PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد راه اندازی سرور مجازی

downp30
August 17th, 2012, 16:12
باسلام
دوستان من یک سرورر دارم که می خوام الان سیستم عاملشو که centos هست عوض کنم و فرمتش کنم و برم یک مجازی ساز مثلا VMware ESXi 5.0 Update 1 نصب کنم .... ولی دوستان کمی می ترسم ببیند من الان cpanel دارم با whm . نمی دونم این چیزی که می خوام نصب کنم چطوری خواهد بود و اصلا بعد از نصب با چی مواجه میشم.... وآیا مثلا بعد از نصب VMware ESXi 5.0 Update 1 باید مثل centos که داشتم cpanel نصب کنم یانه چیز دیگه ای باید نصب کنم.....ببینید من یک سوال دیگه هم دارم من می خوام به هاستینگمم ادامه بدم یعنی اکانت هایی که بک آپشون رو گرفتم از سرور centos ام رو هم بیارم روی این ...مشکلی نداره؟اگر میشه یک راهنمایی کامل من رو بفرمایید که از این سردرگمی در بیایم ممنون از همه شما..دوستان

taghi.karimi
August 17th, 2012, 17:39
درود
سرور از کدام دیتا سنتر هست؟

RoobinaServer
August 17th, 2012, 18:03
باسلام
دوستان من یک سرورر دارم که می خوام الان سیستم عاملشو که centos هست عوض کنم و فرمتش کنم و برم یک مجازی ساز مثلا VMware ESXi 5.0 Update 1 نصب کنم .... ولی دوستان کمی می ترسم ببیند من الان cpanel دارم با whm . نمی دونم این چیزی که می خوام نصب کنم چطوری خواهد بود و اصلا بعد از نصب با چی مواجه میشم.... وآیا مثلا بعد از نصب VMware ESXi 5.0 Update 1 باید مثل centos که داشتم cpanel نصب کنم یانه چیز دیگه ای باید نصب کنم.....ببینید من یک سوال دیگه هم دارم من می خوام به هاستینگمم ادامه بدم یعنی اکانت هایی که بک آپشون رو گرفتم از سرور centos ام رو هم بیارم روی این ...مشکلی نداره؟اگر میشه یک راهنمایی کامل من رو بفرمایید که از این سردرگمی در بیایم ممنون از همه شما..دوستان

وی ام ور یک مجازی ساز هست که بعد از نصب ان میتوانید چندین سرور مجازی با آن درست کنید و یکی از آن ها را به عنوان هاست خود که سیپنل روی ان نصب میکنید استفاده کنید

بعد از نصب کافیه کار با وی ام ور را بیاموزید

downp30
August 17th, 2012, 18:26
وی ام ور یک مجازی ساز هست که بعد از نصب ان میتوانید چندین سرور مجازی با آن درست کنید و یکی از آن ها را به عنوان هاست خود که سیپنل روی ان نصب میکنید استفاده کنید

دوست عزیز وی ام ور مثل centos نیست که مثلا بعد از نصب سیستم عامل باید سی پنل نصب میشد؟یعنی منظورم اینه که بعد از نصب وی ام ور هیچ پنلی نباید نصب کنیم؟سی پنل رو کی باید نصب کنیم؟آیا میشه یک وی ام ور نصب کرد بعدش یک centos هم روش؟

RoobinaServer
August 17th, 2012, 18:31

دوست عزیز وی ام ور مثل centos نیست که مثلا بعد از نصب سیستم عامل باید سی پنل نصب میشد؟یعنی منظورم اینه که بعد از نصب وی ام ور هیچ پنلی نباید نصب کنیم؟سی پنل رو کی باید نصب کنیم؟آیا میشه یک وی ام ور نصب کرد بعدش یک centos هم روش؟

دوست عزیز وی ام ور مثل centos نیست که مثلا بعد از نصب سیستم عامل باید سی پنل نصب میشد؟
وی ام ور یک مجازی ساز هست

یعنی منظورم اینه که بعد از نصب وی ام ور هیچ پنلی نباید نصب کنیم؟
که بعد از نصب ان میتوانید چندین سرور مجازی با آن درست کنید

سی پنل رو کی باید نصب کنیم؟آیا میشه یک وی ام ور نصب کرد بعدش یک centos هم روش؟
که بعد از نصب ان میتوانید چندین سرور مجازی با آن درست کنید
و یکی از آن ها را به عنوان هاست خود که سیپنل روی ان نصب میکنید استفاده کنید

قبلا جواب دادم به شما یا حق

taghi.karimi
August 17th, 2012, 18:32
دوست عزیز شما هیچ مشخصاتی نداده اید!
اصلا مشخص نیست دیتاسنتری که با آن کار میکنید مجازی ساز پشتیبانی میکن و یا اگر بله هزینه دارد و...

در رابطه با vmware شما روی همون centos هم میتوانید vmware نصب کنید
vmware وطیفه مجازی سازی را دارد و شما باید درون آن سرور ایجاد کنید و روی اون سرور مثل الان که لینوکس دارید میتونید روش هر پنلی خواستید نصب کنید

downp30
August 17th, 2012, 18:37
دوست عزیز شما هیچ مشخصاتی نداده اید!
اصلا مشخص نیست دیتاسنتری که با آن کار میکنید مجازی ساز پشتیبانی میکن و یا اگر بله هزینه دارد و...

در رابطه با vmware شما روی همون centos هم میتوانید vmware نصب کنید
vmware وطیفه مجازی سازی را دارد و شما باید درون آن سرور ایجاد کنید و روی اون سرور مثل الان که لینوکس دارید میتونید روش هر پنلی خواستید نصب کنید

بنده از ovh گرفتم....منظورتون چیه؟یعنی من که الان centos دارم می تونم پاکش نکنم و روش یک مجازی ساز نصب کنم؟

AvalinHost
August 17th, 2012, 19:31
vmware esxi خودش سیستم عامل هست و روی centos نصب نمیشه.
این مجازی ساز رو شما باید توسط kvm روی سرورتون نصب کنید.

sudo
August 17th, 2012, 19:41
اگر بر روی Centos شما کنترل پنلی نصب نیست!
در مقدار فضای خالی هارد دیسک پارتیشن از نوع lvg بسازید و مجازی سازی مثل KVM نصب و تنظیم کنید.