توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لایسنس سی پنل
downp30
August 20th, 2012, 05:32
سلام دوستان من یک لایسنس اختصاصی سی پنل گرفتم ... این موضوع ماله زمانی بود که محازی سازی نکرده بودم...الان مجازی سازی کرده ام و آی پی سی پنل نیز عوض شده است...حالا می خوام بدونم چطوری ای پی اون لایسنس رو هم با این آی پی جدید ست کنم؟ببینید البته از اونجایی که خریدم این قابلیت رو دارن که عوض کنیم آی پی رو ولی من عوض که کردم اومدم توی whm دیدم هنوز اون پیغام هشدار لایسنس هستش...آیا جای دیگه ای هم باید تغییر بدیم؟
سوال دوم:من الان یک مجازی ساز نصب کردم و روش لینوکس سنتوس و سی پنل نصب کردم آیا دیگه لازم هست که لایسنس اختصاصی رو بگیرم وآیا می تونم دیگه از لایسنس vps سی پنل استفاده کنم؟باتشکر
Ahmad110
August 20th, 2012, 10:40
سلام دوستان من یک لایسنس اختصاصی سی پنل گرفتم ... این موضوع ماله زمانی بود که محازی سازی نکرده بودم...الان مجازی سازی کرده ام و آی پی سی پنل نیز عوض شده است...حالا می خوام بدونم چطوری ای پی اون لایسنس رو هم با این آی پی جدید ست کنم؟ببینید البته از اونجایی که خریدم این قابلیت رو دارن که عوض کنیم آی پی رو ولی من عوض که کردم اومدم توی whm دیدم هنوز اون پیغام هشدار لایسنس هستش...آیا جای دیگه ای هم باید تغییر بدیم؟
سوال دوم:من الان یک مجازی ساز نصب کردم و روش لینوکس سنتوس و سی پنل نصب کردم آیا دیگه لازم هست که لایسنس اختصاصی رو بگیرم وآیا می تونم دیگه از لایسنس vps سی پنل استفاده کنم؟باتشکر
1 : دستور زیر رو تو اس اس اچ وارد کنید تا لایسنس آپدیت بشه
/usr/local/cpanel/cpkeyclt
2 : از لایسنس وی پی اس میتونید استفاده کنید
noob
August 20th, 2012, 11:48
وي پي اس رو ريستارت بدين يا دستور زير رو بنويسين:
/usr/local/cpanel/cpkeyclt
AvalinHost
August 20th, 2012, 15:36
چون لایسنستون مربوط به سرور اختصاصی هست اول از کسی که خرید کردین بپرید میتونن تغییر بدن به لایسنس سرور مجازی یا نه.
وگر نه لایسنس جدید برای سرور مجازی بخرید. چون هزینه لایسنس برای سرور مجازی 15 دلار و برای سرور اختصاصی 35 دلار هست.