PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در انتخاب مدیریت محتوا

mohcen
August 20th, 2012, 12:47
با سلام من یک دامنه ویک هاست دارم می خواهم سایتی راهندازی کنم که داری موضوعات مختلفی هست من می خوام یک صفحه اصلی داشته باشه و در صفحه اصلی مطالب اخبر هر موضوع رو جداگونه نشون بده و و مطالب اخیر کل رو نشون بده بعد هم کار باهاش آسون باشه و هر موضوع هم یک قالب خاصی داشته باشه یعنی قالب موضوعات مختلف فرق کنه. سایت هم بتونه کاربر بگیره
من یه هفته ای هست دنبال همچین چیزی هستم تا حالا جوملا و وردپرس رو نصب کردم ولی نشد .
خواستم چند تا وبلاگ بسازم بعد آدرسشون به دامنه بفرستم ولی این خیلی بده چون اصلا سئو نیست بعد واسه صفحه اصلی سایت هم یه صفحه معمولی بسازم.
یه فکر دیگه هم کردم گفتم چندتا مدیریت محتوا بریزم ولی دیدم هاست جواب نمیده.
لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید.

saman19-6
August 20th, 2012, 12:49
سلام خوبی - جوملا - وردپرس - دروپال این 3 تا همه کاری میکنن .. ولی خوب باید کمی وارد باشی برای کار باهاشون

mehdisr
August 20th, 2012, 12:52
از وردپرس استفاده کن . نصب اسان تر و کار کردن با اون اسانتر هست .

در ضمن خیلی بهتر از سیستم های دیگه هست .

vahab00
August 20th, 2012, 12:54
سلام محسن جان
به نظر من بهترین سیستم برای کار شما وردپرس هست
تمام چیزهایی که میخواهید رو داره
1. میتونید یک برگه جدا برای صفحه نخست خودتون بسازید با قالبی دلخواه
2. میتونید برای هر موضوع و زیر موضوع هاش قالبی خواص طراحی کنید
3. امکان عضویت با انواع آپشن ها رو داره
و در واقع به هرچیز که نیاز داشته باشید داره
یا حق

mohcen
August 20th, 2012, 13:07
سلام محسن جان
به نظر من بهترین سیستم برای کار شما وردپرس هست
تمام چیزهایی که میخواهید رو داره
1. میتونید یک برگه جدا برای صفحه نخست خودتون بسازید با قالبی دلخواه
2. میتونید برای هر موضوع و زیر موضوع هاش قالبی خواص طراحی کنید
3. امکان عضویت با انواع آپشن ها رو داره
و در واقع به هرچیز که نیاز داشته باشید داره
یا حق

با تشکر از همه میشه بگید چجوری این کار رو کنم .
راستی اینو هم بگم سایت چند تا نویسنده داره

kitiran
August 20th, 2012, 13:34
به نظر بنده هم راحترین و کارآمد ترین سیستم ورودپرس هست؛

shivahost
August 20th, 2012, 13:42
هم وردپرس و هم جوملا تمام خواسته های شما را برآورده می کنند. اما بقول دوستان کار با وردپرس مخصوصا برای دیگر نویسندگان سایت شما راحت تر خواهد بود.

AriyaDownload
August 20th, 2012, 13:47
من وردپرس و دیتالایف رو پیشنهاد می کنم
اولی اپن سورس هست ولی دومی نه

parsianweb
August 20th, 2012, 13:57
بدون شک وردپرس پیشنهاد میشه

vahab00
August 20th, 2012, 16:32
برای صفحه اول سایت برو تو بخش تنظیمات فکر کنم خواندن باشه و صفحه اول رو برگه مورد نظرت با قالب خواصت انتخاب کن
آموزش ساخت برگه ها و موضوعات با قالب های مختلف رو کافیه سرچ کنید هست
برای عضویت افزونه تم مای لوگین کار شمارو راه میندازه
فقط کافیه سرچ کنید یا اگه وارد نیستید به یک طراح بگید قالبتون رو طراحی کنه

PersianBam.ir
August 20th, 2012, 17:18
دورود بر شما دوست عزیز

قطعا یکی از بهترین و پر کاربرد ترین مدیریت محتوا وردپرس هست چون اوپ سورس | سایت های بزرگ فارسی و خارجی هستن که با خصوصی سازی این سیستم یکی از بهترها شدن.
نیوک هم خوب بود ولی تنها بدیش سئو که مدیران قول دادن نیوک جدید خیلی تغییر کنه و از نظر سئو بهتر بشه
اما در مورد وردپرس بگم که :
با نصب فقط چند افزونه و تغییراتی در سیستم یک مدیریت محتوایی عالی میتونید رو به راه کنید . استفاده از افزونه سئو های متفاوت بر رویه عکس و لینک توصیه میشه
از اون جایی که مدیریت محتوا وردپرس چیزی از سرور نمیزاره شما میتونید از افزونه های متعددی برای بهینه سازی سایت و محتوا انجام بدید
از نظر امنیت هم باید بهش برسید . چون سیستمش مثل آبنبات شده دست همه هست باگ بعضی حفره های هست که میتونید با هک ها و افزونه ها جبرانش کنید
قالب هم تا دلتون بخواد برای این سیستم زیاد و طراحیش هم خیلی راحت ( اما اگه سایتم دیدی برای قالب سرزنش نکن چون دست تنها و با کلی کاری که دارم وقت کار رویه قالب ندارم ) 8-|

نکته دیگه هم باید بگم وردپرس جوری فایل هاش نام گذاری و نوشته شده که میشه در کنار یک مدیریت محتوای جدا قرار داد اما تنها باید تغییر کوچیک در تغییر صفحه ایندکس
مثلا وردپرس : index.php
نیوک شما : index1.php
با غیر فعال کردن بخش آمار نیوک هر دو سایت بدون مشکل بالا میاد . اما معمولا برای انتقال نوشته از نیوک به وردپرس این روش پیشنهاد میشه
یک جورایی دیگه از اسکریپت انتقال استفاده نمیکنید .

و در پایان موفق و سربلند باشید

dude
August 26th, 2012, 02:05
من دروپال رو پیشنهاد می کنم. یادگیری اش شاید کمی بیش از وردپرس و جوملا وقت ببره ولی به نظرم کاملا ارزش اش رو داره.
در نهایت شما بهترین انعطاف پیذیری و امنیت رو در مدیریت محتوا با دروپال خواهید داشت.

rezarostami
August 26th, 2012, 02:11
الان سیستم مدیریت محتوی وردپرس - جوملا و نیوک هست که طبق گفته شما نیازتون رو برطرف نکرده . اگه توانایی خرج کردن دارید برای سایت می تونید یک سیستم اختصاصی حرفه ای متناسب با نیاز های خودتون سفارش بدید. ولی اگه از سیستم های رایگان می خواهید استفاده کنید از وردپرس استفاده کنید که روش راحت می تونید مانور های جالب و حرفه ای انجام بدید و برای هر کاری هم در وردپرس یک کار و افزونه ای هست

lived
August 26th, 2012, 03:11
جوملا و وردپرس پیشنهاد میشه

Serntipi
August 26th, 2012, 10:55
وردپرس حرف اول میزنه

php.online
August 26th, 2012, 11:12
وردپرس
من با اینکه چند ساله حرفه ای وردپرس کار میکنم اما هر روز که پیش میرم بیشتر به قدرتش پی میبرم. فکر همه چی و همه جاشو هم کردن.
هر مطلبی هم بخوای دربارش توی اینترنت فراوونه. کافی یه سرچ بزنی
از لحاظ سئو هم خوب میشه روش کار کرد. کار کردن باهاش هم بسیار راحته. به هر سیستمی هم می شه تبدیلش کرد.
اما متاسفانه توی ایران وردپرس وجهه خوبی نداره . خیلی ها فکر می کنن وردپرس وبلاگه مثل این وبلاگهای معمولی

downloaddl
August 26th, 2012, 11:17
سلام
php nuke
یا وردپرس

shazo
August 26th, 2012, 11:31
ورد پرس = پيشرفت سايت در زمان كوتاه

shahab-f
August 26th, 2012, 11:42
وردپرس....سمته جوملا نرو که مثله آبخوردن هک میشه و همینطور نیوک بهترین گذینه وردپرس است
موفق باشید

sazsaz
August 26th, 2012, 12:03
عزيز بهتره با وردپرس كار كني البته اين نظر شخصي بده هست
جوملا و ديگر محتوا ها هم خوبه
البته اگر وردپرس كار كنيد هر اشكالي داشته باشيد زير دو ساعت در انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/) مي توانيم جوابگوي شما باشيم

Sir.DarKNesS
August 26th, 2012, 12:20
وردپرس حرف نداره :67:

agarb98
August 26th, 2012, 12:30
وردپرس
دروپال