توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در رابطه با ساخت سایت موزیک
sasan99
August 20th, 2012, 11:59
سلام دوستان.
من می خوام یه سایت دانلود فیلم و آهنگ راه اندازی کنم و هاست نیاز دارم. مدیران هاست ، هاست نامحدود با قیمت مناسب میده ولی طبق قوانینش نمی تونیم سایت آهنگ و فیلم راه اندازی کنیم.
از طرفی یکی از دوستان گفت که باید برم سراغ سرور مجازی و اینجور چیزا برای سایت آهنگ اما چون فعلا سایتی که می خوام درست کنم بازدید کننده ی زیادی نداره و منم پول زیادی ندارم ، خواستم راهنمایی کنید که چی کار کنم بهتره و جایی رو میشناسید که مثلا مثل مدیران هاست ، هاست نامحدود با قیمت پایین بده؟ ممنونم میشم اگه جواب بدید.
urhosting
August 20th, 2012, 12:03
هاست نامحدود براي دانلود و آپلود مناسب نيست شما بايد يك هاست معمولي با يك هاست دانلود بگيريد البته اگه سرور مجازي بگيريد بهتره
sasan99
August 20th, 2012, 12:07
چرا هاست نامحدود مناسب نیست؟
و اینکه اگه بخوام هاست معمولی بگیرم به همراه هاست دانلود، هاست معمولی با چه مقدار فضا بگیرم؟ بالاخره ریختن مطالب هم فضا میگیره، به نظر شما برای شروع کلا چه فضا هایی بگیرم و از کجا شروع کنم خوبه؟
urhosting
August 20th, 2012, 12:15
به دليل اينكه سرورها اشتراكي هستن و بهشون فشار مياد كسي اجازه راه اندازي سايت دانلود آپلود روي اون هارو نميده سرعت دانلودشونم كمتره بستگي به نيازتزن داره ١ تا ٢ گيگ مناسبه
bigarash
August 25th, 2012, 08:35
دوست عزیز دور مدیران هاست رو خط بکش!
راه اندازی سایت موزیک کار آسونی نیست، پیشنهاد من:
یه هاست اشتراکی لینوکس بگیر برای راه اندازی سایت، یه وی پی اس با هارد بالا بگیر و iis روش نصب کن تا ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنی، حتما به وی پی اس نیاز داری، در ضمن برای این که سایتت موفق باشه باید هزینه کنی اگه وضعیت مالیت خوب نیس بی خیال سایت موزیک شو!
majidisaloo1
August 25th, 2012, 09:04
هاست نا محدود پیشتهاد نمیشه
مگر از یک جای خارجی و معتبر مثل دایرکت آی .....
سرور مجازی پیشنهاد میکنم خیلی به صرفه هست و راحت تر میشه کارتون باهاش
poriya_hashie
August 25th, 2012, 09:07
ما نیاز به یک شریک کاری داریم مایل بودید پیام خصوصی بدید