توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریموت دسکتاپ
ejhost
December 10th, 2009, 02:04
با سلام خدمت همه عزیزان گرامی !! :)
اینجانب نیاز به یک اینترنت پر سرعت جهت دانلود و آپلود دارم!
در اصل از یک سایت با سرعت بالا دانلود بکنم و در صورت فشرده بودن (هرنوع فشرده ای rar,zip یا حتی فشرده هایی که در اصل فایل اجرایی هستن و بعد از کلیک از حالت فشرده خارج می شوند) آن را از حالت فشرده خارج و بنرها و تبلیغات خود را قرار داده و درصورت امکان رمز گذاری و دوباره در یک سایت دیگر آپلود کنم! فکر هم نکنم به فایلی بیش از 15 گیگ برخورد کنم! خوب نظر خودم اینه که یه سرور مجازی که در اصل ریموت دسکتاپ باشه بگیرم و البته ویندوز بهتره! خوب اگر کسی تجربه ای نظری کمکی قیمتی چیزی داره در صورت امکان من رو راهنمایی بکند. (یه چیز رو یادم رفت این دانلود و آپلودها برنامه ها و کرک هاشون هستن)
موفق و پیروز باشید.
rayannet
December 10th, 2009, 02:18
سلام
256 مگابایت رم
15 گیگ هارد دیسک
پهنای باند : نامحدود
ماهانه 15000 تومان
سرور مجازی لینوکس یا ویندوز ( قابلیت انتخاب سیستم عامل )
به نام خدا :: سرور مجازی (http://rayannet.com/vps.htm)
Parshosts
December 10th, 2009, 02:49
با سلام خدمت همه عزیزان گرامی !! :)
اینجانب نیاز به یک اینترنت پر سرعت جهت دانلود و آپلود دارم!
در اصل از یک سایت با سرعت بالا دانلود بکنم و در صورت فشرده بودن (هرنوع فشرده ای rar,zip یا حتی فشرده هایی که در اصل فایل اجرایی هستن و بعد از کلیک از حالت فشرده خارج می شوند) آن را از حالت فشرده خارج و بنرها و تبلیغات خود را قرار داده و درصورت امکان رمز گذاری و دوباره در یک سایت دیگر آپلود کنم! فکر هم نکنم به فایلی بیش از 15 گیگ برخورد کنم! خوب نظر خودم اینه که یه سرور مجازی که در اصل ریموت دسکتاپ باشه بگیرم و البته ویندوز بهتره! خوب اگر کسی تجربه ای نظری کمکی قیمتی چیزی داره در صورت امکان من رو راهنمایی بکند. (یه چیز رو یادم رفت این دانلود و آپلودها برنامه ها و کرک هاشون هستن)
موفق و پیروز باشید.
شما یا قیمت یا مشخصات چیزی رو که می خواهی دقیق بگو تا دوستان پیشنهاداشون رو بگن.
باتشکر از همه دوستان گرامی و سرعت عمل پاسخ گویی در این مدت کم باتوجه به اینکه بنده دوسوال در دوجای مختلف کردم و پاسخ های قابل توجهی از سوی دوستان و اساتید گرامی دریافت کردم، نیاز به بررسی پاسخ ها دارم تا سرویس را از یکی از دوستان عزیز دریافت کنم ، بازهم بابت لطف دوستان تشکر می کنم.