ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!

صفحه ها : 1 [2]

joorabeban
March 29th, 2013, 21:00
بله ، عرض کردم بالا روی هر 2 خط منزل!
ولی خب اینو هم موافقم که اینترنت مشکل دار بشه (نظیرر افت سرعت و غیره ) کل شهر همینطوره
اما گاهی که قط میشه اون سرویس دهنده دیگه معمولا برقراه و مشکلی نداره

parsdrive
March 29th, 2013, 22:11
دوستان کسی هست که تو شهرشون یا استانشون بگن ترافیک نامحدود ارائه نمیدهیم؟ کسی هست که ترافیک رایگان شبانه kداشته باشه یا بگن ارائه نمیده استان ما؟
کلا هرچی تبلیغ دیدیم در عمل یک چیز دیگه هست ، نه ترافیک رایگان شبانه بر روی سرویس های حجمی ارائه میدن نه تعرفه ترافیک نامحدود دارند... کدوم رو باور کنیم بالاخره...

بنده در رشت هستم مخابرات ترافیک نامحدود میده و استفاده می کنم. قطعی و وصلی های مکرر داره و واقعا اعصاب خورد کن! اما ترافیکش واقعا نامحدوده! حداقل روزی 2 گیگ دانلود دارم و ماهی نیست کمتر از 50 گیگ استفاده کنم. از نظر قطعی های مکرر شاکیم اما از نظر پهنای باند در قبال هزینه ای که می گیره بسیار بسیار راضی! تا جایی که اخیرا سوژه برای دانلود کم آوردم!!!

SV24.CO
March 29th, 2013, 22:15
بنده در رشت هستم مخابرات ترافیک نامحدود میده و استفاده می کنم. قطعی و وصلی های مکرر داره و واقعا اعصاب خورد کن! اما ترافیکش واقعا نامحدوده! حداقل روزی 2 گیگ دانلود دارم و ماهی نیست کمتر از 50 گیگ استفاده کنم. از نظر قطعی های مکرر شاکیم اما از نظر پهنای باند در قبال هزینه ای که می گیره بسیار بسیار راضی! تا جایی که اخیرا سوژه برای دانلود کم آوردم!!!

سرویس بنده هم ناحدود هست ، اما من ماهی 3 4 گیگ بیشتر مصرف ندارم .
سرویسشون اصلا پایدار نیست . چیزی که برای من ارزش داره .

parsdrive
March 29th, 2013, 22:21
از نظر پایداری از 0 تا 20 یا از 0 تا 100 فرقی نمی کنه نمرشون 0 فقط.

joorabeban
March 29th, 2013, 23:05

بله در کل به پوچی رسیدید برای دانلود ، متاسفانه اگه همین سرویس رو هم داشته باشیم راضییم اما هیچ قانون خاصی ندارند که مثلا بگیم در استان x اگر این خدمت رو ارائه میدن باید بکپارچه باشه و در تمام استان ها ارائه میدن هرکی هرکیه تا اینجا که بنده فهمیدم.

joorabeban
March 29th, 2013, 23:07
از نظر پایداری از 0 تا 20 یا از 0 تا 100 فرقی نمی کنه نمرشون 0 فقط.

پایداری رو واضح تر بگید :
قطی های مدت دار طولانی؟ کلا مشکلات قابل لمس توسط شما چی ها بوده اند؟
بنده انتظارم اینه که لاقل آپ لودم 15-20 کیلو بایت باشه که اینجایی که دارم به 1 کی هم نمیرسه هرچند سرور دریافت فایل مثلا توی ایرانه...(شرکت خصوصی هست و مخابرات نیست).آپلود رو میتونید تست بفرمایید؟

parsdrive
March 29th, 2013, 23:18
پایداری یعنی اینکه وقتی در حال کار با سیستم هستم هر 5 دقیقه یکبار اینترنت قطع نشه و با روان انسان بازی کنه. پایداری یعنی اینکه هر روز یک پا خونه یک پا شرکت و یک پا مخابرات برای درگیری نباشیم که چرا سرویس انقدر قطع و وصل میشه و یا لنگر کشتی گیر می کنه یا اینکه در حال ارتقا هستیم! بخدا اگر برای هر نوبت ارتقا تا بحال 1 کیلوبایت افزایش سرعت حاصل میشد الان سرعت دانلود خالص باید 10 مگ بر ثانیه می بود!

نکته دیگر اینکه با اینترنت 256 روز گذتشه یک دیتابیس رو از پی اچ پی مای ادمین سایت با سرعت 500 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کردم!!!!!!! یعنی فایل 100 مگی در مدت حدودا 2 دقیقه. حالا علت این افزایش سرعت چیست نمیدونم!!!!!!(فقط در دانلود دیتابیس اینطور بود)

در مورد مخابرات می دونم که در همه جای کشور پهنای باند نامحدود نیست و بسیاری از استان ها فقط محدوده.

joorabeban
March 29th, 2013, 23:56
ای بابا ، کلا یعنی مملکت توانایی اولین و ابتایی ترین کار رو که یه اینترنت هرچند باند محدود اما پایدار رو نداره؟ ما که آخر نتونستیم یه سرویس دهنده رو پیدا کنیم که 2 ماه پایدار باشه و کسی ازش ناراضی نباشه؟ یعنی واقعا امکانات زیر ساختش نیست حتمی که هیچ جا درست درمون نمیتونه ارائه بده دیگه.مشخصه همینه که هست میخواهیم بخواهیم نمیخوایم نخوایم...

CrisS
March 30th, 2013, 00:19
اینترنت مخابرات که هی قطع میشه یا سرعت میاد پایین از اون ور نوین نت جدبدا د ز د شده ترافیک خود به خود کم می کنه جاهای دیگه رو نمیدم حتما اونام یه مرگشون هست
موندم چیکار کنم کلا سال 92 رو باید میذاشتن سال اینترنت مزخرف :60:

SV24.CO
March 30th, 2013, 01:29
ای بابا ، کلا یعنی مملکت توانایی اولین و ابتایی ترین کار رو که یه اینترنت هرچند باند محدود اما پایدار رو نداره؟ ما که آخر نتونستیم یه سرویس دهنده رو پیدا کنیم که 2 ماه پایدار باشه و کسی ازش ناراضی نباشه؟ یعنی واقعا امکانات زیر ساختش نیست حتمی که هیچ جا درست درمون نمیتونه ارائه بده دیگه.مشخصه همینه که هست میخواهیم بخواهیم نمیخوایم نخوایم...

برو خدا رو شکر کن اینم هست . 2 ماه دیگه قطعش نکنن خوبه !
من آینده اینترنت ایران رو مثل کره شمالی میبینم متاسفانه .

Internet in North Korea - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_in_North_Korea)

joorabeban
March 30th, 2013, 01:36
همین حرف های شما و بی خیالی من و امثال من و شماست که باعث میشه تو همین وضعیت بمونیم در حالی که جایی خودنم کشوری ارائه اینترنت رو از حقوق اولیه اش میدونه به شهر وندانش مثل التزام به ارائه خدمات بهداشتی و بیمه و غیره...
شده تا بهال از نمایندگان شهرمون درخواست کنیم که پیگیر قضیه افزایش پهنای باند مشترکین خانگی بشیم؟ هرچند که با این نبود زیر ساختی که دمش پیداش هرچند قسم حضرت عباس بخورند مسئولین نمیشه خیلی امیدوار بود به پیگیری و عملی کردن این بحث...

SV24.CO
March 30th, 2013, 01:41
همین حرف های شما و بی خیالی من و امثال من و شماست که باعث میشه تو همین وضعیت بمونیم در حالی که جایی خودنم کشوری ارائه اینترنت رو از حقوق اولیه اش میدونه به شهر وندانش مثل التزام به ارائه خدمات بهداشتی و بیمه و غیره...
شده تا بهال از نمایندگان شهرمون درخواست کنیم که پیگیر قضیه افزایش پهنای باند مشترکین خانگی بشیم؟ هرچند که با این نبود زیر ساختی که دمش پیداش هرچند قسم حضرت عباس بخورند مسئولین نمیشه خیلی امیدوار بود به پیگیری و عملی کردن این بحث...

حقوق اولیه؟ :)
تمدن ایرانی به کجا رسیده که حالا بحث سر حقوق اولیست .

Parsavps.com
March 30th, 2013, 01:48
والله من یه ۳ماهه گرفتم از اینترنتشون راضی بودم

joorabeban
March 30th, 2013, 02:08
حالا خیلی به ناسیونالیستیو غیره کار نداریم و لی ضرب المثلی هست که میگن از ماست که بر ماست ، اومدیم تحقیق کنیم قبل خرید ، انگار اینترنت مخابرات هم مثل تاس های نرد ه و اگه نیک بشینه نراد میشیم ، باید یک دوره 2 ماه بخریم شاید مثل دوستمون که میگند راضی هستند ، خوب بود.تشکر باز از راهنمایی هاتون.

p30speed
March 30th, 2013, 10:43
یک سال اینترنت مخابرات رو دارم و کاملا راضی هستم
البته بگم بیشتر از 512 نگیرید. سرعت یک مگش منطقه ای فرق میکنه. بیشتر به در آپلود میخوره

tsonade
March 30th, 2013, 17:20
سایت های داخل رو خیلی سریع باز می کنه
اما پینگ 4.2.2.4 روی 350 به بالان
در کل دلیلش می تونه فروش بیش از حد مجاز باشه

felfel
March 30th, 2013, 17:28
پینگ من خیلی کمه اتفاقا نزدیک به 1 سال هم هست دارم و راضیم

Rz04
March 31st, 2013, 00:21
دوستانی که اینترنت مخابرات دارن ، آیا با ssl مشکل دارن ؟

alidini
March 31st, 2013, 01:37
دوستان قطعی مخابرات بعضی ماه ها فوق العاده بالا هست ولی خدا رو شکر االان خوبه

baly_hero
March 31st, 2013, 17:39
سلام .شرمنده شاید سوالاتم تکراری باشه اما وقت نداشتم 27 صفحه رو بخونم.

1.اینترنت مخابرات 512 نامحدود تو تهران سرعتش دانلودش چه قدره؟(حداقل و حداکثر)
2.سرعت تو شب و روز ثابته؟(یعنی شب ها و نصف شب ها کیفیت روز رو دارن؟
3.پینگش چه جوره؟
4.وب گردیش خوبه؟قند شکن استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟همه سایت ها رو باز میکنه؟
5.کلا غیر از این چه چیزی توصیه میکنید برای یک کاربر یا مصرف بالا و دانلودر.

ببخشید دیگه سوالام زیاد شد.لطفا سزیع جواب بدید.

سپاس بی پایان

Cpt.Price
April 1st, 2013, 04:09
1-بهتر منطقه مخابراتیتون رو مشخص کنید
2- تو ایران که مشخصه ، هیچ قاعده خاصی نداره
3-مثل بالا والبته به خلوت و شلوغ بودن وی لن یا مسیر ارتباطی شما هم ربط داره
4-مشکلی نداره قند شکن تو منطقه 8
5-356 نامحدود بگیری به صرفه هست اما پست اول رو بخون که به این راحتی ها تخلیه نمیکنن پرتت رو

baly_hero
April 1st, 2013, 12:09
ممنون از پاسختون.
مرکز مخابرات منطقه 5 است و از نطر فاصله 500 متر حدودا فاصله داره.

Bullet-Vps.us
April 4th, 2013, 10:58
افتضاح ترین isp توی اراک هست. قطعی های فراوان و کیفیت افتضاح .
شرکت های خصوصی توی هر شهری بهترین گزینه هست حتی اگه گرونتر هم باشه اما بازم ارزشش رو داره . به این که هم زیر یه شرکت دولتی باشی و هم اینکه هی گوشی دستت باشه و زنگ بزنی بپرسی چرا قطعه .

behnam_sarraj
April 4th, 2013, 17:24
سرویس 1mbps مخابرات دارم خدا رو شکر راضی هستم
نه قطعی ، سرعت به اندازه 1 مگابایت نه کمتر نه بیشتر ، در طول 6 ماه یک بار کندی داشتم!
دوستانی که میگن آیپی مخابرات تو بلکلیست بنده همچین مشکلی نداشتم

توسیه میکنم دوستانی که بیشتر از یک مگابایت سرعت میگیرن استفاده کنن
در غیر این صورت کلاشون با مخابرات میره تو هم

چون سرعت 256 واقعا" برای پیج باز کردن نیست
مخابرات بیشتر از سرویسی که گارانتی می کنه نمیده!!
چون نامحدوده

rominait
April 4th, 2013, 21:32
نصب انواع انجمن ها (vb , mybb , ...)

اسکریپ فروش محصولات مجازی و کارت شارژ

راه اندازی سرور نود 32

راه اندازی سرور ارائه سا*کس و *ی پی ان

طراحی درگاه پرداخت آنلاین

نصب قالب بر روی هاست

نصب انواع اسکریپت بر روی هاست

و ...
برای درخواست Yahoo ID : pgn_s (ymsgr:sendim?pgn_s) را اد کنید
یا ایمیل ارسال کنید .
و یا از طریق پیام خصوصی اقدام کنید

به همراه کلاس های آموزشی

YahooID : pgn_s (ymsgr:sendim?pgn_s) را اد کنید .

الان اين ربطش با موضوع تاپيك چي بود ؟!!
:39:

SV24.CO
April 4th, 2013, 21:42
نصب انواع انجمن ها (vb , mybb , ...)

اسکریپ فروش محصولات مجازی و کارت شارژ

راه اندازی سرور نود 32

راه اندازی سرور ارائه سا*کس و *ی پی ان

طراحی درگاه پرداخت آنلاین

نصب قالب بر روی هاست

نصب انواع اسکریپت بر روی هاست

و ...
برای درخواست Yahoo ID : pgn_s (ymsgr:sendim?pgn_s) را اد کنید
یا ایمیل ارسال کنید .
و یا از طریق پیام خصوصی اقدام کنید

به همراه کلاس های آموزشی

YahooID : pgn_s (ymsgr:sendim?pgn_s) را اد کنید .

فکر کنم اسپمر wht هم اومده :d

اشکان
April 4th, 2013, 22:04
من هم دیگه الان از isp خودم راضی نیستم پارسال که ازش گرفتم خیلی خوب بود از لحاظ پینگ ولی الان خیلی بد شده چون من برا بازی انلاین هم استفاده می کنم دیگه بدرد نمی خوره
سرعتش هم یک مگ دارم فیکس همونی که داری بهت می ده هیچ سرعت اضافی هم نیست قیمت سرویس هاش هم خیلی گرونه
برای مثال یک مگ نامحدود ماهی 450 هزار تومن می ده.
ولی خدایش قعطیش خیلی کمه
دوستان درباره قیمت نظر بدید!!!

اشکان
April 4th, 2013, 22:13
بهترین کیفیت اینترنت مطلق به زاهدان هست هم ارزون هم سرعت فوق العاده بالا.
بد ترین هم بنظرم ماله خوزستان هست کیفیتش از لحاظ پینگ پاینه حتی از تهران هم ضعیف تر!!!

Ramin
April 4th, 2013, 22:37
اینترنت 512 نامحدود مخابرات:

http://www.speedtest.net/result/2621884542.png

البته سرویس برای شهرستان است . اما ظاهرا آیپی ها از تهران تامین شده

CrisS
April 5th, 2013, 03:27
512 مخابرات واسه ما ظاهرا سرعتش کمتره

http://www.speedtest.net/result/2623495100.png

اشکان
April 5th, 2013, 11:47

درسته پس می خواید چقدر باشه؟
من قبلا 512 داشتم 65 کیلو بایت دان می کردم
الانم که یک مگ هستم 130کیلو بایت

melivps
April 5th, 2013, 17:23
درسته 80% حرفاتون صدق میکنه منم از مخابرات سرویس دارم

Cpt.Price
April 6th, 2013, 04:06
دوستان اطلاعی در باره این موضوع دارید که اگر خط تلفن در دست سرویس دهنده دیگه بوده و تخلیه نکرده باشیم ، مخابرات ارائه سرویس بر روی اون خط و میده یا حتما باید شرکت ثالت تخلیه کنه؟

besthosti.com
April 6th, 2013, 04:08
باز هم خوب است که 512 برای شما این مقدار دانلود میده
من یک مگ داشتم 70 کیلوبایت دانلود میداد

fashion
April 6th, 2013, 16:56
سلام
مشترک اینترنت مخابرات هستم و بسیار راضی هستم .
256 با سرعت 30kb دانلود دارم.

Cpt.Price
April 6th, 2013, 17:37
مخابرات به شما مقدار 1 به هشت رو داه دیگه ، کار منطقی و طبیعیش رو انجام داه که راضی هستید
دوستان قضیه رانژه خط رو کسی خبر ندارره؟

X-Master
April 8th, 2013, 18:54
اینترنت 512 نامحدود مخابرات:

http://www.speedtest.net/result/2621884542.png

البته سرویس برای شهرستان است . اما ظاهرا آیپی ها از تهران تامین شده

دارید تو شهرستان عشق دنیا رو می کنید به خدا! شیر و محدودیت ندارید
اینم 512 تهران که امروز وصل کردم خودتون قضاوت کنید تا چه حد تفاوت سرعت!

Line rate - upstream:
159 Kbps

Line rate - downstream:
576 Kbps

http://speedtest.net/result/2631296098.png

MR.Zero1
April 8th, 2013, 19:00
مخابرات با طرح 512 نامحدود که 24.000 تومن سرویس ارائه میداد
یک ماه سود خالص رو خورد !
اکثر دوستانی که خریدن از سرعت و بیت ریت دانلود ناراضی هستند ، اما خوب یک ماه رو خریدن حداقل !

هر ارزونی بی دلیل نیست

rominait
April 8th, 2013, 20:04
بله دقيقا
سرعتش عملا براي يكي از دوستان به زور به 8 كيلو بايت دانلود ميرسيد

leberman
April 8th, 2013, 20:13
من همدان هستم و 256 دارم و با سرعت 270 دانلود میکنم گاهی هم با 360 به بالا!

بسیار هم راضی هستم فقط تنها مشکلش مصرف زیاد پهنای باندش هست مگرنه از لحاظ سرعت فوق العاده هست در استان ما!

Cpt.Price
April 9th, 2013, 01:46

بسیار هم راضی هستم فقط تنها مشکلش مصرف زیاد پهنای باندش هست مگرنه از لحاظ سرعت فوق العاده هست در استان ما!

و شما برای این ترافیک مصرفی پول میدید قطعا دیگه؟ سرویس رایگان شبانه؟ اصلا محدود خریدید یا نامحدود؟

expert
April 9th, 2013, 02:08
و شما برای این ترافیک مصرفی پول میدید قطعا دیگه؟ سرویس رایگان شبانه؟ اصلا محدود خریدید یا نامحدود؟
من همدان هستم سرویس 512 دارم
شبها با سرعت 400 دانلود میکنم :d
:113: =D>

expert
April 9th, 2013, 02:10

تایید میشه بنده هم از همدان هستم سرویس مخابرات ظرف چند ماه اخیر عالی شده

Rz04
April 9th, 2013, 02:10

مگه مخابرات هم سرویس شبانه داره؟

expert
April 9th, 2013, 02:12
داره خوبشم داره من شبا با سرعت 400 دانلود میکنم :d

expert
April 9th, 2013, 02:13
تقریبا شبی 8 گیگ دانلود میکنم :69:

fusion
April 9th, 2013, 12:41
دوستان خواهشن اگر میدونید جواب بدید
به غیر مشکلاتی که هست مخابرات وضعیت تایم اگر دقت کرده باشید بالا
میخوام بدون کسی با پینگ از مکان خاصی داشته که تایم اوت نداشه باشه ؟

rominait
April 9th, 2013, 12:58
دقيقا بايد يه چيزي رو در نظر بگيريد
سرويس مخابرات در مناطق مختلف متفاوته از نظر كيفيت .

براي مثال همكار ما سرويس 512 نامحدود گرفت و در بهترين حالت سرعت دانلودش به 8 كيلوبايت مي رسيد .
اما يكي ديگر از دوستان در شهر ديگر كاملا راضي هست .

اما در كل به نظر بنده از شركت هايي مثل شاتل - پارس آنلاين - پشتتاز و ... بگيريد يا اي اس پي هاي خصوصي محلي.

Rz04
April 9th, 2013, 13:27
دوستان خواهشن اگر میدونید جواب بدید
به غیر مشکلاتی که هست مخابرات وضعیت تایم اگر دقت کرده باشید بالا
میخوام بدون کسی با پینگ از مکان خاصی داشته که تایم اوت نداشه باشه ؟

منم تایم اوت دارم

fusion
April 9th, 2013, 15:16
منم تایم اوت دارم
همه مشکل تایم اوت دارن ولی اگر بشه با سرور که تایم اوت نداشته باشی تونل زد مشکل حل میشه مثل سرور داخل ایران که معمولا گرون
سرور خارجی باز ارزون تر فقط من که اکثریت کشتم پیدا نکردم سرور اگر دوستان میدون اطلاع بدن ........

Rz04
April 10th, 2013, 01:19
همه مشکل تایم اوت دارن ولی اگر بشه با سرور که تایم اوت نداشته باشی تونل زد مشکل حل میشه مثل سرور داخل ایران که معمولا گرون
سرور خارجی باز ارزون تر فقط من که اکثریت کشتم پیدا نکردم سرور اگر دوستان میدون اطلاع بدن ........
سرور داخل ایران که به راحتی قابل ردیابیه برادر

omidppm
April 10th, 2013, 01:56
مخابرات پینگ اش خوبه فقط

fusion
April 10th, 2013, 13:48
سرور داخل ایران که به راحتی قابل ردیابیه برادر
چندتا دوستان این روش انجام دادن مشکل نبوده....

cityhost
April 12th, 2013, 20:18
اینترنت مخابرات ، یک سال و شیش ماه ، الان هم طرح نامحدود 256 دارم ، از سایت هایی که فایل هایشان درون سرور های خارجی باشد سرعت دانلود 110 و از سایت هایی که فایل های ان درون سرور ایرانی باشد سرعت دانلود 450 می باشد الکی صحنه سازی نکنید خودتون رو تو دردسر نندازین

LinuXi
April 12th, 2013, 20:28
با سلام
اینترنت من از مخابرات شهر مون بود پشتیبانیشون دیزلی و سیستم خیلی ضعیفی داشتن شارژ رو باید به صورت دستی و در مخابرات انجام میدادی
کلی هم قعطی و افت سرعت داشت و زمان قعطی و رفع اشکال زیاد بود.
سایتی هم برای گزارش کارکرد و تغییر رمز و شارژ اینترنت نداشت ، پشتیان هاشون هم یک شرکت پیمانکار بود که از نظر فنی در حد صفر بود و همیشه هم خط ها اشغال بود
2 ماه اینترنت به مشکل برخورد وکلی از کابران به قعطی خوردن اصلا هم پاسخگو نبودن ، فقط گفتند کسانی که اینترنتشون قطع شده 2 ماه اینترنت رایگان دریافت می کنند اما چه بدرد میخوره!!
من خودم الان از شرکت آسیاتک اینترنت دارم راضی هستم

کسانی هم که از مخابرات ناراضی هستن ، شرکتهای خوب زیاد هستش
و کسانی هم که از مخابرات راضی هستن نوش جونشون صداشو در نیارید!!! این که دعوا نداره

SV24.CO
April 12th, 2013, 22:33
مرگ بر مخابرات !

joorabeban
April 13th, 2013, 02:21
متاسفانه مشکل دیگه ای هم که وجود داره اینه که در صورتی که خطی رو که میخواید روش اینترنت بیارید به نام شخصی فوت شده باشه باید برید انحصار وراثت و...
راه کاره ساده اش اینه که 1 اجاره نامه صوری بیارید بگید من مستاجر این خط هستم.;)

SV24.CO
April 13th, 2013, 02:35
من که رفتم برای شاتل اقدام کردم .

MostafaBestMan
April 16th, 2013, 00:22
جدیدأ از طریق سامانه 2020 مخابرات اینترنت واگذار میکنه
من گرفتم و از سرعتش هم راضی هستم
512 1 به 10 نامحدود سرعت دانلود 150-250
پشتیبانی هم 24 ساعته هست با همون 2020

besthosti.com
April 16th, 2013, 00:29
اصلا اینترنت مخابرات بدرد نمی خوره همین شکرت های شخصی خیلی بهتر است

slashflash
April 16th, 2013, 00:45
ماشاا... دوستان چه جو هایی که نمیدند ...

مخابرات داره سرویس خوب ( نسبت به هزینه پایینی که میگیره ) ارایه میده .

حالا مرکز مخابراتی شما یوزر زیادی داره باید سرعت کمی هم در بعضی از ساعات ها داشته باشه ، شرکت های خصوصی هم به همین صورت هستش ! همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی و پورت ها داره.

من از مخابرات 2 ماهی هستش که سرویس گرفتم پینگی که مخابرات داره هنوز هیجا ندیدم داشته باشه ...

سرور های آلمان رو پینگ 120 داره میده بعضی اوقات هم 2 رقمی میشه ...

تنها بدیش سرعت پایین دانلود هستش که تمام شرکت ها در صورتی که سرویس نامحدود شما بگیرید سرعت کم میشه.

من 128 دارم و دارم با 70 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم !

در کل موفق باشید

rominait
April 16th, 2013, 00:52
مخابرات در مناطق مختلف كيفيت متفاوتي داره
اما با اين حال شركت هاي خصوصي از نظر بنده بهترن.

SV24.CO
April 16th, 2013, 00:53
ماشاا... دوستان چه جو هایی که نمیدند ...

مخابرات داره سرویس خوب ( نسبت به هزینه پایینی که میگیره ) ارایه میده .

حالا مرکز مخابراتی شما یوزر زیادی داره باید سرعت کمی هم در بعضی از ساعات ها داشته باشه ، شرکت های خصوصی هم به همین صورت هستش ! همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی و پورت ها داره.

من از مخابرات 2 ماهی هستش که سرویس گرفتم پینگی که مخابرات داره هنوز هیجا ندیدم داشته باشه ...

سرور های آلمان رو پینگ 120 داره میده بعضی اوقات هم 2 رقمی میشه ...

تنها بدیش سرعت پایین دانلود هستش که تمام شرکت ها در صورتی که سرویس نامحدود شما بگیرید سرعت کم میشه.

من 128 دارم و دارم با 70 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم !

در کل موفق باشید

فعلا حالشو ببر عزیز ;)
2 ماه دیگه کامنتتو میبینم

need4down
April 16th, 2013, 09:41
به نظر من هم اافتضاح ترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنته .
من ساکن مشهدم . و اعلام کردند به خاطر فیبر نوری فقط مخابرات سرویس . درسته هزینه هاش نسبت به جاهای دیگه پایین تره .
ولی مشکلات عدیده داره . قطعی های پیاپی بماند .
یک مشکل دیگه که داره . راس ساعت 12 که شبانه آغاز میشه . کل یوز قطع میشن . بعد از 100 بار کانکت شدن تازه به شبانه وصل میشه . تازه اونم بعد 0.5 ساعت دوباره غیر فعال میشه . من خودم به شخصه موندم چکار کنم . مصرفم بالاست . و نامحدود کسی ارائه نمیده . سرعتم در بهترین حالت 120 دانلوده .
چند بار خواستم وایمکس بگیرم . میگن ایرانسلم قطعی بالایی داره . هزینه هاشم بیشتره .
واقعا دیگه دارم از این وضع خسته میشم . ولی چاره ای ندارم .

Maysam.M
April 16th, 2013, 16:32
به نظر من از نظر قیمت مخابرات سرویسش خیلی خوبیه نسبت شرکتهای خصوصی
الان من یه سرویس 512 نامحدود دارم که اگه میخواستم این سرویس رو از شرکتهای خصوصی تهیه کنم باید ماهی خدا تومن میدادم!
تا الان هم که چند بار سرعتش دچار مشکل شده یا حتی چند روزی قطع شده اما در کل راضی هستم

mohsen1600
April 16th, 2013, 21:49
خب مخابرات سیاستی داره که باعث میشه بقیه بد جلوه کنن و خودش رو بهترین سرویس دهنده نشون بده جاهای هست که اصلا مخابرات اجازه نمیده سرویس دهنده دیگه فعالیت کنه(نفس بکشه) :d

iGeek
April 17th, 2013, 12:46
نکات جالبی مطرح شد ولی پینگ مخابرات انصافا خوبه (البته بگیر نگیر داره!)

persianwebserver
April 17th, 2013, 13:22
من هم سه سال هست مشترک مخابرات هستم باور کنید پردم در اومده! یا قطعی یا افت سرعت! خداوکیلی همین هفته پیش شارژ کردم چند روز پیش وصل کردم نوشته بود اکانت شما شارژش تموم شده!

پشتیبانی هم افتضاح انگار با مردم دعوا دارن!

شاتل هم میخوام بگیرم که تو شهر ما نیست!

به نظرتون کدوم بهترین پورت ها رو داره!؟

cserver.ir
April 19th, 2013, 10:12
من چند تا خط توی خونه دارم ، اما مخابرات اصفهان رو بیشتر ترچیح میدم ، حداقل برای بنده قطعی تا الان نداشته ، پشتیبانیشون هم خوب بوده و مهم تر از همه ، پینگ تایم خیلی مناسبی داشته .. ( به اروپا حدود 120 میلی ثانیه .. )

omidppm
April 19th, 2013, 13:28
دوستان اعلام وضعیت کنید وضعیت پینگ مخابرات چطوره؟

iGeek
April 20th, 2013, 12:36
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=185ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=185ms TTL=54

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 184ms, Maximum = 186ms, Average = 185ms

behnam_sarraj
April 20th, 2013, 13:23
دوستان اعلام وضعیت کنید وضعیت پینگ مخابرات چطوره؟

برای بنده عالی هست پینگ 4.2.2.4 روی 110 بیشترین حالتشه
معمولا" 104 105

persianwebserver
April 20th, 2013, 14:57
بدترین اینترنته همیشه قطعه! سروریس هاشم مشکل داره! اینم مال بنده ببینید چند ماه دیگه اینترنت دارم 11 گیگابایت حجم دارم چی زده!
بدترین نت هست! نتی که فکر کنم توی ایران خوبه شانل هست!
12617

maadsoft
April 20th, 2013, 16:31
بدترین اینترنته همیشه قطعه! سروریس هاشم مشکل داره! اینم مال بنده ببینید چند ماه دیگه اینترنت دارم 11 گیگابایت حجم دارم چی زده!
بدترین نت هست! نتی که فکر کنم توی ایران خوبه شانل هست!
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f203/12617-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF-capture-png
چرا هزینه سرویس های استان شما اینقدره؟
من همین سرویس رو دارم با 7 گیگ
حدود بیست و خورده ای بود!
/:)

persianwebserver
April 20th, 2013, 18:23
من 12 گیگابایت 256 با پورت 1 گیگ سرعت دانلود 120 گرفتم 3 ماهی 41 هزار تومن!

افتضاحه!

persianwebserver
April 20th, 2013, 18:29
تنها خوبی اکانت هاشون اینه از ساعت 12 تا 7 صبح رایگانه که با سرعت 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید! البته خراسان رضوی اینطوریه!

استان های دیگه چی؟
شرکت های دیگه چی؟

hector3699
April 21st, 2013, 00:31
متاسفانه همونطوری که دوستان گفتن پورتهای مخابرات قدیمی هست و بعضی وقتا که میخواید ستاپ مودم خودتون رو بالا بیارید ستاپ یه مودم دیگه توی مرورگر واستون بالا میاد. سرویسهاشون واقعا افتضاحه

cserver.ir
April 21st, 2013, 11:51
متاسفانه همونطوری که دوستان گفتن پورتهای مخابرات قدیمی هست و بعضی وقتا که میخواید ستاپ مودم خودتون رو بالا بیارید ستاپ یه مودم دیگه توی مرورگر واستون بالا میاد. سرویسهاشون واقعا افتضاحه
مهندس ای پی لوکال مودم شما چه ربطی به مخابرات داره :دی

limanweb
April 21st, 2013, 18:04
خوش بحالت، اینورا که مضخرفه

تهران رو میگم

تنها خوبی اکانت هاشون اینه از ساعت 12 تا 7 صبح رایگانه که با سرعت 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید! البته خراسان رضوی اینطوریه!

استان های دیگه چی؟
شرکت های دیگه چی؟

persianwebserver
April 22nd, 2013, 19:16
خراسن رضوی اینطوریه فکر کنم استان های دیگه هم طراح هاشون اینطوری باشه!

تماس بگیرید سوال کنید

iranenaz
April 23rd, 2013, 03:37
من از زمانی که شرکت پارس مشهد اینترنت کیلوبایتی میفروخت (بیش از 10 سال پیش) از اینترنت استفاده میکنم ، انواع و اقسام مختلف رو تست کردم ، از همین کیلو بایتی بگیرید تا اکانت ماهوارهای.
از زمانی که شاتل اومد مشهد من استفاده میکردم تا 2 سال پیش که یکدفعه اینترنتم قطع شد ، دردسرتون ندم بعد از کلی دردسر فهمیدم خط تلفنم فیبر شده ، اینجا بود که دردسرهام شروع شد.

میدونید که ارائه ای دی اس ال روی خطوط فیبر در انحصار مخابرات و اونام هرچی تونستند اذیت کردند،

اول نامحدود با سرعت "ذغال" و روز درمیون قطعی داشتم ، بعد گفتند دیگه تمدید نمیکنند ، پارسال دی بود اگر اشتباه نکنم طرح بعثت گرفتم که باز اون رو هم میگن تمدید نمی کنند و فقط میشه گیگ و ماه خرید که دو برابر قبل تموم میشه بخرید ...
گفتم دانلود نخواستم فقط چهارتا صفحه بخونم با این طرح خانوادشون ، اون رو هم امشب زنگ زدم میگه جدیدا به مشترکین فیبر نمی دیم (میدونند امت مجبورن فقط از خودشون بخرند ، قشنگ بازی در میارند و به ریشمون می خندند) اوپراتورهاشون هم فقط مونده یه مشت از پشت تلفن بزنند پای چشت ، کلا ادب و تخصص و مشتری مداری تعطیل ...

خلاصه تصمیم گرفتم از همون دیال آپ قدیم استفاده کنم

اما پولم رو به این آدم های ...... ندم. :((:102::102:

viasky
April 23rd, 2013, 07:31
مشهد که داغون شده
منم میخوام وایمکس بگیرم
به احتمال زیاد مبین نت . نخواستیم اصلا
سرعت و پایداری grps برای من بیشتر بوده و به نوعی ناجی کارم شده تاحالا.....

hector3699
April 23rd, 2013, 10:24
مهندس ای پی لوکال مودم شما چه ربطی به مخابرات داره :دی

شما با این مشکل برخورد نکردید در جریان نیستید.
dslam ای که مخابرات تو بعضی شهرا استفاده می کنه بعضا قدیمی هستن. به همین خاطر وقتی مودمتون روی رنج آی پی پیش فرض باشه ( همون 192.168.1.1) سیستم شما مرتبا خطای duplicate ip address on network رو میده. وقتی رنج آی پی مودم رو عوض می کنید مشکل حل میشه.
من این مسئله رو از یکی از کارکنان خود مخابرات پرسیدم و تایید کرد که به خاطر مشکلات تکنیکی گاها موقع کانفیگ مودم ممکنه ستاپ یه مودم دیگه بالا بیاد که با تعویض رنج آی پی مسئله حل میشه.

Microb
April 23rd, 2013, 10:30
اینترنت مخابرات فقط به دلیل اینکه نامحدود است کاربران انتخاب می کنند

ولی جدبدن ترافیک نامحدود برداشته و به صورت حجمی داره میده

gidgid
April 23rd, 2013, 10:45
درود
ممنون از اطلاع رسانیتون استارتر محترم

cserver.ir
April 23rd, 2013, 15:00
شما با این مشکل برخورد نکردید در جریان نیستید.
Dslam ای که مخابرات تو بعضی شهرا استفاده می کنه بعضا قدیمی هستن. به همین خاطر وقتی مودمتون روی رنج آی پی پیش فرض باشه ( همون 192.168.1.1) سیستم شما مرتبا خطای duplicate ip address on network رو میده. وقتی رنج آی پی مودم رو عوض می کنید مشکل حل میشه.
من این مسئله رو از یکی از کارکنان خود مخابرات پرسیدم و تایید کرد که به خاطر مشکلات تکنیکی گاها موقع کانفیگ مودم ممکنه ستاپ یه مودم دیگه بالا بیاد که با تعویض رنج آی پی مسئله حل میشه.
بار اوله میشنوم اینو ، البته راه حل مشکلی هم نداره :دی ، شما فقط کافیه این سیم تلفن رو از مودم در بیاری ، دیگه اون موقع کاری به dslam نداره .

tntkgb
April 24th, 2013, 12:52
خوب باید بگم اینترنت مخابرات از خط به خط از منطقه به منطقه فرق میکنه ولی مهمترینش مرکز مخابراتی هستش مثلا من و دوستم دوتایی مخابرات داریم تو مشهد ولی مرکز مخابراتی ما فرق میکنه واسه من گاهی وقتی 5 یا 6 روز اینترنت قطع نمیشه ولی واسه دوستم هر 1 ساعت قطع میشه . باید شانس بیارین تا اینترنت خوب گیرتون بیاد و بهتره قبل از گرفتن اینترنت باید ببین وضعیت اینترنت تو مرکز مخابراتی تون چه جوریه.
و یه نکته واسه دوستانی که شب ها دانلود میکنن باید بگم شب ها بخاطریکه همه از سایت های خارجی دانلود میکنن سرعت دانلود میاد پایین ولی از سایت های ایرانی میشه با سرعت بالا دانلود کرد حالا اگه تیز باشین از این قضیه میشه .......;)

PardakhtNet
April 25th, 2013, 15:26
این پینگ برای اینترنت مخابراته

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\pc>ping 4.2.2.4 -t

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:

Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: Destination net unreachable.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1390ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=161ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=193ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=164ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=258ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=165ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=53
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=278ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=253ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=301ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=350ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=257ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=174ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=53
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=207ms TTL=53
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=53
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1431ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=342ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=365ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=286ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=250ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=274ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=296ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=319ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=261ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=283ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=306ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=329ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=249ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=295ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=319ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=342ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=263ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=287ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=233ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=252ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=275ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=298ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=321ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=344ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=327ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=251ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=275ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=297ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=321ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=343ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=288ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=333ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=253ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=276ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4:

eAsia
April 25th, 2013, 17:00
با سلام خدمت دوستان
واقعيت اين هست كه نه اينترنت مخابرات بلكه همه ارايه دهندگان با توجه به مركز مخابراتي و مسايل ديگري منجمل فاصله شما تا مركز مخابراتي و ... ممكن هست كيفيت سرويس شما متغير باشد.
يعني ممكن شما از يه سرويس دهنده در شهر خودتون يه سرويس بگيريد و كاملا راضي باشيد ولي يك نفر ديگه همون سرويس شمارو در يك مركز مخابراتي ديگه و از همون سرويس دهنده اي كه شما گرفتيد بگيره ولي راضي نباشه.
البته گفته هاي استارتر محترم تاييد ميشه مخصوصا مخابرات از وقتي طرح 2020 رو ارايه كرد با توجه به اينكه واقعا بيش از ظرفيت سرويس ارايه كرده براي مشتركين قبلي خودشم هم دردسر ساز شده. همچنين مهمترين مورد كه فكر ميكنم براي همه مشتركين مهمترين مسئله هستش نبود نيروي پشتياني متخصص و پاسخگو مي باشد.

cserver.ir
April 25th, 2013, 17:04
اون سرویس دهنده ی محترم میتونه توی اون منطقه ی مخابراتی سرویس ارائه نده تا اسمش هم خراب نشه ;) .

eAsia
April 25th, 2013, 17:09
اون سرویس دهنده ی محترم میتونه توی اون منطقه ی مخابراتی سرویس ارائه نده تا اسمش هم خراب نشه ;) .

بله
اگه پست منو خونده باشيد دوست عزيز همش سمت شركت نيست. عرض كردم طول خط،كيفيت خطوط تا محل استفاده مشترك تجهيزات پست ها و كافوها و ... هم دخالت دارد.;)

viasky
April 25th, 2013, 17:14
من اگر سرویس خوبی پیدا نکنم 100% میرم سراغ وایمکس
آقا مبین نت یا ایرانسل؟
شبانه رایگان ایرانسل نداره؟

eAsia
April 25th, 2013, 18:28
من اگر سرویس خوبی پیدا نکنم 100% میرم سراغ وایمکس
آقا مبین نت یا ایرانسل؟
شبانه رایگان ایرانسل نداره؟

چه سرويسي مد نظر شماست؟
براي چه كاربري؟
تشكر

cserver.ir
April 25th, 2013, 19:01
بنده هم غیر از این نگفتم ، گفتم سرویس دهنده میتونه بررسی کنه کیفیت خطوط تحت پوشش اون منطقه ی مخابراتی رو و بعد هزینه کنه اونجا تجهیزات قرار بده ..

eAsia
April 25th, 2013, 19:48
در كل با حرف شما موافقم
ولي خوب واقعا و بهتر بگم عملا چنين چيزي مقدور نيست براي شركت ها

shetab
April 25th, 2013, 22:36
سلام

من 512 شرکتی دارم که برای گرفتنش حتی رفتم از رئیس اداره کل مخابرات منطقه 2 تهران نامه گرفتم بردم مرکز مخابراتی!! نمی خواستن بدن با نامه دهنشون آن چنان بسته شد که ظرف 2 ساعت رانژه کردند. از اونجایی که ضریب اشتراکش 1 به 8 هست و اکثر کاربرانشون 128 دارند روزهایی که اختلالات و قطعی نداشته باشه سرعت دانلود رو 64 تا 70 هست. هرچند که به دلیل نزذیکی به روزهای مهم یه سری اختلالات گاه بی گاه در کشور هست که ظاهرا سراسری هست چئن هفته ای دو سه روز امکان دسترسی سرورهای خارج از کشور مخصوصا از آمریکا به دروازه برخی بانک ها از جمله ملت رو می بندند.
در کل 512 مخابرات بد نیست ولی پشتیبانی کلا نداره!

iGeek
April 27th, 2013, 20:30
با سلام خدمت دوستان
واقعيت اين هست كه نه اينترنت مخابرات بلكه همه ارايه دهندگان با توجه به مركز مخابراتي و مسايل ديگري منجمل فاصله شما تا مركز مخابراتي و ... ممكن هست كيفيت سرويس شما متغير باشد.
يعني ممكن شما از يه سرويس دهنده در شهر خودتون يه سرويس بگيريد و كاملا راضي باشيد ولي يك نفر ديگه همون سرويس شمارو در يك مركز مخابراتي ديگه و از همون سرويس دهنده اي كه شما گرفتيد بگيره ولي راضي نباشه.
البته گفته هاي استارتر محترم تاييد ميشه مخصوصا مخابرات از وقتي طرح 2020 رو ارايه كرد با توجه به اينكه واقعا بيش از ظرفيت سرويس ارايه كرده براي مشتركين قبلي خودشم هم دردسر ساز شده. همچنين مهمترين مورد كه فكر ميكنم براي همه مشتركين مهمترين مسئله هستش نبود نيروي پشتياني متخصص و پاسخگو مي باشد.

با گفته های شما موافقم و بحث مرکز مخابراتی میتونه تاثیر زیادی رو کیفیت سرویس داشته باشه اما با این بخشی که b کردم مخالفم! شما بیایید دانشگاه فردوسی تست بگیرید از همین مخابرات هم هست ببینید چه سرعتی بهتون میده! 8-} اگر مشکل زیر ساخت باشه باید برای همه جا باشه نه برای کاربر معمولی!

felfel
April 27th, 2013, 21:07
واسه من عالی شده این روزا

Mehrvarzan
May 3rd, 2013, 19:11
مدتی هست که گفته میشه مشکل اختلالات کشوری دوباره برگشته کاری به علتش نداریم.ولی من مدتی هست که غیر از صبح از ظهر تا نیمه شب تقریبا اکثرا ساعات پینگم به 4.2.2.4 بالای 500 هست و الان که دارم این پست رو میدم 1000 هست. چندین بار که با 2020 تماس گرفتم یا گفتند مشکل کشوری هست که بخشی هست و خیلی موقع ها همون لحظه که پینگ بالا بوده مثل دیروز گفتند پهنای باند مرکز مخابراتی شما پر شده که با ریبوت کردن سرور مشکل برای 10 15 دقیقه حل میشه ولی دوباره روز از نو روزی از نو.حقیقتا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مشکل من اینه که غیر از مخابرات هیچ ارائه دهنده دیگه سرویس در منطقه ما نمیده. وگرنه تا الان 100 بار منتقل کرده بودم.یکی بهم راهکار بده چیکار کنم که اینا مشکل من رو حل کنند

bamahost
May 3rd, 2013, 19:27
درود
پینگ 4.2.2.4 من 47 و 8.8.8.8 من روی 34

need4down
May 3rd, 2013, 23:07
دی ان اس را به
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییر بده . ping هم از ان اس بگیر .

need4down
May 3rd, 2013, 23:08
با گفته های شما موافقم و بحث مرکز مخابراتی میتونه تاثیر زیادی رو کیفیت سرویس داشته باشه اما با این بخشی که b کردم مخالفم! شما بیایید دانشگاه فردوسی تست بگیرید از همین مخابرات هم هست ببینید چه سرعتی بهتون میده! 8-} اگر مشکل زیر ساخت باشه باید برای همه جا باشه نه برای کاربر معمولی!

دانشگاه فردوسی پهنای اختصاصی داره .

HugeServer
May 4th, 2013, 00:04
درود
پینگ 4.2.2.4 من 47 و 8.8.8.8 من روی 34

دوست عزیز TTL با Ping Time تفاوت داره.

موفق باشید.

PardakhtNet
May 21st, 2013, 00:56
اینترنت مخابرات داره دیونم می کنه!!!!!! هیچ سایتی باز نمی کنه!! من نمی دونم چرا الکی خر شدم رفتم 1مگ گرفتم که حالا بیام ماهی 35 بدم بعد ازش استفاده نکنم!!!!!!

هر چیزی یک حکمتی داره اینجاست!! الکی نامحدود نمیدن که!!

korea2013.org
May 21st, 2013, 10:49
اینترنت من برا مخابرات هیچ افت سرعت و قطعی نداره تازه سرعت دانلودش واقعا عالیه

نت مخابرات از شرکت های خصوصی خیلی بهتره

isp تهران

navidapb
May 21st, 2013, 10:57
من از مخابرات اینترنت دارم.
به دلیل قطعی بسیار زیاد و کندی سرعت و پشتیبانیه بی ادب خودم شخصا به شرکت مخابرات رفتم و گفتم اینهمه قطعی و کندی سرعت برایه چیه؟ و ...
به من پاسخ دادن از ویندوزتونه نه از طرف مخابرات!!!!! این ها مردم رو چی فرض کردن من نمیدونم واقعا!
بعد هم به من یک برگه دادن و من پرسیدم این برگه برایه چیه؟ گفتن خوب اگه از سرویس راضی نیستین میتونید قطع کنید و از جایه دیگه بگیرید ولی پوله 9 ماه که مونده رو بهتون پس نمیدیم!!!!! واقعا آدم پست تر و بی ادب تر از پشتیبانی ها و یا کارکنانه شرکت مخابرات بنده ندیدم.
جالب اینجاست که پشتیبانی تنظیمات مودم رو هم بلد نیست!!! نمیدونم اینا چطوری اومدن و به عنوانه پشتیبانی در مخابرات شروع به کار کردند.

Bullet-Vps.us
May 21st, 2013, 14:34
دیگه اکثرا میدنن مخابرات آشغال ترین isp هست دیگه. طرف باید خیلی شانس داشته باشه که خوب در بیاد .
توی شهرمون تقریبا کل isp هارو گشتم بازم هیچ جا بهتر از شاتل نبود . البته مسخره بازی در آوردن اونا هم
200 میداد با 256 شبا . که بعد دو سال زنگ زدن گفتن دانلود شبانه شما بالاست سرعتتون رو لیمیت کردیم رو 4 کیلو بایت
براتون باز میکنیم اما نباید دیگه زیاد دانلود کنید . که از اونجا هم زدیم بیرون .

cityhost
May 31st, 2013, 19:23
اینترنت نامحدود 256 یک به هشت - سرعت دانلود از سرور های ایران 489 و از سرور های خارجی فوقش 335 کیلوبایت

ماهانه 15900 ، مازندران ، قائمشهر

هیچوقت افت سرعت نداشتیم ، ی بار افت سرعت داشتیم رفتیم مخابرات گفتن کابل های روسیه یخ زده من همونجا فرش زمین شدم :))

دقیقا دو ساله دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم

persianwebserver
June 1st, 2013, 13:15
اینترنت نامحدود 256 یک به هشت - سرعت دانلود از سرور های ایران 489 و از سرور های خارجی فوقش 335 کیلوبایت

هیچوقت افت سرعت نداشتیم ، ی بار افت سرعت داشتیم رفتیم مخابرات گفتن کابل های روسیه یخ زده من همونجا فرش زمین شدم :))

عزیز معذرت چرا جک میگی!
256 مخابرات خودم6 ماه داشتم! 40 هزار تومن! سرعت دی الش به زو میره 40 کیلوبایتس ! شما چطور ! 489!

cityhost
June 1st, 2013, 14:16
عزیز معذرت چرا جک میگی!
256 مخابرات خودم6 ماه داشتم! 40 هزار تومن! سرعت دی الش به زو میره 40 کیلوبایتس ! شما چطور ! 489!

اینم مدرک

13577

امر دیگه ای باشه؟

liveserver
June 1st, 2013, 15:20
اینم مدرک

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f203/13577-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF-capture-jpg

امر دیگه ای باشه؟
عجب !!
واقعآ این اینترنت مخابرات یک عجوبه هست ! :دی

persianwebserver
June 1st, 2013, 17:38
اینم مدرک

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f203/13577-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF-capture-jpg

امر دیگه ای باشه؟

خوب عزیز محدودی! یعنی حجمت محدوده واسه همون!

chaleshtor
June 1st, 2013, 18:53
من که سرعت 128 و پهنای نامحدود دارم و اتفاقا سرعتش خوبه و مشکلی تا الان نداشته 4 ماهه دارم

vebc
June 1st, 2013, 19:16
گفته های ایشون صد در صد تایید میشه
بنده خودم به شخصه یه چیزی حدود چند هزار یوزر و پسورد اینترنت مخابرات استانمونو دراوردم دادم به مسئولش تا باورش شد باگ امنیتی دارن و مشکل رو برطزف کردن با راه حل زیر
هر خط فقط با یوزر خودش میتونه وصل بشه ولی هنوز مشکل هک برطرف نشده. اگر هکر هم نباشید راحت با دراوردن ای پی خودتون تو سایت های نمایش ای پی و اسکن اون رجن ای پی میبینید پورت همشون بازه و راحت میشه وارد شد و اطلاعات رو اسخراج کرد.
سپس وارد سامانه مدیریت ای ید اس ال مخابرات شده و یوزر پس ها رو میزنید و میبینید به نام چه شخصیه و چه مقدار فضا و سرعت داره
جالبه بدونید خیلی جاها یوزر کاربر همان شماره تلفن طرف با کد شهری است و اگر هم نباشه از طریق سامانه میشه دراورد!
با همین روش پورت ، بنده به هیچ وجه نتوسنتم ای پی های انلاین پارس انلاین رو هک کنم چون واقعا امنیت خوبی داره پول خوبی هم میگیره ، به نظرم ای پی مجازی میسازه!
در رابطه با پشتیبانی سه سال است از مخابرات سرویس دارم ولی هنوز اطلاعات پشتیبان ها خیلی ضعیفه و حتی راجع کش ای اس پی و اینا که مباحث اولیه هست اطلاعی ندارن

موفق باشید

cityhost
June 5th, 2013, 14:54
اینطوری که شما میگین درسته با نرم افزار angry ip scan هم میشه اسکن کرد اما این پنل خودمه و براتون گذاشتم

میتونستم به راحتی از شماره تلفن و اسمم بذارم اما سو استفاده میشه یا مسائل امنیتی دیگه داره که نذاشتم

مخابرات هم همونطور که دوستمون گفت ی خرده از تکنولوژی عقبه پس نمیتونه حجم نامحدود بزنه جز این که 999 گیگ بهت بده

منم اولش تعجب کردم که حجم نامحدود 15900 باشه که به مرور زمان فکر کنم بیشتر بشه

TikData
June 5th, 2013, 16:44

من 512 داشتم 150 میده آبادان... ماهانه 22 ....
یک عجیبه ولی ... 256 !!!...... 489؟
محدود سرعتش بالاست البته... شما که میفرمایید نامحدود... :)

عزیز معذرت چرا جک میگی!

256 نگرفتم تا حالا 512 به بالا بوده ولی تایید..... اما قیمت بالاست.... اگه کل 6 ماه 40 تومن باشه خوبه....

:113:

TikData
June 5th, 2013, 16:54
هر خط فقط با یوزر خودش میتونه وصل بشه ولی هنوز مشکل هک برطرف نشده. اگر هکر هم نباشید راحت با دراوردن ای پی خودتون تو سایت های نمایش ای پی و اسکن اون رجن ای پی میبینید پورت همشون بازه و راحت میشه وارد شد و اطلاعات رو اسخراج کرد.

رنج رو در بیاریم چگونه وارد شیم ؟؟؟

سپس وارد سامانه مدیریت ای ید اس ال مخابرات شده و یوزر پس ها رو میزنید و میبینید به نام چه شخصیه و چه مقدار فضا و سرعت داره
جالبه بدونید خیلی جاها یوزر کاربر همان شماره تلفن طرف با کد شهری است و اگر هم نباشه از طریق سامانه میشه دراورد!

بله موافقم
یه چیزی بگم خنده اتون نگیره ....
یه فن آوا هست که یوزر شماره تلفنه با کد!
پسورد شماره تلفن بدون کد!
به همین سادگی....

در رابطه با پشتیبانی سه سال است از مخابرات سرویس دارم ولی هنوز اطلاعات پشتیبان ها خیلی ضعیفه و حتی راجع کش ای اس پی و اینا که مباحث اولیه هست اطلاعی ندارن

موفق باشید

قربان ببخشید اینو میگم
من تماس گرفتم گفتم که ببخشید چراغ اینترنت من قرمزه چک کردم... هیچ موردی نبود... پسورد چنج کنید....
گفت خب شما مستقیم وصل شدید؟
گفتم بله...
گفت آقا چراغ اینترنت لازم نیست روشن باشه و گوشی رو گذاشت....!
بالای نیم ساعت پشت خط تلفن و در صف موندن......!

در این حد.....!

#-o

adamak
June 21st, 2013, 00:01
دوستان سرعت دانلود از سرور های خارجی اینترنت مخابرات ما چند روز هست به شدت کم شده . دوستان اعلام وضعیت میکنند ؟؟ از جاهای مختلف؟؟

MostafaBestMan
June 21st, 2013, 00:08
دوستان سرعت دانلود از سرور های خارجی اینترنت مخابرات ما چند روز هست به شدت کم شده . دوستان اعلام وضعیت میکنند ؟؟ از جاهای مختلف؟؟
سلام
بله محدود کردن برای ما رو هم از چند هفته قبل از انتخابات کم کم سرعت رو کم کردند تا چند روز قبل انتخابات
به صورت عادی سرعت 220-250 ک رو داشتم
1 هفته قبل از انتخابات 70-80
چند روز قبل انتخابات و اکنون: 30-45 :|

معلوم هم نیست کی به حالت عادی بر میگردونن

Maysam.M
June 21st, 2013, 00:12
سرعت به شدت افتضاح شده بود در این دو هفته و حتی قطعی کامل هم داشتیم
من سرعتم 512 و سرعت دانلودم 63-64 اون وقت چطور بعضی ها اینقدر سرعت دانلودشون بالاست؟

adamak
June 21st, 2013, 00:16
ولی سرعت دانلود از سرور های داخلی نرمال هست البته بدون اتصال به چیز شکن ها تست کنید :

این لینک رو (http://dl.softgozar.com/Files/Software/Java_RE_7.0_Update_25_x64_Softgozar.com.exe)

MostafaBestMan
June 21st, 2013, 00:20
سرعت به شدت افتضاح شده بود در این دو هفته و حتی قطعی کامل هم داشتیم
من سرعتم 512 و سرعت دانلودم 63-64 اون وقت چطور بعضی ها اینقدر سرعت دانلودشون بالاست؟
سیاستهای شرکت مخابرات معلوم نیست ظاهرأ یا اصلأ سیاستی ندارند.
اگه زیرساختاشون اجازه سرعت بالا رو میده چرا سرعت رو به صورت عادلانه در همه جا تقسیم نمیکنه که یکی با 256 سرعتش 400-500 باشه.یکی با 512 سرعتش 30-40 :|

Fire.Boy
June 21st, 2013, 01:04
یکی از آشناهای بنده از مخابرات سرویس 256 ماهانه 12ت میده ترافیک 4گیگ من خودم با سیستمش دانلود کردم سرعتش عجیب بود تا 300Kb/s هم میرسید
پینگ تایم هم رو 145ms بود
فک میکنم ا دستشون در رفته. :d

MR-Vazin
June 21st, 2013, 03:11
سرعت شدید افت کرده....

Maysam.M
June 23rd, 2013, 02:52
سرعت از امروز درست شده ظاهرا
یه مشکلی هم بود نزدیک چند هفته که نصف سایتها رو باز نمیکرد که خدا رو شکر ظاهرا اون هم درست شده

nikit
June 23rd, 2013, 05:17
اینترنت ایران چیه که کلا پر سرعت یا مخابراتیش باشه!
مگه غیر از پییوند ها سایت دیگه هم داریم؟

hoost.ir
June 23rd, 2013, 08:38
اینترنت ایران چیه که کلا پر سرعت یا مخابراتیش باشه!
مگه غیر از پییوند ها سایت دیگه هم داریم؟

محل سکونت تهران

shafiei7
June 23rd, 2013, 09:07
من هم داشتم. چند ماه پیش درخواست جمع آوری دادم بعد دو ماه می بینم قبض اومده برام ؛ زنگ زدم میگم من درخواست جمع آوری داده بودم، میگه ما تماس گرفتیم که شما تائید کنید که نمیخواید کسی گوشی بر نداشته ما هم مبنا رو بر این گذاشتیم که شما اینترنت رو میخواید. حتی مخابرات هم رفتم نتونستم قبض رو تصحیح کنم و باید برای اینترنتی که استفاده نکردم پول بدم.

Fire.Boy
June 23rd, 2013, 14:28
بنده خودم 128 نامحدود پارس آنلاین دارم 6ماه 160 میدم . سرعت دانلود بالای 130kb/s بدون قطعی راضیم
13930

nikit
June 23rd, 2013, 14:29
سیاستهای شرکت مخابرات معلوم نیست ظاهرأ یا اصلأ سیاستی ندارند.
اگه زیرساختاشون اجازه سرعت بالا رو میده چرا سرعت رو به صورت عادلانه در همه جا تقسیم نمیکنه که یکی با 256 سرعتش 400-500 باشه.یکی با 512 سرعتش 30-40 :|

سیاستی کجا بود! عادلانه، فکر میکنید ندارند و نمیدهند!

shahab-f
June 23rd, 2013, 15:12
من از تهران - کاملا نامحدود خداروشکر مشکل قطعی هم به هیچ وجه نداشتم 256 نامحدود دارم سرعت دانلود زیر 32 نمیاد ...

takpar7
June 24th, 2013, 11:01
من اردبیل هستم بعضی از دوستان میگن سرعت خوبه و بعضی میگن بده
ولی قیمت خیلی مناسبی داره اینترنت مخابرات یک گیگ نامحدود رو میدن ماهی 40 تومن!
من خودم از نوین نت استفاده میکنم طرح دینامیت(تا 8 مگ بر ثانیه)16 گیگ در ماه 45 تومن خیلی هم خوبه

ParsNetwork
June 24th, 2013, 19:29
من اردبیل هستم بعضی از دوستان میگن سرعت خوبه و بعضی میگن بده
ولی قیمت خیلی مناسبی داره اینترنت مخابرات یک گیگ نامحدود رو میدن ماهی 40 تومن!
من خودم از نوین نت استفاده میکنم طرح دینامیت(تا 8 مگ بر ثانیه)16 گیگ در ماه 45 تومن خیلی هم خوبه

جدیدا توی ایران نت یک گیگ ارائه میدن نامحدود 40000 تومن احتمالا منظورتون 1 مگ بود
نوین نت 8 مگ میده 16 گیگشو 45 تومن ؟! اینجا هلند یا سوئیس؟ یکم که:107::107: چه عرض کنم فکر کنم اینجا رانش زمین اتفاق افتاد

takpar7
June 24th, 2013, 20:51
جدیدا توی ایران نت یک گیگ ارائه میدن نامحدود 40000 تومن احتمالا منظورتون 1 مگ بود
نوین نت 8 مگ میده 16 گیگشو 45 تومن ؟! اینجا هلند یا سوئیس؟ یکم که:107::107: چه عرض کنم فکر کنم اینجا رانش زمین اتفاق افتاد

خخخخ بله من خودمم میترسم بیان به جرم جاسوسی دستگیرم بکنن ببرن:))
ولی سرعت دانلود از سایت های معمولی تا 1 مگ میره که خوبه واقعا و 16 هم برام میرسه تو یک ماه چون دانلود ندارم زیاد فقط مدیریت سایت ها و بعضی وقت ها آپلود فایل تو سرور
نوین نت 8 مگ رو میده بقیش مربوط میشه به کشش مخابرات منطقه

Mehrvarzan
July 10th, 2013, 13:40
یکی دو روز هست که من باز مشکل شدید افت سرعت و تایم اوت در اکثر ساعت روز دارم.. میخواستم بدونم بقیه هم مشکل دارند یا نه؟ کدوم آی اس پی ./ کدوم استان؟ و کسی دلیلشو میدونه؟
تنها چیزی که میدونم مشکل از منطقه ما یا آی اس پی ما نیست

felfel
July 10th, 2013, 18:52
مال منم داغونه عصبیم کرده شدید جنوب کشور!

MostafaBestMan
July 10th, 2013, 19:00
اینترنت مخابرات کل استان گیلان هم (احتمالأ کلش) همین وضعیت رو داره.
بنده با 512 1 به 8 نامحدود یک-دو ماه قبل انتخابات سرعتم 200-250 ک بود بدون مشکل و نوسان شدیدی
اما تا انتخابات کم کم سرعت پایین اومد رسید به 70-80
در روزهای پایانی رسید به 30-40
الان هم هنوز روی 30 و حداکثر با نوسان شدید 40ک میرسه !
انشاا.. این ماه شرکت خصوصی تمدید میکنم

MostafaBestMan
July 10th, 2013, 19:01
ضمنأ شنیده شده 20 این ماه قراره یک سری تغییرات سراسری اعمال بشه..
کسی اگه از جزئیات آگاهی داره اطلاع رسانی کنه.
ممنون

DaryaHost
July 10th, 2013, 19:38
سرویس مخابرات تو کرج هم همین وضعیته که دوست بالایی من گفت
بهشون زنگ هم میزنم میگن همه چی سالمه و ادم میپیچونن
نمیدونم کی میخوان درست شن اینا

Maysam.M
July 10th, 2013, 19:59
یه مدت که اصلا اکثر سایتها رو باز نمیکنه و افت سرعت و پینگ شدید پیدا کرده
امروز فرداست که زنگ بزنم ببینم مشکل از کجاست خدایی چند ماهه این وضعیت ادامه پیدا کرده

DaryaHost
July 10th, 2013, 20:22
یه مدت که اصلا اکثر سایتها رو باز نمیکنه و افت سرعت و پینگ شدید پیدا کرده
امروز فرداست که زنگ بزنم ببینم مشکل از کجاست خدایی چند ماهه این وضعیت ادامه پیدا کرده
اگه جوابتونو درست حسابی دادن سلام مارو هم برسون! زنگ زدم به یارو میگه پورتو ریستارت کردم ایشالا درست میشه بعد بدون خداحافظی قطع کرد :| درگیرن با خودشون!

Maysam.M
July 10th, 2013, 20:27
اگه جوابتونو درست حسابی دادن سلام مارو هم برسون! زنگ زدم به یارو میگه پورتو ریستارت کردم ایشالا درست میشه بعد بدون خداحافظی قطع کرد :| درگیرن با خودشون!

اینکه با خودشون درگیری شکی توش نیست اما باید یه تماسی بگیرم شاید پورت ما ریست شد وضعیتمون بهتر شد بلاخره از هیچی که بهتره
ولی از اردیبهشت تا الان این وضعیت قطعی ادامه پیدا کرده و اکثر روزها دچار مشکل شده
جالب اینجاست که یک تعداد وبسایت رو اصلا باز نمیکنه اما سایتهایی رو که باز میکنه دانلود روی همون سرعت نرمال یعنی 62-63 هست و سرعت افت نداره!

DaryaHost
July 10th, 2013, 20:29
اینکه با خودشون درگیری شکی توش نیست اما باید یه تماسی بگیرم شاید پورت ما ریست شد وضعیتمون بهتر شد بلاخره از هیچی که بهتره
ولی از اردیبهشت تا الان این وضعیت قطعی ادامه پیدا کرده و اکثر روزها دچار مشکل شده
جالب اینجاست که یک تعداد وبسایت رو اصلا باز نمیکنه اما سایتهایی رو که باز میکنه دانلود روی همون سرعت نرمال یعنی 62-63 هست و سرعت افت نداره!
دقیقا وضعیت من همینه! حالا همینو بهشون گفتم اصلا نفهمیدن! یه مشت بیسوادن به خدا
من از سافت 98 و دانلودها 128 دانلود میگیرم از لینکای دیگه 10 12 :|

peyman0742
July 10th, 2013, 21:47
عجیبه بعضی جاها راضی هستند بعضی جاها ناله می کنن یعنی سرویس دهیشون در مناطق متفاوته ؟!

behrooz_iri
July 11th, 2013, 00:56

فکر کنم یه مشکل سراسری هست من پارس آنلاین دارم و دقیقا مشکلات شما رو دارم یعنی چند وقته هست ایجوریه

Mehrvarzan
July 11th, 2013, 12:13
اینکه این مشکلات باشه زیاد مشکل نیست.. مشکل اصلی اینه که هیچی نمیگن همه بلاتکلیفن که درست میشه یا نه؟ یا اصلا کی درست میشه. اینه که آدم رو اذیت میکنه.. اگه بگن به این دلیل مشکل پیدا شده و تا فلان روز درست میشه حداقل وضعیتمون مشخص بود.. والا تو قیامت هم نوبت هر کس معلومه

Mehrvarzan
July 11th, 2013, 12:17
این اخبار رو بخونید خیلی جالبه..
ظرفیت ترانزیت پهنای باند اینترنت هفت برابر شد (http://www.tic.ir/fa/news/8645)
به جای اینکه وضعیت بهتر بشه بدتر شده

تاریانا
July 11th, 2013, 12:26
احتمالا مشکل سراسریه پارس انلاین شاتل مخابرات و بقیه اطلاع ندارم دچار مشکل شدن. نهایت توضیحی که بدن کابل به وسیله یک کشتی پاره شده. البته با سایت هایی که روی سرور ایران هستند مشکلی نداره و با سرعت بالا دانلود می کنم. شایدم بحث پیش زمینه اینترنت ملی و ... باشه.

torbatniya
July 11th, 2013, 13:10
سلام
آقا خیلی چیز ها رو نمیشه ملی کرد..... کمی فکر کنیم بد نیست..ول کن این حرف رو مهم خدمات رسانی ضعیف هست ...
مخابرات به هیچ عنوان توصیه نمی شود......
کارمندان پشتیبانی بسیار ضعیف ... طریقه پاسخگویی ولحن حرف زدن از اونهم بدتر..

DaryaHost
July 11th, 2013, 15:38
مشکل از ظهر شروع میشه تا ساعت 8 شب بعدش درست میشه
به سرور آمریکا ریموت میزنم سرعت خوبه به سرور انگلیس اصلا وصل نمیشه :|
سرعت دانلود از سرورای داخلی خوبه ولی از خارج افتضاخ
خدا میدونه کی میخواد درست بشه

Maysam.M
July 14th, 2013, 18:53
دقیقا وضعیت من همینه! حالا همینو بهشون گفتم اصلا نفهمیدن! یه مشت بیسوادن به خدا
من از سافت 98 و دانلودها 128 دانلود میگیرم از لینکای دیگه 10 12 :|

فکر کنم یه مشکل سراسری هست من پارس آنلاین دارم و دقیقا مشکلات شما رو دارم یعنی چند وقته هست ایجوریه

احتمال میدادم که برای بقیه هم چنین مشکلی پیش اومده باشه اما فکر میکردم فقط مخابرات دچار چنین مشکلیه!
الان سرعت به حالت سابق برگشته ظاهرا مخابرات این صفحات رو میخونه! :دی
اگه مسئولین مخابرات این تاپیک رو دنبال میکنند لطفا یه کاری کنند این ثاکث با سرعت بهتری کار کنه لامصب یه روز اصلا وصل نمیشه یه روز سرعتش خوبه بقیه روزها هم سرعت 63 ما رو نصف تا یک چهارم ریسیو میده!

par30
July 14th, 2013, 19:03
مشکل تایم اوت و پینگ دارم برنامه ای وجود داره واسه حل مشکل؟

اشکان
July 14th, 2013, 19:30
بابا شما ها به خدا نت مفت گیر اوردید اگه جای من بودید چی کار می کردید نت شما شارژ اضافه نهایت 3000-4000 تومن ماله من هر گیگ 7000 تومن که قبال 8000 تومن بود
امدن نت 1 مگ رو تو روز سرعت دو برابر می دن اونوقت تو شب سرعت دانلود رو نصف کردن یعنی 65 بعدش کاش همون رو هم بدن دیشب به خدا هر کار کردم تو 4 ساعت فقط 30 مگ دان شود که ادامه ندادم چون resume نداشت پرید همش
پینگ با گوگل گرفتم 4350 شما برید خدا رو شکر کنید بخدا گوگل واسه من از 24 ساعت شبانه روز فقط 2 ساعت باز می شه بقیش رو باید با *** شکن باز کنم

spsgorgan
July 14th, 2013, 20:18
فعلا و در حال حاظر بهترین اینترنت و مقرون به صرفه ترین اینترنت واسه همین مخابراته

safeith
July 14th, 2013, 20:19
ممنون ار راهنمایی تون ، اما مگر انتخاب دیگری هم داریم ؟

Maysam.M
July 16th, 2013, 21:47
ممنون ار راهنمایی تون ، اما مگر انتخاب دیگری هم داریم ؟

توی ایران زمانی انتخاب دیگری داریم که پول مفت داشته باشیم! با پول مفت میتونی بهترین سرویس رو دریافت کنی!

MR-Vazin
July 16th, 2013, 22:45
کل سرویس دهنده های ایران باید جمع کنند.... دوتا سرویس دهنده درست نداریم...

این از اوضاع ما..

پیوست رو چک کنید....

14342

واقعاً با این همه آیپی بلاک حق با مشتری نیست که بگه سایت باز نمیشه؟
البته .....

این نیز بگذرد...

s@tr@p
July 17th, 2013, 01:11
من از مخابرات 1سالو نیمه گرفتم فقط 1 بار اونم روز انتخابات 6 ساعت قطع بود.
سرعتش هم خیلی خوبه و با v-p-n اینا هم مشکلی نداره یعنی من با همون سرعت عادیم دانلود میکردم
درضمن مثلا 256 12.500 هست ماهی ونامحدود
ولی شرکتای دیگه با این پول ماهی 2 گیگ میدن

cpanelfa.ir
July 17th, 2013, 10:35
سرعت پایین
قطعی زیاد

mostafa73
July 17th, 2013, 17:13
من که راضی هستم از مخابرات
مکان : تهران / افسریه
سرعت 1مگ
ماهیانه 38 تومان
دانلود نامحدود
سرعت دانلود(دانلود منیجر) : از 128 تا 200 میانگین روی 150 هست
قطعی نداره
این هم از پینگ تایم

http://www.uploadtak.com/images/h17_ping_fix_04.png

mad-adwords
July 17th, 2013, 18:25
برای بنده خیلی قابل تعجبه
اینترنت مخابرات
سرعت 1 مگ هست

سرعت دانلود خیلی خوب شده

viasky
July 18th, 2013, 02:53
من الان 12 مگابیت شاتل دارم
واقعا باعث پیشرفت کاریم شده خداروشکر

cityhost
July 18th, 2013, 15:36
14378
دو سال استفاده میکنم
چهار ماهه نامحدود دارم
ماه اول 110 گیگ دانلود کردم بدون افت سرعت
یک بار قطعی داشت اونم بر اثر قطع شدن کابل فیبر نوری در راه بهشهر - قائمشهر بود
الانم 256 نامحدود دارم
اینم عکس از دانلوده که از دو تا سایت یکی کلیپ فور یو و یکی دیگه اپلود باز دارم دانلود میکنم
انقد هم این تاپیک رو بالا نیارین همه سرویس دهنده ها دردسرساز میشوند چه بخوای چه نخوای مانیتورینگ میکنن هیچ مغازه ای نمیگه ماست من ترشه

p8mlx
July 22nd, 2013, 03:42
سلام، من سرویس مخابرات اسنفاده میکنم و از هتزنر هاست دارم. بصورت broadcast ایمیل ارسال کردم دوتاش که جیمیل و یاهو خودم بود که رسید و یکی هم جواب داد ولی پیگیر دوتای دیگه شدم میگن بهمون نرسیده! دلیلش چی میتونه باشه؟
یکی از آدرس ها که کلا ارور میده

This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of itsrecipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

zigma4000
July 22nd, 2013, 04:48
سرعت اینترنت مخابرات افتضاحه و هر دفعه من باهاشون تماس گرفتم ، گفتن در حال افزایش پهنای باند هستن !

hosinaa
July 22nd, 2013, 05:16
ADSL Mokhaberate IRan

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=123ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=204ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=43

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=139ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=140ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=43

پهنای باند 512
سرعت دانلود80 تا 120 کیلوبایت در ثانیه

MR-Vazin
July 22nd, 2013, 13:23
فکر کنم باید به فکر اینترنت ماهواره ای باشیم :(

hassan5099
July 22nd, 2013, 13:34
من الان 12 مگابیت شاتل دارم
واقعا باعث پیشرفت کاریم شده خداروشکر

سلام
عزیز چند گرفتین 12 مگ

peyman0742
July 22nd, 2013, 14:53
12 مگ شاتل ؟! باز از اون حرفا بود خوب روشش هم توضیح بدید به چه شکل گرفتید

من دیروز زنگ زدم آسیا تک 2 مگ با 30 گیگ ترافیک 74000 تومن می گفت تا 600 میره کمترین سرعتش هم 250 کیلوبایت هست

Metalika
July 22nd, 2013, 17:08
دوستان من یه هاست دارم بعد ازاینکه چنتا پیج سایتم رو باز میکنم دیگه به بعد پیج باز نمیشه ولی بقیه سایت ها خوبه و سرعت در حد نرماله ولی سایت خودم و سایت اونیکه رفتم ازش هاست گرفتم باز نمیشه مشکل از کجاس؟:-oمن ار مخابرات نت دارم فک کنم ای پی هارو بن میکنه هایتم حالا به چه دلیل خدا میدونه
سرعت باز شدن گوگل هم افتضاح هستش
کسی راه حلی یا جوابی برای مشکل اولم داره؟:(

p8mlx
July 22nd, 2013, 17:27
دوستان من یه هاست دارم بعد ازاینکه چنتا پیج سایتم رو باز میکنم دیگه به بعد پیج باز نمیشه ولی بقیه سایت ها خوبه و سرعت در حد نرماله ولی سایت خودم و سایت اونیکه رفتم ازش هاست گرفتم باز نمیشه مشکل از کجاس؟:-oمن ار مخابرات نت دارم فک کنم ای پی هارو بن میکنه هایتم حالا به چه دلیل خدا میدونه
مال من هم همین طور شده بود خوب شد مشکل از ISP هست البته با تغییر ip خوب میشد

MR-Vazin
July 22nd, 2013, 17:49

آیپی رو چک کنید توی بلاک لیست نباشه.

Metalika
July 22nd, 2013, 18:11
بله دقیقا با هر بار دسکانکت و کانکت مشکل حله ولی بعده یه مدت کوچیک همینطور میشه باز

چطور ای پی رو چک کنم؟که ببینم توی بلاک لیست هست یا نه؟

این نتیجه سایت Whois Lookup & Domain Availability Search | DomainTools (http://whois.domaintools.com/)

در کمال تعجب اینو ببینید خیلی عجیبه این ینی چی؟چرا ترکمنستان؟

http://up.neskafe.ir/uploads/1374500469031.png (http://up.neskafe.ir/)

MR-Vazin
July 22nd, 2013, 18:21
بله دقیقا با هر بار دسکانکت و کانکت مشکل حله ولی بعده یه مدت کوچیک همینطور میشه باز

چطور ای پی رو چک کنم؟که ببینم توی بلاک لیست هست یا نه؟

این نتیجه سایت Whois Lookup & Domain Availability Search | DomainTools (http://whois.domaintools.com/)

در کمال تعجب اینو ببینید خیلی عجیبه این ینی چی؟چرا ترکمنستان؟

http://up.neskafe.ir/uploads/1374500469031.png (http://up.neskafe.ir/)

این از سایت : 2.180.100.236 IP Address WHOIS | DomainTools.com (http://whois.domaintools.com/2.180.100.236)

inetnum: 2.180.98.0 - 2.180.109.255
netname: tckhr-DSL
descr: Telecommunication Company of Khorasan Razavi for ADSL users
country: IR
admin-c: JS12914-RIPE
tech-c: JS12914-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AS12880-MNT
source: RIPE # Filtered

person: Jamil Sabaghi
address: Khomeini ST Mashhad Iran
phone: +98 511 604 44 40
nic-hdl: JS12914-RIPE
mnt-by: AS12880-MNT

route: 2.180.96.0/20
descr: mashhad
origin: as12880
mnt-by: as12880-MNT

این هم از سایت : WHOIS Search, Domain Name, Website, and IP Tools - Who.is (http://who.is/whois-ip/ip-address/2.180.100.236)

inetnum: 2.180.98.0 - 2.180.109.255 netname: tckhr-DSL descr: Telecommunication Company of Khorasan Razavi for ADSL users country: IR admin-c: JS12914-RIPE tech-c: JS12914-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE # Filtered person: Jamil Sabaghi address: Khomeini ST Mashhad Iran phone: +98 511 604 44 40 nic-hdl: JS12914-RIPE mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '2.180.96.0/20as12880' route: 2.180.96.0/20 descr: mashhad origin: as12880 mnt-by: as12880-MNT source: RIPE # Filtered % This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.66.3 (WHOIS1)

مخابرات خراسان رضوی

پهنای باند از اونجا خریداری شده.....

برای چک کردن بلاک لیست:

اخبار - تیک دیتا (http://www.tikdata.ir/portal/announcements.php?id=15)

alinarimanifar
July 23rd, 2013, 02:47
کمک کمک
کم

سلام دوستان من اهوازم
وایمکس مبین نت دارم 512 ماهی 3 گیگ ترافیک 18 تومن که سرعت دانلود بین 40 تا 70 هست
داغونه خلاصه

من زیاد دانلود میکنم
میخاستم ببینم اینترنت مخابرات نامحدود 512 و 1 مگ سرعت دانلودشون چقدره ؟
و این که قطعی نداره؟
و دیگه کاری ندارن مثلا اگه من تو 1 ماه 30 گیگ دانلود کنم؟

MR-Vazin
July 23rd, 2013, 03:19
دوست گلم

مخابرات اهواز که خوب قیمت میده

80.191.224.242

کیانپارس هست دفترشون

نامحدود 512 رو من مدتی پیش داشتم تو همین مایه هایی که گفتی میده.... نامحدوددد..........!!!! 25 هزار تومان......

الان من 2 مگ دارم... نامحدود..... :)

ثبت نام ADSL (http://80.191.224.242/?pg=adslServiceRegistration)

alinarimanifar
July 23rd, 2013, 16:17
دوست گلم

مخابرات اهواز که خوب قیمت میده

80.191.224.242

کیانپارس هست دفترشون

نامحدود 512 رو من مدتی پیش داشتم تو همین مایه هایی که گفتی میده.... نامحدوددد..........!!!! 25 هزار تومان......

الان من 2 مگ دارم... نامحدود..... :)

ثبت نام ADSL (http://80.191.224.242/?pg=adslServiceRegistration)

میخام بدونم قطعی زیاد نداره که؟

MR-Vazin
July 23rd, 2013, 16:29
قطعی خیلی کم..... نادر شده این روزها.... :)

البته چشم نخوریم..... :دی

alinarimanifar
July 23rd, 2013, 17:02
قطعی خیلی کم..... نادر شده این روزها.... :)

البته چشم نخوریم..... :دی
برای خرید بالاتر از 128 باید چیزی ببریم یا خودشون میدن؟
بعد این مخابرات چندتا سایت داره؟
من چندتا سایت مختلف دیدم که مال مخابرات خوزستان هستن و میفروشن

zigma4000
July 23rd, 2013, 17:12

برای سرعت بالاتر از 128 ، کارت دانشجویی ، نامه از شرکت و یا جواز کسب میخوان فکر کنم

p8mlx
July 23rd, 2013, 18:37
همه دارن میگن مخابرات آشغله شما میخوای مخابرات بگیری!؟ برای من که الان دانلود شبانه محدودیت سرعت اعمال شده

MR-Vazin
July 24th, 2013, 00:17

نه تا 512 اینترنت میدن....

به من حتی بدون کارت ملی و... دادن....! :D برای 2 مگ هم..... شد... :D

از شما نهایتاً اسکن کارت ملی شناسنامه و قبض تلفن بخواهند....

لینک اصلی ثبت نام....

قرارداد خدمات اینترنت پرسرعت (http://80.191.224.242/?pg=adslServiceRegistration)

MR-Vazin
July 24th, 2013, 00:20
همه دارن میگن مخابرات آشغله شما میخوای مخابرات بگیری!؟ برای من که الان دانلود شبانه محدودیت سرعت اعمال شده

اگه ناراضی هستید سریعاً isp تون رو تغییر بدید....!

اصلاً شبانه به این صورت هست کلاً.....

دلیل اینه که شبا همه میان........ :)

روزها سرعت بیشتری چون همه........:)

سرعت رو لمیت یا محدود نمیکنند....

alinarimanifar
July 24th, 2013, 01:37
سلام
کسایی که اهواز از مخابرات خریدن سرعت دانلود و میزان قطعی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mad-adwords
July 24th, 2013, 02:49
سلام

سرعتش یه روز بالا می ره یه روز پپایین و دانلود هم یه روز خوبه و یه روز بعد قعطی در روز 1- 3 بار قعطی چند دقیقه ای داره

درکل بگیم افتضاحه و اصلا سراغش نری پیشمون میشی و لی قیمت هاش بصرفه هست 1 مگ دانلود نامحدود 42 تومنه

p8mlx
July 24th, 2013, 13:55
سلام
ببین عزیز صورت مسئله به این شکل هست
مخابرات سرویسش در کل کشور داغونه و ارزون تره ولی از اونجایی که مشکلات وایرلس رو نداره بیشتر مواقع سرویسش میشه گفت عالیه نسبت به بقیه چون شما مثلا 20 تومن میدی بهت 2 مگ یدن/ 2 مگ نیست ولی بازم خوبه 180 تا 270 80 بهت میده خوب نوسان زیاد داره ولی بازم خوبه چرا چون قیمتش ارزون تره ار همه مهم تر دانلود شبانه سرعت رو محدود نمیکنن شما میتونی از ساعت 2 تا 6 صبح 5 گیگ دانلود کنی
مطمئنن استان ها با هم فرق میکنه ولی در کل وقتی خراب میشه همه خراب میشه پشتیبانی 2020 هم یه چیزو میگن دروغ "داریم پهنای باند رو افزایش میدیم"
کلا وقتی خراب میشه یک دو ماه رو شاخشه، ip هاش اکثراً بلاک شده هست گاهی هم مشکلاتی رو دارن
شاید حق شما نباشه ولی باید بیشتر خرج کنی و هر دو سرویس رو داشته باشه منظورم مبین نت هست

MR-Vazin
July 24th, 2013, 14:04
وایمکس ایرانسل + اینترنت مخابرات
وایمکس ایرانسل + اینترنت های وب

یکی از این دو گزینه.... توی اهواز.....

amirk
October 11th, 2013, 21:30
سلام دوستان
من الان سرویس داتک 512 نامحدود دارم و از مشتری های قدیمی هستم با همون تعرفه قدیم یعنی 50 هزار تومان ماهانه.
مدتی هست سرویس هاشون بد شده ، افت سرعت دارم هم تو دانلود و هم تو سایت باز کردن.
لازم به ذکره که سرعت دانلود من بین 65 تا 70 متغیره! قبلا که به هیچ عنوان افت سرعت نداشتم و همیشه سرعتم ثابت بوده اما اخیرا سرعت دانلودم خیلی نوسان داره...

حالا به سرم زده که اینترنتم رو عوض کنم. هزینه هم تا 70 80 تومن می تونم بدم.
اما سرویس های نامحدود شرکت های دیگه همه بالای 100 تومن هست!

نظرتون در مورد اینترنت مخابران چیه تو تهران !؟
خیلی ها راضی ان ، خیلی ها هم ناراضی!!

ما 2 تا خط داریم ، به نظرتون برای اون یکی خط 1 ماه تستی مخابران بگیرم ؟ یا اینکه اصلا طرفش نرم ؟؟
و اینکه کلا چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که سرویس نامحدود بده ؟ البته با قیمت مناسب. حداقل هم 512 می خوام.

afshinaz
October 11th, 2013, 21:34
مخابرات 256 میده ولی با کارت دانشجویی ایثارگری و... امکانش هست سرعت بیشتری بگیرید

خوبه
ولی اگه قطع بشید پشتیبانی براتون کاری انجام نمیده اطلاعات پشتیبانی زیر صفر!

amirk
October 11th, 2013, 21:36
مخابرات 256 میده ولی با کارت دانشجویی ایثارگری و... امکانش هست سرعت بیشتری بگیرید

خوبه
مرسی دوست عزیز
میزان قعطیش چجوریه !؟ خیلی قعطی داره یا مثلا هفته یکی 2 بار !؟

afshinaz
October 11th, 2013, 21:39
دوستان به نظرتون مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟
میخوام wimax بگیرم
تا همیشه به اینترنت متصل باشم

shahab-f
October 11th, 2013, 21:39

خوبه

ما 1 مگ هم گرفتیم هیچی نخواستن واسه 256 کارت دانشجویی ؟

shahab-f
October 11th, 2013, 21:40
دوستان به نظرتون مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟
میخوام wimax بگیرم
تا همیشه به اینترنت متصل باشم
مبین نت بهتر است بستگی به جاتون هم داره و لی در کل مبین نت الان داره خوب جواب میده

afshinaz
October 11th, 2013, 21:45
ما 1 مگ هم گرفتیم هیچی نخواستن واسه 256 کارت دانشجویی ؟

عجیبه پس چرا به من گفتن بیشتر از 256 به منزل نمیدیم مگر ایثارگر یا کارت دانشجویی بیارید

برای 256 چیزی ازم نخواستن

afshinaz
October 11th, 2013, 21:46
مرسی دوست عزیز
میزان قعطیش چجوریه !؟ خیلی قعطی داره یا مثلا هفته یکی 2 بار !؟
متاسفانه الان به طور دقیق نمیتونم بگم
چون سر کار میرم و زیاد به اینترنت متصل نیستم ولی یکبار از بعد از ساعت 8 9 شب قطع شد تا فردا ظهر

به نظرم قطعی کمتر شده

afshinaz
October 11th, 2013, 21:48
مبین نت بهتر است بستگی به جاتون هم داره و لی در کل مبین نت الان داره خوب جواب میده
بنده ساکن تهران
نوبنیاد هستم
البته میگن پتیاک اینترنت پر سرعت و خدمات شبکه (http://www.petiak.com/) خوبه

PardakhtNet
October 11th, 2013, 21:49
3 شنبه برای برادرم درخواست دادم و به من 4 شنبه تحویل دادن و پنج شنبه هم جمع اوری کردیم

این شد اینترنت مخابرات

riahi13
February 18th, 2014, 12:12
من با توجه به شغلی که دارم تقریبا تمام شرکت های ارائه دهنده اینترنت را تست کردم. نظرم در مورد 2020 بطور خلاصه:
سرعت 1مگ در حد dialup
مودم رایگان را با من 1.200.000 ریال حساب کردن که در بازار زیر70 هزار تومان است.
قیمت ترافیک گران تر از بقیه جاهاست در صورت عدم مصرف سوخت می شود
هزینه استفاده نا مشخص وعجیب بالا روی قبض !!!!!
پرداخت 15هزارتومان بابت نصب رایگان
با توجه به کلاهی که سرم رفته من قصد شکایت از شرکت مربوطه را دارم ازهمدردان تقاضا دارم جهت شرکت در پرونده به عنوان شاکی ایمیل دهید.riahi1313@yahoo.com

smhnw
February 18th, 2014, 19:24
دوستان جالب تر از همه جریان منه !

من قبلا از مخابرات لرستان - دورود سرویس داشتم افتضاح بود !!!!

توی 30 روز 10 روز اینترنتم وصل بود ! تازه این ماله وقتیه که اینترنت مخابرات مال خودش بود الان که گلد نته دوستانو میبینم مثلا 4 گیگ حجم داشتن (مدرسه) صبح اومدن دیدن تموم شده رفتن مخابرات بهشون گفته ساعت فلان فلان گیگ مصرف شده و از این حرفا

جای جالبش اینجاست

ساعت 00:45 دقیقه (12:45) 2 گیگ حجم مصرف شده !!!!!!!!!!!!!!

به بنده خداها گفتن مودمتون روشن باشه از حجمتون کم میشه !!!!!!!!!

حالا اینا به کنار

خودم از شرکت x نت گرفتم راضیم

جالبترین پدیده ی مخابرات

5،6 ماهه که مخابرات کلا جمع کردم ! اما هر ماه سر قبض تلفن قسمت adsl (آبونمانو نمیگمااا) برام 4-6 هزار تومن میاد !!!!!

زنگ زدم پشتیبانی اینترنت فعلیم میگه که همچین چیزی نیست !!!!!!!!!!

dertgtr
February 18th, 2014, 19:52
دقیقا از ساعت 14 اینترنت مخابرات دقیقا با کیفیت دیل آپ عرضه می شود تبریک به ملت شهید پرور ایران ! تماس هم میگیری میگن بعد ساعت اداری پشتیبانی نداریم ! این وضع مملکت گل و بلبل ما ست !
خط تلفن من هم روی فیبر نوری هست و مجبورم از مخابرات بگیرم ! بعد میگن زندان آلکاتراس جمع شده ! انحصار طلبی محض مخابرات ! د ز د ی همیشه بالا رفتن از دیوار مردم نیست !

rightserver
February 18th, 2014, 21:56
دوستان قبرستان پست های فراموش شده را نبش قبر نفرمایید شرعا (طبق قوانین انجمن) حرام است

isoroush
February 18th, 2014, 22:37
مخابراته عمه ننه ! :-|

کلا پورت 80 من تعطیله ! پیج ها با جون کندن باز میشن و بعضی وقتا هم باز نمیشن

در عوضش به سرور مجازی خوب ریموت میکنه و کنترل پنل سرور ها عالی باز میشه :-|

وایمکس ایرانسل هم که قربونم بره پینگش به سرورای ایرانی 200 هست (:|

مینا-صیفی
February 18th, 2014, 23:51
من مخابرات نزدیک 2ساله دارم از مازندران - چالوس راضی هستم 1.2بار مشکله قطعی داشتم که خدایی هم مشکل از کابل تلفن ما بود که خودشون اومدند هم خونه هم پست کوچه رو درست کردند دیگه مشکل قطعی نداشتم 512 دارم که سرعت دانلودم 150 هست پینگ هم 150 160 هست خوبه راضیم قطعیشم خیلی به ندرت هست . خلاصه مخابران تا مخابرات داریم ماله مازندران خوبه . الان شما از شرکت هم بگیرید مشکل داریر چون به مخابرات و خونتون قطعی ها مربوط میشه . اما کلا اینترنت در ایران بدرد نمیخوره.

مهرداد مهرور
October 19th, 2014, 21:11
با سلام

دوستان از اونجایی که مدت 1سال و 6ماه هست مشترک مخابرات هستم و در این مدت عذاب الهی رو تجربه کردم با این سرویس دهنده
خیلی تحقیقات و بررسی کردم در مورد مخابرات که اومده تو بازار و داره بات شرکت های خصوصی رقابت می کنه
نتیجه تحقیقات به شدت جالبه و پیشنهاد می کنم اگر مشترک مخابرات هستید حتما مطالعه کنید تا ببینید چه اتفاقی در حال انجامه!!

1-در ارتباط با نوع پورت ها و این که اکثرا دارای قطعمتاسفانه چند ماه اخیر ترافیک مازاد تا 10گیگ برام آمده در حالیکه اصلا امکان ندارد و این دروغ محض مخابرات است برای چاپیدن مشترکان این مشکل از حدود 4 ماه اخیر رخ داده و قصد دارم سرویس نامطلوب adsl را کنسل کنم .ی و افت سرعت هستند بخونید:
طبق تحقیقاتی که به صورت تجربی و عملی به دست آوردم حدود 25درصد مشترکین مخابرات در ابتدای دوره سرویس خودشون دچار قطعی های مکرر هستند به نحوی که هر 60 ثانیه یکبار یک قطعی دارند و این روند در برخی از ساعات روز کاهش پیدا می کنه.علاوه بر این 98% مشترکین مخابرات در کلان شهرها دچار افت سرعت شدید در اکثر روزهای دوره اشتراک خود هستند و به طور میانگین در طول یک اشتراک سه ماهه شاید فقط 25روز سرعت بالا و معمولی باشد!!!! اما علت چیست؟
مخابرات که امروزه با افتخار فراوان در حال فروش سرویس پر سرعت اینترنت هست پورت های خودش رو به گفته یکی از کارمندان بخش MDF (این بخش مربوط به پورت هاست) از کشور افغانستان خریده!!!که گویا افغانستان هم 10سال پیش این پورت ها را به صورت دست دوم و از رده خارج از کشور دیگری خریداری کرده بود و کشوری که به افغانستان پورت ها رو فروخته بوده به دلیل قدیمی شدن این پورت ها و مشکلات زیادشون اونها رو غیر کارآمد معرفی کرده اما بازهم افغانستان خریداری کرده و 10سال بعد هم ایران فسیل شده این پورت ها رو با افتخار خریده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین عال شده باعث قطعی ها و افت سرعت ها و سوختن پورت های کاربران به نحوی که بنده خودم از ابتدای اشتراک تا به حال 3بار پورتم رو عوض کردم!!!!

2-در ارتباط با پشتیبانی و اطلاعات فنی کلی دست اندرکاران اینترنت پر سرعت مخابرات:
مخابرات به صورت واقعی پشتیبانی نداره! کافیه شما در یکی از کلان شهرها مشترک مخابرات باشید و تماس بگیرید بگید افت سرعت یا قطعی دارید در جواب بدون استثناء می فرمایند:مشکل دخلی ساختمان هست کلی تلفن ها و دستگاه ها رو از پریز بکشید اگر بازم درست نشد برین سرخط اونجا هم درست نبود با ما تماس بگیرید!!!!!!!! حالا چون من آشنا شدم به این روش وقتی زنگ میزنم میگم الان سرخط تلفن چک کردم مشکل پابرجاست و تنها کاری که می کنند فقط بلدن پورت رو ریست بدن!!!!!!!!!!!!! هیچ چیز دیگه ای بهشون آموزش داده نشده!!!!
حالا میگیم پشتیبانی به صورت عمومی یک بخشیه که کم بهش توجه میشه اما جالبتر از اون بشنوید از مسئولین فنی اینترنت پر سرعت مخابرات که حتی معنی SNR Margin و Line Attenuation رو نمی دونند!!! این دو مقدار در مودم مشترک دو تا از مهمترین رکن های اساسی در تنظیم اینترنت یک منطقه مخابراتی و رفع مشکل هست که کارشناسان و مهندسین بخش اینترنت پر سرعت مخابرات اطلاعی از این دو رقم ندارد!!!

3-نزدیک به 98درصد آی پی های مخابرات در لیست سیاه قرار دارند:
جذاب ترین تیتر فکر می کنم این باشه و این مورد هست که شما رو به دردسر میندازه!!! به توجه به دانش فنی بالای کارشناسان مخابرات 98درصد آی پی های این سرویس دهنده در لیست سیاه جهانی قرار دارند که این بدین معناست که شما اجازه فعالیت کامل از طرف برخی سایت ها و به خصوص سایت های ارتباطی مثل یاهو ندارید!!!این همون عامل مشکل نرسیدن پیغام های یاهو وقتی طرف تو لیست شما نیست به شمار میره ضمن این که ممکنه باعث بشه گاهی ایمیل های شما ارسال نشه یا به اسپم دوستانتون بره برای نمونه به آی پی های زیر و علت انتقال به لیست سیاه یک نگاهی بندازید:
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.106.97)
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.106.98)
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.106.100)
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.98.59)
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.98.109)
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.98.119)
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information (http://whoer.net/check?host=2.180.98.190)
و هزاران هزار آی پی دیگه از مخابرات که 98درصد اونها در لیست سیاه هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و این مورد بدون شک برای افرادی که از اینترنت استفاده حرفه ای می کنند مشکل ساز خواهد شد!!!!

4-عدم توانایی مدیریت و برقراری امنیت در سرویس:
این مورد هم خیلی جالبه و همه هکرها تا به حال ازش استفاده کردند!! مخابرات ضعف های امنیتی بیشماری داره که از این ضعف ها به روش های زیر میشه استفاده کرد:

اگر اینترنت شما 128 کیلوبایت در ثانیه باشه می تونید به راحتی از بانک اطلاعاتی مخابرات اطلاعات یک اینترنت 2مگابایت برای خودتون بردارید و با نام کاربری و رمز عبورش متصل بشید هیچ کسی هم متوجه این کار شما نمیشه حتی صاحب اصلی خطی که دارید ازش اشتفاده می کنید!!!!!!!!!!!!
ضعف قبلی به یک دلیل امکان عملی شدن داره اون هم این که اینترنت مخابرات دو کاربره است!!! شما می تونید کار قبلی رو انجام بدید یا این که اگر هکر نیستید با یکی از دوستان خودتون برید یک اینترنت مخابرات 2مگابایت شریکی بخرید و دو نفره از اون استفاده کنید فقط کافیه نفر دوم یک خط رانژه شده از مخابرات داشته باشه که اون هم هزینش با طرح های جدید مخابرات ماهی 5هزار تومان هست! به راحتی تمام از یک اینترنت 2مگابایت دو نفره استفاده کنید هیچ کسی متوجه نخواهد شد و هیچ افت سرعتی هم به دلیل استفاده دو نفره وجود نداره!!!!!!!!!!!!
کار یکم که از مرز عادی عبور می کنه به هکرهایی میرسه که به اطلاعات اکانت های پرسرعت بسنده نمی کنند و میرن سراغ روترهای اصلی مخابرات (به دلایلی توضیح در مورد این بند مقدور نمی باشد)

در انتها هم جالبه اینو بدونید بعد از این که به این موارد رسیدم بعد از یک سال و خورده ای حالا قصد دارم اینترنتم رو از شرکت های خصوص بگیرم و طی تماسی که با پشتیبانی داشتم گفتن بخشنامه جدیدی هست که مشترکین مخابرات باید بمونند!!!!!!!!!!!! پشتیبان بنده خدا نمی تونست راحت حرف بزنه پرسیدم جریان از چه قرار هست و سوال پیچش کردم گفتن مخابرات به این راحتی ها پورت هایی که مال خودش باشن رو تخلیه نمی کنه و .....

در مجموع این مطلب رو گذاشتم تا عزیزانی که از مخابرات سرویس دارند یا عزیزانی که قصد دریافت سرویس از مخابرات دارند بیشتر دقت کنند تا خدایی نکرده از اقدام خودشون پشیمون نشن و یک پولی رو تو جوی آب نریزن

موفق باشد

متاسفانه چند ماه اخیر ترافیک مازاد تا 10گیگ برام آمده در حالیکه اصلا امکان ندارد و این دروغ محض مخابرات است برای چاپیدن مشترکان این مشکل از حدود 4 ماه اخیر رخ داده و قصد دارم سرویس نامطلوب adsl را کنسل کنم .مهرور از همدان

MostafaBestMan
October 20th, 2014, 14:03
سلام.مخابرات قبلأ توسط شرکت ضحی کیش اینترنتش رو واگذار میکرد که اوایل کیفیت خوبی داشت و اواخر غیر قابل تحمل بود.
بنده از بهمن سال گذشته طی قراردادی یک ساله از اینترنت 2مگ مخابرات با ترافیک 10 گیگ در ماه با هزینه حدود 28 هزار تومان (پرداخت روی صورت حساب تلفن به صورت پرداخت بعد از استفاده) دارم.کاملأ راضی هستم از اینترنتم.
در ابتدا دوره 120 گیگ ترافیک داده شد (محدودیتی برای استفاده 10 گیگ در ماه نداشت) و الان فکر میکنم حدود 30-40 گیگ دیگر مانده.
علاوه بر این سرعت دانلود های شبانه هم راضی کننده بوده و گاهأ تا 4 گیگ در طول شب قابل دانلود است.
سرعت دانلود بیش از 200 است همیشه و تا 260 هم گاهأ سرعت نوسان دارد (سرعت متوسط 240)

با این هزینه ، اینترنت با این سرعت و با این پهنای باند فکر نمیکنم قابل مقایسه باشه با سایر شرکت ها.

پشتیبانی 2020 هم که 24 ساعته هست خوب هست و راضی هستم.

ضمنأ از استان گیلان هستم.

سرزمین
October 20th, 2014, 14:11
پست اول برای سال 2012 هستش!!!!!!! و این تاپیک بر میگرده به اون سال

آوردن پست های قدیمی به بالا خلاف قوانین انجمن هست بسه دیگه جمش کنید

کیفیت مخابرات در حال حاضر قابل قیاس با سال 2012 نیست و استارتر هم نمیدونم این مطالب رو از کجا آورده به هر حال تموم شد.

MostafaBestMan
October 20th, 2014, 14:12
دوست من ابتدای پست برای 2012 بود.تاریخ ها رو نگاه کنید متوجه میشید ادامه دار بود ارسالی ها تا به امروز.

سرزمین
October 20th, 2014, 14:15
دوست من ابتدای پست برای 2012 بود.تاریخ ها رو نگاه کنید متوجه میشید ادامه دار بود ارسالی ها تا به امروز.

خیر ادامه دار نیست یه نفر اومده تاپیک رو آورده بالا ضمناً موضوع تاپیک برای سال 2012 هستش و مخابرات 2014 با 2012 کاملاً متفاوته

iroooni.com
October 20th, 2014, 14:30
من چند ساله دارم استفاده میکنم فقط دز حد کار راه اندازه دیگه عادت کردم به سرعت پایین و قطع و وصل شدنش کلا حساب کنید اینترنت ایران بیماره اینا که جای خود داره

asdadsdxz
October 20th, 2014, 20:38
وقتی اینترنت های وب هست که بسار ارزون هست و سرعت دانلود بالا ۱۰۰۰ kb/s

mamadi38
December 28th, 2014, 21:16
خیر ادامه دار نیست یه نفر اومده تاپیک رو آورده بالا ضمناً موضوع تاپیک برای سال 2012 هستش و مخابرات 2014 با 2012 کاملاً متفاوته
با گفته های شما ادم حس میکنه یا مخابرات اصلا نبودید که بفهمید یا اینکه جزء کارمندان یا طرفدارنشید چون هر روز حس بدتری داریم نسبت بهش و تغییری در روالش نشده به جز اول نامحدود میداد که الان محدود میده

سارا احمدي
January 13th, 2016, 20:14
با سلام
ميدونم كه اين بحث ها مال گذشته هست ولي اين روز ها با اومدن اينترنت ارزان و سرعت بالا مثل جشنوار هاي اسيا تك يا شاتل و غيره و فروش هر گيگ برابر 1000 تومان شاهد افزايش قيمت طراح هاي مخابرات هستيم . اونم با اين سرعت افتضاح و پشتيباني مفتضح و غيره ........:68:
مخابرات در عوض اين كه بياد و خودش را درست كنه و كاهش قيمت بده متاسفانه با شركت هاي isp برخورد خوبي نداره و چوب لاي چرخ اين گونه شركت ها ميزاره . يه مدتي هست كه ملت به دلايلي كه در بالا ذكر كردم اينترنت هاي خودشون را از مخابرات جمع اوري ميكنن و به شركت هاي isp ميسپرن . منجمله خودم كه 5 تا از خطوطم را كه 2020 نجف اباد نصب داشتم كلا قطع كردم ولي نه به اين راحتي حتي تا حد شكايت هم رفتم كه . به زور قطع كنن . و بعد از چندين ماه موفق شدم .. دوستان مواظب باشين من اعلام خطر ميكنم اين ملت اي قم و شهر هاي ديگه بخدا اگه از مخابرات يا 2020 اينترنت گرفتين ديگه به اين راحتي نميتونين قطع كنين . و هميشه ام پول و هزينه زياد براتون مياد ....... از ما گفتن ....

persiancoder
January 13th, 2016, 20:21
با سلام
ميدونم كه اين بحث ها مال گذشته هست ولي اين روز ها با اومدن اينترنت ارزان و سرعت بالا مثل جشنوار هاي اسيا تك يا شاتل و غيره و فروش هر گيگ برابر 1000 تومان شاهد افزايش قيمت طراح هاي مخابرات هستيم . اونم با اين سرعت افتضاح و پشتيباني مفتضح و غيره ........:68:
مخابرات در عوض اين كه بياد و خودش را درست كنه و كاهش قيمت بده متاسفانه با شركت هاي isp برخورد خوبي نداره و چوب لاي چرخ اين گونه شركت ها ميزاره . يه مدتي هست كه ملت به دلايلي كه در بالا ذكر كردم اينترنت هاي خودشون را از مخابرات جمع اوري ميكنن و به شركت هاي isp ميسپرن . منجمله خودم كه 5 تا از خطوطم را كه 2020 نجف اباد نصب داشتم كلا قطع كردم ولي نه به اين راحتي حتي تا حد شكايت هم رفتم كه . به زور قطع كنن . و بعد از چندين ماه موفق شدم .. دوستان مواظب باشين من اعلام خطر ميكنم اين ملت اي قم و شهر هاي ديگه بخدا اگه از مخابرات يا 2020 اينترنت گرفتين ديگه به اين راحتي نميتونين قطع كنين . و هميشه ام پول و هزينه زياد براتون مياد ....... از ما گفتن ....

برای ما که روی فیبر نوری هستیم چاره ای جز 2020 نیست. البته از کیفیت سرویس دهی راضی هستم.

zambi
January 13th, 2016, 20:23
با سلام

مخابرات فقط 2 تا طرح پس پرداخت داره!
فکر کنم این جریان شکلات شما مال خیلی وقت پیش هست!
الان من سرع 10 مگ دارم
شبانه رایگان
اپتایم بالا
نمیدونم شاید شهر شما این مشکل را داره!
در کل من که خیلی راضیم

سارا احمدي
January 13th, 2016, 20:47
مخابرات فقط 2 تا طرح پس پرداخت داره!
فکر کنم این جریان شکلات شما مال خیلی وقت پیش هست!
الان من سرع 10 مگ دارم
شبانه رایگان
اپتایم بالا
نمیدونم شاید شهر شما این مشکل را داره!
در کل من که خیلی راضیم
فكركنم شما هم هنوز با همون سرعت دقيانوسي و ديال اپي زندگي ميكنيد البته بتون حق ميدم . سرعت بالا نديدين . و شما همون بهتر كه 2020 بتون بندازه . :103:

persiancoder
January 13th, 2016, 20:51
فكركنم شما هم هنوز با همون سرعت دقيانوسي و ديال اپي زندگي ميكنيد البته بتون حق ميدم . سرعت بالا نديدين . و شما همون بهتر كه 2020 بتون بندازه . :103:

دوست عزیز من الآن سرویس 512 پس برداخت دارم از مخابرات و سرعت دانلود حدود 150 الی 200 کیلوبایت در ثانیه متغیر هست. که این سرعت دانلود برای اشتراک 512 بسیار خوب هست.
نمیدونم برای شما چه مشکلی داشتند اما برای من آپتایم همیشه خوب بوده و تابحال نیاز نشده تماس بگیرم به پشتیبانی و شکایت کنم.

zambi
January 13th, 2016, 21:01

1مگ و 200 کیلو سرعت ثابت
شبی 11 گیگ هم فیکس دانلود دارم
اگه نظرتون عوض شد و خواستید شرکتتون عوض کنید خصوصی یک پی ام بدید

mrsaeidi
January 13th, 2016, 22:15
سلام
دوستان منم این مشکل را دارم
این مشکل یک مشکل بزرگه
اکثر کاربرای ایران از اینترنت مخابرات استفاده میکنن و این یک مشکل بزرگ برای مدیران وب هستش
اکثر سایتهایی که روی هتزنر پشتیبانی میشن روی نت مخابرات باز نمیشن و خیلی روی درامد انها تاثیر میذاره
باید یک فکر چاره بکنیم . من سایتهام را از سرور هتزنرم روی سرور ovh انتقال دادم و سرور هتزنر را گذاشتم برای مجازی سازی
من هر ماه دارم 500 تومن پول سرور میدم و حالا مجبور شدم برم روی ovh فقط به خاطر کارای مزخرف مخابرات

mohsen68
January 16th, 2016, 00:47
1مگ و 200 کیلو سرعت ثابت
شبی 11 گیگ هم فیکس دانلود دارم
اگه نظرتون عوض شد و خواستید شرکتتون عوض کنید خصوصی یک پی ام بدید
با 10 مگ مخابرات هم نمیشه اینقدر دانلود کرد
شما از کجا سرویس گرفتین؟

007007
January 22nd, 2016, 20:55
با 10 مگ مخابرات هم نمیشه اینقدر دانلود کرد
شما از کجا سرویس گرفتین؟

4G طرح دانلود نامحدود شبانه بزنید = دو هزار تومان( تو سه ساعت 30 گیگ دانلود کنید)

http://irancell.ir/Portal/Home/?142470/

jahanweb
January 22nd, 2016, 21:53
نظرتون با های وب چیه؟

parsntc1
January 26th, 2016, 23:18
با سلام

دوسال پیش همین اتفاق برای ما افتاد دوتا از خطوط رو پورت رو خالی نکردن که زیاد وقت نشد پیگیری کنیم مجبور شدیم چند خط تلفن دیگه ثبت نام کنیم

majids
February 1st, 2016, 00:53
بهترین کار اینه با بخش پیگیری و شکالات مردمی خبر انلاین تماس بگیرید و بگید مخابرات خدماتش به این صورت افتضاحه، (http://takfab.ir/) یه پیگیری هایی میکنن شاید تاثیر داشته باشه.

من از مخابرات سرویس داشتم حدود یک ماه میگذره از اتمام سرویس. پیش خرید بود. دیگه تمدید نکردم خط رو هم جمع آوری نکردن. :-s

nevergotme
February 1st, 2016, 01:04
آقا مخابرات مثله بختک افتاده به جونه ما ! تایم اوت فراوان ، قطعی ، ip میده که اصن از ناکجا آباد سر در میاره ، پینگ افتضاح ، بیچارمون کرده =((

kool
February 1st, 2016, 01:12
من از مخابرات سرویس داشتم حدود یک ماه میگذره از اتمام سرویس. پیش خرید بود. دیگه تمدید نکردم خط رو هم جمع آوری نکردن. :-s

من الان یکی از مواردی که تمدید نکردم و 5 ماه گذشته وارد پنلش شدم هنوز نوشته دایر ! فکر نکنم خیال جمع آوری داشته باشن :)

shakib zero
February 1st, 2016, 01:15
وضعیت اینترنت کل کشور یک مقدار نا مناسب هست ولی مخابرات دیگه واقعا افتضاحه !!

فکر نمیکنم بدون ویتامین پی ( پارتی ) کارتون رو سریع راه بندازن و حالا حالاها جمع آوری بشه... یکی از دوستان سرویس گرفته بود اول کار برای رانژه کلی اذیتش کردند الان هم با پارتی و داستان بالاخره جمع آوری کردن !!

kool
February 1st, 2016, 01:27
البته من مشکلی ندارم و معمولا خوب هست ... برخی مواقع قاط میزنه که اونم دیگه چاره ای نیست ایران هست و هرکدام ایراد های خودشون رو دارن. منظورم isp هاست.
فقط متاسفانه از اول بهمن ماه حال گیری کردن و حالا محدودیت شبانه هم قرار دادن . یعنی طول یکماه فقط 15 گیگ میشه در سرویس 10 مگ دانلود رایگان شبانه داشت ... در حالی که من هر شب 15 گیگ دانلود رایگان داشتم :-?

شات:
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=29822&d=1454277365

سرزمین
February 1st, 2016, 16:20
من الان یکی از مواردی که تمدید نکردم و 5 ماه گذشته وارد پنلش شدم هنوز نوشته دایر ! فکر نکنم خیال جمع آوری داشته باشن :)

میاد روی قبضتون و مجبور میشید پرداخت کنید و یا خط رو قطع میکنن.

mamalak
February 1st, 2016, 16:28
سلام و عرض ادب

جاهای که جز مناطق تحت پوشش 4جی ایرانسل هست بهترین کیفیت و بهرین سرعت رو میده ، ما داریم استفاده میکنیم

پیشنهاد بنده این است که ایرانسل رو جایگزین سرویس های مخابرات بکنید ( البته هزینه و تعرفه های ایرانسل بالاتر است )

kool
February 1st, 2016, 16:51
میاد روی قبضتون و مجبور میشید پرداخت کنید و یا خط رو قطع میکنن.
عزیز طرح نقدی استفاده می کردم. (پیش پرداخت). تمدیدم هم نکردم و خود اکانت شارژ نداره و فقط خط رانژه خود مخابرات هست که وظیفه خودشون هست تمایل داشتن جمع آوری کنن. بیخود میکنن بدون اجازه روی قبض اعمال کنن!

vatan3da
February 1st, 2016, 18:04
سلام.من الان از پارس انلاین سرویس دارم.به نظر بنده پارس انلاین از نظر کیفیت بهترینه.قطعی نداشتم تاحالا

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

dertgtr
February 1st, 2016, 18:55
تایید میشه من هم برای منزل از اینترنت مخابرات استفاده می کنم کیفیت به شدت پایین هست برای شرکت از آسیاتک دارم که کیفیت مطلوبی داره . برای منزل مجبورم به استفاده از مخابرات چون فیبر نوری هست و این قضیه فیبر نوری هم یه نوع بی احترامی به ملت ایران هست که مخابرات انحصارگری میکنه و بقیه شرکت های نمی تونن روی بستر فیبر نوری خدمات بدن . حالا مخابرات با سوء استفاده از این قضیه کیفیت افتضاح رو با قیمت نجومی به ملت ایران تحمیل میکنه !

persiancoder
February 2nd, 2016, 23:00
متاسفانه بعد از تعویض پلان از پس پرداخت ( که هزینه روی قبض میاد و شبانه رایگان نداره ) به پیش پرداخت ( که شبانه رایگان دارد ) شاهد افت بسیار شدید کیفیت سرویس و سرعت شدم.
نمیدونم برای دیگر دوستان هم پیش آمده یا نه؟ اگر واقعا کیفیت سرویس های پس پرداخت مطلوب تر هست مجدد به آن پلانها برگردم !

kool
February 2nd, 2016, 23:29
متاسفانه بعد از تعویض پلان از پس پرداخت ( که هزینه روی قبض میاد و شبانه رایگان نداره ) به پیش پرداخت ( که شبانه رایگان دارد ) شاهد افت بسیار شدید کیفیت سرویس و سرعت شدم.
نمیدونم برای دیگر دوستان هم پیش آمده یا نه؟ اگر واقعا کیفیت سرویس های پس پرداخت مطلوب تر هست مجدد به آن پلانها برگردم !

فکر نمیکنم پس پرداخت و پیش پردخت تفاوتی داشته باشن. البته هیچ چیز غیرممکن نیست! آیا دقیقا همون سرویس رو تمدید کردید ؟ و روی همون ادرس و همون خط؟

persiancoder
February 2nd, 2016, 23:54
فکر نمیکنم پس پرداخت و پیش پردخت تفاوتی داشته باشن. البته هیچ چیز غیرممکن نیست! آیا دقیقا همون سرویس رو تمدید کردید ؟ و روی همون ادرس و همون خط؟

همون آدرس - همون خط - همون سرویس ( 512 ) - فقط پس پرداخت رو به پیش پرداخت تغییر دادم و 3 ماهه هم تمدید کردم تا بتونم شبانه رایگان استفاده کنم ...
با اینکه همونطور که شما می فرمایید هیچ ربطی نداره اما افت کیفیت محسوسی رو دارم تجربه می کنم ...

kool
February 3rd, 2016, 00:33
همون آدرس - همون خط - همون سرویس ( 512 ) - فقط پس پرداخت رو به پیش پرداخت تغییر دادم و 3 ماهه هم تمدید کردم تا بتونم شبانه رایگان استفاده کنم ...
با اینکه همونطور که شما می فرمایید هیچ ربطی نداره اما افت کیفیت محسوسی رو دارم تجربه می کنم ...

کاش یک تماسی با خودشون داشته باشید و به همین صورت توضیح بدید و ببینید مشکل چی هست. Upstream و Downstream در مودم مثل قبل هست ؟
و یه موردی هم به نظر شاید تاثیر داشته باشه، این هست که چون سه ماهه تمدید کردید و شبانه رایگان دارد، ممکنه محدود کردن که نتونید شبانه بیش از حد دانلود داشته باشید!

majids
February 3rd, 2016, 21:40
دوستان کسی اینترنت مخابرات داره؟

یه تست کنید ببینید این سایت بالا میاد؟ لطفا شهرتون رو هم بگید.

http://takfab.ir

برای خودم با آسیا تک باز میشه ولی مخابرات فقط لود میشه :-b

navid2zp
February 3rd, 2016, 21:42

بله مشکلی نداره
رشت

kool
February 3rd, 2016, 21:58

بدون مشکل باز شد.
آذربایجان شرقی - تبریز

mech
February 26th, 2017, 00:43
بدون مشکل باز شد.
آذربایجان شرقی - تبریز

سلام دوست عزیز
من هم تبریز هستم؛ شما هنوز از مخابرات استفاده میکنی؟ من وایمکس داشتم الان میخوام بیام مخابرات وضعیتش تو تبریز چه طوره؟ هم قیمت و هم سرعت و خصوصا موقعی که از شیلترشکن استفاده میشه سرعتش خیلی پایین میاد؟

kool
February 26th, 2017, 11:49
سلام دوست عزیز
من هم تبریز هستم؛ شما هنوز از مخابرات استفاده میکنی؟ من وایمکس داشتم الان میخوام بیام مخابرات وضعیتش تو تبریز چه طوره؟ هم قیمت و هم سرعت و خصوصا موقعی که از شیلترشکن استفاده میشه سرعتش خیلی پایین میاد؟

سلام و عرض ادب
متاسفانه در حال حاضر خیر، (به دلیل پشتیبانی بسیار ضعیف ... کلا روی پشتیبانی زیاد حساب نکنید)
ولی کیفیت اینترنت مخابرات تبریز در کل خوبه (تجربه و نظر شخصی)

dynabanner.com
February 26th, 2017, 12:47
مخابرات خیلی ما رو اذیت کرد و رفتار کارکنانش هم اصلا و ابدا مشتری مدارانه نبود.حتی با شکایت از طریق سامانه 195 هم کار به جایی نبردیم و مجبور به مهاجرت شدیم