توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر ناشناخته
amin7x
August 22nd, 2012, 06:43
سلام دوستان
من دنبال یک دیتاسنتر ناشناخته هستم. (منظورم این هست که کسی ازش توی این انجمن افر نداده باشه)
سرور های دیتاسنتر کاندایی YesUP هم خوب هست می تونید در مورد این دیتاسنتر کاندایی از دوستان تحقیف کنی چون کمتر دیدم از این استفاده میکنند اگر برای سرور میزبانی می خوای عالیه هم امنیتش عالیه موفق باشی
Hostpolis
August 22nd, 2012, 07:50
datacentermap.com
amin7x
August 22nd, 2012, 10:36
سرور های دیتاسنتر کاندایی YesUP هم خوب هست می تونید در مورد این دیتاسنتر کاندایی از دوستان تحقیف کنی چون کمتر دیدم از این استفاده میکنند اگر برای سرور میزبانی می خوای عالیه هم امنیتش عالیه موفق باشی
انچنان ناشناخته هم نیست.
اون موقع پرهام داشت این سرورهارو میفروخت ، میگفت هاست دی ال داره تعدادی از یوزراشو اونجا منتقل کرده.
در کل دیتاسنتر خوبی است. ممنون از توضیحاتت.
amin7x
August 24th, 2012, 18:37
منتظرم...
amirlord
August 24th, 2012, 18:46
سلام
قصد خرید تک سرور برای خودتون دارید یا میخواید از اونجا سرویس بدید ؟
amin7x
August 24th, 2012, 18:53
سلام
قصد خرید تک سرور برای خودتون دارید یا میخواید از اونجا سرویس بدید ؟
سلام
هم خرید هم سرویس.
irlogo
August 24th, 2012, 18:58
دیتاسنتر های خوبی با سابقه کاری بالا وجود دارند که در ایران شخصی یا شرکتی از آنها سرویس علنی ارائه نمی دهد
مثلا
multacom.com
gnax.net
turnkeyinternet.net
Hostpolis
August 24th, 2012, 18:59
multacom یک شریک ایرانی داره و در ایران هم شرکت های بزرگی هستند که ازش سرویس میگیرن.
amirlord
August 24th, 2012, 19:03
سلام
هم خرید هم سرویس.
از طریق پ.خ در تماس خواهم بود .
irlogo
August 24th, 2012, 19:25
multacom یک شریک ایرانی داره و در ایران هم شرکت های بزرگی هستند که ازش سرویس میگیرن.
مهندس "کیا منیجر دیتاسنتر مولتاکام هست
این دیتاسنتر از زمان تشدید تحریم ها حدود 3 سال پیش خیلی مودبانه و با اطلاع رسانی قبلی سرویس دهی شو به هویت ایرانی کنسل کرد؛ حتی هاست ایرانی که از طرف آقای مجیدی ازشون خرید می کرد نیز به مشکل خورد.
Hostpolis
August 24th, 2012, 19:29
مهندس "کیا منیجر دیتاسنتر مولتاکام هست
این دیتاسنتر از زمان تشدید تحریم ها حدود 3 سال پیش خیلی مودبانه و با اطلاع رسانی قبلی سرویس دهی شو به هویت ایرانی کنسل کرد؛ حتی هاست ایرانی که از طرف آقای مجیدی ازشون خرید می کرد نیز به مشکل خورد.
جای شما بودم خیلی مطمئن صحبت نمیکردم.
irlogo
August 24th, 2012, 20:02
جای شما بودم خیلی مطمئن صحبت نمیکردم.
کلیه ارسالی ها بر اساس دانسته های قبلی است و صحت و سقم آن بستگی به تحقیق کاربر دارد، این معنی فروم متن باز هست.
Hostpolis
August 24th, 2012, 20:06
کلیه ارسالی ها بر اساس دانسته های قبلی است و صحت و سقم آن بستگی به تحقیق کاربر دارد، این معنی فروم متن باز هست.
قبول دارم ولی متن قبلی شما بصورت عمومی بود و خوب متاسفانه صحیح هم نبود. توضیج بیشتر رو خدمتتون در پیام خصوصی میدم.
البته ظاهرا پیام شخصی رو بستید. تمایل داشتید بیشتر بدونید، می تونید با من تماس بگیرید.
icide
September 1st, 2012, 19:40
readymakers.co.uk
peyman0742
October 1st, 2012, 15:58
readymakers.co.uk
این سایت که کلا آفراشون ماله Kimsufi و OVH فقط با لوکیشن های مختلف
توصیه می کنم با توجه به اینکه جدیدا هیچ کس از OVH / Kimsufi آفر نمیزاره شما حتما تلاش کنید با یک قیمت مناسب از این دیتاسنتر آفر بگذارید