ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام هاست اشتراکی میزبان LifeRay می شود؟

foroozan
August 24th, 2012, 23:58
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

اینجانب می خواستم با استفاده از پرتال Liferay یک سایت ایجاد کنم به دنبال سایت های ارئه دهنده خدمات هاست برای لایفری بودم که دیدم قیمت ها خیلی بالاست و از طرفی بعضی گفتند که بر روی هاست اشتراکی نیز می توانی این برنامه را اجرا کنی البته به شرط اینکه برنامه jdk-7u5-windows-x64 یا jdk-7u5-windows-i386 را مدیر هاست در شاخه php موجود در شاخه xampp در سرور ارائه دهنده خدمات هاست بریزد تا مشترکان هاست بتوانند CMS LifeRay را در هاست خود اجرا کنند! اما با توجه به قدرتی که ظاهرا CMS LifeRay نیاز دارد سُوال من از افراد وارد و مدیران هاستی که احتمالا این نوشته را می خوانند این است که آیا
اولا : این لایفری برایش کار خواهد کرد؟
دوما : برای هاست مشکلی پیش خواهد آمد یا نه؟
سوما : آیا تا کنون هاست اشتراکی ای را سراغ داشته اید که بتوان بر روی آن لایفری را اجرا کرد یا خیر؟
و بلاخره اینکه : ارزانترین سیستمی را که بتوان این CMS LifeRay را بر روی آن اجرا کرد کسی سراغ دارد یا خیر و آدرسش چیست؟

با تشکر از جواب شما ;;)

irlogo
August 25th, 2012, 11:03
سلام
قبلا پروژه هایی از لایفری را راه اندازی و میزبانی می کنیم.
در صورت لزوم تماس بگیرید.

foroozan
August 25th, 2012, 23:00
با سلام
لطفاً مشخصات هاست و هزینه آن را ذکر نمائید.
با تشکر

Metalik
September 17th, 2012, 11:57
سلام
پاسخ را قبلا در تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f58/56784/ ارسال کرده ام.
استفاده از هاست اشتراکی برای liferay به طور معمول امکان پذیر نیست و بهترین روش آن است که یک vps با حداقل رم 1 گیگ تهیه کنید سپس compnent های مورد نیاز را نصب و کانفیگ کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

اینجانب می خواستم با استفاده از پرتال Liferay یک سایت ایجاد کنم به دنبال سایت های ارئه دهنده خدمات هاست برای لایفری بودم که دیدم قیمت ها خیلی بالاست و از طرفی بعضی گفتند که بر روی هاست اشتراکی نیز می توانی این برنامه را اجرا کنی البته به شرط اینکه برنامه jdk-7u5-windows-x64 یا jdk-7u5-windows-i386 را مدیر هاست در شاخه php موجود در شاخه xampp در سرور ارائه دهنده خدمات هاست بریزد تا مشترکان هاست بتوانند CMS LifeRay را در هاست خود اجرا کنند! اما با توجه به قدرتی که ظاهرا CMS LifeRay نیاز دارد سُوال من از افراد وارد و مدیران هاستی که احتمالا این نوشته را می خوانند این است که آیا
اولا : این لایفری برایش کار خواهد کرد؟
دوما : برای هاست مشکلی پیش خواهد آمد یا نه؟
سوما : آیا تا کنون هاست اشتراکی ای را سراغ داشته اید که بتوان بر روی آن لایفری را اجرا کرد یا خیر؟
و بلاخره اینکه : ارزانترین سیستمی را که بتوان این CMS LifeRay را بر روی آن اجرا کرد کسی سراغ دارد یا خیر و آدرسش چیست؟

با تشکر از جواب شما ;;)

Amir.Mansoury
September 17th, 2012, 12:14
پیشنهاد من به شما یک سرور مجازی است. ارزان است و دسترسی شما بصورت root است.

ekhtesasi
September 17th, 2012, 13:38
پیشنهاد منم به شما برای Liferay یک سرور مجازیه

Hippo
September 17th, 2012, 22:41
شما ابتدا مشخصات را ذکر نمایید..

iMohsen
September 17th, 2012, 23:29
برای راه اندازی لایفری آخرین نسخه CE شما حداقل 1.3 گیگ رم برای رزرو اولیه نیاز دارید که البته اگر دائم garbage کنید و cache های vm رو غیرفعال کنید شاید از این مقدار بیشتر نشه اما معمولا لایفری برای استارت اولیه 1.3 گیگ رم حداقل نیاز داره . میزبانی لایفری هم چون این نرم افزار به صورت instance استفاده میشه شاید فقط به صورت community ارایه بشه نه این که شما بتونید یک لایفری جداگانه نصب کنید .
ضمن این که توصیه میکنم به هیچ عنوان از ویندوز برای میزبانی لایفری استفاده نکنید . همچنین از centos 5.8 بالاتر هم استفاده نکنید فعلا .