توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل سیستم خانه به هاست
tak2media
August 21st, 2012, 20:48
سلام
یه سیستم با پهنای باند 4 مگ دارم
میخوام تبدیل به وب سرور کنم برای تست ویندوز هم 7 هست
مراحلش رو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
akbari
August 21st, 2012, 21:31
برای ویندوز ۷ میتونید wamp یا iis نصب کنید
YazdData
August 21st, 2012, 23:14
این همه تاپیک وجود داره، یکبار مرورشون کنید: سرور خانگی - Google Search (http://www.google.com/search?q=%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D8%AE%D8%A7%D9% 86%DA%AF%DB%8C&sitesearch=webhostingtalk.ir)
amin7x
August 21st, 2012, 23:31
اول ای پی ولید تهیه کنید.
DaryaHost
August 21st, 2012, 23:55
اول یک آی پی ولید باید تهیه کنید بعد با برنامه هایی مثل wamp یا xampp میتونین راهاندازی کنید
موفق باشید
mohamad2314
August 22nd, 2012, 00:39
شما به یه ip valid نیاز دارید برای این کار سوالی بود در خدمتم
mohsened
August 22nd, 2012, 08:24
پیشنهاد می کنم وقتتون رو تلف نکنید چون عملا هیچ نتیجه ی قابل قبولی نداره . :)
tak2media
August 22nd, 2012, 19:54
پیشنهاد می کنم وقتتون رو تلف نکنید چون عملا هیچ نتیجه ی قابل قبولی نداره . :)
سلام
فقط برای تست و بالا آوردن یک صفحه لازم دارم
ممنون از همه دوستان
آی پی ولید تهیه شد
IIS نصب شد(کانفیگ خاصی باید انجام بدم؟)
توی مرورگر آی پی رو میزنم یوزر و پسشورد میخواد وقتی میزنم میره توی صفحه تنظیمات مودم
ازسیستم های دیگه آی پی رو میزنم
پیام
the page can not display میده
DaryaHost
August 22nd, 2012, 20:04
عزیز بهت پیشنهاد میدم از Wamp استفاده کنی، کاراییش از IIS بهتره
tak2media
August 24th, 2012, 14:58
سلام
wamp هم نصب کردم
مشکل اینه که آی پی رو میزنم میره توی تنظیمات مودم
من الان باید چه تنظیمالتی رو روی مودم انجام بدم؟
payahosting
August 24th, 2012, 15:00
به نظر من وقتتون رو تلف نکنید چون اصلا امکانش نیست که بتونید کاملا درست کنید چون اولا کار ساده ای نیست نیاز به دانش شبکه داره ثانیه تو ایران امکانش نیست چون شما پهنای باند رو میخری
به نظر من نکن این کار رو
tak2media
August 24th, 2012, 15:10
عزیز مشکل پهنای باند نیست
کسایی بودن تو این انجمن جواب گرفتن
payahosting
August 24th, 2012, 15:11
مشکل فقط پهنای باند نیست نیاز به دانش داره برای نگهداری اگه میشد این کارو کرد به راحتی که الان 200 تا پایگاه سرور داخل ایران بود
tak2media
August 24th, 2012, 15:14
گفتم برای نگهداری لازم نیست
برای یه پروژه هست که فقط یه صفحه ایندکس باید بالا بیاد
B.Z
August 24th, 2012, 15:20
دوستان چقدر میگید نمیشه نمیشه یاد اون شخصیت تو گالیور افتادم !
میتونین کمک کنین نمیتونین انقدر نا امید نکنید!!!
mem2in
August 24th, 2012, 16:03
من قبلا با استفاده از نرم افزار فوق العاده Ampps - ampps.com این کار رو انجام دادم و توانستم از سیستم شخصی بعنوان سرور استفاده کنم اما نتوانستم دامنه روی آن ست کنم
روی ویندوز سون بعد از نصب و راه اندازی نرم افزار وب سرور توجه کنید که فایروال را غیرفعال یا بصورت مناسب تنظیم کنید که دیگر اشخاص هم بتوانند به سیستم شما دسترسی پیدا کنند .
عزیز بهت پیشنهاد میدم از Wamp استفاده کنی، کاراییش از IIS بهتره
چه جوری میشه از wamp استفاده کنیم و یک دامنه هم روی IP valid ست کنیم
tak2media
August 25th, 2012, 10:54
میشه راهنمایی کنید تنظیمات مودم رو چطور ست کردید
من قبلا با استفاده از نرم افزار فوق العاده Ampps - ampps.com این کار رو انجام دادم و توانستم از سیستم شخصی بعنوان سرور استفاده کنم اما نتوانستم دامنه روی آن ست کنم
روی ویندوز سون بعد از نصب و راه اندازی نرم افزار وب سرور توجه کنید که فایروال را غیرفعال یا بصورت مناسب تنظیم کنید که دیگر اشخاص هم بتوانند به سیستم شما دسترسی پیدا کنند .
چه جوری میشه از wamp استفاده کنیم و یک دامنه هم روی IP valid ست کنیم
tak2media
August 26th, 2012, 19:07
اپ..............
darya
August 26th, 2012, 19:25
دوست عزیز امکانش نیست
الان مشکل شما اینه که مثلا ریموت دسکتاپ میشه کانکت شد ولی هر کاری می کنی پیج باز نمیشه درسته ..؟
جواب :
تا اونجا که من خبر دارم همه ISP ها اومدن پورت 80 رو ***** کردن و اجازه نمیدن کسی از این پورت استفاده کنه برای همینه که http از ریموت باز نمیشه ولی از تو شبکه به راحتی باز میشه ..
برای اینم یا پورت رو عوض کن (البته اینو امتحان نکردم) یا باید پهنای باند اختصاصی بخری که اصلا برای تست مناسب نیست (قیمت خیلی بالا)
موفق باشی
ztest
August 26th, 2012, 19:54
شما آی پی استاتیک گرفتید ؟ از کدوم شرکت سرویس دارید ؟
مودم رو از حالت pppoe روی حالت بریج بگذارید و با کانکشن وصل بشید ببینید فرقی میکنه.
mem2in
August 26th, 2012, 23:24
نرم افزار ampps رو نصب و اجرا کن - اگر از لوکال دیگه استفاده می کنی حتما پاک کن و بعد ampps رو نصب کن
فایروال رو غیر فعال کن
مودمت رو هم روی حال بریج بزار حتما جواب می گیری
جواب نگرفتی اسمم رو عوض می کنم
tak2media
August 31st, 2012, 15:58
ممنون از تمام کسایی که راهنمایی کردند
بلاخره جواب گرفتم
مشکل فایروال ناد 32 بود
mem2in
August 31st, 2012, 19:04
ممنون از تمام کسایی که راهنمایی کردند
بلاخره جواب گرفتم
مشکل فایروال ناد 32 بود
من تو هر پستی که دادم گفتم فایروال رو غیر فعال کن
از کدام لوکال هاست استفاده کردی ؟
tak2media
September 1st, 2012, 10:29
Iis..............
mmbmmb20
October 6th, 2012, 13:48
سلام.
واما بعد .
من مهندس شبکه یا نرم افزار یا سخت افزار نیستم ولی 2 ماه روش کار کردم که یک سرور حقیقی با ای پی ولید و استاتیک که روی شبکه جهانی اینترنت قابل رویت بود و با دی سی شدن از شبکه ای پی تغییر نمیکرد. البته این سرور رو روی کامپیوترمجازی یا بهتر بگم رایانه مجازی vmware با سیستم عامل های خانواده لینوکس مثل CentOS Ubuntu ,... تستش کردم البته لازم به ذکره که از یک خط و ای پی دیگه ای سرور رو تست کنم به خاطر همین از کافینت بیرون تستش کردم و بالا آوردمش خیلی عالی بود بازده ایش برای سایت های سبک مثل کارخونه ها و شرکت ها و معرفی محصول عالی بود با پهنای باند 512 خیلی عالی بود سرورم یک کنار برا خودش کار میکرد وخودم توی ویندوز 7 کارهای روزمره خودم رو انجام میدادم
سیستمم 6هسته ای AMD و RAM 6Gig BAS 2000Hzالبته با سیستم های پنتیوم 3 و رم 256 و سیستم عامل لینوکس سرور مجهزی رو میشه راه انداخت. از Webmin خیلی کمک گرفتم سرور هایی که جواب گرفتم سرور ایمیل سرور هاست سرور دومین سرور اف تی پی بود.ولی روی مولتی هاست پروژه رو ولش کردم .....!برنامه های مدیریت هاست رو نمیتونستم با سرور ست کنم .... یادش بخیر.
خلاصه باید بیشتر از 500 تا مشتری داشته باشی تا بازده ای اقتصادی داشته باشه اون هم اگر مکانت یا همون مکان ای پی ولید و سرورت نه اجاره بخاد نه مالیات بر عوارض شهرداری اگر این اداره تعاون وکار و امور اجتماعی این شغل رو جزو مشاغل قابل اجرا در خانه قرار میداد دیگه نیازی به تجاری بودن مکان نبود دردسر شهرداری نداشتیم ! میموند یکدونه اماکن که ما نوکر اماکن هم هستیم ای پی ولید و شمارهتیلیف و شخص حقیقی مشخص دیگه مشکلی نبود 1 کار آفرین........!البته من این 500 تا مشتری رو با قیمت پایه سالیانه 10000تومن محاسبه کردم.که 5000 تومنش میرفت به هزینه های دومین ir و ماهی 10000تومن هم برای ای پی ولید برق میمونه که برای یکدونه pc در ماه بیشتر از 2000تومن نمیشه!بقیش رو هم بروووووووووووووو حلش رو ببر.....یـــا عـــلــی..................