ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اشتراکی برای لایفری

foroozan
August 24th, 2012, 12:24
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

اینجانب می خواستم با استفاده از پرتال Liferay یک سایت ایجاد کنم به دنبال سایت های ارئه دهنده خدمات هاست برای لایفری بودم که دیدم قیمت ها خیلی بالاست
حال سئوال من اینست که ارزانترین فضای مجازی را که بتوان این CMS LifeRay را بر روی آن اجرا کرد کسی سراغ دارد یا خیر و آدرسش چیست؟
مشخصات سرور
هاست 2 گیگ
رم 1 گیگ
نصب jdk-7u5-windows-x64 بر روی سیتم برای اجرای فایل های جاوا و برنامه لایفری
یک عدد آی پی اختصاصی

با تشکر از جواب شما ;;)

Metalik
September 14th, 2012, 18:26
سلام
بله برای این کار یک سرور مجازی با حداقل 1 گیگ رم مورد نیاز می باشد.
در قسمت درخواست سرورمجازی یا فروش سرورمجازی می توانید نسبت به خرید یک سرورمجازی با حداقل 1 گیگ رم اقدام کنید.
بر روی لینوکس و ویندوز قابل پیاده سازی می باشد.
با توجه به درخواست شما می بایست سرورمجازی با سیستم عامل ویندوز تهیه نمائید.

seyed.mehdi.sas
September 7th, 2013, 12:23
سلام
میتونی از سرویس های saas شرکت ساین استفاده کنی و مینی پرتال یه همچین چیزیه ظاهرا. البته من الان مدتی هست ایران نیستم و خیلی در جریان کارهای شرکت نیستم ولی به نظر بهترین شرکت که روی لایفری خدمات مناسبی ارائه می کنه این شرکته. مثلا همین مینی پرتال فقط 590 هزار تومانه که یعنی مفت توی دنیای لایفری!

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

اینجانب می خواستم با استفاده از پرتال liferay یک سایت ایجاد کنم به دنبال سایت های ارئه دهنده خدمات هاست برای لایفری بودم که دیدم قیمت ها خیلی بالاست
حال سئوال من اینست که ارزانترین فضای مجازی را که بتوان این cms liferay را بر روی آن اجرا کرد کسی سراغ دارد یا خیر و آدرسش چیست؟
مشخصات سرور
هاست 2 گیگ
رم 1 گیگ
نصب jdk-7u5-windows-x64 بر روی سیتم برای اجرای فایل های جاوا و برنامه لایفری
یک عدد آی پی اختصاصی

با تشکر از جواب شما ;;)

webpayamk
September 7th, 2013, 13:08
شما يك وي پي اس تهيه كنيد و كارتون انجام بدين

seyed.mehdi.sas
October 6th, 2013, 09:13
سلام
به نظرم parspack.com سرویس های خوب و ارزانی ارائه میده
یه سر بهش بزن
صفحه نخست - ساین - سپهر افزار ایرانیان (http://www.sain.ir) لایفری خودش رو به صورت اشتراکی در اختیار میگذاره که سرویس جالبیه اون رو هم یه نگاهی بنداز.

tilda
October 7th, 2013, 20:38
لینوکس طلایی - خارج ایران
فضا: نامحدود
اکانت ایمیل: نامحدود
ترافیک ماهیانه: 120 گیگابایت
بانک اطلاعاتی: نامحدود
کنترل پنل: cPanel

39,800 تومان ماهانه

تیلدا هاست - سبد خرید (http://tildahost.com/cart.php?gid=2)