ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دی ان اس بروی دو تا دومین متفاوت بروی یک سرور مجازی

ALI240
August 21st, 2012, 08:34
با سلام
ببخشد من یک سرور مجازی دارم که روی ان یک دومین ست شده و سایت میاد بالا
حالا میخوام دو تا سایت مجزا بروی یک سرور داشته باشه که رفتم یک دومین ir ثبت کردم وفعال هم شده
حالا برای ایجاد دومین دوم و ست کردن دی ان اس کسی میتواند کمکم کند که چطوری دو تا دومین باهم بیان بالا و مشکلی نداشته باشند پنل خودم هم دایرکت ادمین می باشد
باتشکر منتظر راهنمایی هاتون هستم

ALI240
August 21st, 2012, 11:28
با تشکر از توضیحاتی که دادی
ببخشید من سیستم عامل لینوکس و پنل دایرکت ادمین می باشد

ccm
August 22nd, 2012, 12:52
باسلام
برای اینکار وارد پنل دایرکت ادمین بشین
قبل از این که توضیح بدم ، اول مطمئن بشین که شرکتی که شما ازش سرویس گرفتین امکان درج دو دامنه رو داشته باشه ، چون خیلی از شرکت ها فقط امکان درج یک دامنه رو می دن
روی گزینه Domain Setup کلیک کنید
در صفحه جدید روی گزینه Add Another Domain کلیک کنید.
در صفحه جدید آدرس دامنه تون رو وارد کنید و روی Create کلیک کنید تا دامنه اضافه شود.
فقط قبل از انجام این مراحل dns دامنه جدید رو طبق dns دامنه قبلیتون تنظیم کنید.
از این به بعد می تونید وارد file manager بشین و برای دامنه جدید هم سایت راه اندازی کنید.
سوالی بود در خدمت هستم

ekhtesasi
September 13th, 2012, 13:54
با سلام
ببخشد من یک سرور مجازی دارم که روی ان یک دومین ست شده و سایت میاد بالا
حالا میخوام دو تا سایت مجزا بروی یک سرور داشته باشه که رفتم یک دومین ir ثبت کردم وفعال هم شده
حالا برای ایجاد دومین دوم و ست کردن دی ان اس کسی میتواند کمکم کند که چطوری دو تا دومین باهم بیان بالا و مشکلی نداشته باشند پنل خودم هم دایرکت ادمین می باشد
باتشکر منتظر راهنمایی هاتون هستم

اگه سرور مجازی دارید و میخواید ۲تا سایت مجزا باشه برای دامنه جدید یک هاست جدید ایجاد کنید و dns رو مطابق با دامنه ی قبلی بذارید.