با سلام خدمت دوستان عزیز . من قصد تاسیس یک شرکت رسمی و ثبت شده برای فروش سرور مجازی دارم اما فقط با سرور مجازی کار کردم و تاحالا با سرور اختصاصی کار نکردم .
سوالات :
1) در صورت خرید مستقیم از دیتا سنتر مربوطه (مثلا ResStation ) پس از خرید چه اطلاعاتی از سرور اختصاصی میدن ؟
2)اگر سیستم عامل مربوطه رو VMware 5 انتخاب کنیم بعدا میشه از توی اون هم سرور لینوکس درست کرد و هم ویندوز ؟
3)KVM چیست ؟
4)توی یکی از سایت ها دیدم زده بودن دسترسی Root به سرور اختصاصی . منظور از Root چیه ؟
5)پس از خرید سرور اختصاصی کانفیگی لازم نیست ما انجام بدیم روی سرور ؟
فعلا در همین حد سوالاتم رو مطرح میکنم و انشاءالله پس از کسب جواب های شما عزیزان سوالات بعدی رو مطرح میکنم .
یا علی
mohammadlover
August 22nd, 2012, 20:54
سلام
1-یا یوزرنیم و پسورد مجازی ساز و یا مشخصات لوگین به kvm.
2-بله، کار مجازی ساز دقیقاً همینه.
3-با kvm میتونید سیستم عامل رو سرور نصب کنید و مثل زمان بوت شدن سیستم خودتون هستش که دسترسی به کیبورد هم دارید و از اون میتونید استفاده کنید.
4-یعنی دسترسی کامل به سرور دارید برای انجام کارها.
5-کانفیگ خاص خیر ولی بعضی جاها مثل هتزنر نیاز هستش که یک میکروتیک به عنوان روتر اضافه کنید.(اگر از واسطه خرید کنید معمولاً براتون نصب میکنن)
موفق باشید
majidisaloo1
August 22nd, 2012, 23:01
با تشکر از
mohammadlover (http://www.webhostingtalk.ir/member/17369/)
سوالات رو خوب جواب دادن
اگه مشکلی دارین اعلام کنید راهنمایی بشه باز هم
payahosting
August 22nd, 2012, 23:21
3-با kvm میتونید سیستم عامل رو سرور نصب کنید و مثل زمان بوت شدن سیستم خودتون هستش که دسترسی به کیبورد هم دارید و از اون میتونید استفاده کنید.
5-کانفیگ خاص خیر ولی بعضی جاها مثل هتزنر نیاز هستش که یک میکروتیک به عنوان روتر اضافه کنید.(اگر از واسطه خرید کنید معمولاً براتون نصب میکنن)
موفق باشید
توضیحات کاملی دادن
Afsarie
August 23rd, 2012, 02:02
سلام
موفق باشید
خیلی علی بود پاسخ دادن و واقعا اطلاعاتم اوکی شد و فقط چند تا سوال دیگر .
1-اون قسمت که گفتید باید یک میکروتیک به عنوان روتر اضاف کنم رو خوب نگرفتم. روتر منظور چیه ؟ محیطی در مجازی ساز که باید میکروتیک اپلود شه ؟
2-توی مجازی ساز Vmware میشه پهنای باند مصرفی سرور های مجازی رو محدود کرد ؟
scary-x2
August 23rd, 2012, 02:13
خیلی علی بود پاسخ دادن و واقعا اطلاعاتم اوکی شد و فقط چند تا سوال دیگر .
1-اون قسمت که گفتید باید یک میکروتیک به عنوان روتر اضاف کنم رو خوب نگرفتم. روتر منظور چیه ؟ محیطی در مجازی ساز که باید میکروتیک اپلود شه ؟
2-توی مجازی ساز Vmware میشه پهنای باند مصرفی سرور های مجازی رو محدود کرد ؟
1- از روتر به عنوان شبکه سرور استفاده میشه و آی پی های سرور به اون وصل میشن
2. کم پیش میاد کسی کم بیاره . اگرم کم بیاد هزینش زیاد نیست