PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از هر دیتا سنتری میخواهید سرور مجازی خود را سفارش دهید !!

VpsLand
December 10th, 2009, 20:37
همین حالا جهت پیوستن به تخصصی ترین مرکز فروش سرور مجازی در ایران اقدام نمائید

شما میتوانید از میان دیتا سنتر های زیر یک سرویس دهنده را برای خود انتخاب نمائید :

آمریکا :
FDCSERVERS
LIQUID WEB
Xlhost - NEW
پردازشگر اشتراکی : Core 2 Quad 9300
512 مگابایت رم گارانتی شده - 256 مگابایت رم گارانتی شده - 128 مگابایت رم گارانتی شده
2000 گیگابایت ترافیک ماهانه
20 گیگابایت فضا
پورت ارتباطی : 100 مگابیت
2 عدد شناسه اختصاصی
وارز
رم 512 : 22 هزار تومان - رم 256 - 15 هزار تومان - رم 128 10 هزار تومان

فرانسه : Pecan

پردازشگر اشتراکی : CORE i7
512 مگابایت رم گارانتی شده - 256 مگابایت رم گارانتی شده - 128 مگابایت رم گارانتی شده
ترافیک ماهانه : نامحدود ( تا سقف 330 ترابایت در ماه ، اشتراکی بین کاربر ها )
40 گیگابایت فضا - 30 گیگابایت فضا برای پلن 2 - 20 گیگابایت فضا برای پلن 3
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت ( کاملا اختصاصی )
2 عدد شناسه اختصاصی
وارز

ماهانه : 35 هزار تومان - رم 256 ماهانه 25 هزار تومان - رم 128 - ماهانه 15 هزار تومان

Germany
Giga InterNational

پردازشگر اشتراکی : Core i7
میزان رم گارانتی شده : 512 مگابایت - 256 مگابایت رم - پلن 3 ، 128 مگابایت رم
40 گیگابایت فضا - پلن دوم : 30 گیگابایت - پلن سوم : 20 گیگابایت فضا
2 عدد شناسه اختصاصی
ترافیک ماهانه نامحدود ( - 33 ترابایت پهنای باند - اشتراکی بین کاربرها )
پورت ارتباطی : 100 مگابیت اختصاصی
2 عدد شناسه اختصاصی

هزینه ماهانه : 25 هزار تومان - هزینه ماهانه رم 256 - 18 هزار تومان - هزینه ماهانه رم 128 - 12 هزار تومان

Netherland:
LeaseWeb
Worldstream
Ecatel : New
پردازشگر : core i7
میزان رم گارانتی شده : 512 مگابایت - رم گارانتی شده پلن دوم : 256 ، پلن سوم 128 مگابایت
میزان فضا : 20 گیگابایت - در تمامی پلن ها : :
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت
ترافیک ماهانه :
Leaseweb : نامحدود تا - تا سقف 330 ترابایت ماهانه
worldstream - پانصد گیگابایت پهنای باند ماهانه
2 عدد شناسه اختصاصی

پرداخت ماهانه : 40 هزار تومان - رم 256 - 30 هزار تومان - رم 128 : 20 هزار تومان

China
XKHOST

پردازشگر : Intel Xeon Quad
رم گارانتی شده : 256 - تنها یک پلن موجود است .
40 گیگابایت فضای وب
2 عدد شناسه اختصاصی
میزان ترافیک ماهانه : نامحدود - ( سقف 33 ترابایت )
پروت ارتباطی : 100 مگابیت اختصاصی
هزینه ماهانه : 30 هزار تومان

هم اکنون به جمع خانواده بزرگ ما بپیوندید .
چرا vpsland

استفاده از سرور های اختصاصی در بیش از 8 دیتا سنتر بزرگ دنیا
ارائه سرویس وارز در کلیه پلان ها
ارائه پهنای باند اختصاصی و نامحدود
پورت 1 گیگابیت اختصاصی در سرور ها ، با بیش از 330 ترابایت پهنای باند
ارائه سرور های مجازی بر روی تمامی مجازی ساز ها
پنل اختصاصی Remote Reboot
پاسخگویی در 24 ساعت شبانه روز در 3 شیفت توسط تیم حرفه ای
صداقت و خوش رویی پرسنل
دارا بودن بیش از 250 کاربر سرور مجازی در ایران

جهت سفارش فقط پیغام خصوصی .

Roka
December 10th, 2009, 21:52
1 : ارائه سرویس وارز در کلیه پلان ها
2 : ارائه پهنای باند اختصاصی و نامحدود
3 : پورت 1 گیگابیت اختصاصی در سرور ها ، با بیش از 330 ترابایت پهنای باند
4: شرکت پژوهشگران جوان خلیج فارس

من پست شما رو چند قسمت مهمش که باید شفاف سازی بشه رو جدا کردم و شماره گذاری کردم و امیدوارم جواب درستی بگیرم که در آینده برای کسی مشکلی پیش نیاد و همچنین اگه جواب قانع کننده بدید 100% توی فروش خودتون هم تاثیر داره ( کاربرا بیشتر اعتماد میکنند )

1 : بعضی از دیتاسنتر هائی که نام بردید ، به هیچ وجه وارز رو پشتیباننی نمیکنند ، شما مطمئنید حتی اگه مثلاً از شرکت x به سرور شما شکایت بشه توی xlhost یا giga-international هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟

2 : پهنای باند اختصاصی رو حالا زیاد باهاش کاری نداریم ، اما نامحدود یعنی یه کاربر میتونه طول یک ماه مثلاً 10 ترابایت مصرف کنه یا بیشتر ؟

3 : پورت 1گیگ اختصاصی ، توی xlhost پورت 1گیگ اختصاصی ؟ یا تو giga-international پورت 1 گیگ و اختصاصی ؟
این دیتاسنتر هائی که شما تو لیست گفتید ، هیچ کدومش پورت 1گیگ اختصاصی نمیده ( اصلاً پورت اختصاصی نمیدند بعضی هاشم اصلاً پورت 1 گیگ نمیدند !!!)

4 : شماره ثبت شرکت + آدرس شرکت + هر مشخصاتی که تو شناخت بهتر کمک میکنه

منتظر جواب منطقی و شفاف هستم

VpsLand
December 10th, 2009, 22:17
من پست شما رو چند قسمت مهمش که باید شفاف سازی بشه رو جدا کردم و شماره گذاری کردم و امیدوارم جواب درستی بگیرم که در آینده برای کسی مشکلی پیش نیاد و همچنین اگه جواب قانع کننده بدید 100% توی فروش خودتون هم تاثیر داره ( کاربرا بیشتر اعتماد میکنند )

1 : بعضی از دیتاسنتر هائی که نام بردید ، به هیچ وجه وارز رو پشتیباننی نمیکنند ، شما مطمئنید حتی اگه مثلاً از شرکت x به سرور شما شکایت بشه توی xlhost یا giga-international هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟

2 : پهنای باند اختصاصی رو حالا زیاد باهاش کاری نداریم ، اما نامحدود یعنی یه کاربر میتونه طول یک ماه مثلاً 10 ترابایت مصرف کنه یا بیشتر ؟

3 : پورت 1گیگ اختصاصی ، توی xlhost پورت 1گیگ اختصاصی ؟ یا تو giga-international پورت 1 گیگ و اختصاصی ؟
این دیتاسنتر هائی که شما تو لیست گفتید ، هیچ کدومش پورت 1گیگ اختصاصی نمیده ( اصلاً پورت اختصاصی نمیدند بعضی هاشم اصلاً پورت 1 گیگ نمیدند !!!)

4 : شماره ثبت شرکت + آدرس شرکت + هر مشخصاتی که تو شناخت بهتر کمک میکنه

منتظر جواب منطقی و شفاف هستم

سلام. سرور های xlhost رو امروز اضافه کردم. همچنین این پست رو از جای دیگر کپی کردم ، متوجه این نبودم. ولی در گیگا آلمان ، بله. امکان وارز بودن هست و در صورت شکایت هم ، تضمین این رو خواهیم کرد که مشکلی پیش نیاد و غرامت اون رو بپردازیم. بله . میتواند استفاده کند

خیر. در xlhost پورت 100 مگابیت اشتراکی هست و پهنای باند در هر پلان 500 گیگابایت هستش

ببینید ! دیتا سنتر های worldStream اختصاصی نمیده ! Leaseweb و Ecatel پورت اختصاصی میدهدند.

همچنین Liquidweb و FDC . اگر احتیاج داشتید بگید. ما از اینها colo داریم. واستون با قیمت بسیار بسیار مناسب تهیه کنم. در گیگا هم ذکر کردم که پورت 100 مگابیت هستش . دیتا سنتر های Xkhost چین هم با 500 دلار در ماه ، پورت اختصاصی ارائه میدهند.

شماره ثبت شرکت : 84320 - دزفول - خیابان شریعتی - ساختمان ولی عصر - شرکت پژوهشگران جوان خلیج فارس .

delta
December 10th, 2009, 22:40
لینک ثبت شرکت رو اگر میشه لطفا بدید تا خیالمون راحت بشه...
در ضمن من ممکنه از leasweb بگیرم ازتون.سی پنل هزینش چه قدره؟ با هم این قیمته یا جداست؟ ساپورتش با خودتونه یا شما فقط واسطه خرید هستید؟

delta
December 11th, 2009, 03:59
منتظر میمانیم

VpsLand
December 11th, 2009, 08:56
پ

delta
December 11th, 2009, 10:38
شما هنوز جواب ما رو ندادی خوب.سوالم کجاش تکراری بود؟ میگم لینک ثبت شرکت رو تو روزنامه بدید..همین کجاش تکراریه؟:39:

VpsLand
December 11th, 2009, 12:00
شما هنوز جواب ما رو ندادی خوب.سوالم کجاش تکراری بود؟ میگم لینک ثبت شرکت رو تو روزنامه بدید..همین کجاش تکراریه؟:39:
پ

delta
December 11th, 2009, 12:31
دوست عزیز چرا داغ میکنی.. من نمیدونم چرا همتون تا یک حرفی بهتون مزنیم بر میخوره. همتون میاید میگید شرکتید و فلان و بسال .. بعد میگیم مدارک بدید میگید داره برسی میشه.. بعد میاین میگین تمام شد شرکت شدید.بعد میگیم لینکش رو بگید بجای اینکه لینک رو بدید چند تاپیک میزنید قبلان گفتیم و نیازی به بحث نیست.. داداش محترم هاست 2 هزار تومان ماهانه نمیخواهیم بگیریم که. داری وی پی اس میدی ماهی قراره بالای 50 تومان بگیرید.با عرض پوزش اما کدوم خ ری میاد همینطوری به یک کاربر تازه کار که فقط ادعا میکنه 250 تا وی پی اس داره کاربر داره اعتماد کنه؟

شما آمدی تاپیک زدی من واقعا قصد خرید وی پی اس داشتم از leasweb چون هیچ کسی تا الان تو سایت نه نمایندش بوده و نه باهاش کار کرده.. اما چطور اعتماد کنم؟ شرکت هستید خوب لینکش رو بده تمام.. به خدا پشیمان میکنید همتون آدم رو. بعد میگید چراپاچه میگیرید و...
اگر منطق داشتید مثل بقیه شرکتها اطلاعات شرکت رو تو یک نت پد میریخیت و هر کی میخواست بهش نشون میدادی..مثا فضاها و پرناک و ایران هاست و...
حالا که اینطوریه و هر کی به هر کیه منم شرکت دارم.. وی پی اس میفروشم.سرور خصوصی هم دارم.. با قیمت ارزان هم میدم.. میفروشم و بیخیال میشم میرم پی کارم..
راجب همکارتون وبرنگ هم که گندش هر روز بیشتر داره در میاد..شما اگر نماینده همون هستی خدا به خیر کنه.

WebRang
December 11th, 2009, 13:20
این سوال رو هم قبلا پرسیدند که جواب دادم !
ضمنا. شما هیچ وقت قصد خرید ندارید ! من هم از این به بعد جواب سوال شما رو نخاوهم داد. چون ملزم نیستم ! . میتوانید از نمایندگان ما و یا webrang.Net همکار ما سرویستون رو تهیه کنید. خدا نگهدار .

ضمنا. آقای دلتا. به جای اینکه بیاید و پاچه بگیرید ، بگیرید اطلاعات کسب کنید ! لطفا دیگه این تاپیک های من رو دنبال نکنید ! واقعا رو اعصاب آدم میرید شما ! خدانگهدار .
جان ؟؟؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

دوست عزیز چرا داغ میکنی.. من نمیدونم چرا همتون تا یک حرفی بهتون مزنیم بر میخوره. همتون میاید میگید شرکتید و فلان و بسال .. بعد میگیم مدارک بدید میگید داره برسی میشه.. بعد میاین میگین تمام شد شرکت شدید.بعد میگیم لینکش رو بگید بجای اینکه لینک رو بدید چند تاپیک میزنید قبلان گفتیم و نیازی به بحث نیست.. داداش محترم هاست 2 هزار تومان ماهانه نمیخواهیم بگیریم که. داری وی پی اس میدی ماهی قراره بالای 50 تومان بگیرید.با عرض پوزش اما کدوم خ ری میاد همینطوری به یک کاربر تازه کار که فقط ادعا میکنه 250 تا وی پی اس داره کاربر داره اعتماد کنه؟

شما آمدی تاپیک زدی من واقعا قصد خرید وی پی اس داشتم از leasweb چون هیچ کسی تا الان تو سایت نه نمایندش بوده و نه باهاش کار کرده.. اما چطور اعتماد کنم؟ شرکت هستید خوب لینکش رو بده تمام.. به خدا پشیمان میکنید همتون آدم رو. بعد میگید چراپاچه میگیرید و...
اگر منطق داشتید مثل بقیه شرکتها اطلاعات شرکت رو تو یک نت پد میریخیت و هر کی میخواست بهش نشون میدادی..مثا فضاها و پرناک و ایران هاست و...
حالا که اینطوریه و هر کی به هر کیه منم شرکت دارم.. وی پی اس میفروشم.سرور خصوصی هم دارم.. با قیمت ارزان هم میدم.. میفروشم و بیخیال میشم میرم پی کارم..
راجب همکارتون وبرنگ هم که گندش هر روز بیشتر داره در میاد..شما اگر نماینده همون هستی خدا به خیر کنه.
دوست عزیز با مدرک حرفتو بزن!
چون نزنی،حرفت در حد یک حرف بی ارزش یا به عبارتی، چرت و پرت خواهد بود.

میتونین من رو زیر سوال ببرید، اما با مدرک!:53:

Kambiz
December 11th, 2009, 13:44
جان ؟؟؟

---------- post added at 01:20 pm ---------- previous post was at 01:19 pm ----------

دوست عزیز با مدرک حرفتو بزن!
چون نزنی،حرفت در حد یک حرف بی ارزش یا به عبارتی، چرت و پرت خواهد بود.

میتونین من رو زیر سوال ببرید، اما با مدرک!:53:

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها :-$

WebRang
December 11th, 2009, 14:05
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها :-$
هر چی که شما میگین، کاملا" درست هست!

موفق باشید

VpsLand
December 11th, 2009, 14:08
پ

WebRang
December 11th, 2009, 14:12
خیر. وبرنگ دوست بنده ، نماینده رسمی شرکت گیگا در ایران هستند !

ممنونم از شما!
اما بنده نماینده نیستم، فقط سابقه کاریم با این دیتاسنتر زیاده (نه به تجربه دیگر دوستان)
گیگا تنها نمایندگی اش شرکت پرشین هویز هست!
که چون تعداد سرور های ما پیش گیگا زیاد هست، و به واسطه پرشین هویز گرفتیم!
تخفیف خیلی بیشتری از این 2 شرکت میگیریم، و به مردم ارایه میدیم
موفق باشید

delta
December 11th, 2009, 14:16
شرمنده وبرگ جان منظورم شما نبودی..یادمه یکی بود شبیه شما فکر کردم آن رو میگه.. بازم پوزش وگرنه شما رو خیلی وقته میشناسم:d

VpsLand
December 11th, 2009, 14:50
آدرس شرکت و شماره تلفن های اون برداشته شد !
بعضی افراد ، کرم دارند گویا و میخوان که بیان اینجا رو به آشوب بکشند. :))

هر کسی وی پی اس احتیاج داره ، پیغام خصوصی بگذاره. 48 ساعت تست داده میشه ، دیتا سنتر مورد نیاز رو هم ذکر کنید و پلن رو . !

به هیچ احد الناسی هم ربط ندارد که چرا ما بقالی هستیم !

کار حرفه ای میخواید ، پس بیاید رقابت کنیم !

:)) . تنها کسی که در مورد سرویس ها به کسی آتو نداده است خود بنده هستم !
اگر کسی تونست از کار ما آتو بگیره ، و بگه سرویس هامون خوب نیست ، آقا جون هر چی دلش خواست بهش میدم .

امروز 20 آذر 88
ساعت : 6.28 : دقیقه است . خدانگهدار

1eng.ir
December 11th, 2009, 15:11
اینجا چه خبره ؟ :109:

VpsLand
December 11th, 2009, 17:35
سلام. من واقعا معذرت میخواهم. ولی این تاپیک متعلق به بنده نیستش :)
من آدرس کلی شرکت رو زدم . سوالی دارید بیاید اونجا. در غییر این صورت چیزی نگید. یک چیز دیگر اینکه آقا ما دروغ گو. شرکت هم نیستیم . شما اگر سرویس میخواید بیاید بگیرید و اینکه من به شما تست هم میدم. در غیر اینصورت تاپیک رو خراب نکنید. برید تاپیک های قبلی رو بخونید . خیلی از کاربر ها آمدند سمت ما. شرکت ما یک شرکت در زمینه اینترنت نیست. یک شرکت خدماتی هستش ! ولی تحت اعتبار اون آمدم . حالا دوستان .

گفتید شرکت های رسمی مثل پرناک . درسته :
خب برید از پرناک در مورد ما بپرسید ! :)
سرور های Xl هاست رو هم از پرناک تهیه کرده ایم.

در مسئله بعد ، لطفا تاپیک هارو خراب نکنید برادران !

اینجا بحث در مورد وی پی اس بود.

خدمات مهم هست ؟ خب بیاید امتحان کنید :)
شماره حساب شرکت رو هم جهت واریز به شما ارائه خواهم داد.

delta
December 11th, 2009, 17:48
داداش. برادر. عزیز .. چرا منحرف میری؟ شرکت خدماتی هستی یا مهندسی یا ویدیو کلوپ.. مگر نمیگی شرکتی؟ مگر یکی دو جین آدرس تلفن دفتر و.. نریختی؟ عزیز.. جناب لینکش رو بده همین. اگر شرکت نیستی پس اینهمه تلفن و آدرس از کجا آمد؟ اگر هستی پس چرا لینک ثبتش رو نمیدی؟ ما حرفی نزدیم که.فقط میخواهیم بدونیم شرکت هستی یا نیستی..

Arashdn
December 11th, 2009, 18:11
بازم دعوا و توهین شروع شد :((

novinvps.com
December 11th, 2009, 20:17
اینجا چه خبره ؟ :109:

هیچی فقط داریم ایرانی بودنمونو به هم نشون میدیم:78:

Sepahrad
December 12th, 2009, 15:15
دسوت عزیز vpsland اگر از اون اول با مدرک و با حقیقت حرف میزدی حالا اینجا اینطوری گیر نمیکردی :)

موفق باشید :53:

VpsLand
December 28th, 2009, 14:25
لینک ثبت شرکت رو اگر میشه لطفا بدید تا خیالمون راحت بشه...
در ضمن من ممکنه از leasweb بگیرم ازتون.سی پنل هزینش چه قدره؟ با هم این قیمته یا جداست؟ ساپورتش با خودتونه یا شما فقط واسطه خرید هستید؟

سلام. لینک ثبت شرکت :
Iranian Official Journal (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=918595477926662)
( توسعه سرمايه گذاري ICT سامان )

یا علی

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

پس تشابه نام حانوادگی و ip اتفاقی هست؟
لطفا لینک خبر تاسیس شرکت در روزنامه رسمی را اینجا قرار بدید
و شماره تلفن ها رو هم بدید

سلام
Iranian Official Journal (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=918595477926662) کلیک کنید
( توسعه سرمايه گذاري ICT سامان )