سی پنل رو نخرم
2-میشه آدرس یه جاییی رو که قدم به قدم راجع به توضیح داده رو بدید.
راجع به نصب برناه و.....ممنون
وارز که دست شما نیست دیتاسنتر!
در انجمن آموزش های زیادی در باب نصب cpanel + امنیت موجود هست.
dude
August 27th, 2012, 12:51
شما روی سرور ویندوز میتونی اینارو نصب کنی؟؟!!!!
ببخشید اشتباه لپی شد. منظورم لینوکس بود. پست را اصلاح کردم. ممنون. :">