Smart2012
August 20th, 2012, 20:00
سلام خدمت دوستان
راستش میخوام یه سایت راه بندازم برای ارائه هاست رایگان بصورت کوتاه مدت مثلا هاست 100 مگی یا 50 مگی بدم برای مدت 24 ساعت یا بیشتر
خب من یکم اطلاعات از شما دوستان میخوامم ممنون میشم راهنمایی کنید
اولا اینکارو میخوام روی vps انجام بدم 1 گیگ رم دارم 10 گیگ هاردم رو میخوام اختصاص بدم و200 گیگ پهنای باند هم دارم این مقدار برای چه تعداد هاست کافی هست اصلا کشش داره ؟
پلسک هم نصب کردم میشه با پلسک یا هر پنل دیگه رو طوری تنظیم کرد که بعد اولین لاگین گردن بعد مثلا 24 ساعت او اکانت رو اکسپایر کنه؟
راستی چون سروم برای s*o*c*k*s و 13 تا یوزر بیشتر روش نیست میخوام اینکارو بکنم
آها رو سرعت اونا هم تاثیر داره؟
دامین هم دارم اونم داره خاک میخوره اگر دیدم میشه اونم فعال میکنم که از طریق سایت بشه این سفارش داد
ممنون میشم راهنمایی کنید و همه جوانب کار رو بگید من مثله شما حرفه ایی نیستم
راستش میخوام یه سایت راه بندازم برای ارائه هاست رایگان بصورت کوتاه مدت مثلا هاست 100 مگی یا 50 مگی بدم برای مدت 24 ساعت یا بیشتر
خب من یکم اطلاعات از شما دوستان میخوامم ممنون میشم راهنمایی کنید
اولا اینکارو میخوام روی vps انجام بدم 1 گیگ رم دارم 10 گیگ هاردم رو میخوام اختصاص بدم و200 گیگ پهنای باند هم دارم این مقدار برای چه تعداد هاست کافی هست اصلا کشش داره ؟
پلسک هم نصب کردم میشه با پلسک یا هر پنل دیگه رو طوری تنظیم کرد که بعد اولین لاگین گردن بعد مثلا 24 ساعت او اکانت رو اکسپایر کنه؟
راستی چون سروم برای s*o*c*k*s و 13 تا یوزر بیشتر روش نیست میخوام اینکارو بکنم
آها رو سرعت اونا هم تاثیر داره؟
دامین هم دارم اونم داره خاک میخوره اگر دیدم میشه اونم فعال میکنم که از طریق سایت بشه این سفارش داد
ممنون میشم راهنمایی کنید و همه جوانب کار رو بگید من مثله شما حرفه ایی نیستم