پردازنده اینتل رو سرور خیلی بهتر از amd کار میکنه!
j4b3r
August 23rd, 2012, 12:13
من amd رو انتخاب میکنم
قبلا از amd برای سرور استفاده کردم
واقعا خوب جواب میده با دو کور هسته پلن دوم مناسب تر هست
mohamad-h
August 23rd, 2012, 12:57
اینتل به نظرم به دلیل چند پردازشی بودنش برای سرور مناسب تره خصوصا سرور مجازی که با پر شدن فضای سی پی یو در نظر گرفته برای شما امکان هنگ کم میشه
danitfk
August 23rd, 2012, 13:04
اینتل به نظرم به دلیل چند پردازشی بودنش برای سرور مناسب تره خصوصا سرور مجازی که با پر شدن فضای سی پی یو در نظر گرفته برای شما امکان هنگ کم میشه
البته اینم در نظر بگیرید .. برای سرور مجازی هستش .. پلان دوم دارای 2 هسته پردازنده اما پلان اول که اینتل باشه فقط یک هسته.
websazha
August 23rd, 2012, 13:21
من از هر دو این پردازنده های سرور دارم.
به شخصه احساس میشود سرعت پردازن اینتل بالاتر هست.(نظر شخصی)
در بنج مارک مقایسه ای کنید.
به تعداد هسته های واقعی و میزان کلی توجه شود.
danitfk
August 23rd, 2012, 13:29
من از هر دو این پردازنده های سرور دارم.
به شخصه احساس میشود سرعت پردازن اینتل بالاتر هست.(نظر شخصی)
در بنج مارک مقایسه ای کنید.
به تعداد هسته های واقعی و میزان کلی توجه شود.
به طور کلی پردازنده AMD Opteron 4174 از Intel Xeon W3520 قوی تر هستش به جز کش پردازنده.
itjavani
August 23rd, 2012, 13:37
با توجه به تجربه سی پی یو های amd در این چندماهی، amd رو در این مقایسه بیشتر ترجیح میدم
danitfk
August 23rd, 2012, 13:52
پس تاحالا افرادی که تجربه بیشتری داشتند AMD رو در مقابل Intel بهتر دونستند ! :d
websazha
August 23rd, 2012, 13:54
به طور کلی پردازنده AMD Opteron 4174 از Intel Xeon W3520 قوی تر هستش به جز کش پردازنده.
بله طبق مشخصات داده شده بالاتر هست.
اما در عمل جیز دیگری نشان میده شاید هم من زیاد حساس هستم به سرعت یه مقدار...
فکر نمی کنم کش مهم باشد برای مجازی سازی مهم هست!؟!با تعداد وی پی اس های که ماشاالله ساخته میشه!
amd 32 GiG
intel 24 GIG Max.
danitfk
August 23rd, 2012, 13:56
بله طبق مشخصات داده شده بالاتر هست.
اما در عمل جیز دیگری نشان میده شاید هم من زیاد حساس هستم به سرعت یه مقدار...
فکر نمی کنم کش مهم باشد برای مجازی سازی مهم هست!؟!با تعداد وی پی اس های که ماشاالله ساخته میشه!
amd 32 GiG
intel 24 GIG Max.
بله از طرفی هم کش باید در نظر گرفته بشه .. :53:
j4b3r
August 23rd, 2012, 14:37
البته کش این سی پی یو ذکر شده amd نسبت به اینتل کم نیست
6 مگ کش ال 3
3 مگ کش ال 2
768 کیلوبایت هم کش ال 1
که کش بسایر مناسبی هم هست
البته توی مقایسه همیشه قیمت رو در نظر بگیرید که نسبت به پردازش قیمت مناسب تری amd میده
MagicVps.Com
August 23rd, 2012, 14:54
عزیز میخواهی سرور از ovh بگیری موندی که 24 گیگ رم اینتل ovh بگیری یا 32 گیگ AMD رم ovh را
به نظرم توی این مدل سروراینتل بگری بهتر هستش حالا توی سورهای بالاتر ممکنه سرورهای AMD بهتر باشه ولی توی این مدل به نظرم هم 24 گیگ رم بگیری بهتره
danitfk
August 23rd, 2012, 14:56
عزیز میخواهی سرور از ovh بگیری موندی که 24 گیگ رم اینتل ovh بگیری یا 32 گیگ AMD رم ovh را
به نظرم توی این مدل سروراینتل بگری بهتر هستش حالا توی سورهای بالاتر ممکنه سرورهای AMD بهتر باشه ولی توی این مدل به نظرم هم 24 گیگ رم بگیری بهتره
الان سرور با پردازنده Intel Xeon W3520 موجوده اما تجربه با AMD رو تاحالا نداشتم.
موندم سرور از ovh بگیرم ، مگه بده؟
MagicVps.Com
August 23rd, 2012, 14:59
بد نیست فقط اینکه گفتم بجای 32 گیگی رم amd همون 24 گیگ اینتل بگیری وگرنه که ovh خوبه
danitfk
August 23rd, 2012, 15:02
بد نیست فقط اینکه گفتم بجای 32 گیگی رم amd همون 24 گیگ اینتل بگیری وگرنه که ovh خوبه
آخه دقیقا این سرور Professional EG Best Of dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/eg_best_of.xml) تو همین رنج با کیمسوفی که دارم از لحاظ پردازنده فرقی ندارم.
کیمسوفی من هم W3520 هستش.
MagicVps.Com
August 23rd, 2012, 18:11
آخه دقیقا این سرور Professional EG Best Of dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/eg_best_of.xml) تو همین رنج با کیمسوفی که دارم از لحاظ پردازنده فرقی ندارم.
کیمسوفی من هم W3520 هستش.
یعنی شما کیفیت هاردها و پورت 1 گیگ ovh را با کیم سوفی یکی میدونید چون فقط سیپیوهاشون شبیه هم هست
danitfk
August 23rd, 2012, 18:28
یعنی شما کیفیت هاردها و پورت 1 گیگ ovh را با کیم سوفی یکی میدونید چون فقط سیپیوهاشون شبیه هم هست
مگه شما پژو 405 رو بهتر از 407 میدونی که من کیمسوفی رو با ovh یکی بدونم؟؟ :52:
مقایسه ما بین سرور :
EG AMD Dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/eg_amd.xml) و Professional EG Best Of dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/eg_best_of.xml)
هستش ؛ که از لحاظ هارد - پورت فرقی ندارند - رم سرور اول 8 گیگابایت بیشتر ، کلاک ریت بیشتر ، تعداد هسته بیشتر - دارند. هر دو هم یک رنج قیمت هستند بدون 1 ریال تفاوت.
اما به خاطر اینکه سرور با پردازنده W3520 هست میخوام سرور AMD گرفته بشه .
بحث روی سرور مجازیش هست .. نه اختصاصی.
شما بین پلان اول یا دوم کدوم رو انتخاب می کنید ؟
nivdata.com
August 23rd, 2012, 19:05
به نظر من امتیاز AMD فقط در قیمت تمام شده سرورهاش هست . و چون سایت ها بیشترشون سی ام اس هست پردازش ندارد و فقط BW مصرف می کنند میشه به AMD بسنده کرد ولی جایی که پردازش بالا باشه به دلیل شکل معماری intel دیگه قابل مقایسه نیست. به نظرم کاربرد خیلی مهم هست که چه جور استفاده قراره بشه
danitfk
August 23rd, 2012, 19:19
به نظر من امتیاز AMD فقط در قیمت تمام شده سرورهاش هست . و چون سایت ها بیشترشون سی ام اس هست پردازش ندارد و فقط BW مصرف می کنند میشه به AMD بسنده کرد ولی جایی که پردازش بالا باشه به دلیل شکل معماری intel دیگه قابل مقایسه نیست. به نظرم کاربرد خیلی مهم هست که چه جور استفاده قراره بشه
پردازنده AMD با 2 هسته و کلاک ریت 500 مگاهرتز یا پردازنده Intel با 1 هسته کلاک ریت 600 مگاهرتز برای سرور مجازی !!
برای خرید کدام پلان سرور مجازی رو انتخاب می کنید؟
j4b3r
August 23rd, 2012, 19:23
سعی کنید حداقل تجربه کنید !
قطعا این سی پی یو amd از اینل قوی تر هست.
ولی باید تجربه کرد.
امروز با چند تا از دوستان هم که در زمینه هاستینگ هستند
من این بحث رو داشتم
و باورهای غلط در مورد amd در بین همکاران هم هست
danitfk
August 23rd, 2012, 19:25
سعی کنید حداقل تجربه کنید !
قطعا این سی پی یو amd از اینل قوی تر هست.
ولی باید تجربه کرد.
امروز با چند تا از دوستان هم که در زمینه هاستینگ هستند
من این بحث رو داشتم
و باورهای غلط در مورد amd در بین همکاران هم هست
به خاطر حرف شما هم که شده سرور امروز order داده میشه .. بلاخره تجربس .. اما من مطمئنم تجربه بدی نیست !!
j4b3r
August 23rd, 2012, 19:33
به خاطر حرف شما هم که شده سرور امروز order داده میشه .. بلاخره تجربس .. اما من مطمئنم تجربه بدی نیست !!
ممنون از شما همکار عزیز
معمولا توی افر دیتاسنترها انتخاب بهتر و قوی تر با سی پی یو های amd هست
( دلیل عمده هم ارزون تر بودن سخت افزار هست)
nivdata.com
August 23rd, 2012, 19:34
من فکر کنم در موضوع با هم اختلاف داریم شما در مورد یک کاربرد خاص دارین نظر میدین . برای مثال ما دو تا VOIP Switch داریم که به هیچ وجه AMD جواب نمیده هر چه قدر هم قوی ولی همون طور که گفتم در بسیاری موارد شما پردازش زیادی ندارید پس استفاده intel فقط دور ریختن پول هست چون با همون کیفیت AMD جواب میده
danitfk
August 23rd, 2012, 19:36
من فکر کنم در موضوع با هم اختلاف داریم شما در مورد یک کاربرد خاص دارین نظر میدین . برای مثال ما دو تا VOIP Switch داریم که به هیچ وجه AMD جواب نمیده هر چه قدر هم قوی ولی همون طور که گفتم در بسیاری موارد شما پردازش زیادی ندارید پس استفاده intel فقط دور ریختن پول هست چون با همون کیفیت AMD جواب میده
استفاده برای مجازی سازی مدنظر هست.
nivdata.com
August 23rd, 2012, 20:05
استفاده برای مجازی سازی مدنظر هست.
ببینم از نظر شما سرور مجازی فقط باهاش هاست میکنند؟ دیگه کاربردی نمی تونه داشته باشه؟ منظور من این است که استفاده نهایی چیست.
danitfk
August 23rd, 2012, 20:08
ببینم از نظر شما سرور مجازی فقط باهاش هاست میکنند؟ دیگه کاربردی نمی تونه داشته باشه؟ منظور من این است که استفاده نهایی چیست.
آپلود و دانلود / زیپ و آنزیپ / کانورت / استفاده به عنوان هاست دانلود / تونلینگ / اجرا یک سری برنامه سبک برای فعال نگه داشتن 24 ساعته.
danitfk
August 27th, 2012, 01:15
پریروز سرور تحویل گفته شد :79:
کار بره جلو ببینیم در چه حدیه 8-}
فردا آفر های فروش سرور مجازی با این پردازنده هم ارسال می کنم :109:
با اینکه اکثرا Intel رو ترجیح دادند ! :68: