من دوتا سايت دارم که ميزبانی اونها بر روی دوتا هاست خارجی متفاوت (آمريکا، کانادا) هست. در هر دو سايت با درگاه بانک پارسيان مشکل دارم و به خاطر همين ميخام قسمت پرداخت رو به داخل ايران انتقال بدم ، به گونه ايی که پرداخت های هر دو سايت از داخل ايران انجام بشه و از طرفی هم این انتقال به گونه ایی باشه که کاربران روار معمول پرداخت رو طی کنند و روال پرداخت پیچیده نشه . کلا به دليل اينکه به اوضاع و احوال موجود نميشه اعتماد کرد ميخام قسمت پرداخت اين دوتا سايت رو (پارسيان و ملت) به داخل ایران انتقال بدم.
لطفا دوستانی که دستی به آتش دارن من رو راهنمايي کنن که چگونه می توانم اين مشکل رو يا از طريق هاست ايرانی (بدون انتقال تمام سايت به داخل) و يا آی پی ایرانی حل کنم؟ به گونه ايی که پرداخت اوتاماتيک و بی هيچ دردسری از داخل هرکدوم از سایت هام انجام بشه؟
August 18th, 2012, 15:14
الآن من با بانک پارسیان مشکل داشتم زنگ زدم یک کار هایی کردیم که تا 12 امشب حل میشه در گاه من
شما هم اگه مثل من خارجی هست هاستتون فکر کنم بتونین حل کنید مشکلتون رو
happydolphins
August 18th, 2012, 15:38
دوست عزيز ممنون از پاسختون ولی من الان 8 ماه هست که این مشکل رو دارم و مربوط به حالا نیست. ار هر دو وب سرور بانک پارسيان هم استفاده کردم، گاهی وصل بود و کاهی مشکل به هم میزد و در نهايت هم قطع شد، پرت های سایت هم 27365 شد ولی مشکل همچنان برقراره.
mashiat
August 22nd, 2012, 13:18
من هم هاست ایرانی برای پرداخت میخوام یعنی تمام سایت روی هاست خارجی باشه اما قسمت پرداخت بیاد روی هاست ایرانی
لطفا راهنمایی کنید
baghebahar
August 22nd, 2012, 13:43
من هم هاست ایرانی برای پرداخت میخوام یعنی تمام سایت روی هاست خارجی باشه اما قسمت پرداخت بیاد روی هاست ایرانی
لطفا راهنمایی کنید
یه ساب دومین ب نام
test.yourdomain.com بسازید و در dns zone ای پی سرور ایران را بدهید و یه هاست برای test.yourdomain.com بگیرید و این دفعه لینک ها را جایگزین کنید
majidisaloo1
August 22nd, 2012, 13:58
یه ساب دومین ب نام
test.yourdomain.com بسازید و در dns zone ای پی سرور ایران را بدهید و یه هاست برای test.yourdomain.com بگیرید و این دفعه لینک ها را جایگزین کنید
ببخشید میشه واضح تر توضیح بدین؟
akbari
August 22nd, 2012, 16:03
سلام
من دوتا سايت دارم که ميزبانی اونها بر روی دوتا هاست خارجی متفاوت (آمريکا، کانادا) هست. در هر دو سايت با درگاه بانک پارسيان مشکل دارم و به خاطر همين ميخام قسمت پرداخت رو به داخل ايران انتقال بدم ، به گونه ايی که پرداخت های هر دو سايت از داخل ايران انجام بشه و از طرفی هم این انتقال به گونه ایی باشه که کاربران روار معمول پرداخت رو طی کنند و روال پرداخت پیچیده نشه . کلا به دليل اينکه به اوضاع و احوال موجود نميشه اعتماد کرد ميخام قسمت پرداخت اين دوتا سايت رو (پارسيان و ملت) به داخل ایران انتقال بدم.
لطفا دوستانی که دستی به آتش دارن من رو راهنمايي کنن که چگونه می توانم اين مشکل رو يا از طريق هاست ايرانی (بدون انتقال تمام سايت به داخل) و يا آی پی ایرانی حل کنم؟ به گونه ايی که پرداخت اوتاماتيک و بی هيچ دردسری از داخل هرکدوم از سایت هام انجام بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
اگر شما از اسکریپت مخصوص پرداخت آنلاین استفاده میکنید مانند درگاه پرداخت آنلاین (http://kasper4u.com/forosh/)
میتوانید وارد قسمت DNS Managment شوید و یک سابدومین مانند pay.domain.com با آی پی هاست ایران بسازید و بعد هاست را با دومین pay.domain.com خرید کنید.
در صورت نیاز با ارائه هاست ایران و تنظیمات رایگان میتوانیم در خدمت باشیم.
sardarn
August 22nd, 2012, 16:13
سلام
نه.ایشون whmcs دارن روی هاست خارج.این طرح رو لازم نداره می خوان وقتی روی پرداخت کلیک بشه از طریق هاست ایران در خواست به بانک صادر و به بانک هدایت بشن
mashiat
August 22nd, 2012, 17:18
اگر شما از اسکریپت مخصوص پرداخت آنلاین استفاده میکنید مانند درگاه پرداخت آنلاین (http://kasper4u.com/forosh/)
میتوانید وارد قسمت DNS Managment شوید و یک سابدومین مانند pay.domain.com با آی پی هاست ایران بسازید و بعد هاست را با دومین pay.domain.com خرید کنید.
در صورت نیاز با ارائه هاست ایران و تنظیمات رایگان میتوانیم در خدمت باشیم.
خب احتیاج به خرید دومین نداریم
الان فرضا دومین داریم domain.com
حالا ساب دومین میسازیم pay.domain.com
برای سابدومین یک هاست ایرانی میخریم
درسته ؟
فقط آی پی ایران که گفتید منظورتون همون آی پی هست که در سی پنل هاست نوشته ؟
و طریقه وصل کردن سابدومین رو به هاست جدید ایران رو بگید که دی ان اس ها رو باید از توی پنل دامین تنظیم کنیم یا روش دیگه ای داره ؟
akbari
August 22nd, 2012, 17:22
خب احتیاج به خرید دومین نداریم
الان فرضا دومین داریم domain.com
حالا ساب دومین میسازیم pay.domain.com
برای سابدومین یک هاست ایرانی میخریم
درسته ؟
فقط آی پی ایران که گفتید منظورتون همون آی پی هست که در سی پنل هاست نوشته ؟
و طریقه وصل کردن سابدومین رو به هاست جدید ایران رو بگید که دی ان اس ها رو باید از توی پنل دامین تنظیم کنیم یا روش دیگه ای داره ؟
گفتم از قسمت DNS Managment باید تنظیمات سابدومین را انجام دهید
m.e
August 22nd, 2012, 18:04
ماژول whmcs در 2 مرحله عمل میکنه بعد از زدن دکمه پرداخت اطلاعات صورتحساب رو به یک فایلی در پوشه parsian پست میکنه و بعد اون فایل دستور اتصال به سرور بانک رو میده ، اگر بشه فایل واسطه رو در یک هاست ایرانی لود کرد ، فکر کنم مشکل شما حل بشه ، البته اگر بتونید کل سیستم whmcs خودتون رو در یک هاست ایرانی بالا بیارید 100 درصد مشکل حل میشه ، اما اگر قصد دارید فقط درگاه روی اون وصل بشه فکر میکنم تنها راحش همین باشه که عرض کردم ، البته شاید هم بنده ...
اگر برای تست نیاز به هاست ایران داشتید ، پ خ کنید ، برای تست هاست رایگان تقدیمتون کنم