توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل iso رو در کجا آپلود کنم؟
irancheat2
August 22nd, 2012, 09:56
سلام دوستان من جستجو هم کردم.
اما آدرسی که برای فولدری که داده بودن دوستان تا در اون آپلود کنم درست نیست .
لطفا آدرس درستش رو بگید .
تو آموزش ها این آدرس رو داده بودن و گفته بودن که واردش بشم و در اونجا فایل ایزو رو آپ کنم .
/var/lib/vmware/Virtual Machines
لطفا آدرس صحیح رو بدید + راهنمایی
دستور نمایش فایل های موجود در فولدری که هستیم چی هست ؟ mkdir ?
من اینو میزنم چیزی نشون نمیده
August 22nd, 2012, 10:31
در مورد سوال اولتون من درست متوجه نشدم. (میشه لینک آموزشش رو بدید).
اما سوال دوم: شما با دستور ls میتونید فایل های داخل فولدر رو مشاهده کنید.
با اون دستور میتونید فولدر بسازید. مثال : mkdir foldername جای foldername اسم فولدر رو بنویسید.
sarwhost
August 22nd, 2012, 10:43
با سلام
قرارا نیست حتما iso رو رو یه جایه خاص اپ کنید
از طریق vmware وارد هاردتون بشید اونجا یه پ.شه با نام دلخواه بسازید و iso رو اپ کنید
YazdData
August 22nd, 2012, 11:32
کدوم نسخه از vmware ؟
روی esxi منظورتون هست و میخواین فایل بیاد توی دیتا استورها ؟
irancheat2
August 22nd, 2012, 22:58
بله روی esxi منظورم هست .
کلا من میخام یه فایل رو بیارم روی سی دی درایو برای نصب سیستم عامل روی مجازی ساز.
اگه میشه کامل توضیح بدید.
تو انجمن کسی توضیحی نداده
August 22nd, 2012, 23:07
دلیل خاصی داره که از طریق VMware vSphere Client اینکار رو انجام نمیدید ؟
irancheat2
August 22nd, 2012, 23:35
دوست عزیز از طریق همین انجام میدم VMware vSphere Client . وی پی رو رو هم ایجاد میکنم.
اما وقتی باید فایل ایزو رو وارد کنم بلد نیستم چیکار کنم.
mohammadlover
August 22nd, 2012, 23:51
دوست عزیز از طریق همین انجام میدم VMware vSphere Client . وی پی رو رو هم ایجاد میکنم.
اما وقتی باید فایل ایزو رو وارد کنم بلد نیستم چیکار کنم.
ببینیید شما اول باید برای ایکه بتونید سیستم عامل رو نصب کنید اونو تو هارد آپلود کرده باشی که راحتترین روشش اینه که :
اول تو vSphere لوگین میکنید و بعد از طریق تب های بالا میرید به قسمت Summary و بعد تو قسمت Storage روی یکی از هارد کلیک راست میکنید و Browse Dat... و بعد یا همونجا از طریق منوهای بالا روی آپلود کلیک و بعد ایزو رو انتخاب و بعد هم آپلود میکنید و یا یک فولدر میسازی و مراحل آپلود رو میری.
حالا ایزو رو هارد شما هستش. اینبار موقع ساخت وی پی اس که مسیر ایزو رو میخواد، همین مسیر رو بهش میدید.#:-S
موفق باشید