PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست

taknaam
August 23rd, 2012, 12:31
سلام
من یه دامنه دات کام + یه هاست دارم که سایتم روش هستش
الان مبخوام یه دامنه دات ت کا ( .tk ) که مجانی هست رو بسازم و هاستش بشه هاست همین سایتم
نمیدونم میفهمین چی میگم یا نه
الان یه صفحه اومده جلوی روم که نوشته که عکسش اینه :7997

چیکار باید بکنم؟
راستی من نمیخوام این دامنه دات ت کا رو واسته بلاگ استفاده کنم

DaryaHost
August 23rd, 2012, 12:33
سلام
من یه دامنه دات کام + یه هاست دارم که سایتم روش هستش
الان مبخوام یه دامنه دات ت کا ( .tk ) که مجانی هست رو بسازم و هاستش بشه هاست همین سایتم
نمیدونم میفهمین چی میگم یا نه
الان یه صفحه اومده جلوی روم که نوشته که عکسش اینه :http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f58/7997-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-92187754861167795775-gif

چیکار باید بکنم؟
راستی من نمیخوام این دامنه دات ت کا رو واسته بلاگ استفاده کنم
اینجا شما باید dns هاستتون رو وارد کنید

taknaam
August 23rd, 2012, 12:42
خب راهنمایی کنید چطوری بفهمم dns هاستم چیه

taknaam
August 23rd, 2012, 12:52
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DaryaHost
August 23rd, 2012, 13:08
از پشتیبانیتون سوال کنید بهتون میگه

shivahost
August 23rd, 2012, 13:11
از دامین com که دارید یک whois بگیرید بهتون نشون میده که dns های هاستتون چیه.... Who.is: Whois Lookup, Website, Domain Name, and IP Tools - Who.is (http://www.who.is)

sh_edin
August 23rd, 2012, 13:11
همراه اطلاعاتی که شرکته هساتینگی که بهتون داده دی ان اس هست :
به این شکل هست
ns1.dns.com
ns2.dns.com

mohammadlover
August 23rd, 2012, 13:17
یا از اونجایی که هاست رو گرفتید سوال کنید و یا آدرس سایتتون رو به جای "domain" تو آدرس زیر وارد کنید تا نیم سرورتون رو بگه :

http://intodns.com/domain
موفق باشید

taknaam
August 23rd, 2012, 13:20
سلام
نام کابریم تو جایی که هاست و دامنه دات کام رو خریدم ارور میده
تو سایتی هم که این دوستمون داد
eco1.....com
va
eco2....com
نام سرور رو زد ( واسه اینکه تبلیغ نشه اسم هاستینگ و نگفتم )
آیا همینه؟

mohammadlover
August 23rd, 2012, 13:22
سلام
نام کابریم تو جایی که هاست و دامنه دات کام رو خریدم ارور میده
تو سایتی هم که این دوستمون داد
eco1.....com
va
eco2....com
نام سرور رو زد ( واسه اینکه تبلیغ نشه اسم هاستینگ و نگفتم )
آیا همینه؟
همون باید باشه. نیم سرور باید به شکل زیر باشه و اگر بود همونه :
sub.domain.com

sh_edin
August 23rd, 2012, 13:25
یا از اونجایی که هاست رو گرفتید سوال کنید و یا آدرس سایتتون رو به جای "domain" تو آدرس زیر وارد کنید تا نیم سرورتون رو بگه :

http://intodns.com/domain
موفق باشید
عزیز هنوز رو دومینشون دی ان اس ست نشده چطوری میخوان تو intodns دی ان اس رو ببینند ؟؟؟

perswe
August 23rd, 2012, 13:25
در هنگام خرید هاست و بعد از تحویل هاست بهتون یکسری اطلاعات میدن از جمله نیم سرور (یا ns ، یا dns, یا سرور ، یا نام دومین سرور ،، یا name server, یا server) ,, که معمولا دوتا هست ، و شکلش به این صورته ،ns1.test.com ,,ns2.test.com , این آدرس سروریه که هاست شما در اون واقع شده و باید به دامینتون متصل کنین. این ns ها رو میتونین با بررسی مشخصات هاستی که بهتون دادن یا با هویز گرفتن از سایت های هویز مثل whois.com ،، پیدا کنین ،، بعد اونارو مثل همین عکس که گذاشتین تو قسمت host name بزارین ،، قسمت جلویی که که نوشته آیپی اون لازم نیست.

mohammadlover
August 23rd, 2012, 13:27
عزیز هنوز رو دومینشون دی ان اس ست نشده چطوری میخوان تو intodns دی ان اس رو ببینند ؟؟؟

عرض کردم از اونجایی که هاستتون رو گرفتید ایشون هم میگه هاست + دامین دات کام رو از یکجا گرفتم. کامل بخونید.

taknaam
August 23rd, 2012, 13:34
سلام
آره همینجوره ، حالا تو دات ت کا کدوم و بنویسم؟

taknaam
August 23rd, 2012, 13:43
بعد اینکه دات ت کا رو ساختم تو سی پنل سایتم parked domains یا addon domain انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadlover
August 23rd, 2012, 13:51
بعد اینکه دات ت کا رو ساختم تو سی پنل سایتم parked domains یا addon domain انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر بخواید دامین جدیدتون (tk) همون محتوا دامین قبلی رو داشته باشه >> parked domains
اگر بخواید 2 تا سایت با محتوا مختلف باشه و برای هر کدوم سی ام اس جدا داشته باشید >> addon domain

taknaam
August 23rd, 2012, 13:57
آقا ما این دامین دات ت کا رو ساختیم اما وقتی تو آدرس بار سرچش میکنی یه راست میزنه *****ه !!!!
اما قبلا همین دامنه روی بلاگ یکی از دوستام گذاشته بودم درست بود!!!!!!

taknaam
August 23rd, 2012, 14:06
دمتون گرم فدا همتون که کمک کردید درست شد :*:53::53: