PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : LiteSpeed Web Server Standard Edition: Free

index.mailbox
August 17th, 2012, 14:47
سلام خوب بریم برا لایت اسپید :-*
LiteSpeed Web Server Downloads (http://www.litespeedtech.com/litespeed-web-server-downloads.html)
این استانداردش مگه نگفته رایگانه / مگه چشه؟ :76:/ خوبه دیگه / کدوم بلاخره؟

j4b3r
August 17th, 2012, 14:52
خوبه ولی برای سرورهای شلوغ خوب نیست
تا 5 تا سایت رو بیشتر ساپورت نمیکنه .
و تعداد کانکش هم روی 200 لیمیت شده
و هیچ فرق دیگه ای با نسخه پولی نداره

shivahost
August 17th, 2012, 14:54
شما اگر benchmark های سایت خود لایت اسپید رو ببینید فرقش رو متوجه می شوید....

index.mailbox
August 17th, 2012, 14:55
و جواب شما در مقابل:65:

Warez-Host.IR
August 17th, 2012, 15:00
سلام
قبلاً در مورد این نسخه توضیح ارائه کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/f175/48826/#post448634

پست فوق را مطالعه کنید

موفق باشید

index.mailbox
August 17th, 2012, 15:14
چی؟
فقط 150 کانکشن میتونن استفاده داشته باشن دقیقا یعنی چی!
در مورد vps هم فقط از 1 هسته cpu استفاده میکنه؟! و نهایتش از 2 گیگ رم!
همینا دیگه/:)

Warez-Host.IR
August 17th, 2012, 15:51
چی؟
فقط 150 کانکشن میتونن استفاده داشته باشن دقیقا یعنی چی!
در مورد vps هم فقط از 1 هسته cpu استفاده میکنه؟! و نهایتش از 2 گیگ رم!
همینا دیگه
سلام
بله دقیقه
طبق موردی که سایت اصلی توضیح داده :

Free Standard Edition: meets the needs for all small to medium websites (with a limit of 150 concurrent connections and 5 Apache vhosts)
شما نهایت می تونید تا 150 کانکشن در نسخه رایگان استفاده کنید
همچنین برخی از بخش ها در نسخه رایگان غیرفعال است و با پیغام :

This feature is available in Enterprise Edition
مواجه خواهید شد که تنها در نسخه های پولی قابل تنظیم است

هرچند که نسخه سرورمجازی نیز تنها برای سایتهای متوسط و رو به رشد مناسب است و هیچ عنوان برای یک سرویس دهنده هاستینگ کارایی ندارد :

VPS Edition: economic solution for low-end VPS with limitations (same as 1-cpu license except 500 concurrent connections and 2G memory limit). Currently supported platforms are KVM, HyperV, Virtuozzo, OpenVZ VPS, XEN, VMWare and UserModeLinux VPS. Powerful VPS with more than 2G memory needs to use at least a 1-CPU license.

Enterprise Edition: for the best performance, scalability and security. (1-CPU license does not include LiteSpeed cache )
For the Enterprise edition, there is a 15-day free trial and a 30-day money back guarantee

پس در نهایت اگر توان هزینه بالا ندارید همان آپاچی به صورت کامل بهینه سازی کنید

موفق باشید

index.mailbox
August 17th, 2012, 17:28
اینو توی پرانتز در مورد وبسایت گفته که من متوجه دقیق منظورش نمیشم with a limit of 150 concurrent connections and 5 Apache vhosts
کانکشن چی هست؟ دقیقا از چه محدودیتی میگه؟

sudo
August 17th, 2012, 17:33
VHost همان تعداد سایت های شماست که 5 است
اون 150 کانکشن هم ، تعداد کانکشن کلی که وبسرور شما توان جوابگویی به آن را دارد هست !

index.mailbox
August 17th, 2012, 17:40
150 تا بازدیدکننده از کل وب سایت ها؟ / در ثانیش کمه دیگه در کل که حرفشو نزن /:)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

index.mailbox
August 17th, 2012, 17:52
من برای نگهداری از دو سه تا وب سایت توی 1ماه لایت اسپید میخوام
اگه اینجوریه 150 کانکشن!!! والا اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد

من الان نصبشو متوقف کردم تا تکلیف کانکشن ها مشخص شه!

index.mailbox
August 17th, 2012, 18:59
؟؟؟؟!!!:-w

sudo
August 17th, 2012, 19:22
شما که اینقدر حساس هستید (!) تو فروم خودش بپرسید:
LiteSpeed Support Forums (http://www.litespeedtech.com/support/forum/)

index.mailbox
August 17th, 2012, 19:27
Buzz همیشه جواب میده تو فروم چون یه لیست آخرین ارسال ها داره میاد بالا بازدید پیدا میکنه
حالا نمیدمنستم شما توی تاپیک تشریف دارینو دارین پاسخ دریغ میکنین

AvalinHost
August 17th, 2012, 19:28
پیشنهاد می کنم شما فعلا از همون آپاچی استفاده کنید و وقتی که دیگه جوابگو نبود سراغ لایت اسپید برید.

sudo
August 17th, 2012, 19:35
این همان حکم MaxClient در Apache را دارد

index.mailbox
August 17th, 2012, 19:48
پیشنهاد می کنم شما فعلا از همون آپاچی استفاده کنید و وقتی که دیگه جوابگو نبود سراغ لایت اسپید برید.
دارم سعی دارم هرچه سریع تر و آسون تر قضیه رو تموم کنم بره
رو لایت اسپید بوده حالا نه whmcs کار میده نه قالب جوملا / به هر حال ماه دیگه دوباره میره رو لایت اسپید / نمیخوام دوباره کاری کنم میخوام مشکلات رو به حداقل برسونم
یه سوال ساده پرسیدم max client جواب من هست

index.mailbox
August 17th, 2012, 20:55
لازم شد داستان خودمو تعریف کنم چون بعضیا پاسخ دریغ میکنن
کاربر "AVALINHOST" هی به من میگه شما عقب بکش / من از همون اول عقب کشیده بودم / گفتم ما که با ریسیاری آشنا هستیم، گفتن موارد مورد نیاز اولیه هم براتون نصب میکنیم پس گفتیم ما که کاری نمیخوایم بکنیم این فروش هاست که براهه از اونطرف یه VPS هم میگیرسم واسه 1ماه برا دوستمون گیم سرور تست که ربطی به کار با CPANEL نداره نشد هم نشد
مشکل اول که پیش اومد
http://www.webhostingtalk.ir/f87/55933/
http://www.webhostingtalk.ir/f87/56048/
دامنه خودم ثبت نمیشد هرچی به هرکی گفتم دلایل ثبت نشدن دامنه چی میتونه باشه یه جواب هم ندادن 3-4 روز طول کشید تا این که خروجی رو به مدیر سرور دادم ایشون نمیگه هاست نیم شما اشتباهه میگه نمیتونم کمک کنم خدارو شکر من با هاست نیم موقعی که باکس بیلینگ رو فارسی میکردم آشنا شده بودم تا دیدم ه خروجی رو فهمیدم حالا بیا ببین دایم میگیم هاست نیم رو کجا تغییر بدم هر کی یه چیز دیگه میگه از CPANEL پرسیدم در جواب اول پاسخ ما رو دادن / همزمان توی این انجمن هی پاسخ نامربوط میدادن/ چجور اون خارجی میفهمه بعد میگن بد گفتی یه سوال ساده آدرس بود تغییر هاست نیم بود / توی این انجمن مدیریت نمیشه هر کی یه پاسخ نامربوط میده به حاشیه میرن

حالا رستورش کردم
بالا نمیاد
http://www.webhostingtalk.ir/f177/56124/

توی سایت برند لایت اسپید زدم حالا بجای کانفینگ آپاچی همون لایت اسپید نصب میکنم اینشالله مشکلات رو هم حل میکنه / توجه داشته باشید برای کمتر از 1 ماه و بیشتر از 15 روز :-|

مشکل دوم من حل بشه دیگه سایت من هم بالا میاد / این بود خواسته های من / خیلی پاسخ دادن به این سوالات مشکله؟ / چقدر سوال بوده؟ / پاسخ دریغ میکنن فکر میکنن تا آخرش میخوایم ازشون سوال بپرسیم
ببینید تشکر های من بیشتر از سوالات من هست
:106:

j4b3r
August 17th, 2012, 21:04
من با لایت اسپید نسخه استاندارد
یک وب سایت با با +40 هزار بازدید رو آوردم بالا و حدود 6 ماه هست مشکلبی نداره
اگر تعداد سایت ها گم تر از 5 هست احتمال زیاد جواب میده