PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اساسی با سرور مجازی

soroush-wade
August 22nd, 2012, 12:09
سلام خدمت دوستان
مدتی است که برای سایت یک سرور مجازی گرفتم و از اونجا فایل هامو روی سایت می ذارم تا کاربرها دانلود کنند. ولی همین که 5-6 نفر بیان فایلها رو دانلود کنند، سرور به شدت اشغال میشه و سرعت دانلود پایین میاد. پشتیبانی سرور بهم گفت مشکل از رم پایین وی پی اس هست و من رم 4 نصب کردم ولی باز هم همون مشکل رو دارم.
میخواستم بدونم برای اینکه بخوایم از سرور مجازی به عنوان یک سرور دانلود استفاده کنیم، چه مشخصاتی باید داشته باشه؟

sudo
August 22nd, 2012, 12:18
سلام
وبسرور و سیستم عامل شما چی هست !؟
تنظیماتی روی وبسرورتان اعمال کرده اید ؟!

soroush-wade
August 22nd, 2012, 12:35
سیستم عامل ویندوز روی سرور نصب هست
من تا حالا روی وب سرور تغییری ایجاد نکردم

RoobinaServer
August 22nd, 2012, 12:36
سلام خدمت دوستان
مدتی است که برای سایت یک سرور مجازی گرفتم و از اونجا فایل هامو روی سایت می ذارم تا کاربرها دانلود کنند. ولی همین که 5-6 نفر بیان فایلها رو دانلود کنند، سرور به شدت اشغال میشه و سرعت دانلود پایین میاد. پشتیبانی سرور بهم گفت مشکل از رم پایین وی پی اس هست و من رم 4 نصب کردم ولی باز هم همون مشکل رو دارم.
میخواستم بدونم برای اینکه بخوایم از سرور مجازی به عنوان یک سرور دانلود استفاده کنیم، چه مشخصاتی باید داشته باشه؟

با سلام

رم 1 و پردازنده 1000 هم برای شروع کافیه و با 4 نفر اصلا نباید افت بکنه چون اون کاربران از منزل بخوان دانلود بکنن هر 4 تا با هم حداکثر 1 تا 2 مگ از سرعت نت سرور استفاده میشه برای ارسال اطلاعات

اگر خواستید اسم جایی که سرور خریداری کردید و دیگر مشخصا از جمله قیمت و ... را پیغام خصوصی کنید بیشتر راهنمایی کنم ...

یا حق

AvalinHost
August 22nd, 2012, 13:41
غیر طبیعی هست که با دانلود 4 نفر سرور بره زیر فشار!
پورت سرور رو تست کردین؟

RoobinaServer
August 22nd, 2012, 13:43
غیر طبیعی هست که با دانلود 4 نفر سرور بره زیر فشار!
پورت سرور رو تست کردین؟

براشون تست کردیم
پورت 10 mbps هست اونم شیر.

رم 4 و پردازنده هم که شیر کامل

AvalinHost
August 24th, 2012, 00:57
براشون تست کردیم

دست و پنجه سرویس دهندش درد نکنه. :d

majidisaloo1
August 24th, 2012, 12:15
براشون تست کردیم

دمش واقعا درد نکنه
خدا وکیلی نمیدونم چطوری مشتری نگگه میدارن من که اگه مشتری های یک صدم این رو هم ببینن ازم شکایت کشی راه میندارن
البته خدا رو شکر نداشتم اما میدونم راه میندازن