توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک فارسی ساز قالب وردپرس
viator.life
August 17th, 2012, 16:34
دوستان به یک فارسی ساز قالب وردپرس نیاز داریم
که قالب WordPress - Made - Responsive Review/Magazine Theme | ThemeForest (http://themeforest.net/item/made-responsive-reviewmagazine-theme/2557495)
را برای ما فارسی کنه .
نسخه لایسنس دار قالب خریداری شده .
دوستان باید زحمت تنضیماتشم بکشند .(تنظیمات پنل قالب توی وردپرس)
shivahost
August 17th, 2012, 16:42
قالب بسیار پر کاری هست. براتون 50 هزار تومان فارسی می کنیم و 4-5 روز فرصت لازم داره.
viator.life
August 17th, 2012, 16:56
دوستان تمام فایل های css و mo و po در اختیارتون قرار میگیره ولی دیگر فایل ها به دلیل لایسنس داده نمیشود .
و با هر گونه ویرایش فایل ها مخالفیم و باید فایل rtl.css بنویسید و فونت هم بهش اتچ کنید.
کل فایل ها به هیچ وجه در اختیار قرار داده نمیشود مگر در صورت نیاز .
rezaonline.net
August 17th, 2012, 17:21
دوست عزیز باید کل فایل رو بدید شاید بعضی جاها نیاز به ویرایش html هم باشه ، از بابت انتشار رایگان باید به یکی اعتماد کنید .
فایل rtl.css
مشکلی نیست اصولش همینه .
اگر با جناب شیوا هاست به توافق نرسیدید بنده براتون انجام میدم 60 تومن .
از نظر انتشار هم خیالتون راحت باشه چون پیابند یه سری اصولی هستم که اینکارو نکنم .
میتونید اینو از وبلاگم بفهمید .
اگر مایل بودید اعلام کنید
کارگاه رضا (http://rezaworkshop.ir)
info@rezaonline.net
viator.life
August 17th, 2012, 21:20
دوستان تمام فایل های css و mo و po در اختیارتون قرار میگیره ولی دیگر فایل ها به دلیل لایسنس داده نمیشود .
و با هر گونه ویرایش فایل ها مخالفیم و باید فایل rtl.css بنویسید و فونت هم بهش اتچ کنید.
کل فایل ها به هیچ وجه در اختیار قرار داده نمیشود مگر در صورت نیاز .
که قالب WordPress - Made - Responsive Review/Magazine Theme | ThemeForest (http://themeforest.net/item/made-responsive-reviewmagazine-theme/2557495)
را برای ما فارسی کنه .
دوستان با شرایط بالا اگر پیشنهادی هست بگید .
shivahost
August 18th, 2012, 10:25
ما از انجام این کار منصرف شدیم. می تونید با دیگر دوستان همکاری نمایید.
sazsaz
August 18th, 2012, 10:39
من برای این کار حاضرم مشخصات را که گفتید انجام بدم 100 تومن می گیرم
shivahost
August 18th, 2012, 10:41
من برای این کار حاضرم مشخصات را که گفتید انجام بدم 100 تومن می گیرم
کیفیت کار ایشون تایید میشه.
php.online
August 18th, 2012, 11:47
براتون با 60 هزار تومان انجام میدیم
parham13
August 18th, 2012, 12:55
درخدمتم گرچه درکنار اساتید به چشم نمیام
cartman10mpi
August 21st, 2012, 17:19
با سلام خدمت دوستان
لازم دیدم به ۳ نکته اشاره بکنم :
۱- در این تاپیک سوال نشده که کی بلد هست قالب فارسی کنه . از دوستانی که واقعا اهل عمل هستند دعوت به همکاری شده . ، ما به دنبال کسی هستیم که این کار رو برای ما "انجام بده" .
۲- لطفا فراموش نکنید که شما کود نویس گرانقدر به صورت freelance برای ما انجام کار خواهید کرد و ما کار فرما هستیم . لطفا اصول کار رو اشتباه نگیرید .
۳-شرایط کار به صورت واضح اعلام شده . فقط با شرایط فوق قادر به همکاری خواهیم بود .
با توجه به این ۳ مورد منتظر دوستانی هستیم که "میخواهند" این کار را "انجام دهند" .
viator.life
August 22nd, 2012, 17:30
دوستان متاسفانه شیواهاست قبول نکردند با رضاآنلاین به توافق نرسیدیم .
sazsaz هم خیلی دیر به دیر جواب ما رو دادند .
موفق به صحبت با php.online نشدیم .
پیشنهادات دیگه ای دارید بدید .
sazsaz
August 22nd, 2012, 21:49
دوستان متاسفانه شیواهاست قبول نکردند با رضاآنلاین به توافق نرسیدیم .
sazsaz هم خیلی دیر به دیر جواب ما رو دادند .
موفق به صحبت با php.online نشدیم .
پیشنهادات دیگه ای دارید بدید .
من درست جواب شما را دادم
ببينيد قانون كار من مي گه اول 50 درصد كار را مي گيرم و بعد كار مي كنم
شما 10 بار بهم پيامك داديد اسمتون چيه ولي من 10 بار آدرس سايتم را دادم
آقا مردم را خراب نكن شما به ما اعتماد نمي كني چطور دوست داري ما اعتماد كنيم
cartman10mpi
August 22nd, 2012, 22:08
من درست جواب شما را دادم
ببينيد قانون كار من مي گه اول 50 درصد كار را مي گيرم و بعد كار مي كنم
شما 10 بار بهم پيامك داديد اسمتون چيه ولي من 10 بار آدرس سايتم را دادم
آقا مردم را خراب نكن شما به ما اعتماد نمي كني چطور دوست داري ما اعتماد كنيم
بحث بحث اعتماد نیست .
روال کار مشخص هست ، شما خودتون رو معرفی میکنید ، شمارهٔ حسابتون رو میدید ، ما پول رو واستون واریز میکنیم . شما شروع به کار میکنید ، کار تموم میشه ، باقی هزینهٔ زحماتتون رو دریافت میکنید و کار رو تحویل میدید .
قرار نیست فقط قسمت معرفی خودتون ۱ هفته طول بکشه . متأسفانه با این شرایط ما هم نمیتونیم کار بکنیم . چون زمان برای ما در مرحلهٔ اول اهمیّت هست .
در مورد هزینه مشکلی نیست ، در مورد زمان اگر شما همکاری بکنید میتونیم این کار رو به شما بسپاریم ، با توجه به این که جناب شیوا هاست هم تأیدتون کردند ، در حقیقت علاقه ماند بودیم با شما همکاری بکنیم . ولی به این روال خیر .
H.G.N
August 22nd, 2012, 22:15
با سلام
درخدمتیم
جهت تماس از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید .
موفق و پیروز باشید
sazsaz
August 22nd, 2012, 22:15
بحث بحث اعتماد نیست .
روال کار مشخص هست ، شما خودتون رو معرفی میکنید ، شمارهٔ حسابتون رو میدید ، ما پول رو واستون واریز میکنیم . شما شروع به کار میکنید ، کار تموم میشه ، باقی هزینهٔ زحماتتون رو دریافت میکنید و کار رو تحویل میدید .
قرار نیست فقط قسمت معرفی خودتون ۱ هفته طول بکشه . متأسفانه با این شرایط ما هم نمیتونیم کار بکنیم . چون زمان برای ما در مرحلهٔ اول اهمیّت هست .
در مورد هزینه مشکلی نیست ، در مورد زمان اگر شما همکاری بکنید میتونیم این کار رو به شما بسپاریم ، با توجه به این که جناب شیوا هاست هم تأیدتون کردند ، در حقیقت علاقه ماند بودیم با شما همکاری بکنیم . ولی به این روال خیر .
ببينيد سايت من يعني اطلاعات من
شما يك بار از طريق اون سايت يه تيكت هم نزدين فقط در ياهو من صحبت كردم
انتظار داريد چكار كنم
من مشخصم ولي شما هم بايد خودتون را توي اون تيكت معرفي مي كرديد
حالا پارسايي كه مشخص هست شما چي ؟
عزيزم قبول كن اشكال از شما بوده و ديگران را خراب نكنيد
saman19-6
August 22nd, 2012, 22:23
بچه ها براتون فارسی کردن .پیشنهاد میکنم فوتر سایت رو یکم کوچیک تر کنید تا خود سایت رو تحت الشعاع قرار نده .البته باز سلیقه خودتون هست
cartman10mpi
August 22nd, 2012, 22:23
ببينيد سايت من يعني اطلاعات من
شما يك بار از طريق اون سايت يه تيكت هم نزدين فقط در ياهو من صحبت كردم
انتظار داريد چكار كنم
من مشخصم ولي شما هم بايد خودتون را توي اون تيكت معرفي مي كرديد
حالا پارسايي كه مشخص هست شما چي ؟
عزيزم قبول كن اشكال از شما بوده و ديگران را خراب نكنيد
در بالا اشاره کرده بودم ، در این موضوع کار فرما ما هستیم
کسی که قرار هست پول دریافت بکنه شما بودید . شما پول رو که در حسابتون دیدید اعتماد سازی ما به پایان میرسید .
متأسفانه هیچ منطقی نمیاد هم پول بخواهیم پرداخت بکنیم بابت یک کاری ، و پس از اون با اینکه یاهو و شمارهٔ تلفن موجود هست ، مثل یکی از ۱۰۰۰ مشتری هاست ، از وبسیتِ شما به شما تیکت بدیم .
براتون آرزوی موفقیت میکنم
شبتون خوش
cartman10mpi
August 22nd, 2012, 22:26
با سلام
درخدمتیم
جهت تماس از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید .
موفق و پیروز باشید
پیغام خصوصی ارسال شد براتون . با تشکر
sazsaz
August 22nd, 2012, 22:29
كارفرما بودن درست است
ولي كارفرما صاحب نيست شما در مقابل پولي كه پرداخت مي كنيد كار براتون انجام مي شد
اميد وارم يكي از بچه ها اين كار را به خوبي انجام بده
و مشكل شما هم حل بشه
viator.life
August 25th, 2012, 09:35
دوستان پیشنهاد دیگه ای نبود ؟
rezaonline.net
August 25th, 2012, 10:31
100هزار تومن انجام میشه ، تموم فایلها رو هم باید در اختیار بنده بذارید .
viator.life
August 25th, 2012, 21:21
100هزار تومن انجام میشه ، تموم فایلها رو هم باید در اختیار بنده بذارید .
قیمتتون یهو چند برار کردید .
گفته شده فایل ها در اختیارتون قرار داده نمیشود .
rezaonline.net
August 25th, 2012, 23:59
شما با چندین طراح حرف زدید ، همچنین سه صفحه شده تاپیکتون ، توقع دارید قیمت پیشنهادی ما هم اضافه نشه ؟!
الان وضعیت فرق میکنه .:->
cartman10mpi
August 26th, 2012, 00:18
با تشکر از همهٔ دوستان که زحمت کشیدند این تاپیک رو خوندند و در اون نوشتند .
متأسفانه با هیچ کدوم از دوستان نتونستیم در اینجا همکاری بکنیم . یا شرایط مارو قبول نداشتند یا پس از قبولی شرایط ما به نحو عجیبی گفتند که متأسفانه نمیتونند کار رو انجام بدهند .
برای یکایکِ شما آرزوی موفقیت میکنم ، تصمیم گرفتیم که کار رو هر چند با هزینهٔ خیلی بیشتر به دوستان "متخصص" خارجی واگذار بکنیم .
روز و شبتون پر سعادت باد
sazsaz
August 26th, 2012, 00:37
با تشکر از همهٔ دوستان که زحمت کشیدند این تاپیک رو خوندند و در اون نوشتند .
متأسفانه با هیچ کدوم از دوستان نتونستیم در اینجا همکاری بکنیم . یا شرایط مارو قبول نداشتند یا پس از قبولی شرایط ما به نحو عجیبی گفتند که متأسفانه نمیتونند کار رو انجام بدهند .
برای یکایکِ شما آرزوی موفقیت میکنم ، تصمیم گرفتیم که کار رو هر چند با هزینهٔ خیلی بیشتر به دوستان "متخصص" خارجی واگذار بکنیم .
روز و شبتون پر سعادت باد
اميد وارم شما كارتون انجام بشه
ولي بزرگوار بگذاريد من مطلبي را بگم كه خالي لز لطف نيست
اول كساني كه به شما پيشنهاد دادند (خودم را نمي گم چون در اين حد نيستم ) بهترين هاي ترجمه قالب وردپرس بودند و هر هفته چند قالب را ترجمه مي زنن
كارشون مثل نداره ولي هيچ كدام نتوانستند مشكل شما را حل كنند و سه حالت داست كه ممكنه ناراحت شويد ولي مي گم تا بدونيد چرا نزديك به 10 نفر اين كار را انجام ندادند
1- كاربر در مقابل هزينه اي كه دريافت مي كند خدمات ارائه مي دهد(نه چيز ديگر)
2- كارر بايد ترجمه فايل را انجام دهد و بعد از قسمت ترجمه فايل خود را تست نمايد (متاسفانه فايل هاي قالب به مترجم داده نمي شد)
3- هر كار نياز به زمان كافي دارد (متاسفانه شما وقت نداشتيد)
از اينها گذريم قول مي دم همين قالب را همين دوستان طراحي كنند كه از استاندارد هاي خودش بهتر باشد
در هر صورت اميد دارم كار شما انجام گيرد چه ايراني و چه خارجي
rezaonline.net
August 26th, 2012, 00:59
با تشکر از جناب sazsaz و در تائید حرفهای ایشون باید عرض کنم شما شرایطی گذاشتید که غیرممکن هست .
شما خودتون میگید میتونید اینو فارسی کنید اما وقت ندارید خب این معلومه که شما ...
و مورد بعدی اینکه شما فکر میکنید صرفاً فارسی سازی یک قالب تغییر چند کد استایل هست ؟؟ اگر اینجوری کسی دنبال شخصی برای فارسی سازی نبود ! بلکه دنبال نرم افزار فارسی ساز میگشتن که کارش رپلیس کردن چند دستور بود !!!
برادر من ، شما علناً میخواهید برنامه نویس/طراح براتون چشم بسته کار کنه !
فوق العاده کنجکاوم که بدون این دوستان خارجیتان دقیقاً با همین شرایط کار میکنن یا خیر .
آرزوی موفقیت
sazsaz
August 26th, 2012, 08:20
با تشکر از جناب sazsaz و در تائید حرفهای ایشون باید عرض کنم شما شرایطی گذاشتید که غیرممکن هست .
شما خودتون میگید میتونید اینو فارسی کنید اما وقت ندارید خب این معلومه که شما ...
و مورد بعدی اینکه شما فکر میکنید صرفاً فارسی سازی یک قالب تغییر چند کد استایل هست ؟؟ اگر اینجوری کسی دنبال شخصی برای فارسی سازی نبود ! بلکه دنبال نرم افزار فارسی ساز میگشتن که کارش رپلیس کردن چند دستور بود !!!
فوق العاده کنجکاوم که بدون این دوستان خارجیتان دقیقاً با همین شرایط کار میکنن یا خیر .
آرزوی موفقیت
خارجي كه چه عرض كنم معجزه هم نمي تونه بابا هر كاري قانوني داره
من كه ناديده نمي تونم ترجمه و راستچين كنم
هيچ كس نمي تونه اگر كسي اين ادعا را كرد مافوق طبيعي هست
shivahost
August 26th, 2012, 11:42
متاسفانه نمیشه مطابق خواسته ایشون کار کرد و به همین دلیل ما انصراف دادیم. ایشان می گویند یکی بیاد فارسی کنه بدون هیچ دسترسی به قالب. آن هم یک قالب شلوغ مثل این. قیمت هم می دهند 40 هزار تومان! انتظار دارند با این مبلغ براشون فونت هم پیوست کنیم و قالب را بدون دسترسی فارسی کنیم.
دوست عزیز، اگر نمی دانی بدان فارسی کردن قالب به همان سادگی ساختن یک فایل po و rtl.css نیست، شاید اگر قالب ساده ای بود همین بود اما قالب مورد نظر شما به این سادگی نیست. البته همان هم بطور کلی ساده نیست مخصصا rtl.css برای همچین قالبی.
برای مثال می گم مثلا در این قالب ممکنه برای یک المان مثلا form که چند جای صفحه وجود دارد یک استایل تعریف شده باشه که در حالت انگلیسی و ltr با همان استایل خوب نمایش داده بشه، اما اگر فقط یک rtl برای آن نوشته بشه ممکنه صفحه دچار اختلال بشه و ما نیاز داریم به فایل های قالب دسترسی داشته باشیم که بتوانیم برای هر کدام استایل های form1 - form2 یا .... تعریف کنیم.
در هر حال رئیس من دستور داد از این کار پر دردسر انصراف دهم.
sazsaz
August 26th, 2012, 11:59
متاسفانه نمیشه مطابق خواسته ایشون کار کرد و به همین دلیل ما انصراف دادیم. ایشان می گویند یکی بیاد فارسی کنه بدون هیچ دسترسی به قالب. آن هم یک قالب شلوغ مثل این. قیمت هم می دهند 40 هزار تومان! انتظار دارند با این مبلغ براشون فونت هم پیوست کنیم و قالب را بدون دسترسی فارسی کنیم.
دوست عزیز، اگر نمی دانی بدان فارسی کردن قالب به همان سادگی ساختن یک فایل po و rtl.css نیست، شاید اگر قالب ساده ای بود همین بود اما قالب مورد نظر شما به این سادگی نیست. البته همان هم بطور کلی ساده نیست مخصصا rtl.css برای همچین قالبی.
برای مثال می گم مثلا در این قالب ممکنه برای یک المان مثلا form که چند جای صفحه وجود دارد یک استایل تعریف شده باشه که در حالت انگلیسی و ltr با همان استایل خوب نمایش داده بشه، اما اگر فقط یک rtl برای آن نوشته بشه ممکنه صفحه دچار اختلال بشه و ما نیاز داریم به فایل های قالب دسترسی داشته باشیم که بتوانیم برای هر کدام استایل های form1 - form2 یا .... تعریف کنیم.
در هر حال رئیس من دستور داد از این کار پر دردسر انصراف دهم.
كاملا موافقم
با شما
من اين كار را قبول كرده بودم
ولي خوشبختانه حتي زحمت يك تيكت را به خودشون ندادند
حتي يه تماس نگرفتند
حتي هزينه اوليه را واريز نكردند
چه اعتباري هست كه اين كار را كنم
فقط به خاطر اين اين كار را نكردم چون خودشون هم مردد بودند
از همه عزيزان خواهش مي كنم حرمت و احترام كار خود را خراب نكنند
jomok5800
August 27th, 2012, 07:05
من این قالب دارم ترجمه نشدش.اگه کسی خواست پ خ بفرسته
rezaonline.net
August 27th, 2012, 12:35
برای من بفرستید .>:):71::112:
GraphX
August 28th, 2012, 17:43
درخواست فارسی سازی | وردپرس پارسی (http://persianwp.com/request.html)
cartman10mpi
August 29th, 2012, 22:12
با سلام خدمت دوستان ورد پرس کار که زحمت کشیدند و اینجا نظراتشون رو اعلام کردند .
پوزش میطلبم بابت پاسخگوییِ دیر به دلیل اینکه میخواستم قالب ما به نتیجه برسه تا اینجا جواب دوستان رو بدم که بیخود بحث به حاشیه کشیده نشه و سایر دوستان هم حوصلشون سر نره.
خالی از لطف نیست که بنده هم به نکاتی اشاره بکنم :
بنده در دوران تحصیلم به عنوانه مهندس برق ، در دانشگاه به ما یه چیزی رو یاد دادند . به ما آموختند که کار یک مهندس درست کردن چیزهایی که از قبل درست شده نیست . کار یک مهندس فایق آمدن با مشکلات ، و انجام چیزی که خواسته شده به بهترین شکل هست . برای مثال هم میگفتند ، در یک جلسه یک رئیس از یک فیزیکدان ، از یک ریاضیدان و از یک مهندس میپرسه که ۲+۲ چند میشه ؟ ریاضیدان میگه صد در صد ۴ میشه . فیزیکدان میگه بسته به شرایط ممکنه تغییر بکنه . و مهندس میگه "دوست دارید چند بشه؟"
با توجه به اینکه کاری که شما باهاش دستو پنجه نرم میکنید مستقیماً مربوط به رشتههای مهندسی و فنی میشه ، با توجه که گفتید جزو بهترینها هستید(یکی از دوستان برای دیگران گفته بود،مطمئنم که دیگران هم همان چیز رو برای اون دوستمون خواهند گفت) از دوستان انتظار میرفت که به اون شکل بتونید خلاقیت از خودتون نشون بدید .
میدونم چیزی که ما خستیم طبق روال معمول نبوده و این رو هم صراحتاً در شرایطمون ذکر کرده بودیم . و کسی هم شما رو مجبور نکرده بود که اینجا برای انجام کار داوطلب بشید . این شما بودید که قبول کردید و این شما بودید که به بهانههای مختلف سر باز زدید .
در جواب دوستمون که پرسیده بود آیا دوست خارجیتون شرایط رو قبول کردند باید بگم که بله .
در حال حاضر یک نفر از هندوستان با دریافت مبلغ ۷۰ دلار فقط با فایلهایی که در شرایط ذکر شده + تعدادی عکس که خودشون مشخص کردند و در اختیارشون قرار دادیم ، ۲ روز هست که مشغول کار هستند و تقریبا به پایان کار رسیدند .
این ۲۵ سال عمری که خدا به بنده لطف کرده ،یک چیزیرو بهم یاد داد : کار نشد نداره!
لطفا دوستان در پاسخ بحث مادّی نکنند ، که ما متأسفانه حتا نتونستیم بدرستی با عزیزان صحبت بکنیم در مورد این پروژه . در صورتی که پروژه به صورت دلخواه ما مورد انجام قرار میگرفت مشکلی از بابت پرداخت زحمات شما به هیچ عنوان نبود .
ما حتا از دوستان درخواست کردیم که کار رو با ورژن ۱.۳ این قالب که در اینترنت موجود هست انجام بدهند . باز جواب منفی دریافت شد . رضا آنلاین عزیز که خواستار این قالب بود ، بفرمایید :
دانلود قالب زیبای Made - Responsive Review/Magazine Theme v1.3 (http://softarchive1.ir/thread2752.html)
در پایان امیدوار هستم متخصصین این بخش بتونند توان خودشون رو به حدی برسونند که پاسخگوی مشتریانی همچون ما هم باشند .
این نوشته به صورت کلی بود و فکر میکنم هر یک از عزیزان بدونند کدوم قسمت مربوط به خودشون هست .
با تشکر و احترام . به زودی لینک وب سایت رو با قالب جدید قرار خواهیم داد .
gimbo3
August 29th, 2012, 22:15
با 50تومن براتون به صورت کامل فارسی میکنم با توجه به تمام نیاز های شما.
Cold
August 29th, 2012, 22:21
را برای ما فارسی کنه .
با سلام
ترجمه و rtl کردنش کار سختی نیستا !!!
یه سرچ کنی 1000 تا آموزش برات میاد
خواستی تا راهنماییت کنم خودت انجامش بدی B-)
سختم نیست
cartman10mpi
August 29th, 2012, 22:26
دوستان کار انجام شده . نیازی به پیشنهاد بیشتر نیست با تشکر
sazsaz
August 29th, 2012, 22:43
خدا را شكر كارت انجام شده است
اين حساب را كن
۷۰ دلار ضرب در 2190 مساوي است با 153300
اين تا اينجا يعني براي يك قالب
تاريخ شروع كار را هم ببينيد كه از كي در خواست داديد اين روزها براي شما معادل 100 تومن هزينه بوده اگر به جنبه دقيق آن نگاه كنيد
سوم هميشه بين ورزن هاي وردپرس فاصله كمي وجود داره
شما اگر روز اول به يكي از بچه ها اعتماد مي كرديد نزديك به 253300 ضرر نمي كرديد
در صورتي من گفتم همين قالب را با امكانات بهتر براتون همين بچه هايي كه بهشون اعتماد نكردي مي تونستند از صفر طراحي كنند
متاسفانه شما همه را از ديد و دايره چشم خود نگاه مي كنيد و به كسي اعتماد نمي كنيد
انشالله كه كارهاي بعد را آقاي هندي ارزونتر براتون انجام بدهند
cartman10mpi
August 29th, 2012, 22:54
خدا را شكر كارت انجام شده است
اين حساب را كن
۷۰ دلار ضرب در 2190 مساوي است با 153300
اين تا اينجا يعني براي يك قالب
تاريخ شروع كار را هم ببينيد كه از كي در خواست داديد اين روزها براي شما معادل 100 تومن هزينه بوده اگر به جنبه دقيق آن نگاه كنيد
سوم هميشه بين ورزن هاي وردپرس فاصله كمي وجود داره
شما اگر روز اول به يكي از بچه ها اعتماد مي كرديد نزديك به 253300 ضرر نمي كرديد
در صورتي من گفتم همين قالب را با امكانات بهتر براتون همين بچه هايي كه بهشون اعتماد نكردي مي تونستند از صفر طراحي كنند
متاسفانه شما همه را از ديد و دايره چشم خود نگاه مي كنيد و به كسي اعتماد نمي كنيد
انشالله كه كارهاي بعد را آقاي هندي ارزونتر براتون انجام بدهند
با تشکر فراوان از شما .
همونطور که میدونید برای من پول مهم نیست ، مهم زمان بود . اگر ۲ هفتهٔ پیش این کار رو انجام میدادیم ، ۱۰ روز پیش سایت ما مشغول به کار میبود . دوست هندی که پروژه رو قبول کرده ، در ۳ روز گفت انجام میده و امروز روز دوم هست و تقریبا کار به انتها رسیده . طبقه برنامه و در زمان تحویل دادن پروژه بی عیب و نقص برای من بیشتر از ۷۰ دلار ارزشمند هست .
با آرزوی پیروزی روز افزون برای شما ، متشکرم که وقت گذاشتید
shivahost
August 29th, 2012, 23:04
با تشکر فراوان از شما .
همونطور که میدونید برای من پول مهم نیست ، مهم زمان بود . اگر ۲ هفتهٔ پیش این کار رو انجام میدادیم ، ۱۰ روز پیش سایت ما مشغول به کار میبود . دوست هندی که پروژه رو قبول کرده ، در ۳ روز گفت انجام میده و امروز روز دوم هست و تقریبا کار به انتها رسیده . طبقه برنامه و در زمان تحویل دادن پروژه بی عیب و نقص برای من بیشتر از ۷۰ دلار ارزشمند هست .
با آرزوی پیروزی روز افزون برای شما ، متشکرم که وقت گذاشتید
این جمله دوستتونه viator.life که در پیام خصوصی به من گفتند:
هزینه روی من نباید تایید کنم دست مدیریت هست ولی گفتند 40 هزار تومان .
در حالی که قیمت اعلامی ما 50 بود و باز هم داشتید گدا بازی در می آوردید و دلیل اصلی کنار کشیدن ما اصولا لارج نبودن شما بود. حالا خوشحالم که از این به بعد سر 10 تومان چانه نخواهید زد چون براتون 100 تومان آب خورده!
cartman10mpi
August 29th, 2012, 23:13
این جمله دوستتونه viator.life که در پیام خصوصی به من گفتند:
در حالی که قیمت اعلامی ما 50 بود و باز هم داشتید گدا بازی در می آوردید و دلیل اصلی کنار کشیدن ما اصولا لارج نبودن شما بود. حالا خوشحالم که از این به بعد سر 10 تومان چانه نخواهید زد چون براتون 100 تومان آب خورده!
همونطور که گفتم ما اصلا نتونستیم در مورد پروژه صحبت بکنیم .
آیا شما با گرفتن ۲۰۰۰۰۰ تومن این کار رو انجام میدادید؟ تا اونجایی که میدونم خیلی همفکر بودید که بدون فایلها امکان پذیر نیست .
شما هم در ادامهٔ صحبتها ، علم میفرمودید که با "شرایط دلخواهِ من" کار بسیار سخت خواهد شد و با هزینهٔ بیشتری انجام خواهید داد ، اگر اون جدّیت رو در شما میدیدیم مطمئناً مثل الان دریغی از هزینه نمیکردیم .
نتیجهٔ این کار ما ۱۰۰ تومن برای ما آب نخورد . اشتباه میکنید ، با "تاپیک زدن در اینجا" ، ۲ هفته از زمان برای ما آب خورد .
دفعهٔ بعد هم مطمئناً در رابطه با این کار در اینجا تاپیک باز نخواهیم کرد .
از شما هم تشکر میکنم بابت زمانی که گذاشتید
sazsaz
August 29th, 2012, 23:23
همونطور که گفتم ما اصلا نتونستیم در مورد پروژه صحبت بکنیم .
آیا شما با گرفتن ۲۰۰۰۰۰ تومن این کار رو انجام میدادید؟ تا اونجایی که میدونم خیلی همفکر بودید که بدون فایلها امکان پذیر نیست .
شما هم در ادامهٔ صحبتها ، علم میفرمودید که با "شرایط دلخواهِ من" کار بسیار سخت خواهد شد و با هزینهٔ بیشتری انجام خواهید داد ، اگر اون جدّیت رو در شما میدیدیم مطمئناً مثل الان دریغی از هزینه نمیکردیم .
نتیجهٔ این کار ما ۱۰۰ تومن برای ما آب نخورد . اشتباه میکنید ، با "تاپیک زدن در اینجا" ، ۲ هفته از زمان برای ما آب خورد .
دفعهٔ بعد هم مطمئناً در رابطه با این کار در اینجا تاپیک باز نخواهیم کرد .
از شما هم تشکر میکنم بابت زمانی که گذاشتید
من تعجب مي كنم شما هميشه و توي تمام صحبت هاتون قصد داريد همه چي را با پول بخريد و به كسي اعتماد نمي كنيد
عزيزم كل صحبت هات را كه نوشتي يك بار بخون
تو هيچي برات مهم نيست فقط بران اين مهمه كه خيال كني با 100 تومن ديگران نوكرت تو هستند و همه جا هم نوشتي كارفرما اينطور كارفرما اون طور
ازاين بعد هر كس توي اين انجمن براي اين آقا قالب زد قالبش را ريپ زده و پابليك مي كنم
بابا 5 صفحه زده فقط قصد خراب كردن ما را داره
عزيزم اشتباه اومدي
در مورد بدون فايل هم من روز اول گفتم مي تونم
ولي اين رسم ترجمه نيست
shivahost
August 29th, 2012, 23:27
ایشون مهندس هستند و برای ما دوست دارند 70 در 2100 را کمتر از 100 تومان حساب کنند.... بابا مهندس.....
gimbo3
August 29th, 2012, 23:28
منم با اقای sazsaz موافقم توی تمام پست ها قصد تخریب اکثر طراحان توی این انجمن رو داشت.
php.online
August 29th, 2012, 23:34
سال توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني
حالا این دوست هندیمون فارسی هم بلده ؟
sazsaz
August 29th, 2012, 23:39
سال توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني
حالا این دوست هندیمون فارسی هم بلده ؟
بله حتما بلد هست
اگر اون دوست هندي توي سفارت مترجم مي شد مااهيانه حدود 3 هزار دلار داشت
rezaonline.net
August 30th, 2012, 00:12
میدونم چیزی که ما خستیم طبق روال معمول نبوده و این رو هم صراحتاً در شرایطمون ذکر کرده بودیم . و کسی هم شما رو مجبور نکرده بود که اینجا برای انجام کار داوطلب بشید . این شما بودید که قبول کردید و این شما بودید که به بهانههای مختلف سر باز زدید .
مطمئناً روی حرف شما با بنده نیست چون جواب بنده به سوالات قبول هزینه و همچنین قبول شرایط فعلی هر دو " نه " بود .
بعدم هندی ها برنامه نویسهای خوبی هستن مطمئناً .
و خلاصه آیا بهتر نبود به یک برنامه نویس ایرانی اعتماد میکردید ؟!
بهرحال بحث اصلی کاره که خوشبختانه داره انجام میشه براتون .
دوستان طراح لطفاً دیگه بحث نکنید .
sazsaz
August 30th, 2012, 00:15
اين مساله تموم شده بود فقط ايشون به خاطر مسايلي كه نمي دونم چيه هر بار دارن مساله را بالا مي يارن
cartman10mpi
August 30th, 2012, 00:17
در مورد بدون فايل هم من روز اول گفتم مي تونم
ولي اين رسم ترجمه نيست
[QUOTE=sazsaz;526096]خارجي كه چه عرض كنم معجزه هم نمي تونه بابا هر كاري قانوني داره
من كه ناديده نمي تونم ترجمه و راستچين كنم
هيچ كس نمي تونه اگر كسي اين ادعا را كرد مافوق طبيعي هست
آرزوی موفقیت
در قسمتهایی که نقل قول از خود شما نیست ، تشکرِ شما بابت آن پست موجود هست.
کسی قصد تخریب شماها رو نداره ، داستان خیلی ساده هست .
ما کاری رو در خواست دادیم با شرایطمون ، شما شرایط مارو خوندید ، در اول قبول کردید . بعدش هم زدید زیرش و به بهانههای مختلف فقط چیزی جز اتلاف وقت برای ما نگذاشتید .
حالا بنده نمیدونم شما بحث چیو انجام میدید .جواب تمامی صحبتهای شما در پست اول و دوم ما بوده . شرایط به زبان فارسی در اونجا نوشته شده . شما هنوز هم به ادامهٔ بحث دلیل خود برای انجام ندادن کار ادامه دادید ، بنده هم جوابِ شما رو تا جایی که میدونم با رعایت احترام کامل انجام دادم .
از شما دوستان هم درخواست میکنم با رعایت احترام موضوع رو برای خودتون شخصی نکنید.
۱- ما شرایط رو اعلام کردیم
۲-شرایط توسط شما قبول نشد (بعد از اینکه گفتید قبول)
۳- ما کار رو به دیگری دادیم .
فقط در پستها پاسخ به صحبتهای شما داده شد .
در رابطه با صحبتهای اخیر شما ، برای موضع گرفتن در مقابل ما ، و حتا دوست هندی که این کار رو به عهد گرفته ... نیازی به پاسخ نمیبینم .
شب خوشی داشته باشید
sazsaz
August 30th, 2012, 00:28
در قسمتهایی که نقل قول از خود شما نیست ، تشکرِ شما بابت آن پست موجود هست.
کسی قصد تخریب شماها رو نداره ، داستان خیلی ساده هست .
ما کاری رو در خواست دادیم با شرایطمون ، شما شرایط مارو خوندید ، در اول قبول کردید . بعدش هم زدید زیرش و به بهانههای مختلف فقط چیزی جز اتلاف وقت برای ما نگذاشتید .
حالا بنده نمیدونم شما بحث چیو انجام میدید .جواب تمامی صحبتهای شما در پست اول و دوم ما بوده . شرایط به زبان فارسی در اونجا نوشته شده . شما هنوز هم به ادامهٔ بحث دلیل خود برای انجام ندادن کار ادامه دادید ، بنده هم جوابِ شما رو تا جایی که میدونم با رعایت احترام کامل انجام دادم .
از شما دوستان هم درخواست میکنم با رعایت احترام موضوع رو برای خودتون شخصی نکنید.
در رابطه با صحبتهای اخیر شما ، برای موضع گرفتن در مقابل ما ، و حتا دوست هندی که این کار رو به عهد گرفته ... نیازی به پاسخ نمیبینم .
شب خوشی داشته باشید
متاسفانه شما يك تيكت نداديد
اس ام اس دو تا داديد كه اولي نام ما را مي خواست جواب دادم و دومي برنامه مخربي بود كه موبايلم را چند بار خاموش كرد
ببيند هر ورودي هميشه در همه دستگاه ها يك خروجي دارد شما قرار بود 50 درصد هزينه را واريز كنيد آيا واريز كرديد
عزيزم خيال كردي هندي يا عرب يا ديگر
خدا شاهده همين بچه ها كه هيچ كدومش را قبول نكردي بهترين ها هستند چون كاراي يكي يكيشون را ديدم
نه عزيزم خرابكاري و كم كاري خود و عدم اعتماد خود را به ديگران نسبت نده
خواهش هم مي كنم ديگه ادامه ندهيد
چون من نمي توانم در مقابل بعضي از حرف ها جوابگو نباشم و از بي منطقي بدم مي ياد
كارتون انجام شده كه بفرماييد
rezaonline.net
August 30th, 2012, 00:39
صرفاً جهت اطلاع بنده رشته ام ریاضی محضه:69:
-شرایط توسط شما قبول نشد (بعد از اینکه گفتید قبول)
توی چت بهتون گفتم با این شرایط قبول نمیکنم (چه از نظر هزینه چه از نظر شرایطی که فرمودید) ، نه اینکه کار رو قبول کنم 10 دقیقه بعد بگم نمیشه .
من تا یقین پیدا نکنم کاری رو میتونم انجام بدم ، وظیفه اش رو بر عهده نمیگیرم .
اثبات صحت کار بنده هم یه سرچ ناقابله
معرفی ویژگی های css3 - Google Search (http://www.google.com/search?q=%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C+%D9%88%DB% 8C%DA%98%DA%AF%DB%8C+%D9%87%D8%A7%DB%8C+css3)
موفق باشید
cartman10mpi
August 30th, 2012, 00:55
ببینید باز به موضوع قبلی رفتید.
آقای ساز ساز . بنده هیچ وقت قصد بی احترامی ندارم و نسبت به شما عزیزان نداشتم . شاید بهترین باشید که حتما هستید . سایر دوستان هم همینطور . ولی به شدت دلخوری بنده اینجاست که زمان که باید از همه چیز مهمتر باشه ، این قدر راحت باید ازش در اینجا گذشته بشه .
شرایط کاری ما مشخص بود . اگر در همون اول هیچ کدوم از شما دوستان عزیز قبول نمیکردید ، با بی پاسخ بودن این تاپیک ما راه حل دیگه انتخاب میکردیم . ۲ هفته تمام متأسفانه سر موضوع اینکه چرا فایل هارو نمیدیم جرو بحث کردیم . گفتید نمیشه ، با اینکه خود من میدونم اگر میخواستید میشد . که شد . بنده هم خیلی دور از از مقوله نیستم .
دوستان واقعا فکر میکنند بنده هم از روی میل رفتن کار رو به یک خارجی دادم ؟ نه ولی حد عقل میدوستم که کاری رو که قبول میکنند رو بدون چونو چرا انجام میدان . واقعا جای تاسّف داره که یک هندی بید قالب فارسی بکنه وقتی هستن کسانی که میتوانند اینجا انجام بدهند "ولی چون با شرایط کاری خودشون جور نبود ندادند"
باور کنید این پروژه رو که دادم در سایت خارجی بیش از ۲۰ تا قبول کردند ، با ۱۰ تاشون که صحبت کردم ۱ دونشون نگفت بدون فایلها نمیشه ، میدونم با بودن فایلها کار اسون تره ، ولی بدون فایلها چیزی به نم امکان پذیر هم وجود نداره .
دلخوری بنده فقط سر این موضوع هست ، شما که شرایط رو خوندید و با رسم کاری شما جور نبود ، چرا پس اصرار داشتید که این کار رو انجام بدید ، و این همه زمان هدر بره .
خواهش میکنم شما هم مارو درک بکنید ، منطقی بوده یا ! شرایط ما مشخص بود . امکان ناپذیر هم نبود . نسبت به اون قبول میکردید ، صحبت میکردیم ، آشنا میشودیم پول رو واریز میکردیم کارها انجام میشد .
باور بکنید همه چیز فقط در کیفیت کار تمام شده نیست ، نحو برخورد با مشتری ، زمان انجام و ... مهم هستند .
در سایتِ خارجی از ۱۰ نفری که صحبت کردم ۹ تاشون گفتند در ۳ روز ، ۵۰% پول رو الان بدین همین الان شروع به کار میکنیم و آدرس اسکایپ شون رو دادن تا در همون لحظه بهاشون صحبت بکنیم و کار رو انجام بعدند .
خوب شما الان مسخره میکنید خارجی رو که آیا زبان فارسی بلد هست یا نه ! ثروتِ ملی . کار ملی .
خودتون رو بذرید جای من
در اینجا به فارسی زبانهای عزیز دادیم .... نتیجه خودتون میبینید .هنوز هم داریم بحث میکنیم
در خارج ، به خارجیها دادیم ، شب ساعت ۱۱ اوکی شد ، سات ۱۱:۱۰ ، ۵۰ % پول رو واریز کردیم ، سات ۱۱:۲۵ در اسکایپ کار رو براش شرح دادیم . و الان پس فردای همون روز . بدون فایلهای کامل : www.irsrs.com (http://www.irsrs.com)
من قصد ادامهٔ این موضوع رو ندارم ، ولی دوستان سعی بکنند من رو هم درک بکنند . قصد بی احترامی ، جسارت نسبت به هیچ کس نبود ، فقط دلخوری بابت زمان از دست رفته به خاطره این تاپیک هست.
صرفاً جهت اطلاع بنده رشته ام ریاضی محضه:69:
توی چت بهتون گفتم با این شرایط قبول نمیکنم (چه از نظر هزینه چه از نظر شرایطی که فرمودید) ، نه اینکه کار رو قبول کنم 10 دقیقه بعد بگم نمیشه .
من تا یقین پیدا نکنم کاری رو میتونم انجام بدم ، وظیفه اش رو بر عهده نمیگیرم .
اثبات صحت کار بنده هم یه سرچ ناقابله
معرفی ویژگی های css3 - Google Search (http://www.google.com/search?q=%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C+%D9%88%DB% 8C%DA%98%DA%AF%DB%8C+%D9%87%D8%A7%DB%8C+css3)
موفق باشید
ممنونم ، همونطور ابتدای بحث امشب گفتم ، صحبتهای من مربوط به همه نیست و هر قسمت ممکن مربوط به یکی از دوستان که اینجا پست دادن باشه
rezaonline.net
August 30th, 2012, 01:04
شما توی چت به بنده گفتید خودتو نمیتونید فارسی کنید اما وقت ندارید .
حالا من حیرونم چرا دست به دامن خارجی ها از نوع هندی و انگلیسی شدید ، اونها هم که گفتن دو روز ، حالا دو روز نه 4 روز خودتون چرا نشستید فارسیش کنید ؟؟؟
مبینم که خیلی وقتتون رو روی این مساله گذاشتید .:69:
ببین پسر خوب کار نشد نداره ، اما شرایط کاری فرق میکنه !
من حاضرم نیم ساعته یک قالب بنویسم ، ltr باشه یه عکس از قالب میدم و فایل استایلش رو میدم بهتون ، کلاً 50 خط استایل هم براش مینویسم ، شما فارسیش کردی و راستچینش کردی من قول میدم پس فردا برم سر میدون وایسم .
شما هیچی از طراحی نمیدونید .
:->
cartman10mpi
August 30th, 2012, 01:09
شما توی چت به بنده گفتید خودتو نمیتونید فارسی کنید اما وقت ندارید .
حالا من حیرونم چرا دست به دامن خارجی ها از نوع هندی و انگلیسی شدید ، اونها هم که گفتن دو روز ، حالا دو روز نه 4 روز خودتون چرا نشستید فارسیش کنید ؟؟؟
مبینم که خیلی وقتتون رو روی این مساله گذاشتید .:69:
ببین پسر خوب کار نشد نداره ، اما شرایط کاری فرق میکنه !
من حاضرم نیم ساعته یک قالب بنویسم ، ltr باشه یه عکس از قالب میدم و فایل استایلش رو میدم بهتون ، کلاً 50 خط استایل هم براش مینویسم ، شما فارسیش کردی و راستچینش کردی من قول میدم پس فردا برم سر میدون وایسم .
شما هیچی از طراحی نمیدونید .
:->
شاید من نتونم این کار رو بکنم .ولی هستند کسایی که میتوانند ، برای اثبات هم لینکش رو گذشتم . ما هم در این تاپیک از دوستهایی که میتوانند درخواست کرده بودیم اینجا جواب بدهند .
الان موضوع شبیه این شده که ما میگیم دایرکت ادمین میخوایم هاست ، شما آفر دادید سی پانل داریم . ما هم میگیم به اصرار دکت ادمین میخوایم . شما میگید سی پانل قشنگ تره !!!
rezaonline.net
August 30th, 2012, 01:13
بدون فایلهای کامل : test | Just another WordPress site (http://www.irsrs.com)
مشکلات مدیدی رو میبینم . (من win7 + mozilla14)
میخواید شات بگیرم براتون ؟
rezaonline.net
August 30th, 2012, 01:15
شاید من نتونم این کار رو بکنم .ولی هستند کسایی که میتوانند ، برای اثبات هم لینکش رو گذشتم . ما هم در این تاپیک از دوستهایی که میتوانند درخواست کرده بودیم اینجا جواب بدهند .
الان موضوع شبیه این شده که ما میگیم دایرکت ادمین میخوایم هاست ، شما آفر دادید سی پانل داریم . ما هم میگیم به اصرار دکت ادمین میخوایم . شما میگید سی پانل قشنگ تره !!!
خودتون گفتید میتونید انجام بدید اما وقت ندارید ؟!
حالا دایرکت ادمین میخوای برو از خارجی ها بگیر;;)
cartman10mpi
August 30th, 2012, 01:24
خودتون گفتید میتونید انجام بدید اما وقت ندارید ؟!
حالا دایرکت ادمین میخوای برو از خارجی ها بگیر;;)
ببینید بنده هر چقدر میخوام با احترام به وقتی که بابت خوندن و نوشتن در این تاپیک میگذرید ، تا میتونم بدون اینکه سو تفاهمی باشه درد خودم رو بگم . ولی مشاهده میکنم که رفتار و گفتاری که پیشه کردید ، چیزی بیشتر از حسادت و جبهه گیری نیست . همونطور که قبلان هم بارها و بارها اعلام کردم ، متأسفانه وقت اضافی برای هدر دادن ندارم . شاید برای همینه که پیشرفت نمیکنیم . از مدیران خواهش میکنم در صورت مشاهده تاپیک رو ببندند . این تاپیک از نظر ما به نتیجه رسیده . شب همگی خوش
shivahost
August 30th, 2012, 01:38
1- همه شرایط به جر قیمت!
2- نگفتیم قبول، وارد مذاکره شدیم خوشمان نیامد ادامه دهیم. فکر کنم کلا یک روز هم نشد!
3- باید هم می دادید
rezaonline.net
August 30th, 2012, 03:16
چیزی بیشتر از حسادت و جبهه گیری نیست
خب شما اینجوری میگیری برادر من .
من سه بار گفتم شما خودتون توی چت با بنده گفتید که میتونید انجام بدید اما وقت ندارید ، بعدم یک هفته یا بیشتر وقت روی پیداکردن یک طراح گذاشتید .
خب این نشون میده حرف اولتون دروغ بوده ، یعنی شما نمیتونستید انجام بدید ، یعنی اینکاره نیستید .
پس شما دروغ گفتید .
یا حالا پیشدستی کردید یا شایدم پیش خودتون فکر کردید زرنگید .
کاری ندارم اما ...
بیخیال بابا ، شب به خیر
saman19-6
August 30th, 2012, 11:02
سلام و عرض ادب . دوستان به تجربه ثابت شده علت بوجود امدن این مشکلات اول از همه هزینه پایین هست که اعلام میفرمایید. چون هزینه در حدی هست خود طراح هم خیلی انگیزه زیادی برای اینکار پیدا نمی کند در نتیجه کمی سختی و یا نا هماهنگی که کارفرما ایجاد میکند طراح قید کار را میزند .قول معروف عطایش ربا لقایش میبخشد.و به تجربه ثابت شده بیشترین ناهماهنگی ها در پروژه های که قیمت پایین داده این ایجاد میشود .و کارفرما حتی اگر در پرداخت ها رعایت کند بقدری درخواست های مختلف میکند که شما را کلافه کند وجالب است هنگامی که هزینه معقول و خوبی دریافت میکنید به تجربه ، کارفرما کمترین اذیت را دارد !.دوستان طراحی که هم اکنون در حال فعالیت هستند و در این کا وافعا موفق هستند ..هیچکدام با هزینه های پایین وارد هیچ پروژه ای نمیشوند ..... سپاس از همه
sazsaz
August 30th, 2012, 12:03
سلام و عرض ادب . دوستان به تجربه ثابت شده علت بوجود امدن این مشکلات اول از همه هزینه پایین هست که اعلام میفرمایید. چون هزینه در حدی هست خود طراح هم خیلی انگیزه زیادی برای اینکار پیدا نمی کند در نتیجه کمی سختی و یا نا هماهنگی که کارفرما ایجاد میکند طراح قید کار را میزند .قول معروف عطایش ربا لقایش میبخشد.و به تجربه ثابت شده بیشترین ناهماهنگی ها در پروژه های که قیمت پایین داده این ایجاد میشود .و کارفرما حتی اگر در پرداخت ها رعایت کند بقدری درخواست های مختلف میکند که شما را کلافه کند وجالب است هنگامی که هزینه معقول و خوبی دریافت میکنید به تجربه ، کارفرما کمترین اذیت را دارد !.دوستان طراحی که هم اکنون در حال فعالیت هستند و در این کا وافعا موفق هستند ..هیچکدام با هزینه های پایین وارد هیچ پروژه ای نمیشوند ..... سپاس از همه
عزيزم من گفتم 100 تومن و براي اديت يه قالب توي ايران هزينه خيلي خوبي هست
بحث سر بي اعتمادي ايشون به 10 نفر از عزيزان هست
ايشون با نوع رفتارش همه ما ايراني ها را د ز د كردند و يه هندو را بر ما ترجيح دادند
بابا مي گم برايي من برنامه مخرب اس ام اس كرد كه گوشيم چند بار خاموش شد بازم مي گي از هزينه كم هست خدا شاهده من بيش از 100 بار قالب مجاني فارسي كردم
بابا بريد انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/) ببينيد نزديك 7 نفر آقايان دارند خدمات رايگان مي دهند
اشكال سر بي اعتمادي و دست انداختن اين آقا هست
بابا ما كه مسخره نيستيم
شك نكنيد ايشون هر جا بخواد وارد بشه و ما خدماتي داشته باشيم بدون شك براش انجام نمي ديم
گذر پوست به .......... مي افته
rezaonline.net
August 30th, 2012, 12:24
با شما موافقم .
خداوکیلی بنده مشتری هایی داشتم ، که سایتشون اسکریپت اختصاصی بوده ، بعد از سلام و احوال پرسی ، بلافاصله یا کل اسکریپت رو برام میفرستادن ، یا اطلاعات هاستشون رو میدادن و میگفتن آقا این اسکریپت رو اینجاشو تغییر بدید و بقیه ماجرا .
که اتفاقاً با بعضی هاشونم به توافق نرسیدیم و میبینید که من تا حالا هیچ اسکریپتی رو منتشر نکردم !
وقتی مشتری به من اعتماد کنه ، هیچ دلیلی نمیبینم اعتمادش رو زیر پا بذارم و خودم رو ببرم زیر سوال .
ایشون متاسفانه حاضر نبودن به ایرانی ها اعتماد کنن و این نتیجه کارشونه که ملاحضه میکنید .
به اون هندیه بگید
text-align:right
با
direction:rtl
فرق میکنه . :71:(منو تون رو عرض میکنم )
php.online
August 30th, 2012, 12:37
دوستان هر دو طرف حق دارند اما بحث رو ببندید دیگه. هر چی جلوتر بره بی احترامی به طرفین میشه.
اما در کل کار دوستمون که سعی کردن خارجی ها رو به رخ دوستان بزرگوار بکشن هم درست نبود. کاری که برای شما انجام شده وبنده مشاهده کردم 70 سنت ارزش هم نداره چه برسه به 70 دلار .
همه دوستانی که هستند کار کارشون درسته اما بهتر بود شما غریبه پرستی نکنید.
به قول یکی از دوستان کیفیت هزینه داره.
شما که کارتون رو داده بودین براتون انجام بدن دلیلی نداشت بیاین 2 باره موضوع رو بالا بیارین و به رخ بکشین.
دوستان لطفا دیگه کش ندین.
GraphX
August 30th, 2012, 22:54
عزيزم من گفتم 100 تومن و براي اديت يه قالب توي ايران هزينه خيلي خوبي هست
ايشون با نوع رفتارش همه ما ايراني ها را د ز د كردند و يه هندو را بر ما ترجيح دادند
بابا مي گم برايي من برنامه مخرب اس ام اس كرد كه گوشيم چند بار خاموش شد بازم مي گي از هزينه كم هست خدا شاهده من بيش از 100 بار قالب مجاني فارسي كردم
بابا بريد انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/) ببينيد نزديك 7 نفر آقايان دارند خدمات رايگان مي دهند
اشكال سر بي اعتمادي و دست انداختن اين آقا هست
بابا ما كه مسخره نيستيم
شك نكنيد ايشون هر جا بخواد وارد بشه و ما خدماتي داشته باشيم بدون شك براش انجام نمي ديم
گذر پوست به .......... مي افته
تاپیک رو جسته گریخته دنبال کردم
متاسفانه بعضی مشتریا هستن که با چارت کلی و روند انجام یه پروسه اصلاً آشنا نیستن و فکر می کنن اون جوری که باب میلشونه باید روند طی بشه و فکر می کنن درسته
بار ها شده یه قالب به راحتی و با ابزاری که در اخیار داشتم کمتر از یک ساعت فارسی سازی شده و بعضی قالب ها هم بوده که چند روز طاقت فرسا واسش وقت گذاشتم
متاسفانه بعضی افراد فکر می کنن که همه قالب ها مثل هم دیگه اس و همشون یه جور فارسی میشن
دوستانه پیشنهاد می کنم بیشتر اعصاب خودتونو خورد نکنید دوست عزیز
viator.life
September 4th, 2012, 16:54
دوستان هنوز کار تموم نشده و هنوز فایل های قالب ب هیچ کس داده نشده روند تغییرات را میتونید توی اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات|IT| (http://www.khabar.it) ببینید .
در رابطه با sazsaz ک میگند من برنامه مخرب sms کردم واقعا باید تو کامپیوتر بلد بودن ایشون شک کنیم . یه خورده جای فکر داره بعدش میگند 2 تا sms بوده من از log گوشی دیدم 17 تا بوده .
sazsaz
September 4th, 2012, 17:09
دوستان هنوز کار تموم نشده و هنوز فایل های قالب ب هیچ کس داده نشده روند تغییرات را میتونید توی اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات|IT| (http://www.khabar.it) ببینید .
در رابطه با sazsaz ک میگند من برنامه مخرب sms کردم واقعا باید تو کامپیوتر بلد بودن ایشون شک کنیم . یه خورده جای فکر داره بعدش میگند 2 تا sms بوده من از log گوشی دیدم 17 تا بوده .
اگر شك داريد كه من قبول دارم من هيچي بلد نيستم
برنامه مخرب چيست ؟ يك نوع كدهايي است كه به دست كسي نوشته مي شه و هدفش خرابكاري هست
در مورد 17 تا اس ام اس شما هم من شك دارم رياضي بلد باشيد
مي خوام هم صد سال سياه هم ترجمه نشه
شما اومديد يك تاپيك مرده و بي ارزش را زنده كنيد و هدفتون هم بازديد سايتتون هست
اولا اين ديگه چه معنايي داره بعد از يك هفته
دوما شماا به هيچ كس اعتماد نكرديد و همه را د ز د فرض كرديد
من مونده ام اگر اين قالب را خودتان مي زديد چه سر و صدايي راه مي انداختيد
از مديران خواهش مي كنم براي جلوگيري از دعوا و يا سوئ استفاده گروهي و همچنين جلوگيري از بي احترامي اين تاپيك بسته بشه
از بچه هاي وردپرسي هم مي خوام به خاطر شان خودشون و احترام به همكاران با اين گروه هيچ گونه رابطه كاري نداشته باشند
دوستدار همه پارسايي