توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامین در سایت های خارجی
s619
August 22nd, 2012, 22:52
سلام دوستان
کسی میدونه چطوری میشه از سایت name.com دامین خرید /
میدونم که ایران رو تحریم کره ولی اگه من اطلاعات خارجی وارد کنم چی میشه؟مشکلی نیست؟
parsa7
August 23rd, 2012, 01:19
با ای پی غیر ایران و اطلاعات خارجی اکانت بسازید و پرداختتون رو توسط شخص معتبری انجام بدید تا بعدا برای تایید هویت گیر ندن.در کل من مشکلی ندیدم و 2 ساله دارم توی name.com دامین ثبت می کنم
nivdata.com
August 23rd, 2012, 10:28
سلام من تمام دامنه هامو از name.com می گیرم ولی اطلاعاتم از ایران نیست
alef1
August 23rd, 2012, 10:55
شرکت name.com یکی از بهترین registrator ها برای ایرانیان هست
من ندیدم به ایرانی بودن کسی گیر بده و تو کشور هایی که میتونید موقع عضو شدن انتخاب کنید (تا جایی که یادمه) ایران هم هست.
البته شرط احتیاط ایجاب می کنه که با مشخصات و ای پی غیر ایرانی وارد بشید و خرید هم با کارت اعتباری معتبر و بدون وابستگی به افراد ایرانی (صاحب کارت مشخصات ایرانی نداشته باشه) انجام بشه
rezaonline.net
August 23rd, 2012, 11:48
gandi.net رو هم یه سری بزنید .
s619
August 23rd, 2012, 13:30
ممنون دوستان
ولی من اطلاعات چه کسی رو بدم؟
همین جوری از خودم بنوسم مشکلی نداره ؟
راستی چطوری می تونم مسترکارت یا ویزا کارت تهیه کنم اگه سایتی یه جای معتبری هست اینجا بگید!!!
alef1
August 23rd, 2012, 13:33
ممنون دوستان
ولی من اطلاعات چه کسی رو بدم؟
همین جوری از خودم بنوسم مشکلی نداره ؟
راستی چطوری می تونم مسترکارت یا ویزا کارت تهیه کنم اگه سایتی یه جای معتبری هست اینجا بگید!!!
اطلاعات خودتونو بدید، حتما دقیق و کامل باشه و مال خودتون
فقط آدرس و کشور رو ایران ندید
دوستانی هستند که پرداخت می کنند به تالار مربوطه مراجعه کنید اونجا تاپیک های زیادی در این زمینه هست (نمونش جناب nada_de که اعتبار و سابقه بسیار خوبی دارند)
sajjadpb
October 10th, 2014, 23:19
سلام به دوستان گرامی.
عزیزان من یک دامنه رو میخوام ثبت کنم که قبلا توسط یک وبسایت امریکایی ثبت شده،به دلیل اینکه خودم شخصاحساب بین المللی برای خرید این دامنه رو ندارم،میخوام یک نفر ازاینایی که تو این انجمن میتونن اینکارو انجام بدن واسم انجامش بده و درصورت تونستن این دامنه رو به شرکت ایرانی انتقال بده.خیلی سریع اگر امکانش هست هرکسی اینکارو میتونه انجام بده به من یک ایمیل بزنه،خیلی حیاتیه لطفا اگرتوانشو دارین کوتاهی نکنین مشکل هزینه هم نیست،جبران زحماتشو خواهم کرد.
عذرخواهم که ایمیلم رو اینجا میزارم نتونستم تو پروفایل پیداکنم بزارم.
Sajjadpb@ymail.com
sajjadpb
October 21st, 2014, 01:00
سلام.دوستان کسی اینجا نمیخواد جواب منو بده؟
jahromweb
October 21st, 2014, 01:13
تاپیک جدید بزنید
این تاپیک فرد دیگری است
موفق باشید