توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : xml
index.mailbox
August 21st, 2012, 18:55
سلام، یه سری مشکل با جوملا داشتم که با نصب برخی از ماژول ها روی easy apache مشکل حل شد ولی هنوز نمیتونم قالب رو نصب کنم و خطای xml رو میده
گفته شده با نصب Mbstring مشکل حل میشه!
میخوام این ماژول رو اضافه کنم ولی چطور؟ باید همه ماژول ها رو از اول انتخاب و نصب کنم؟ من یادم نیست چه ماژول هایی رو نصب کرده بودم
sazsaz
August 21st, 2012, 19:01
شما به اين قسمت برويد
Main >> Service Configuration >> PHP Configuration Editor
و فانكشن مورد نظر را فعال كنيد
index.mailbox
August 21st, 2012, 20:07
آقا نشد البته من هم اشتباه کردم هم on کردم، هم هرچی mbstring بود رو کلیک کردم از حالت دیفالت در اومد :">
میخوام از اول آپاچی رو کانفیگ کنم / من فقط 4-5 رو میدم که باید حتما نصب بشه / آخه من دفعه قبل همه رو نصب کردم تا جوملا کار کرد :52:
YazdData
August 21st, 2012, 22:54
شما وقتی بری برای ریبیلد آپاچی داخل easyapache بصورت دیفالت تنظیماتی که دفعه قبل کانفیگ کردی انتخاب شده هست. تو صفحه ای که گزینه های فانکشن ها و امکانات را تیک میزنی گزینه Mbstring را هم تیک بزن و مجدد بذار بیلد بشه.
index.mailbox
August 22nd, 2012, 14:45
من هر کاری میکنم قالب های پولی و سنگین رو نصب نمیکنه فقط قالب های رایگان رو نصب میکنه
یکی که جوملا داره تنظیماتش رو برای من بگذاره تا ماهم از روش کپی بزنیم
SASHAELIT
January 16th, 2013, 01:08
سلام
برای هاست های اشتراکیتون از چه easyapachi استفاده میکنین؟؟؟؟
من هر کاری میکنم حروف فارسی رو نمیاره و علامت سوال و یک عالمه اخطار تحویلم میده :(
میتونین کمکم کنین؟ چه ماژولی رو باید غیر فعال کنم؟