ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد دریافت درگاه بانک ملت یا اقتصاد نوین

---
August 17th, 2012, 16:40
سلام به همه ی دوستان
میدونم سوال تکراری هست و بارها در موردش بحث شده اما بنده نیاز به یه راهنمایی کلی و جامع تری دارم .
ما میخوایم قراردادمون رو فردا با شرکت تجارت الکترونیک پارسیان فسخ کنیم و من قصد دارم از درگاه ملت یا اقتصاد نوین استفاده کنم .
بین درگاه های بانکی کدام یک از همه بهتر هست ؟ بین اقتصاد نوین و ملت کدوم رو ترجیح میدید ؟ ویژگی های منحصر به فرد کدوم درگاه باعث خاص تر شدنش بین بقیه میشه ؟
نحوه ی دریافت چطور هست ؟ مخصوصا بانک ملت چقدر طول میکشه مراحل اداریش به چه صورت هست و ...

با تشکر از عزیزانی که اطلاعاتشون رو در اختیار بنده قرار میدن

sardarn
August 17th, 2012, 16:45
سلام
ملت خوبه و تسویه آنی داره چک و سفته هم نمی خواد توی یکی دو روز درگاه می دن اسکریپتش رو می سازید اطلاع می دهید برای تست بعدش درگاه رو تایید می کنند یه هفته شاید طول بکشه بستگی به خودتون داره.یک هفته هم بعدش که راه اندازی شد برای پست فرم قرار داد و اینکه یک نمونش رو اون ها پست کننند براتون طول می کشه.البته ملت ممکنه بعضی مواقع تراکنش تون انجام بشه اما توی ستل به مشکل بخورید که باید دستی ستل کنید تا پول به حساب تون بیاد.اما من تا به حال به این مشکل نخوردم