ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه ی سرور مجازی رم 5گیگ ماهیانه 30 هزار تومان به صورت دائمی

alireza.076
August 19th, 2012, 11:42
با سلام و خسته نباشید

*با فروش سرور مجازی با قیمت فوق العاده در خدمت دوستان هستیم*

بر آن شدیم به مناسبت عید سعید فطر دو عدد پلن را با تخفیف فوق العاده به صورت دائمی به فروش بگذاریم

مشخصات سرور اصلی
CPU : Intel Core i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz
Ram : 24 GB
HHD : 2TB
Uplink : 100 Mbit
Network Connection: 100Mbps

پلن های موجود:

نام پلان : ram 5G
سیستم‌عامل : ویندوز/لینوکس
رم : 5گیگ DDR3
هارد دیسک : 100 گیگابایت
پورت: 100 مگابیت
آی پی: 1 عدد رایگان
مجازی‌سازی: VMware ESXi
دیتاسنتر : ovh فرانسه

ماهیانه به صورت ثابت:
30.000 هزار تومان
سفارش (http://www.yasnavps.ir/support/cart.php)
~~~~~~~~~~~~~~~

نام پلان : ram 4G
رم : 4گیگ DDR3
هارد دیسک : 80 گیگابایت

ماهیانه به صورت ثابت:
25.000 هزار تومان
~~~~~~~~~~~~~~~

*به زودی پلن 512، 1گیگابایت و 2گیگابایت رم نیز اضافه خواهد شد.*

با پرداخت 3ماهه، 6ماهه و 12ماهه به ترتیب سرویس شامل 5%، 10%، 15% تخفیف خواهد بود.
سفارش ها 12 تا 24ساعته کاری تحویل خواهند داده شد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
هر 5 گیگابایت هارد اضافه: 5 هزار تومان.
در حال حاظر آی پی اضافه داده نمیشود.
هر گیگ رم اضافه 10 هزار تومان.
در صورت نیاز ویندوز 2008 نیز نصب میشود.

پشتیبانی کاملا به صورت 16 ساعته از طریق یاهو و تیکت میباشد و در چند روز آینده به 24 ساعته خواهد رسید.

آپتایم سرویس ها 99% هستند.

Download
August 19th, 2012, 11:51
کسی از ایشون داشته سرور؟ پشتیبانی و .. تایید میشه؟
منتظر پلن 512، 1گیگابایت و 2گیگابایت رم هستیم

reza-jalili
August 19th, 2012, 12:36
من از مشتری های قدیمی ایشون هستم. برخورد، کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند. و در روز های تعطیلی نیز ایشون به فعالیت مشغول هستند. یه رم 4گیگ سفارش دادیم لطفا برسی کنید

MagicVps.Com
August 19th, 2012, 12:44
با سلام و خسته نباشید

*با فروش سرور مجازی با قیمت فوق العاده در خدمت دوستان هستیم*

بر آن شدیم به مناسبت عید سعید فطر دو عدد پلن را با تخفیف فوق العاده به صورت دائمی به فروش بگذاریم

مشخصات سرور اصلی
CPU : Intel Core i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz
Ram : 24 GB
HHD : 2TB
Uplink : 100 Mbit
Network Connection: 100Mbps

پلن های موجود:

نام پلان : ram 5G
رم : 5گیگ DDR3
هارد دیسک : 100 گیگابایت

ماهیانه به صورت ثابت:
30.000 هزار تومان
~~~~~~~~~~~~~~~

نام پلان : ram 4G
رم : 4گیگ DDR3
هارد دیسک : 80 گیگابایت

ماهیانه به صورت ثابت:
25.000 هزار تومان
~~~~~~~~~~~~~~~

*به زودی پلن 512، 1گیگابایت و 2گیگابایت رم نیز اضافه خواهد شد.*

با پرداخت 3ماهه، 6ماهه و 12ماهه به ترتیب سرویس شامل 5%، 10%، 15% تخفیف خواهد بود.
سفارش ها 12 تا 24ساعته کاری تحویل خواهند داده شد.
هر 5 گیگابایت هارد اضافه: 5 هزار تومان.
در حال حاظر آی پی اضافه داده نمیشود.
هر گیگ رم اضافه 10 هزار تومان.
در صورت نیاز ویندوز 2008 نیز نصب میشود.

پشتیبانی کاملا به صورت 16 ساعته از طریق یاهو و تیکت میباشد و در چند روز آینده به 24 ساعته خواهد رسید.

آپتایم سرویس ها 99% هستند.

پشتیبانی: yasnavps.ir - صفحه اصلی پورتال (http://www.yasnavps.ir/support)
yahoo: A.pourmahdavi@yahoo.com
gmail: alireza.076@gmail.com

با توجه به اینکه سروراصلی 24 گیگ رم داره
من با اجازه 3تا رم 5 گیگ و 2تا رم 4 گیگ میخوام که در مجموع کل سرور میشه مال من(1 گیگ هم باری خود سرور و مجازی ساز ) نیاز به نصب هم نیست شما مشخصات نتورک + 5 عد ایپی بفرستید زحمت نصبش با من البته با توجه به اینکه 5تا سفارش یکجا هست یه تخفیف هم میگرم
سفارشات میشه 140 تومن یه تخفیف هم من 10 تومن میدم 130 تومن سرور در اختیار من اوکیه(تخفیف هم ندادین مشکلی نیست )
عزیز قیمت هم گفتید همیشگی هست پس در صورت گرونتر شدن هزنیه سرور برای ماهای بعدی باید به تعهدتون پایبند باشید

alireza.076
August 19th, 2012, 13:15
من از مشتری های قدیمی ایشون هستم. برخورد، کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند. و در روز های تعطیلی نیز ایشون به فعالیت مشغول هستند. یه رم 4گیگ سفارش دادیم لطفا برسی کنید

با تشکر از انتخاب شما
مشخصات سرویس تیکت شد. در یاهو با من در تماس باشید

alireza.076
August 19th, 2012, 13:18
با توجه به اینکه سروراصلی 24 گیگ رم داره
من با اجازه 3تا رم 5 گیگ و 2تا رم 4 گیگ میخوام که در مجموع کل سرور میشه مال من(1 گیگ هم باری خود سرور و مجازی ساز ) نیاز به نصب هم نیست شما مشخصات نتورک + 5 عد ایپی بفرستید زحمت نصبش با من البته با توجه به اینکه 5تا سفارش یکجا هست یه تخفیف هم میگرم
سفارشات میشه 140 تومن یه تخفیف هم من 10 تومن میدم 130 تومن سرور در اختیار من اوکیه(تخفیف هم ندادین مشکلی نیست )
عزیز قیمت هم گفتید همیشگی هست پس در صورت گرونتر شدن هزنیه سرور برای ماهای بعدی باید به تعهدتون پایبند باشید

سرویس های رم 1گیگابایت و 512 به تعداد نامحدود میباشند و 2سرویس رم 4گیگ و رم 5 گیگ به تعداد محدود ارائه میشوند فقط برای جبران هزینه ی سرور و مناسبت عید سعید فطر
سرویس رم 4گیگبایت 3 عدد میباشد که 1 یک فروخته شد. 1عدد نیز 5گیگ موجود است. پنل 512 و 1گیگ رم تا 2، 3 ساعت آینده قرار داده خواهد شد. همچنین قیمت ها ثابت هستند اما با افزایش شدید ارز نا چار به بالا بردن مقدار کمی خواهیم بود اما سعی میکنیم این عمل صورت نگیرد یا مقدار کمی افزایش یابد
در خدمتیم. موفق باشید

MagicVps.Com
August 19th, 2012, 13:32
سرویس های رم 1گیگابایت و 512 به تعداد نامحدود میباشند و 2سرویس رم 4گیگ و رم 5 گیگ به تعداد محدود ارائه میشوند فقط برای جبران هزینه ی سرور و مناسبت عید سعید فطر
سرویس رم 4گیگبایت 3 عدد میباشد که 1 یک فروخته شد. 1عدد نیز 5گیگ موجود است. پنل 512 و 1گیگ رم تا 2، 3 ساعت آینده قرار داده خواهد شد. همچنین قیمت ها ثابت هستند اما با افزایش شدید ارز نا چار به بالا بردن مقدار کمی خواهیم بود اما سعی میکنیم این عمل صورت نگیرد یا مقدار کمی افزایش یابد
در خدمتیم. موفق باشید

طبق عنوان تاپیک فروش گفته بودین دائمی هست که با این حرف حرف خودتون نقض میکنید همچنین در مورد سفارش الان پس این امکان نیست دیگه که با این مبلغ سرور مال من بشه .میتوانید یک سرور جدید سفارش بدین و سفارشات را پوشش بدین شما که میخواهید این سرویسها را اریه بدین کل سروری هم که تهیه میکنید پیش خرید شده دیگه مشکل چیه الان

masterphp
August 19th, 2012, 13:40
منم با 4 تا 5 گیگ آمادگی خودمو اعلام میکنم :d
البته اگه رو یه سرور 100 گیگ رم فروخته نشه :d

alireza.076
August 19th, 2012, 13:41
طبق عنوان تاپیک فروش گفته بودین دائمی هست که با این حرف حرف خودتون نقض میکنید همچنین در مورد سفارش الان پس این امکان نیست دیگه که با این مبلغ سرور مال من بشه .میتوانید یک سرور جدید سفارش بدین و سفارشات را پوشش بدین شما که میخواهید این سرویسها را اریه بدین کل سروری هم که تهیه میکنید پیش خرید شده دیگه مشکل چیه الان

باز هم عرض میکنم. قیمت دائمی هست.
برادر من شما استاد ما هستید و از افراد با تجربه ی وب هاستینگ تاک محسوب میشود، خوب اطلاع دارید وقتی که قیمت ارز 3برابر میشه هیچ فروشنده ای هست که افزایش قیمت ندهد؟
همچنین در پاسخ به حرف شما باید بگویم من در حال حاظر بودجه برای تهیه سرور دوم ندارم اما اگه خدا بخواد کار ما هم بگیره در خدمت شما هم هستیم (البته با اجازه ی شما)

alireza.076
August 19th, 2012, 13:43
منم با 4 تا 5 گیگ آمادگی خودمو اعلام میکنم :d
البته اگه رو یه سرور 100 گیگ رم فروخته نشه :d

دوست عزیز لطفا اسپم نکنید و بحت تاپیک را به انحراف نکشید
عرض کردم فقط 1 عدد رم 5 گیگ در حال حاضر موجود است
موفق باشید

farzadho
August 19th, 2012, 13:47
دوست عزیز قصد شرکت در این تاپیک نداشتم ولی صحبت MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/) عزیز این که که آفری که نمیتونید ارائه بدید و ضرر میشه رو چرا باید ارائه بدید و باعث خراب کردن بازار فروش بشید
با تشکر.

alireza.076
August 19th, 2012, 13:50
دوست عزیز قصد شرکت در این تاپیک نداشتم ولی صحبت MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/) عزیز این که که آفری که نمیتونید ارائه بدید و ضرر میشه رو چرا باید ارائه بدید و باعث خراب کردن بازار فروش بشید
با تشکر.

دوست عزیز 1 عدد سرویس باعث ضرر بنده نمیشود
باز هم میگم این سرویس فقط یک عدد موجود است در حال حاضر و وقتی به فروش رسید در آینده نیز چند عدد دیگر اضافه خواهد شد

سوالات دوستان تکراری شده. لطفا بحث تاپیک را مطالعه کنید و سپس نظر دهید. ممنون

alireza.076
August 19th, 2012, 14:46
فقط یک عدد رم 4گیگ و یک عدد 5گیگ موجود است
در خدمتیم