PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلود هاستینگ

index.mailbox
August 23rd, 2012, 01:49
سلام، سرویس کلود هاستینگ واقعا باعث 30% افزایش سرعت میشه؟
و دیگه اینکه میگن برای دان نشدن سرویس از سرور ها میباشد! / اینکه میگن فقط برای مدیریت بهره داره نه برای مشتری

shivahost
August 23rd, 2012, 01:52
بطور کلی روی سرعت زیادتاثیر نداره!

مصرف منابع سایت های روی سرور را کنترل می کنه و اگر یک سایت پر مصرف شد دیگه بهش راه نمیده تا بتونه کل منابع سرور را درگیر کنه و بقیه سایت ها کند بشوند. برای مدیر خیلی خوبه، باعث رعایت انصاف بین مشتری ها هم میشه.

saman19-6
August 23rd, 2012, 02:12
من فکرکنم یکی از مزیت هاش این باشه که کاربرزیاد مصرف کرد ساسپند نمیشه ..بلکه همون لحظه ای بهش سرویس داده نمیشه تا منابع خالی بشه ..درست میگم؟

danitfk
August 23rd, 2012, 07:38
سلام ؛
کسایی که نظر منفی نسبت به کلودلینوکس برای هاستینگ دارند یا استفاده نکردند یا نمیتونن استفاده کنن یا کلا خوششون نمیاد!
مزیت های کلودلینوکس نسبت به Centos :
CloudLinux Features (http://www.cloudlinux.com/about/features.php)
چرا کلود لینوکس ؟
Why CloudLinux (http://www.cloudlinux.com/whycl/)
در ضمن کلودلینوکس مثل سنتوس سیستم رایگان نیست و همچنین ایران تحریم هستش.
لایسنس ماهیانه : 14$

cartman10mpi
August 23rd, 2012, 08:25
کلود هاستینگ با کلود لینوکس ربطی‌ به یک دیگر ندارند!

میزبانی ابری شامل چندین سرور برای سرویس‌های متفاوت هست که هر لحظه به صورت نیاز قابل افزایش و یا کاهش هست . مثال : در میزبانی ابری شما با یک کلیک میتونید وبسایتتون رو با همهٔ فایل‌ها و امکانات از سیستم عامله لینوکس به سیستم عامله ویندوز تغییر بدید . بدون اینکه نیاز به تغییر دیگه‌ای باشه .چون در آن واحد هم سرور لینوکس در ابر موجود هست و هم سرور ویندوز .
کلود لینوکس اسم یک سیستم عامل هست از خانواده لینوکس ، با کرنل متفاوت . منطقِ این سیستم عمل به این صورت هست : برای هر کاربر همانند ویی پی‌ اس‌ یک محیط مجازی ایزوله شده درست می‌کند ، این باعث میشود که هر کاربر منابع محدودی داشته باشند و پا از محدودهٔ خود فراتر نگذارند . به این روش فشار بالا روی یک وب سایت باعث فشار روی تمام سرور و کاربران دیگر نخواهد شد . به سادگی‌ فقط همان وب سایت (که منابع اون به پایان رسیده به دلیل فشار زیاد) از دسترس خارج خواهد شد . سایر سایت‌ها به حالت عادی به کار خود ادامه خواهند داد .
کلود لینوکس ربطی‌ به کلود هاستینگ نداشته ، نصب کلود لینوکس بر روی یک سرور به معنی‌ میزبانی ابری نیست!

saman19-6
August 23rd, 2012, 10:39
من فکرکنم جفتش خوبه ...و با هم انجام بشه بازدهی عالی داشته باشه .کلود لینوکس خوبیش اینکه عدالت رعایت میشه ... کلود هاستینگ هم که دیگه مشکل اپ تایم رو واقعا حل میکنه ....کلود لینوکس رو که من دیدم بچه ها نصب کردن ولی کلود هاستنیگ هم کسی انجام داده ؟ هزینه اش فکر کنم بالا در بیاد ؟ من با یک شرکتی صحبت میکردم ..میگفتن دارن رو پروژه کلود بین سرور داخل ایران و خارج ایران کار میکنن .. یعنی مثلا در ان واحد هم تو سرور ایران ذخیره بشه اطلاعات هم مثلا المان..بعد بسته به ایپی ورودی کاربری سایت رو ایران باز میشه یا خارج....من 2 3 تا از سایتهای خارجی طراحی قالب معروف رو دیدیم که رو کلود میزبانی میشدن...

index.mailbox
August 23rd, 2012, 16:30
خریدار کلود هاست به غیر اسکرین شات از مدیریت، چطور میتونه متوجه سرویس کلود هاست خودش بشه؟