توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی مدیر زیماهاست رو می شناسه
blog
August 19th, 2012, 21:18
ببخشید نمیدونستم این مبحثو کجا باید بزنم
کسی مدیر زیماهاست رو می شناسه یا اینجا نام کاربری داره چند وقت نیستند ظاهرا سایتشون رو به امون خدا سپردن جواب پشتیبانیو رو نمیدن حتی یک نفر تو یه تالار می گفت هاست از اونا خرید اما یکماهه بهشون تحویل داده نشده منم هاستم داره مهلتش تموم میشه میخوام ببینم نیستن و سایتو بستند تمدید نکنم و سایتمو انتقال بدم
B.Z
August 19th, 2012, 23:28
نسبت به گرفتن پک آپ اقدام کنید :54:
reza*
August 20th, 2012, 00:03
پیشنهاد میکنم فول بک آپ بگیرید
farzin11
August 20th, 2012, 00:06
کلا بی خیال هاستتون بشید سایتتو به یه جای دیگه منتقل کن
سرویس گرفتن از زیما هاست اشتباه محضه
پولتونو بریزد دور ولی از زیما هاست سرویس نخرید.....
reza*
August 20th, 2012, 00:13
کلا بی خیال هاستتون بشید سایتتو به یه جای دیگه منتقل کن
سرویس گرفتن از زیما هاست اشتباه محضه
پولتونو بریزد دور ولی از زیما هاست سرویس نخرید.....
دلیل و مدرک ؟
من هیچ نسبتی باهاشون ندارم ولی اگه در مورد کسی این طور نظر میدید دلیل رو هم بیان کنید
LinuXi
August 20th, 2012, 03:43
موقع خرید باید حواست باشه از کی می خوای بخری
می تونی از کسی که تجربه خرید داره بپرسی کار سختی نیست
خلاصه باید یکم هزینه به هدر بره تا این تجربه کسب بشه که هاست خوب چیه ،زمانی که خودت می خوای تجربه کسب کنی!
من هم مثل شما بودم تقصیر خودم بود که تجربه کافی برای انتخاب هاست خوب نداشتم
وقتی شما تحقیق نمی کنید و از اینجور هاست ها خرید می کنید این باعث میشه که این جور هاست ها به کارشو ادامه بدن
حالا انرژی بزار سر تحقیق برای پیدا کردن هاست خوب چون ممکنه در آینده هم نیاز داشته باشی
ممکنه حق با شما باشه یا با هاست، این مهم نیست!
مهم کاره که به مشکل برخورده!
و باید دنبال راه حل بود نه توجیه مشکل!
reza*
August 20th, 2012, 04:00
موقع خرید باید حواست باشه از کی می خوای بخری
می تونی از کسی که تجربه خرید داره بپرسی کار سختی نیست
خلاصه باید یکم هزینه به هدر بره تا این تجربه کسب بشه که هاست خوب چیه ،زمانی که خودت می خوای تجربه کسب کنی!
من هم مثل شما بودم تقصیر خودم بود که تجربه کافی برای انتخاب هاست خوب نداشتم
وقتی شما تحقیق نمی کنید و از اینجور هاست ها خرید می کنید این باعث میشه که این جور هاست ها به کارشو ادامه بدن
حالا انرژی بزار سر تحقیق برای پیدا کردن هاست خوب چون ممکنه در آینده هم نیاز داشته باشی
ممکنه حق با شما باشه یا با هاست، این مهم نیست!
مهم کاره که به مشکل برخورده!
و باید دنبال راه حل بود نه توجیه مشکل!
این همین جواب نیست که اینجا دادید ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f8/56087/index2.html#post521614
Number14
August 20th, 2012, 04:08
من هم 1 ماهی میشه انتقال دادم بیشتر از 5 تا تیکت زدم کلا جواب نمیدن تیکت هم بسته میشه
من انتقال دادم همینطور داره دیر کرد میزنه
LinuXi
August 20th, 2012, 04:16
جناب reza*
مگه چه مشکلی هست مگه جواب مربوط نمیشه
سوال تکراری هست جواب هم تکراری مگه جواب هم باید تغییر کنه
همه میگن چرا این هاست جوابگو نیست!!
MihanTech
August 20th, 2012, 04:19
قبلش یک سرچ تو گوگل میزدید تا چند صدتاپیک با دلیل و مدرک مبنی بر کلاهبردار بودن بالفطره زیماهاست پیدا کنید !
alibozorg
August 20th, 2012, 10:16
آقا این زیما هاست یه کلاهبرداره همین هفته پیش چند تا از سایتام به فنا رفت ، تو این مملکت بی در و پیکر باید کلاهتو سفت بچسبی.
به پلیس فتا هم شکایت کردم ولی انگار که نه انگار.
فقط حواستون باشه.
استارتر اگه به فایل ها دسترسی داری سریع ازشون بکاپ بگیر و به یه جای دیگه انتقال بده.
blog
August 20th, 2012, 11:34
ممنون بخاطر راهنماییتون
هاستش خوب بود اما ظاهرا کلا رفتن
مسئله من اینکه دامنه ام دست خودم نیست و اگه عوض کنم دامنه رو ضربه بزرگی به سایت میخوره اما چون میگید دیگه کسی نیست ظاهرا مجبور به انتقالم
Ashkankamangar.ir
August 20th, 2012, 11:47
توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود ! (http://forums.parsjoom.ir/thread-2704.html)
مشکل با زیما هاست! (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=1706)
مشکل یا زیما هاست !** (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=10138)
بی خبری از زیما هاست .. (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=3813)
زیما هاست (http://zor.rozblog.com/post/370)
farzin11
August 20th, 2012, 12:06
دلیل و مدرک ؟
من هیچ نسبتی باهاشون ندارم ولی اگه در مورد کسی این طور نظر میدید دلیل رو هم بیان کنید
دلیل مدرک می خوای برو تو گوگل سرچ کن
به تیکت ها و تلفنی که داده رو پاسخ گو نیستند
اگر کسی یه شماره تماسی به جز ان شماره داره بگه ثواب داره
reza*
August 20th, 2012, 20:02
جناب reza*
مگه چه مشکلی هست مگه جواب مربوط نمیشه
سوال تکراری هست جواب هم تکراری مگه جواب هم باید تغییر کنه
همه میگن چرا این هاست جوابگو نیست!!
عزیز یکم خون سردیه خودت رو حفظ کن بعدشم میخوای تعداد پست هات زیاد بشه یه جواب رو چند جا کپی نکن
شما از کجا میدونی ایشون موقع خرید حواسش جمع نبوده ؟!
ایشون میگن سایتم داره میپره شما میگی اون اول باید حواست رو جمع میکردی !
همه ی ما اینجا میدونیم که باید دنبال راه حل باشیم - شما هم بهتر بود راحل ارائه بدید
یک بار دیگه پستی رو که ارسال کردید مطالعه کنید
reza*
August 20th, 2012, 20:06
دلیل مدرک می خوای برو تو گوگل سرچ کن
به تیکت ها و تلفنی که داده رو پاسخ گو نیستند
اگر کسی یه شماره تماسی به جز ان شماره داره بگه ثواب داره
عزیز با داد بی داد کردن سره من چیزی درست نمیشه
بنده چی رو باید سرچ کنم ؟!
تو گوگل بزنم " آیا زیما هاست به تیکت ها جواب میدهد ؟ "
بنده فقط گفتم اگر حرفی میزنید با مدرک حرف بزنید و گرنه خیلی راحت میشه گفت فلانی اینجوریه فلانی اونجوریه
sarwhost
August 20th, 2012, 20:11
آقا این زیما هاست یه کلاهبرداره همین هفته پیش چند تا از سایتام به فنا رفت ، تو این مملکت بی در و پیکر باید کلاهتو سفت بچسبی.
به پلیس فتا هم شکایت کردم ولی انگار که نه انگار.
فقط حواستون باشه.
استارتر اگه به فایل ها دسترسی داری سریع ازشون بکاپ بگیر و به یه جای دیگه انتقال بده.
من نمیدونم واقعا ایشون کلاهبردارن یا نه و نمیتوانم قضاوت کنم
اما حرفم اینه وقتی میاین میگین فلانی ارزون میده همه امکاناتش نامحدوده فلانی.......
اخر عاقبتش اینه
وافعا دوستان دقت کردین این روزا از این تاپیکا زیاد شده
حتی دیدیم که شرکتهای بزرگم ......
arkahost
August 20th, 2012, 20:27
هاست ارزون آخر و عاقبتش همینه . نمی خوام در مورد کسی نظری بدم اما بهتر قبل از خرید آدم خوب تحقیق کنه و دوم اینکه احتمالا شاید براشون مشکلی پیش اومده که پاسخگو نیستن .
reza*
August 20th, 2012, 21:18
من نمیدونم واقعا ایشون کلاهبردارن یا نه و نمیتوانم قضاوت کنم
اما حرفم اینه وقتی میاین میگین فلانی ارزون میده همه امکاناتش نامحدوده فلانی.......
اخر عاقبتش اینه
وافعا دوستان دقت کردین این روزا از این تاپیکا زیاد شده
حتی دیدیم که شرکتهای بزرگم ......
قیمت کم نشانه ی بی کیفیتی نیست
sarwhost
August 20th, 2012, 21:23
قیمت کم نشانه ی بی کیفیتی نیست
بله 100% راست میگین
یکی میاد یه سرور میگره روش چندتا مجازی میاره و همون سرور یه مجازی برای هاستینگ اوکی میکنه و ماهانه 130تومان تمدید میکنه
یکی میاد یه سرور اختصاصی میگیره هاستینگ میکنه ماهانه 400تومان تمدید میکنه
اصلا غلطه میگن دیتا سنتر فلان کیفیتش بالاست یا غلط میگن دیتاسنتر فلان......
tameshk20
October 22nd, 2012, 07:30
سلام
حرف reza به شدت باعث خندم شد . زیما هاست بهتر بود اسمش میشد زیقی هاست !
ضرباتی از این سایت و آقای اسدی خوردم که به هر کی می گم اشکش در میاد.حالا دلیل میخوای دوست عزیز چپ و راست میارم برات فقط بگم من اینو گیر بیارم قطعه قطعش می کنم.
حدود یک سال پیش همون سرور فرانسه که دوستان گفتن پر پر شد سایت من رو اون سوار بود . 4 ماه ، خدا شاهده 4 ماه تیکت دادیم که آقا تو رو خدا تو رو به اون کسی که می پرستید یه فول بکاپ بدید به ما . که ندادن . تلفن هم که الکی هستش کسی پاسخگو نیست.اونقدر برام مهم بود که پا شدم رفتم آدرسی که دادن منظورم بزرگراه سعیدی ... . بزرگراه سعیدی خیلی درازه من فکر کردم تهران هستش نگو میره تو اسلامشهر !!! . رفتیم رسیدیم به یه پاساژ که از لحاظ موقعیتی خیلی جای بدی بود . رفتیم تو با یه مغازه ی کامپیوتری مواجه شدم . گفتم سلام آقا ببخشید من این آدرس رو از سایت زیما هاست گرفتم من یه بکاپ میخوام 4 ماهه به من ندادن حتی گفتن 8000 تومن بابت بکاپ بده هم دادم.آخه درسته منه دانشجو از درس و زندگیم بزنم برای یه بکاپ ساده این همه راه پاشم بیام.گفت بله ما قبلا کاراشونو انجام میدادیم !!!!! جمله رو داشته باشین فقط ! گفتم یعنی چی آقای محترم الان من کی رو یقه کنم ؟ یه تلفن داد 0919 رفتم بیرون زنگ زدم اسدی (مدیر زیما هاست) ور نداشت . رفتم دوباره تو مغازه گفتم ور نمیداره شما زنگ بزن . زنگ زد از تلفن مغازه ور داشت !!!!!!!گوشی رو گرفتم با خاک یکسانش کردم . گفتم چرا حروم خوری می کنی ؟ چرا اذیت می کنی ؟ تا بعد از ظهرش بکاپی که من 4 ماه دنبالش بودم رو داد!!!! چند وقت پیش چون دامنه سایت پربازدیدم اونجا ثبت بود تمدید کردم . حدود 3 ماه پیش بود ، خدا شاهده هنوز که هنوزه دامنه رو تمدید نکرده . من به directi هم ایمیل زدم برای دادن کنترل پنل که گفتن باید اسکن پاسپورت بفرستی . یعنی خدا لعنتش کنه . من پیش فتا شکایت کردم دیدم فتا بچه بازی یه چیزی گذاشتن سر ملت رو شیره بمالن . رفتم بانک ملت چون از درگاه اونا پرداخت کرده بودم گفت ما اجازه نداریم درگاه رو مسدود کنیم ! ولی یه شماره 0912 داد به نام آقای محمدی گفت زنگ بزن بگو پولمو پس بدید گفتم برادر من مگه مشکل من هزینه 25000 تومان دامنه است؟ جالب اینجاست داشتم با کارمند بخش انفورماتیک بانک ملت صحبت می کردم گفت اسمشو شنیدم چرا از جای معتبر مثل هاست ایران نگرفتی ؟!!!! گفتم گول قیمت رو خوردم . خلاصه زنگ زدم بر نداشت یعنی خاموش بود . رفتم دادسرا دیدم باید 500000 تومان هزینه کنم . نه پولشو دارم نه وقتشو . ولی از اون طرفم دوست ندارم اسدی فکر کنه با هالو طرفه . من بالاخره گیرش میارم .اون موقع است که چوب تو آستینش می کنم .زنگ زدم آقای امیری مدیر سایت زرین پال که یک آدم بسیار با شعور و با شخصیت هستن درگاه زرین پال رو زیماهاست رو بست . من تمام نامه های رد و بدل شده بین خودم و زیماهاست که با قضاوت زرین پال انجام میشد رو دارم میتونم ضمیمه کنم . نامه بنده به سایت directi هم وجود داره .
آره داداش reza دلیل بسه یا بازم بیارم ؟!! این فقط یک مورد از هزاران مورد دردسری بود که این کلاه بردار برای من درست کرده بود . حالا شما هم بهتره قبل از حمایت از اون کلاهبردار و راه رفتن روی اعصاب ملت یه سرچ کنی . تاپیک مرجع توی سایت پارس جوم هم وجود داره که ببینید چه بلایی سر سایت پارس جوم آورده .
در ضمن میتونم هم شماره 919 و هم شماره 912 رو که با بدبختی گیر آوردم بدم خدمت دوستان گرامی .
من از طرف خودم حلالش نمی کنم.
تمام
h.afkhami
October 22nd, 2012, 09:35
در تایید حرفهای دوست عزیز tameshk20 (http://www.webhostingtalk.ir/member/25343/)
من هم حدود 6 تا هاست ازشون داشتم که همشون یکی یکی 6 ماه پیش بسته شده در حالی که سالیانه بود ، تیکت ها رو که جواب نمیدادن یا اگه جواب میدادن مثلا تیکت زدم دی ان اس ها رو ست کنند ، میگفتند ست شد ولی تغییری نمی کرد بعد باتوجه به سابقه ای که از تو نت ازشون دیدم کلا بیخیال شدم با بکاپ که از قبل داشتم رفتم از irpower هاست گرفتم ،دامنه های ir رو راحت منتقل کردم ، موند دامنه های com که منقضی شده و نمی دونم چهجوری تمدیدشون کنم
ostad24000
October 23rd, 2012, 20:10
کاش یکی پیدا میشد یه کاری میکرد سایتشو مسدود کنیم.
من دنبال یکی از آشناها رفتم گفت اگر این مشکلات درست باشه مسدودش میکنیم ولی دیگه فرصت نکردم ببینمش ولی مثل اینکه باید برم سرغش تا این مردیکه کلاهبردار اینقدر راحت و با خیال راحت به کلاهبرداری ادامه نده.
شاید حوصله داستان نداشته باشید ولی بد نیست یه داستان در مورد اینکه چطوری بی غیرتی برای برخی شیرین میشه تعریف کنم :
یه بنده خدایی بود تو محل ما گارگری میکرد و هرکی هرکاری داشت انجام میداد چه کارهای ساختمانی و چه نظافتی و...
یکبار پای این بنده خدا شکست و چندین ماهی نمیتونست کار کنه و مردم هم هرکی میدیدش بهش کمکی میکرد اوایل با خجالت قبول میکرد چون زن و بچه داشت و مجبور بود.بعد از یه مدت که این کمک ها به مزاجش شیرین اومد دیگه علنا دستش رو جلوی اینو اون دراز میکرد تا به یک گدای حرفه ای تبدیل شد با اینکه حتی یک سال از شکستگی پاش گذشته بود.تازه یه کلاه سبز سیدی هم گیر آورده بود و سرش میزاشت.
اوایل هرجا در مورد زیماهاست بحث میشد اسدی مثل گجت زود حاضر میشد و با همه میجنگید و بحث میکرد ولی گویا ایشون درامدی که از راه کلاهبرداری از تازه واردان به دنیای نت داره بی غیرتش کرده و دیگه اصلا زحمت خوندن این تاپیک ها رو نمیکشه.بله ایشون بیسواد و بی مسئولیت دروغ گو بود و بی غیرتی هم به خصوصیات بارز اخلاقیش اضافه شد.البته گهگاهی با نام های مستعار میاد یه چیزی از خودش در میکنه ولی دیگه جرات نمیکنه بگه من محمد حسین اسدی هستم و اسمش براش شرم آور شده.
به هرحال بالاخره یکی از بچه هایی که تو نت و وب هاستینگ تالک فعاله باید قدرت اینکار رو داشته باشه ! یعنی یکی از بچه های سازمان های مسئول تو سامان دهی و کنترل نت به این انجمن و انجمن های دیگه سر نمیزنه و تو این زمینه فعال نیست ؟
baranblog
October 24th, 2012, 03:05
این چیزهارو فقط میشه تو ایران دید یه روزی هم سایتی به اسم وی پی اس پرشیا تو همین انجمن سر ما کلاه گذاشتو و رفت 4 تا از سایتهامو به کل از دست دادم ، روزهای خیلی بدی بود ، وقتی هم اومدیم داد و فریاد کنیم که این آقا کلامونو برد تاپیک های ما پاک می شد ، در کل دوستان بهتون پیشنهاد می کنم تا جایی که می تونید از ایران خرید نکنید ، دلار جور کنید از شرکتهای معتبر خرید کنید ، قیمت مناسب هم توشون پیدا میشه
ostad24000
October 24th, 2012, 20:14
نه دوست من اینطوریا هم نیست هرچند بی مسئولیتی و کلاه برداری زیاده.ما خودمون هم هاست میفروشیم و فقط بخاطر یک مشکل که کسی صفحه ایندکس چندتا سایتمون رو تغییر داده بود بیش از یه میلیون هزینه کردیم و دوباره بد آوردیم و دوباره یه سرور دیگه گرفتیم برای اینکه مشتریانمون رو راضی نگه داریم.
ولی درکل خود ما هم سرمون کلاه میره و الان از یکی از بچه های همین انجمن که قدیمی هم هست سرور امریکا گرفتیم و خدارو شکر راضی هم هستیم چون مشتریانمون هم راضی هستند.
فقط یک ابزار کم داره این نت ایران اون هم یک ارگانی باشه که پیگیر این مسائل باشه و از هرکسی شکایت شد خفتش کنند همین اونوقت کسی جرات نمیکنه مثل این اسدی به کارش ادامه بده.
alibozorg
October 25th, 2012, 00:02
زیما هاست که پرونده ش همه جا بازه ، به نامرد بودنشون هیچ شکی نیست.
خودم یکی از سایت هام نابود شد حتی نتونستم ازشون بک آپ بگیرم.
خدا ازشون نگذره که اینطور با زندگی دیگران بازی می کنن....