ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور براي فروش هاست و چند سوال در مورد سرور

alisajadi
August 22nd, 2012, 01:16
سلاممن يك سرور ارزان و امن براي فروش هاست و دامنه ميخواهم(تعداد sql هم نا محدود باشه)چند تا سوال دارم:(البته براي شما خيلي سادس ولي براي من خيلي جالبه)١-رك چه فايده اي دارد؟٢-آيا حتما همراه سرور بايد رك هم خريد؟٣-آيا سرور را در خانه ميشه نصب كرد؟٤-سرور مجازي با سرور اختصاصي چه فرقي دارد؟٥-براي سايت هاي فروش هاست سرور مجازي رو پيشنهاد ميكنين يا سرور اختصاصي رو؟ممنون ميشم جوابمو بدين

alisajadi
August 22nd, 2012, 01:27
براي راه اندازي سرور در خانه به چه چيز هايي نياز دارم؟ممنون

30tGame
August 22nd, 2012, 01:37
با این سطح اطلاعات که دارید اصلا بیخیال این کار بشید ! !
هر ایرانی یک هاستینگ ! !

alisajadi
August 22nd, 2012, 11:32
براي شما متاسفم كه نميدونين انجمن براي چيه.انجمن براي تازه وارد ها و كساني است كه سوال دارند.خودتون از وقتي كه متولد شدين با سرور آشنايي نداشتين كه!

aminreza
August 22nd, 2012, 11:40
دوست عزیز پیشنهاد بنده به شما اینه که از ریسلری ( نمایندگی هاستینگ ) شروع کنید ؛
بعدش که آشناتر شدین یه سرور مجازی ارزون بگیرینو کانفیگش کنید.
و بعد از تمامی این موارد سرور اختصاصی رو بهتون پیشنهاد میکنم. چون اگه بخواین از همین اول کار سرور اختصاصی بگیرین به مشکل برمیخورین و مطمئن باشین ضرر اقتصادی بهتون وارد میشه.
موفق باشید

sudo
August 22nd, 2012, 11:40
برای راه اندازی سرور در خانه ، شما به یک پهنای باند بالا و یک سخت افزار (سرور) نیاز دارید!
خیلی حرفه ای تر بخواهید نگاه کنید،
نیاز به UPS , BW Mirror , Router , Firewall ، رک ... ... دارید ! که فوق العاده هزینه تان میره بالا!

حالا تجهزیاتش به کنار ، شما نیاز به علم مدیریت سرور و راه اندازی آن هم باید داشته باشید!

سرور اختصاصی اجاره کنید ، برایتان به صرفه تر و بهتر است !

majidisaloo1
August 22nd, 2012, 11:43
من میتونم بهتون نسبتا کامل توضیح بدم
میتونین در یاهو با من در تماس باشین و هم میتونین از داخل سایتمون پشتیبانی آنلاین رو بزنین و اونجا چت نیم
دلیل توضیح ندادنم این هست که حجم سوال های شما زیاد هستش
آی دی و سایت در امضا