توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت فروشگاه ساز
tetra2008
August 23rd, 2012, 10:37
سلام دوستان من یک اسکریپتفروشگاه ساز دارم از فرم و ظاهرش که یکم کار داره خوشم اومده در نب یک مشکلاتی دارم مشه کمکم کنید ایم عکس نصب برنامه از دوقسمت ایراد میگیره از کجاباید برطرف کنم راستی این ساتو در ساب دومین گزاشتم و یه سوال دیگه میشه درگاه های مثل پارس پال به این وصل بشه ؟
http://tetra2008.persiangig.com/image/1.png
rezarostami
August 23rd, 2012, 10:52
جادوی Quotes GPC مربوط به سروره که باید با هاستینگ مکاتبه کنید.
برای فایل .htaccess سطح دسترسی یا Permissions را روی 777 بگذارید و بعد از نصب به حالت اولیه برگردانید.
موفق باشید
tetra2008
August 23rd, 2012, 10:54
جادوی Quotes GPC مربوط به سروره که باید با هاستینگ مکاتبه کنید.
برای فایل .htaccess سطح دسترسی یا Permissions را روی 777 بگذارید و بعد از نصب به حالت اولیه برگردانید.
موفق باشید
ممنون از کجا باید دسترسی 777 رو تنظیم کنم ؟
rezarostami
August 23rd, 2012, 11:00
موقع ورود به قسمت Filemanager شما از پنجره باز شده برای ورود به بخش فایل تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles). را فعال کنید و وارد قسمت public_html بشید و از آنجا فایل .htaccess رو پیدا و روش کلیک راست کنید و Change Permissions رو انتخاب و تمامی تیک ها رو فعال ضمنا مقدار فعلی رو یادتون باشه تا بعد از نصب به همون مقدار برگردونید
موفق باشید
DaryaHost
August 23rd, 2012, 11:02
از تو فایل منجر سی پنل فایل رو انتخاب کنید وبعد از سمت راستش دسترسیش رو تغییر بدید
موفق باشید