PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [جلوگیری از نمایش whois یک سایت و چگونگی مخفی کردن نیم سرور و هر اطلاعاتی مربوط به هاست

alivali09
August 21st, 2012, 18:41
سلام بر همه دوستان من یه هاست سی پنل 11 گرفتم دوستان می دونید که بعد از whois گرفتن تمامی اطلاعات از جمله دامین و نیم سرور مشخص می شه بعضی از سایت ها رو هویزش رو گرفتم نوشته که هویز از طرف سایت غیر فعال شده چطور می تونم این کار رو بکنم با تشکر

Hostpolis
August 21st, 2012, 18:42
Whois Privacy سرویسی هست که باید از Domain Registrar تون بگیرید. معمولا هزینه هم داره. ولی از نمایش nameserver جلوگیری نمیکنه.

alivali09
August 21st, 2012, 18:59
Whois Privacy سرویسی هست که باید از Domain Registrar تون بگیرید. معمولا هزینه هم داره. ولی از نمایش nameserver جلوگیری نمیکنه.
ببخشید ظاهرا اشتباه کردم چگونه می شه dns record رو مخفی کرد مثلا سایت Traceroute, Ping, Domain Name Server (DNS) Lookup, WHOIS (http://network-tools.com) داره چگونه می شه این رو غیر فعال کرد با تشکر

Hostpolis
August 21st, 2012, 19:02
هیچ کدوم از سرویس های DNS رو نمیشه مخفی کرد. شما فقط میتونید ping رو از روی سرور ببندید.

urhosting
August 21st, 2012, 19:03
nameserver رو نمیشه مخفی کرد

alivali09
August 21st, 2012, 19:04
این که خیلی بده ولی من چند تا دیدم گفته که دی ان اس رو دیسیبل کرده ها پس داستان اون چیه با تشکر

Hostpolis
August 21st, 2012, 19:15
این که خیلی بده ولی من چند تا دیدم گفته که دی ان اس رو دیسیبل کرده ها پس داستان اون چیه با تشکر

یکی از این نمونه ها رو اینجا بگذارید لطفا

parsa7
August 21st, 2012, 21:23
شما میتونید درخواست dns اختصاصی بدید.حد اقل در نگاه اول کسی متوجه نمیشه هاست برای کجاست.اما باز هم امکان فهمیدنش هست.اگر می خواید به هیچ وجه نشه فهمید باید خودتون یک سرور بگیرید روش کنترل پنل نصب کنید و با هر دامنه ای که خواستید براش dns بسازید و سایت هاتون رو روش بالا بیارید

alivali09
August 22nd, 2012, 01:38
حقیقتا الان چیی یادم نمی اد دوستا ن نمی شه دی ان اس رو عوض کرد راهی هست

sudo
August 22nd, 2012, 11:35
Privacy protect در ریجسترار REsellerclub.com مجانی هست !
اما در name.com پولی هست!

urhosting
August 22nd, 2012, 12:23
Privacy protect فقط مشخصات رو نشون نمیده ایشون میخوان DNS ها نشون داده نشن

shahramco
February 1st, 2017, 23:48
پس دامین زیر چطور مخفی کرده؟
addrfind.com