توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور خانگی
alireza.076
August 25th, 2012, 15:18
دوستان یه سوالی فقط در فکر بنده هست. لطفا از مسخره کردن خود داری کنید. یه نظر سنجی هست
من از شرکتی یک اینترنت گرفتم
وقتی که از سرور های داخلی کشور که استفاده میکنم سرعت دانلود بنده تا 700 کیلوبایت میرسه و هنگام رسیو نیز 400 هستش که هم سند و هم رسیو دارای نواسان میباشند
در این حالت یه کاری انجام دادم که جالبه. یا هاست از ایران گرفتم و فایل های حجیم را در سرور دانلود میکنم و اپلود مینک روی هاستم سپس در سیستم خونه دریافت میکنم. مثلا فایلی که 15 گیگ باشه در حالت عادی تا 1 هفته طول میکشه اما با این کار حدود 24 ساعت آخرشه
چند باری هم چند نفر از داخل به کامپیوتر بنده ریموت گرفتند و با تعجب سوال کردند سرعت اینترنت شما چند است؟ :d
خوب یه سوال برای بنده پیش میاد
در هاست فرد نمیتواند عمل دانلود انجام دهد(لینک بده به هاست تا فایل رو دانلود کنه)
خوب در این حالت یه کنترل پنل بنده نصب میکنم و پشتیبانی سایت های سبک رو میکنم.
یه چیز جالب هم برای من وجود دارد :d
در محل سکونت بنده در قبل هر هفته چند بار شاهد قعطی برق بودیم
اما
از زمانی که اداره برق در کنار محل سکونت بنده دایر شد این مشکل رفع شد و در طول تابستان شاهد یک بار برق رفتگی چند دقیقه ای بودیم.
در حال فکر کردن روی قعطی اینترنت هستم
اینترنت نیز نامحدود میباشد
reza*
August 25th, 2012, 23:24
اجازه هست مسخره کنیم ؟:d جونه من - فقط یکم
dude
August 26th, 2012, 01:54
راه اندازی سرور (به صورت یک بیزنس جدی نه برای اشتراک گذاری فایل با رفقا) باید چند ویژگی داشته باشد. خط اینترنت خانگی شما به احتمال زیاد چندتا یا همه این ویژگی ها را ندارد.
اجازه سرویس دهنده اینترنت: بیشتر سرویس دهنده های اینترنت اجازه راه اندازی سرور به کاربران خانگی ADSL را نمی دهند.
آی پی ثابت: آی پی خانه شما به احتمال زیاد ثابت نخواهد ماند. برای امتحان سرور خود را ریست کنید و whatismyip.com را ببنید.
پایداری خط اینترنت: اگر چند ساعت در هفته قطعی برق دارید بهتر است اول به فکر محتویات یخچال خانه تان باشید تا سرور خانگی زدن :)
پورت: یک سرور محقر هم به پورت 10mbps به بالا نیاز دارد. با سرعت ADSL خانگی ایران سرور زدن بیشتر به یک شوخی شبیه است.
alireza.076
August 28th, 2012, 02:34
راه اندازی سرور (به صورت یک بیزنس جدی نه برای اشتراک گذاری فایل با رفقا) باید چند ویژگی داشته باشد. خط اینترنت خانگی شما به احتمال زیاد چندتا یا همه این ویژگی ها را ندارد.
اجازه سرویس دهنده اینترنت: بیشتر سرویس دهنده های اینترنت اجازه راه اندازی سرور به کاربران خانگی ADSL را نمی دهند.
آی پی ثابت: آی پی خانه شما به احتمال زیاد ثابت نخواهد ماند. برای امتحان سرور خود را ریست کنید و whatismyip.com را ببنید.
پایداری خط اینترنت: اگر چند ساعت در هفته قطعی برق دارید بهتر است اول به فکر محتویات یخچال خانه تان باشید تا سرور خانگی زدن :)
پورت: یک سرور محقر هم به پورت 10mbps به بالا نیاز دارد. با سرعت ADSL خانگی ایران سرور زدن بیشتر به یک شوخی شبیه است.
اولا دوست عزیز با 5 هزار تومن میشه ای پی استاتیک تهیه نمود.
دوما بنده گفتم مشکل قعطی برق نداریم. در طول 2 ماه تابستان فقط یک قعطی چند دقیقه ای داشته ایم
مشکلی در دریافت اجازه نیز ندارم (صاحب شرکت ارائه کننده با بنده ...)
برای پورت ارتباطی همانطور که در پست اول اشاره نمودم تا 700Kb سرعت دانلود دارم که ضرب در 8 میشه 5600kb که به فرض میگوییم 6مگابیت پورت ارتباطی برای دریافت و 400*8=3200kb پورت ارسالی
اما این نیز باید بگم که بنده فقط یه اینترنت 128 (به قیمت 14 هزار تومن) اشتراک 1 به 8 نامحدود دارم و با این سرعت دانلود و ارسال میکنم. در صورت لزوم میتونم پورت رو افزایش دهم
خوب مشکل اینجا چی هستش؟
ERfan.Taleghani
August 28th, 2012, 09:55
سلام. ایشون به احتمال زیاد از مخابرات سرویس گرفتند. 5 مگابیت پورت هستش که از ماه آینده دوباره محدود می کنند و این فقط یک بازی از سمت مخابرات هست که جذب مشتری کنه. برای راه اندازی سرور هم بهترین راه اینترانت هستش در داخل ایران. جهت اخذ آی پی هم میتونید با دیتا تماس بگیرید. هر آی پی 5 هزار تومان هست و بیشتر از 1 آی پی بهتون نمیدن. بسته به مخابرات استانتون داره . شما با سیستم دسکتاپیتون دردسر ها خواهید کشید ! باید سرور تهیه کنید. رک بخرید و سرور رو توی اون جاسازی کنید. امکانات داشته باشید + ups که برق رو پایدار تر داشته باشید. تازه. اینارو همه بذاری کنار قطعی هارو چیکار می کنید و نوسانات شدید دیتا رو
ERfan.Taleghani
August 28th, 2012, 09:56
اولا دوست عزیز با 5 هزار تومن میشه ای پی استاتیک تهیه نمود.
دوما بنده گفتم مشکل قعطی برق نداریم. در طول 2 ماه تابستان فقط یک قعطی چند دقیقه ای داشته ایم
مشکلی در دریافت اجازه نیز ندارم (صاحب شرکت ارائه کننده با بنده ...)
برای پورت ارتباطی همانطور که در پست اول اشاره نمودم تا 700Kb سرعت دانلود دارم که ضرب در 8 میشه 5600kb که به فرض میگوییم 6مگابیت پورت ارتباطی برای دریافت و 400*8=3200kb پورت ارسالی
اما این نیز باید بگم که بنده فقط یه اینترنت 128 (به قیمت 14 هزار تومن) اشتراک 1 به 8 نامحدود دارم و با این سرعت دانلود و ارسال میکنم. در صورت لزوم میتونم پورت رو افزایش دهم
خوب مشکل اینجا چی هستش؟
شما پورت رو بیش از این نمیتونید ارتقا بدید ! روی 10 مگابیت هم برید بازم همین سرعت است :)).
alireza.076
August 28th, 2012, 11:31
سلام. ایشون به احتمال زیاد از مخابرات سرویس گرفتند. 5 مگابیت پورت هستش که از ماه آینده دوباره محدود می کنند و این فقط یک بازی از سمت مخابرات هست که جذب مشتری کنه. برای راه اندازی سرور هم بهترین راه اینترانت هستش در داخل ایران. جهت اخذ آی پی هم میتونید با دیتا تماس بگیرید. هر آی پی 5 هزار تومان هست و بیشتر از 1 آی پی بهتون نمیدن. بسته به مخابرات استانتون داره . شما با سیستم دسکتاپیتون دردسر ها خواهید کشید ! باید سرور تهیه کنید. رک بخرید و سرور رو توی اون جاسازی کنید. امکانات داشته باشید + ups که برق رو پایدار تر داشته باشید. تازه. اینارو همه بذاری کنار قطعی هارو چیکار می کنید و نوسانات شدید دیتا رو
دوست عزیز لطفا دقت کنید
بنده گفتم 128 نامحدود دارم و در اینترنت داخلی همچین سرعت فضایی دارم نه خارجی
ERfan.Taleghani
August 28th, 2012, 11:43
عزیز ! بنده دستم توی کار هستش . حالا بماند کجا ! ولی این چیز مهمی نیست که. توی استان های شمالی هم با همچین کیفیتی دارن ارائه میدند. خوزستان هم همینطور ! من تاپیک زدم راجع به این قضیه. ایشالا ماه دیگه بیاید همینجا سرعتتون رو عکس بذارید ! یک چیزی میدونم که دارم میگم. این سرعت هم به هیچ وجه فضایی نیست. توی 9 استان به این شکله
arc1o0
September 3rd, 2012, 16:53
شما 24 ساعته و 7 روز هفته باید کیست روشن باشه
برای مشغولیت بد نیست ولی جواب نمیده
lover_irani
September 3rd, 2012, 17:10
به حق چیزای نشنیده.. :59:
mohamad2314
September 3rd, 2012, 17:58
از یه pc desktop میخواین کار یه سرور بکشین؟
mmbmmb20
October 6th, 2012, 14:45
سلام.
واما بعد . alireza.076 (http://www.webhostingtalk.ir/member/20234/) نا امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــید نشو....هرکی نا امیدت میکنه به هر نحوی حتی کوچکترین ایراد به طرح شما میگیرن دلال سرور و دیتا سنتر های خارجیه !بجای این که این مهندسین منفی باف راهکار ها رو با ناامیدی بدن بهتره که به اولین ها راهکار با امید بدن .حالا مطاب زیر به کوری دلال ها ببین حالش رو ببر که کار آفرین زیاده مثل شما خواننده ی عزیز که اگر فکری که مشغول فروش محصول غیره ایرانیه بیاد فکرش رو روی تولید ایرانی متمرکز کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من مهندس شبکه یا نرم افزار یا سخت افزار نیستم ولی 2 ماه روش کار کردم که یک سرور حقیقی با ای پی ولید و استاتیک که روی شبکه جهانی اینترنت قابل رویت بود و با دی سی شدن از شبکه ای پی تغییر نمیکرد. البته این سرور رو روی کامپیوترمجازی یا بهتر بگم رایانه مجازی vmware با سیستم عامل های خانواده لینوکس مثل CentOS Ubuntu ,... تستش کردم البته لازم به ذکره که از یک خط و ای پی دیگه ای سرور رو تست کنم به خاطر همین از کافینت بیرون تستش کردم و بالا آوردمش خیلی عالی بود بازده ایش برای سایت های سبک مثل کارخونه ها و شرکت ها و معرفی محصول عالی بود با پهنای باند 512 خیلی عالی بود سرورم یک کنار برا خودش کار میکرد وخودم توی ویندوز 7 کارهای روزمره خودم رو انجام میدادم
سیستمم 6هسته ای AMD و RAM 6Gig BAS 2000Hzالبته با سیستم های پنتیوم 3 و رم 256 و سیستم عامل لینوکس سرور مجهزی رو میشه راه انداخت. از Webmin خیلی کمک گرفتم سرور هایی که جواب گرفتم سرور ایمیل سرور هاست سرور دومین سرور اف تی پی بود.ولی روی مولتی هاست پروژه رو ولش کردم .....!برنامه های مدیریت هاست رو نمیتونستم با سرور ست کنم .... یادش بخیر.
خلاصه باید بیشتر از 500 تا مشتری داشته باشی تا بازده ای اقتصادی داشته باشه اون هم اگر مکانت یا همون مکان ای پی ولید و سرورت نه اجاره بخاد نه مالیات بر عوارض شهرداری اگر این اداره تعاون وکار و امور اجتماعی این شغل رو جزو مشاغل قابل اجرا در خانه قرار میداد دیگه نیازی به تجاری بودن مکان نبود دردسر شهرداری نداشتیم ! میموند یکدونه اماکن که ما نوکر اماکن هم هستیم ای پی ولید و شمارهتیلیف و شخص حقیقی مشخص دیگه مشکلی نبود 1 کار آفرین........!البته من این 500 تا مشتری رو با قیمت پایه سالیانه 10000تومن محاسبه کردم.که 5000 تومنش میرفت به هزینه های دومین ir و ماهی 10000تومن هم برای ای پی ولید برق میمونه که برای یکدونه pc در ماه بیشتر از 2000تومن نمیشه!بقیش رو هم بروووووووووووووو حلش رو ببر.....یـــا عـــلــی..................