sazsaz
August 17th, 2012, 09:24
عزیزان مشکلی دارم که هر کس حل کنه یک قالب اختصاصی را برای whmcs با جدیدترین متد روز را براش طراحی می کنم و بهش هدیه می دم
ببینید من یک اکانت دارم
یک بار ساخته شد و متاسفانه به خاطر اشکال در بک آپ اون اکانت را پاک کردم
با دوم که خواستم ریستور کنم گفت چنین یوزری وجود دارد
تمام قسمت هایی را که توی انجمن وب هاستینگ تالک ایران و جهان بود را روش انجام دادم اثر نکرد
دقیق فکر کردم و دیدم می شه اکانت را ساخت البته به وسیله ssh یعنی این دستور را زدم و
/scripts/restorepkg --force backup-8.17.2012_05-40-48_user.tar.gz
ولی بک آپ نصب شد
سایت را باز کردم و خطای دسترسی دیدم یعنی این خطا
Forbidden
دیگه مطمئن شدم که سطح دسترسی مشکل داره وارد هاست شده و دیدم دو پوشه www و public_html سطح دسترسی مساوی با صفر دارند 0000
هر چه تغییر دادم باز همون صفر می شد
به این نتیجه رسیدم که یک پله بالاتر سطح دسترییش صفر هست
تمام اون چیزی که فکرش را کنید را اکنحان کردم نشد که نشد
حالا اگر کسی بتونه این مشکل را حل کنه whmcs و wordpress را براش هماهنگ و هر قالبی را که خوشش بیاد از هر مدیریتی برایش هم ورد پرس هم whmcs با یک شکل و وضعیت براش طراحی می کنم
ببینید من یک اکانت دارم
یک بار ساخته شد و متاسفانه به خاطر اشکال در بک آپ اون اکانت را پاک کردم
با دوم که خواستم ریستور کنم گفت چنین یوزری وجود دارد
تمام قسمت هایی را که توی انجمن وب هاستینگ تالک ایران و جهان بود را روش انجام دادم اثر نکرد
دقیق فکر کردم و دیدم می شه اکانت را ساخت البته به وسیله ssh یعنی این دستور را زدم و
/scripts/restorepkg --force backup-8.17.2012_05-40-48_user.tar.gz
ولی بک آپ نصب شد
سایت را باز کردم و خطای دسترسی دیدم یعنی این خطا
Forbidden
دیگه مطمئن شدم که سطح دسترسی مشکل داره وارد هاست شده و دیدم دو پوشه www و public_html سطح دسترسی مساوی با صفر دارند 0000
هر چه تغییر دادم باز همون صفر می شد
به این نتیجه رسیدم که یک پله بالاتر سطح دسترییش صفر هست
تمام اون چیزی که فکرش را کنید را اکنحان کردم نشد که نشد
حالا اگر کسی بتونه این مشکل را حل کنه whmcs و wordpress را براش هماهنگ و هر قالبی را که خوشش بیاد از هر مدیریتی برایش هم ورد پرس هم whmcs با یک شکل و وضعیت براش طراحی می کنم