ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Export کردن یک کلومن از یک تیبل

LinuxHD
August 22nd, 2012, 14:26
سلام

تیبلی به اسم users دارم که در اون یه کلومن به اسم email وجود داره
می خوام تمامی ایمیل های کاربران رو در یه فایل text بیرون بکشم، لطفا راهنمایی کنید که چطور باید این کار رو انجام بدم

ممنون

MJmoonwalk
August 22nd, 2012, 17:23
$q = mysql_query("select email from users");
$s = '';
while($r = mysql_fetch_array($q))
{
$s .= $r['email'] . "\r\n";
}
$f = fopen('emails.txt', "a+");
fwrite($f, $s);
fclose($f);

LinuxHD
August 23rd, 2012, 02:16
ممنون
یه سوال دیگه :
یه 30 40 تا فایل text دارم که توش پر ایمیله، دنبال راه یا برنامه یا دستوری هستم که بیاد این فایل ها رو بگرده و email های مشابه رو پیدا کنه و حذف کنه و یکی رو نگه داره، راهی که به ذهنم میرسه اول یکی کردن فایلهاست که بازم چون ممکنه ایمیل مشابه توشون باشه احتمال داره به مشکل بربخورم
چه راهی پیشنهاد میدین؟

MJmoonwalk
August 23rd, 2012, 12:00
فایل ها رو یکی کنید یا اینکه کل فایل ها با پسوند یکسان در یک پوشه بریزید و توسط php این فایل ها خونده شده و وارد یک آرایه میشوند که با توی آرایه به راحتی میتونید همسان ها رو حذف کنید و در فایل جدید ذخیره کنید.

LinuxHD
August 29th, 2012, 03:43
یه مشکل :

زمانی که می خوام اطلاعات یه column رو که شامل عدد هست بیرون بکشم تکست خالی میده، یعنی یه کالمن هست که مثلا شماره تلفن توشه، حالا وقتی از این کد استفاده می کنم یه تکس میده که تعداد لاین هاش همون تعداد کالمن هست ولی خالیه، کلا با بیرون کشیدن کالمن هایی که عددی هستن مشکل داره
راه حل چیه؟

ممنون