توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در ریموت دسکتاپ سرور ویندوز
salar74_a
August 22nd, 2012, 20:31
با سلام وخسته نباشید
دوستان 1 مشکلی داریم
ویندوز رو سرور نصب میکنیم همه کاراش انجام میشه راحت کانکت میشه به ویندوز هیچ مشکلیم نیست 2 ساعت بعد میخواهیم وصل بشیم وصل نمیشه و فقط هم با ****** وصل میشه(****** برای همون دیتاسنتر هست)
قابل به ذکر هست که 1 ویندوز دیگه هم داریم که قبلا ایجاد شده و این مشکل رو نداره
دوستان میتونن کمکی کنن؟
August 22nd, 2012, 20:36
ip رو عوض کنید و کجددا تست کنید
salar74_a
August 22nd, 2012, 20:38
ip رو عوض کردیم درست شد دوباره 2 ساعت بعد اومدیم دیدم اون ip هم اینطوری شده و تا الان 3 تا ip بقولی اینطوری خراب شدند
mohammadlover
August 22nd, 2012, 20:40
مقدار منابع وی پی اس رو چک کنید ببینید مصرف در چه حده و منابع پر نشده باشه.
اگر این مورد نبود از iso دیگه ای استفاده کنید چون ممکن هستش از اون باشه.
موفق باشید.
danitfk
August 22nd, 2012, 20:41
دیتاسنتر OVH هستش ؟ :d
salar74_a
August 22nd, 2012, 20:42
دیتاسنتر OVH هستش
بله
mohammadlover
August 22nd, 2012, 20:46
بله
یک مورد رو بگم. ما قبلاً یکبار از اینجا سرور گرفته بودیم که اشتباهاً از گیت وی که بهمون داده بودند برای آی پی وی پی اس استفاده میکردیم که دقیقاً همینطور که میگید میشد. ما هم وی پی اس ها رو تک تک خاموش کردیم تا به این نتیجه رسیدیم که مشکل از اونه (فکر میکنم آخرین آی پی رنج باید گیت وی باشه و نباید از اون استفاده کرد)
موفق باشید
danitfk
August 22nd, 2012, 20:49
مشکل از شما نیست ، مطمئن باشید :71:
salar74_a
August 22nd, 2012, 20:53
والله از اونایی که نمیشه استفاده کرد یا همون گت وی باشه رو اصلا نمیشه ما اولیو آخریو استفاده نمیکنیم ولی آخه این وسطیا دارن هی اینجور میشن و جای سوال برا ما هست که چرا مثلا 1 سرور که ویندوز هست و همون iso ویندوز نصبه مشکلی نداره ولی اینا هی اینطوری میشن
یعنی دیتاسنتر بلاک میکنه ؟ ولی چتو با پر و کسی میشه بهش وصل شد ؟#-o
mohammadlover
August 22nd, 2012, 20:57
شما اون کارهایی رو که گفتم رو انجام بده و اگر نتیجه داد هر وی پی اس رو به ترتیب خاموش کن و اگر مشکل دوباره بود، اون وی پی اس رو روشن و یکی دیگه رو خاموش کن تا به نتیجه برسی.
salar74_a
August 22nd, 2012, 21:07
همرو خاموش کردیم اون روشن بود خیر مشکل پابرجاست8-|
AvalinHost
August 22nd, 2012, 21:07
dns های دیتاسنتر رو در سرور اصلی درست وارد کردین؟
salar74_a
August 22nd, 2012, 21:08
بله ذکر که شد 2 ساعت همه چی درست بود بعد 2 ساعت دوباره همون مشکل
salar74_a
August 22nd, 2012, 21:28
مشکل از ip هست چون وقتی ip رو عوض میکنیم وارد میشه ولی باز 2 ساعت بعد اون ای پی هم اونطوری میشه درحالی که یکی از ویندوز ها که همه چیش همونه هیچ مشکلی نداره #-o
majidisaloo1
August 22nd, 2012, 22:57
والله از اونایی که نمیشه استفاده کرد یا همون گت وی باشه رو اصلا نمیشه ما اولیو آخریو استفاده نمیکنیم ولی آخه این وسطیا دارن هی اینجور میشن و جای سوال برا ما هست که چرا مثلا 1 سرور که ویندوز هست و همون iso ویندوز نصبه مشکلی نداره ولی اینا هی اینطوری میشن
یعنی دیتاسنتر بلاک میکنه ؟ ولی چتو با پر و کسی میشه بهش وصل شد ؟#-o
دوست عزیز مشکل از کانفیگتون هست
دلیل اینکه با اون***** وثل میشه این هست که شبکه داخلی میشه کانفیگتون رو بررسی کنید
درست میشه
اگه میخواین در یاهو و یا سایت گفتگو آنلاینش میتونم کمکتون کنم چون با این دیتا سنتر هم کار کردم