یک vps با سی پی یو قوی و رم 1 گیگ، با ویندوز 2008 همراه با زبان فارسی، مناسب جهت شبه اسپم، هارد مهم نیست، تا 30 هزارتومان
باز هم میگم، سی پی یو خیلی برام مهمه که سرعتش بالا باشه.
شرکت ارائه دهنده معتبر باشه، تا بتونیم مدت زمان زیادی با هم کار کنیم.
منتظر پیشنهادات دوستان هستیم.
MagicVps.Com
August 26th, 2012, 00:53
شرکت معتبر که نمیاد اعتبار خودش خراب کنه سرور جهت اسپم بده که دیتا سنتر هم سرورش ببنده که بعد دیتا دیگر کاربرانش هم بر باد برن
payahosting
August 26th, 2012, 01:20
واسه اسپم دنبال سرور تو شرکت هایم معتبر نگرد مگه از اشخاص بگیری که اونم اعتبار نداره
هر شرکتی در صورت مشاهده ی اسپم اکانت شما رو میبنده و هیچ مبلغی هم به شما نمیده دنبال سرور اینجوری نگرد خیلی کمه اگرم گیر بیاری زود میبندنش
reza*
August 26th, 2012, 01:23
بابا هر اسپمی که اسپم نیست :d
دقت کنید استارتر گفته شبه اسپم
یعنی اسپم کوچولو :d
احتمالا میخواد یاهو اسپمر اینا بذاره که تو روم های یاهو اسپم بده یا چیز هایی شبیه این
استارتر بیا شفاف سازی کن تا نگرفتنت:d
payahosting
August 26th, 2012, 01:27
چه فرقی داره رضا جان؟
اسپم اسپمه دیگه چه شبه چه اسپم بزرگ :d
هیچ شرکتی هم اصلا اجازه ی اسپم نمیده:79:
reza*
August 26th, 2012, 01:38
چه فرقی داره رضا جان؟
اسپم اسپمه دیگه چه شبه چه اسپم بزرگ :d
هیچ شرکتی هم اصلا اجازه ی اسپم نمیده:79:
باور کن خیلی فرق میکنه
بابا این کلمه ی اسپم رو شما ها یکم بزرگ بهش نگاه میکنید
خیلی از اسپم ها اون چیزی که شما فکر میکنید نیست
همین اسپمر یاهو - گارنا - تراوین
یارو یه نرم افزار باز میکنه تو وی پی اس بهش 10 تا آیدی یاهو میده + 100 تا فندق شکن نسل جدید :d بعد روم های یاهو رو اسپم میکنه
فوق فوقش یاهو آیدی بن میشه که باز میشه درست کرد و از اون جایی که فندق شکن نسل جدید داده به آیپی سرور ربطی نداره اصلا
واسه ارائه دهنده ی وی پی اس هم مشکلی به وجود نمیاره
اسم اسپم میشنوید چرا اینجوری میشید پس :-o:-ss
برخی افراد این جوری هم میشن X-(
و بعضی :107:
استارتر بیا شفاف سازی کن حاجی
delta
August 26th, 2012, 01:39
فکر کنم رو سرورهای چین مشکلی نداشته باشند..قبلا یکی دوتا از دوستان رو چین سرور داشتند هر غلطی میخواستند میکردند :d ... تنها مشکلش قطعی ها و آپتایم خیلی فجیحش بود..شاید روزی 2 ساعت به زور وصل بود..;)
payahosting
August 26th, 2012, 01:42
:))
آخه آقا رضا خود شما این کارو حاضری ریسکش رو بکنی و سرور بدی؟
یه وقت دیتاسنتر ببنده سرورتو باید کلی کار انجام بدی تا باز کنن اونم شاید یوزر های دیگه چی؟
پس به نظر شما بهتر نیست ریسکش رو نکنیم؟
فکر کنم رو سرورهای چین مشکلی نداشته باشند..قبلا یکی دوتا از دوستان رو چین سرور داشتند هر غلطی میخواستند میکردند http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/4.gif ... تنها مشکلش قطعی ها و آپتایم خیلی فجیحش بود..شاید روزی 2 ساعت به زور وصل بود..http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/3.gif
همون نگیره که راحت تره؟:))
reza*
August 26th, 2012, 01:44
فکر کنم رو سرورهای چین مشکلی نداشته باشند..قبلا یکی دوتا از دوستان رو چین سرور داشتند هر غلطی میخواستند میکردند :d ... تنها مشکلش قطعی ها و آپتایم خیلی فجیحش بود..شاید روزی 2 ساعت به زور وصل بود..;)
از دیتاسنتر چین خریده بودن یا از ماهی فروش های چینی ؟:d
پی سی من از اینی که شما میگید بهتره ها :106:
reza*
August 26th, 2012, 01:49
:))
آخه آقا رضا خود شما این کارو حاضری ریسکش رو بکنی و سرور بدی؟
این کلمه ی شبه اسپم مرا بسی متحول کرد
اگه منظورش از شبه اسپم همون چیزی باشه که من فکرش رو میکنم اره چرا که نه
چون من خودم واسه سایت موزیکم اسپمر یاهو گذاشتم :109:
مشکلی هم نداشته
hnikdel
August 26th, 2012, 09:10
عجب!من که نبودم، شما چقدر نظر و پیشنهاد و بحث در این مورد داشتید.عزیز من، اصلا آقا کار من اسپم نیست. یه سرور خوب میخوام، از جایی به غیر از انگلیس.آفرهاتون رو بدید سریع ببینم.سی پی یو کمتر از core i3 نباشهرم کمتر از 1 گیگ و ویندوز غیر از 2008 نباشه.سرعت پورتش بالا و آپتایم بالا داشته باشه.