توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند آموزش کامل php
DJArAshTmV
August 17th, 2012, 02:26
نیازمند آموزش کامل php
لطفا همینجا بهم بگید
اطلاعات برنامه نویسی 0
میخوام یک سایت حرفه ای با زبان php بنویسم هرچی که لازمه باید قبلش یاد بگیرم + php
شما بهتره اول html را یاد بگیرید
بعد شروع کنید به php
در کنارش هم پایگاه داده
و همچنین css فعلا اینها را یاد گرفتی چند تا نسخه دیگه هم هست که باید یاد بگیری
یاهو sazwebcom
DJArAshTmV
August 17th, 2012, 04:00
آقای sazsaz یاهو پبغام دادم
HTML بلد هستم
shivahost
August 17th, 2012, 04:17
آقای sazsaz یاهو پبغام دادم
HTML بلد هستم
در پست اول گفته بودید اطلاعات برنامه نویسی 0 ! حالا می گید html بلد هستید!
ببینید html زبان برنامه نویسی ساده ای است که البته حتما باید بتوانید در کنار آن با CSS کار کنید.
در زبان php شما باید به عنان خروجی نهایی کد های html تولید کنید تا در مرورگر بازدید کننده اجرا بشه. برای همین باید تسلط کامل به کدنویسی html داشته باشید چون خیلی ها با frontpage و یا dreamweaver و .... سایت های html می سازند و فکر می کنند html بلد هستند. اگر از این دسته افراد نیستید و کدنویسی html را بخوبی بلد هستید بهتره اول به css مسلط بشوید.
منابع برای یادگیری php از قبیل سایت و کتاب و pdf و ... فراوان هست و به راحتی می توانید آن را بدست آورید و همراه آن کار با دیتابیس و ارتباط آن با برنامه خود را هم تمرین کنید.
اما مسئله اصلی در برنامه نویسی (در کل از VB ، C++ , qbasic ..... تا php و asp ) ، عشق و علاقه و خلاقیت است. برنامه نویسی یکی از سخت ترین کارها، خشک ترین کارها و پیچیده ترین کارهاست. باید عاشق آن باشید تا بتوانید ادامه دهید. باید مغز خلاقی داشته باشید تا برنامه خوب بنویسید. برنامه نویسی خواب و خوراک برایتان نمی گذارد. حتی اگر دروازه بان فوتبال هم باشید وسط بازی در مغز شما توابع php مرور می شود که بتوانید مشکل یک خطا را حل کنید و باعث می شود به راحتی گل بخورید.
برنامه نویسی مثل طراحی فتوشاپ و طراحی html آن هم با dreamweaver نیست. مغز خلاق می خواهد و مرد کهن!
DJArAshTmV
August 17th, 2012, 04:22
شیوا هاست:
فرمایش شما کاملا درسته! چندین و چند بار خواستم شروع کنم ولی بخاطر همین خشک و سخت بودن نا امید شدم... ولی اینبار تصمیم خودم رو گرفتم و میخوام دانشم رو به جایی برسونم که یک سایت جامعه مجازی فول امکانات رو بنویسم
با اراده خودم - کمک شما دوستان گلم و لطف خدا... ممنونم از راهنمایینون ( شیوا هاست )
iraniandata
August 17th, 2012, 12:02
سلام
آقای شیوا هاست مارو حسابی ترسوندی که!!
DJArAshTmV
August 17th, 2012, 13:43
همه اینا درست اما باید از یک جا شروع کرد دیگه
از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم خبر بده
pardisan
August 17th, 2012, 13:52
سلام
با اجازه استارتر
من خیلی علاقه دارم یاد بگیریم طراحی سایت را بصورت حرفه ای
خواهش کمک کنید
DJArAshTmV
August 17th, 2012, 19:26
چی شد کسی نیست آموزش بده؟
iraniandata
August 17th, 2012, 19:56
سلام
خوب هستین میتونید به دوره های آموزش آنلاین من بیاین
آدرسش:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/55799/
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
یا علی
DJArAshTmV
August 18th, 2012, 23:54
آموزششششششششششششششششش؟
shivahost
August 18th, 2012, 23:59
با خرید یک کتاب از مغازه کتاب فروشی شروع کنید.... جدی می گم... خودم هم همین کار رو کردم...
DJArAshTmV
August 19th, 2012, 00:00
شیوا هاست آیدی یاهو ندارید؟
shivahost
August 19th, 2012, 00:03
شیوا هاست آیدی یاهو ندارید؟
اون علامت کوچک یاهو را در مشخصات من نمی بینید: shivahost
DJArAshTmV
August 19th, 2012, 13:38
نه نمی بینم
شما هم ظاهرا نمی بینید که من نوشتم آموزش/// شما که آموزش نمیدی واسه چی اینجا بحث میکنی؟
jj206
August 20th, 2012, 23:08
سلام
من یه 5 سالی رو php کار کردم اگر سوالی بود می تونم جواب بدم .
امیدوارم بتونم کمک رسون باشم.
در رابطه با بانک و css و html , مبانی سئو . کاربا htaccess و هم چنین امنیت سایت ها اگه سوالی بود می تونم کمک کنم .
موفق باشید.
shivahost
August 20th, 2012, 23:27
نه نمی بینم
شما هم ظاهرا نمی بینید که من نوشتم آموزش/// شما که آموزش نمیدی واسه چی اینجا بحث میکنی؟
فعلا آموزش را با عکس زیر شروع می کنیم:
7960
rezaonline.net
August 21st, 2012, 01:01
با سلام خدمت دوستان محترم .
خب میرسیم به آموزش html .
html یک زبان هایپره ، در مقابل زبان های هایپر ، زبانهای لاینر قرار دارند.
زبانهای لاینر بصورت خط به خط کامپایل میشن و در صورتیکه در یک خط مشکلی از نظر دستوری باشد پارسر خطا میده و ادامه برنامه متوقف میشه مثل php . خب فکر کنم با این توضیح شما هایپر رو متوجه شدید ، زبانهای هایپر چنانچه خطایی از نظر دستوری داشته باشید هیچ ارروی دریافت نمیکنید مثل css/html و برنامه کامل کامپایل میشه .
در حقیقت html یک زبان نیست ، یک سری قانونه که مرورگرها ملزم به رعایت کردن ان هستن .
مثلاً اگر عبارتی/رشته ای بین تگ
<b> </b> قرار بگیره باید بصورت بولد شده نشون داده بشه .
هر تگی که توی html استفاده میشه باید شروع و پایان داشته باشه
<i></i>
<b></b>
<center></center>
<div></div>
اما در این میان استثناهایی هم هستن مانند
<br />
<hr />
<input />
به اینها میگن المنت ، البته به زبان عامیانه میگن تگ html
هر تگ html میتونه یک سری خصوصیات بگیره .
مثلاً یک کلاس بگیره ، یک آی دی بگیره که با استفاده از این کلاس و آی دی به استایل وصل میشه مثلا زیر
<style>
div.reza
{
background:red ;
}
</style>
<div class='reza'>
salam
</div>
=============
پایان جلسه اول .
در اینجا شناخت کلی در باره html داده شد .
بقیه اش برمیگرده به خودتون این شما و این هم عمو گوگل
https://www.google.com/search?q=کتاب+آموزش+html
خوشبختانه یا متاسفانه ، اول راه ورود به دنیای اینترنت تسلط به html , css هست .
و خوشبختانه ، در زمینه برنامه نویسی تحت وب ، فکر کنم بیشتری تعداد آموزش فارسی مربوط به html باشه .
برید ، اگر علاقه دارید بخونید دو سه تاشونو .
کامل بخونید بعد شروع کنید به کد زدن .
چند روز دیگه جلسه دوم رو مینویسم ، البته ادامه این نیست ، مستقیم روی css و معرفی چند سلکتور و پروپرتی .
================================================== ============
پ ن : بدبختی ما ایرانی ها اینه یاد نمیگیرم چه جوری یاد بگیرم!
اگه مثل من مجبور بودید کتاب 360 صفحه ای کیک پی اچ پی رو به انگلیسی بخونید ، چه حالی داشتید؟
rezaonline.net
August 21st, 2012, 01:04
با سلام خدمت دوستان محترم .
خب میرسیم به آموزش html .
html یک زبان هایپره ، در مقابل زبان های هایپر ، زبانهای لاینر قرار دارند.
زبانهای لاینر بصورت خط به خط کامپایل میشن و در صورتیکه در یک خط مشکلی از نظر دستوری باشد پارسر خطا میده و ادامه برنامه متوقف میشه مثل php . خب فکر کنم با این توضیح شما هایپر رو متوجه شدید ، زبانهای هایپر چنانچه خطایی از نظر دستوری داشته باشید هیچ ارروی دریافت نمیکنید مثل css/html و برنامه کامل کامپایل میشه .
در حقیقت html یک زبان نیست ، یک سری قانونه که مرورگرها ملزم به رعایت کردن ان هستن .
مثلاً اگر عبارتی/رشته ای بین تگ
<b> </b> قرار بگیره باید بصورت بولد شده نشون داده بشه .
هر تگی که توی html استفاده میشه باید شروع و پایان داشته باشه
<i></i>
<b></b>
<center></center>
<div></div>
اما در این میان استثناهایی هم هستن مانند
<br />
<hr />
<input />
به اینها میگن المنت ، البته به زبان عامیانه میگن تگ html
هر تگ html میتونه یک سری خصوصیات بگیره .
مثلاً یک کلاس بگیره ، یک آی دی بگیره که با استفاده از این کلاس و آی دی به استایل وصل میشه مثلا زیر
<style>
div.reza
{
background:red ;
}
</style>
<div class='reza'>
salam
</div>
=============
پایان جلسه اول .
در اینجا شناخت کلی در باره html داده شد .
بقیه اش برمیگرده به خودتون این شما و این هم عمو گوگل
https://www.google.com/search?q=کتاب+آموزش+html
خوشبختانه یا متاسفانه ، اول راه ورود به دنیای اینترنت تسلط به html , css هست .
و خوشبختانه ، در زمینه برنامه نویسی تحت وب ، فکر کنم بیشتری تعداد آموزش فارسی مربوط به html باشه .
برید ، اگر علاقه دارید بخونید دو سه تاشونو .
کامل بخونید بعد شروع کنید به کد زدن .
چند روز دیگه جلسه دوم رو مینویسم ، البته ادامه این نیست ، مستقیم روی css و معرفی چند سلکتور و پروپرتی .
================================================== ============
پ ن : بدبختی ما ایرانی ها اینه یاد نمیگیرم چه جوری یاد بگیرم!
اگه مثل من مجبور بودید کتاب 360 صفحه ای کیک پی اچ پی رو به انگلیسی بخونید ، چه حالی داشتید؟
rezaonline.net
August 21st, 2012, 01:08
همچنین دوستانی که قصد دارن php رو شروع کنن و html بلدن این تاپیک انجمن وردپرس ، که آقا مرتضی عزیز زحمتش رو کشیدن مطالعه کنید .
[آموزشی] آموزش زبان برنامه نویسی PHP - PHP - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی (http://forum.wp-parsi.com/topic/254-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c-php/)
همچنین پایگاه داده MySQL دست راست پی اچ پی هست .
[آموزشی] آموزش پایگاه داده MySql - PHP - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی (http://forum.wp-parsi.com/topic/449-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%87-mysql/)