توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سفارش ..دامنه
abdollahpor
August 20th, 2012, 00:23
سلام ..دوستان ..ببخشید ..مشکل منقبلا با نمایش فیش بود که حل شد ..ولی بعد چند روزش نمیدونم چی شد ..الان ..سفارش ..که میدی ..این صفحه که باز میشه :
رو کلید بروز رسانی سبد خرید کلیک که میکنم ...قبلا میرفت ..تو مشخصات که اگه عضو بودن وارد شد اگه نه ثبت نام کنن مثل همه..ولی الان
این پیغامو میده :
Invalid TLD/Registration Period Supplied for Domain Registration
ایم مشکل مال چیه .
چه جوری درستتش کنم ..وقتی ایمیلامو عوض کردم همون پیشفرضشو قرار دادم ..همش درست بودا ..باز الان ..دوباره این شکلی شد ...منم هیچ کاریش نکردم :((
اینم آدرس سایت homehost.ir
یه سفارش الکی بدید ...ارور میده ...چرا ؟
abdollahpor
August 20th, 2012, 14:50
up
j4b3r
August 20th, 2012, 14:57
Invalid TLD/Registration Period Supplied for Domain Registration
سایت شما مشکلی تداره. تست کردم. این خطا مربوط به پسوند اشتباه یا بازه ی زمانی اشتباه برای ثبت دامنه هست.
DVBBaz
August 20th, 2012, 15:01
دوست من این مشکل از ثبت کننده ای هست که توی تنظیمات whmcs برای این پسوند انتخاب کردی ....
abdollahpor
August 20th, 2012, 15:25
ممنون دوستان ..ببخشید ..این بازه زمانی رو چه جوری باید بدم ..اخه وقتی میاد مثلا دامنه رو انتخاب میکنم ...نمیکه برا چند سال ..البته هزینرو من فقط برا یه سال زدم ..و یه چیزه دیگه ..اینکه .برا .ir من میخام هندل نیک رو هم کاربر وارد کنه....اونو چه جوری باید بزارم....ممنون دوستان
abdollahpor
August 20th, 2012, 15:27
راستی ..ببخشید تو قسمت دامنه این قسمتشم ..پسونداش خالیه
ترنسفر دامنه از شرکت ديگر اونارو چه جوری وارد کنم ..و همین طور انتقال ممنون
abdollahpor
August 20th, 2012, 15:35
ثبت کننده .. رو .من نزاشتم ..تازه ..نمیدونم ..میشه ..بیشتر توضیح بدید ..ممنون .....هنوز درست نشده
abdollahpor
September 3rd, 2012, 16:22
ببخشید ....کسی هست ....جواب بده ممنون ..اون مشکل دامنه من ..خب کجاشو تغییر بدم ....:-s
اون قسمتی که دورشو قرمز کردم ...چرا هیچی نیست و خالیه ... و چرا ..اونجا که نوشته نام دامنه kerizcityir نوشته و . رو نزاشته ..
kerizcity.ir یعنی اینجوری بنویسه ..این یه ماهه که من مشکل دارم کسی هست بگه ..چی کار کنم ...و یه سوال دیگه چه جوری برا ir من از کاربر هندل بگیرم ..ممنون تشکر
abdollahpor
September 4th, 2012, 18:02
up
arkahost
September 4th, 2012, 18:42
تو مدیریت whmcs در قسمت محصولات - ثبت کننده دامنه . قیمت دامنه آی آر رو وارد کنید .
abdollahpor
September 5th, 2012, 00:31
قیمتشو وارد کردم ....میدونید ..برا همش درسته فقط برا ir اینجوریه .... وقتی هم که سفارش میدی ..دامنرو با اسمش میچسبونه .. و خطا میده :
اینجوری :
keriz.ir
kerizir
داتشو بر میداره ..برا همون قسمت قیمتشم دیگه نمیاد ...چون دات نداره ....من برا ir زدم ..ثبت کنندشو ایمیل ...نمیدونم چشه
abdollahpor
September 7th, 2012, 14:10
ببخشید کسی نیست ..مشکل منو بحله ........:105:....این مشکل فقط برا دامنه .ir هست ..با بقیه مشکلی نداره ...
یه چیزه دیگه هم الان ..پیدا شده که ..سفارش کامل که میشه ..و طرف مشخصاتشو وارد میکنه ..دروازه پرداخت رو هم انتخاب که میکنه ..
میزنه تکمیل ...بعد ...از چند سانیه که پیامم میده میگه صبر کنید تا به درگاه پرداخت متصل بشید ...ولی بعدش ..میره تو صفحه جستجویه دامنه .و برا پرداختش باید باز بری قسمت فاکتور هایه من ..و از اونجا پرداخت کنی :63:...کمک هلپ می