PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان

kunus
August 25th, 2012, 09:41
سلام دوستان

کسی اسکریپت ساده ای برای پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان داره؟ هر چیزی که فقط بشه باهاش یک مبلغی رو پرداخت کرد

خیلی ممنونم

majidisaloo1
August 25th, 2012, 10:01
توی نالر.ای آر بود یک اسکریپت بانک پارسیان اما من که نصب کردم علامت سوال میاورد شما نصب کنید و چک کنید اگه کار کرد اطلاع بدین دوباره نصبش کنم

rezaonline.net
August 25th, 2012, 10:08
سلام
اسکریپت پرداخت بانک پارسیان ، خودم نوشتم 20 هزار تومن میدم خدمتتون ، منتها اینو باید بدونید برای اتصال به بانک پارسیان باید هاستتون داخل ایران باشه .

kunus
August 25th, 2012, 10:12
توی نالر.ای آر بود یک اسکریپت بانک پارسیان اما من که نصب کردم علامت سوال میاورد شما نصب کنید و چک کنید اگه کار کرد اطلاع بدین دوباره نصبش کنم
ممنونم. در سایت نالر چیزی ندیدم. فقط همین ها بودن: http://www.nuller.ir/tag/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86

سلام
اسکریپت پرداخت بانک پارسیان ، خودم نوشتم 20 هزار تومن میدم خدمتتون ، منتها اینو باید بدونید برای اتصال به بانک پارسیان باید هاستتون داخل ایران باشه .

ممنون، هاست داخل ایران هست. آیا شما دمو دارید؟

majidisaloo1
August 25th, 2012, 10:12
سلام

من به همین دلیل به ایران انتقال دادم
میشه اسکرین شات بدین ببینیم؟

rezaonline.net
August 25th, 2012, 10:36
پ خ شد .

ali2k
August 25th, 2012, 22:17
اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان:
اسکریپت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت ، پارسیان ، پاسارگاد ، سامان ، سرمایه ، ملی (http://payment.maker.ir)

سالم + تست شده + نصب :)
هاست ایران داشته باشید با بانک پارسیان راحتتر خواهید بود.

foumanvilla
February 21st, 2013, 11:39
سلام

یعنی پی ایرانی باشه هاست؟
هاستمو از میهن وب هاست گرفتم که سرورش تو آلمانه!