توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات من و هاست!
Haj Reza
August 24th, 2012, 15:11
سلام دوستان وب مستر!
من یه سایتی دارم با حدود 5-6هزار تا بازدید حالا بگیم مزنده کم کم داره میشه 10هزارتا با 2000آی پی خوب هاست اشتراکی جواب نمیده ظاهرا
موضوع سایت هم فیلم های 3 بعدی هست که فکر کنم بزرگترین مرجع فیلم های سه بعدی ایران باشه(3DFa.ir) هاست زیادی مصرف نمی کنه الان حدود 50میگ بود حدود 5 ماه هم هست راه افتاده که البته الان خوب معلق کرده سرور!
من هزینه زیادی نمی تونم بکنم!
دوستان اگر لطف کن راهنمایی کنن ممنون میشیم حدود 1 هفتس که قطه دیگه ناامید شدم گفتم دوستان حتما راه حلی دارن
Ashkankamangar.ir
August 24th, 2012, 15:32
باید سایتتون برسی بشه
و یا از هاست حرفه ای
یا هاست مخصوص پربازدید
یا سرور مجازی و ... استفاده بشه
دامنتون 3dfa.ir هست؟
الان این سایت کلا بالا نمیاد آیا ساس کردنتون؟
http://www.intodns.com/3dfa.ir
برای راهنمایی بیشتر درخدمتم
Haj Reza
August 24th, 2012, 15:42
سایت رو ساسپند کرده جالبه نمیدونم چه گناهی کردیم که جوابی ندادن هنوز! شایدم وقت نکردن! فقط گفت که سایتتون معلق شده باید وی پی اس بگیرید!
به راهنمایی بیشتر که نیاز داریم!
آدرس هم بعله همونه!
majidisaloo1
August 24th, 2012, 15:44
سایت که الان من بازش کردم
باز شد
Ashkankamangar.ir
August 24th, 2012, 15:46
بله الان سایت باز شد
بهتون پیام خصوصی دادم
Haj Reza
August 24th, 2012, 15:56
جالبه الان که گفتی دیدم باز شده!
اما به هر حال نمیشه اعتماد کرد بهش!
ممنون پیغام رو الان می خونم!
sarvar
August 24th, 2012, 16:07
لطفا پیام خصوصیتون رو چک کنید
Haj Reza
August 24th, 2012, 16:16
خوب من یه بک آپ فول دیگه گرفتن یه پیغامم بدم بگم جمعش کنن!
دم همتون گرم دارم نیگا می کنم قیمت هاتون عالیه فقط نمیدونم واقعا ساپورت می کنید یا بعد از انتقال..
به خدا نمیخوام حرف بدی بزنم من به غیر از این یه مجموعه دیگه دارم که یه فروم داره با 60 هزار تا کاربرو خلاصه هستن! هرجا میریم میگن آره بیا 1-2 هفته بعد میبندن میگن که به علت فلان!البته خدارو شکر فعلا به مشکل نخورده اما اونم ظاهرا روی خط قرمزه بعد این به فکر اونم!
ایشالا که درست میشه!
Ashkankamangar.ir
August 24th, 2012, 16:19
به هر حال باید بررسی شه که ایا رو سرور هاست اشتراکی این سایت میتونه بالا بیاد یا نه
و برای اینکار باید سایتتون بالا بیاد رو سرور تا بررسی کنیم
آلکساتون رو دیدم ما رو سرور پربازدیدمون سایتهای پربازدید تر از شمارو هم داریم
Haj Reza
August 24th, 2012, 16:45
خیلی عالیه فقط من قسمت هاست های پربازدید رو پیدا نکردم توی ساتتون! ای کاش اون تعرفه هارو میدیم یه دفه کاری بشه
لطف کنید برام بفرستید ممنون میشم