توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با زیاد بودن request اپاچی
niyazmand
December 9th, 2009, 23:31
سلام دوستان خوب این مسله request اپاچی ما با افزایشش هم حل نشد و همچنان سایت در بعضی ساعاتبر اثر لود بالا دان میشه حالا مجبورم یه راهی پیدا کنم که با همین هزینه مشکلمو رفع کنم چون همینم کمرم خرد کرده اخه این سایت ما درامدی که نداره به امید این بودم که چند ماه دیگه خوب بشه جبران بشه که اونم ...
به هر حال اول مشخصات سرور رو می گم و بعد راه هایی که به ذهنم رسیده تا شما لطف کنید بگید اگر جای من بودید کدوم راهو انتخاب می کردید
سرور فعلی من D-XXL گیگاس که در زیر لینکشو می زارم با این تفاوت که 8 هسته ایه
حالا باید litespeed نصب کنم که عمرا پولشو داشته باشم
به نظرتون اگر این پلن رو به XL تغییر بدم و لیسانس litespeed بگیرم و سایت هارو روی هاست اشتراکی بر گردونم مشکلم حل میشه ؟ ( الان سایت های اصلی و لینک های دانلود مستقیم یه جا هستند)
راه حل دوم 2 تا سرور xl بگیرم بدون litespeed که اینطوری یه کم از الان بیشتر میشه اما یه کاریش کرد
راه حل سوم همین سرور رو نگه دارم و limited ip connection رو برای محدود کردن دانلود نصب کنم
راه حل چهارم ===> پیشنهاد دیگه ای از طرف شما
خواهش می کنم کمک کنید تا از شر این مشکل خلاص بشم
با تشکر
HugeServer
December 10th, 2009, 00:23
سلام، خیلی از دوستان در ایران از این دیتا سنتر سرور دارن. و هیچ گون مشکلی با این موضوع ندارن.
شما میتوانید، فقط سرور سایت خودتون رو عوض کنید، و یجا هاست کنید كه پینگش به ایران خیلی بالا تر باشه، بر روی هاست اشتراکی كه مشکل لود بالا رو نداشته باشید.
و سرور گیگا هم میتونید نگه دارید، و فایل هارو روی همین سرور هاست کنید. به نظر میرسه عاقلانه تارین کار باشه :)
Roka
December 10th, 2009, 01:09
شما بخواید litespeed نصب کنید ، یه دونه cpu مخصوص خود لایت باید داشته باشید !
شما با دستور زیر ببین چه قسمتی از سایت / سرورت بیشترین فشار روش هست
# tcpdump -n -s 300 -A dst port 80 | grep -o "\(GET\|POST\|[Hh]ost\).*"
به چه فایلی ؟
یا بخوام واضه تر بگم ، مثلاً یه سایت بود هر کاریش میکردند لود سرور ها رو اینقدر بالا میبرد که رو هر سروری میرفت کمتر از چند دقیق کل سرور رو میخوابوند !
من اومدم چک کردم دیدم به فایل external.php ( مربوط به rss vbulletin ) بیشترین فشار هست ، یعنی از چندین سایت به صورت دائمی داره فراخوانی میشه !!! ( همین امر از خیلی ddos بدتر هست و هر سرور باشه میخوابونتش ! )
بعد از تغییر نام فایل فشار به زیر %1 رسید ، و بعد یه بلاهایی سر اون فایل آوردم که دیگه مشکلات قبل پیش نیومد !
در نتیجه شما اول باید ببینی که چه قسمتی فشار میاره ( رو خیلی جاهای سرور فشار هست یا تعداد جای محدود مثل 1 فایل ) !!
smartieuser
December 10th, 2009, 08:13
روکا جان این چیزی که گفتی مربوط به همون سایت پرسپولیس نیست ؟!
Roka
December 10th, 2009, 09:24
روکا جان این چیزی که گفتی مربوط به همون سایت پرسپولیس نیست ؟!
بله
niyazmand
December 10th, 2009, 12:39
فشار واسه دانلود های زیاده ایپی زیادی همزمان برای دانلود به سرور وصل میشن
Roka
December 10th, 2009, 16:36
شما یه دونه سرور دارید و روی سرور اصلی ، سایت رو بالا آوردید ؟
بخوام واضحتر بگم : شما توی سرور اصلی یه پنل مدیریتی مثل ( kloxo ) نصب کردید و سایت رو بالا آوردید ؟ بعد فایل هایی که برای دانلود هم میزارید ، همونجا هست ؟ ( کنار سایت ؟ )
niyazmand
December 11th, 2009, 00:08
بله سایت من با نیوک بالا اومده و فایل ها هم روی سایت اپلود می شن و به صورت ساب دامین نیست ( فیلم و بازی )
مشکل سرعت هم معمولا شب ها به وجود میاد بعضی وقت ها هم دم دمای ظهر
الان لایت رو نصب کردم تستیشو ببینم مشکل رفع می شه یا نه اما هزینش کمی برام گرون تموم میشه شاید مجبور بشم یکی از راه هایی که گفتم رو انتخاب کنم البته با کمک شما دوستان
HugeServer
December 11th, 2009, 00:41
بله سایت من با نیوک بالا اومده و فایل ها هم روی سایت اپلود می شن و به صورت ساب دامین نیست ( فیلم و بازی )
مشکل رعت هم معمولا شب ها به وجود میاد بعضی وقت ها هم دم دمای ظهر
الان لایت رو نصب کردم تستیشو ببینم مشکل رفع می شه یا نه اما هزینش کمی برام گرون تموم میشه شاید مجبور بشم یکی از راه هایی که گفتم رو انتخاب کنم البته با کمک شما دوستان
شما اگر خیلی میل باشید، به نصب و امتحان اون، میتونی ۲ کار بکنید.
۱. نسخه فری كه برای همیشه هاست رو نصب کنید. ( نمیدونم چه فارغ هایی با نسخه پولی داره )
۲. نسخه تریلر رو نصب کنید، و ۱۵ روز امتحان کنید. كه باز هم فک نکنم مشکل شما با این مورد هم حل بشه.
niyazmand
December 12th, 2009, 16:37
نسخه پولیشو که 15 روز رایگان داره نصب کردم و همچنان مشکل پا برجاست
niyazmand
December 14th, 2009, 13:11
# tcpdump -n -s 300 -a dst port 80 | grep -o "\(get\|post\|[hh]ost\).*"
به چه فایلی ؟
یا بخوام واضه تر بگم ، مثلاً یه سایت بود هر کاریش میکردند لود سرور ها رو اینقدر بالا میبرد که رو هر سروری میرفت کمتر از چند دقیق کل سرور رو میخوابوند !
من اومدم چک کردم دیدم به فایل external.php ( مربوط به rss vbulletin ) بیشترین فشار هست ، یعنی از چندین سایت به صورت دائمی داره فراخوانی میشه !!! ( همین امر از خیلی ddos بدتر هست و هر سرور باشه میخوابونتش ! )
بعد از تغییر نام فایل فشار به زیر %1 رسید ، و بعد یه بلاهایی سر اون فایل آوردم که دیگه مشکلات قبل پیش نیومد !
در نتیجه شما اول باید ببینی که چه قسمتی فشار میاره ( رو خیلی جاهای سرور فشار هست یا تعداد جای محدود مثل 1 فایل ) !!
این دستورو اجرا کردم اما چیزی ازش نفهمیدم مثل برق و باد لینک ها می رفتن البته از جای خاصی نبود هر لحظه یه سایتو نشون می داد
mehrzad22
December 19th, 2009, 13:32
# tcpdump -n -s 300 -a dst port 80 | grep -o "\(get\|post\|[hh]ost\).*"
به چه فایلی ؟
سلام . از لیست نمایش داده شده از کجا میشه فهمید مشکل از کدوم فایل هست ؟