PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در share کردن درایوها در xp

golnar
August 16th, 2012, 18:24
سلام
من یه سیستم دارم که xp نصبه روش، این سیستم بدافزار گرفته و به هیچ صراطی هم مستقیم نمی شه، حتی بعد از نصب مجدد ویندوز هم درست نشد.
اجازه نصب و اجرای آنتی ویروس آپدیت نمی ده .

منم با لپ تاپم (ویندوز 7 ) شبکه شون کردم، به این امید که با آنتی ویروس لپ تاپم پاکسازش کنم، پوشه ها شیر می شن، ولی مشکلی که دارم اینه که درایو های سیستم xp شیر نمی شن، یعنی تو تنظیمات ok میشه ها، ولی عملا اتفاقی نمیفته.

سوالم اینکه که به خاطر ویروسه یا تنظیم دیگه ای لازمه؟

AvalinHost
August 16th, 2012, 20:02
اگه دسترسی به فایلهاتون دارین همشو کپی کنید توی لپتاپ بعد حسابی هارد کامپیوترتون رو fdisk کنید که ویروسه حالشو ببره. :d

j4b3r
August 16th, 2012, 20:22
با زدن ای پی ویندوزی ایکس پیو ادرس درایو به این صورت:
\\192.168.1.103\c$
و بعد یوزر و پس ایکس پی
وارد دریاو بشید و اسکن کنید
البته اگر ویروس بخش نتورک رو غیر فعال نکرده باشه

golnar
August 16th, 2012, 22:51
اگه دسترسی به فایلهاتون دارین همشو کپی کنید توی لپتاپ بعد حسابی هارد کامپیوترتون رو fdisk کنید که ویروسه حالشو ببره. :d

با زدن ای پی ویندوزی ایکس پیو ادرس درایو به این صورت:
\\192.168.1.103\c$
و بعد یوزر و پس ایکس پی
وارد دریاو بشید و اسکن کنید
البته اگر ویروس بخش نتورک رو غیر فعال نکرده باشه

سلام دوستان خوبم.
ممنون از راهنمایی هاتون.

Mostaan Gholami
August 17th, 2012, 15:28
دوست عزیز برای پاک کردن بد افزار باید نرم افزارهای آنتی ویروس لایسنس شده رو خریداری کنی و بهترین ضد بدافزار دنیا رو شرکت سایمنتک با نورتون ارائه می ده ...
برای پاکسازی آنتی ویروس از طریق شبکه هم باید حتماً نسخه سرور اون آنتی ویروس رو تهیه کنید چون روی لپ تاپ شما اون زمان می شه سرور و کامیپوتر شما که ازش استفاده می کنید و آلوده شده کلاینت هست الان ...
موفق باشی