توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور
ernest
August 16th, 2012, 03:58
دوستان سلام
من با بودجه ای نزدیک به 30 ملیون تومن میخوام یک یا دوتا سرور برای کار هاستینگ تهیه کنم
من خودم مد نطرم سرور های hp هستن سری dl500 با پردازنده intel xeon e7 اما میخواستم بدونم نظر شما دوستان در این مورد چی هست
برای رسیدن به نهایت سرعت و بازدهی برای این کار چه سروری با چه مشخصاتی انتخاب کنم؟
آیا برای این کار می ارزه هارد ssd بندازم یا همون sas 15K جواب میده
در ضمن چند تا دیتا سنتر خوب برای اینکار معرفی کنید که در کنار سرعت اینترنت و خدمات هزینه مناسبی داشته باشن که راحت بتونم سرور هارو در اون نگهداری کنم در ضمن زیاد به لایسنس نرم افزار های نصب شده گیر ندن
ممنون میشم دوستان کمک کنن
RoobinaServer
August 16th, 2012, 06:37
دیتا سنتر در ایران ؟
ernest
August 16th, 2012, 06:50
ترجیها خارج از کشور
amirlord
August 16th, 2012, 09:45
سلام
مورد استفاده چی هست ؟ مگه قراره چه سایت هایی هاست بشن که نیاز به انقدر منابع دارید ؟
اگر تعداد زیاد هست بهتره به جای استفاده از یک سرور با حجم بالا از چندین سرور کوچکتر استفاده کنید ! اگر قصد خرید در انگلیس رو دارید با من در تماس باشید : pnetsale at gmail dot com
sheitonakshirazi
August 16th, 2012, 09:52
درود
به نظر من شما اگه قصد چنین کاریو دارین سرور Dell تهیه کنین چو واقعا کیفیتش فرق داره با بقیه سرور ها
در مورد هارد هم شما اگه بخواین بیشترین بازدهیو داشته باشین میتونین دیتا بیس بیارین رو هارد SSd و اطلاعاتو بیارین رو هارد Sas کافیه
الیته این نظر بنده هست
دیتا سنتر هم یه جا بگیرین که کیفیت پورتش خوب باشه اروپا باشه بهتره تا امریکا
ernest
August 16th, 2012, 13:54
سلام
مورد استفاده چی هست ؟ مگه قراره چه سایت هایی هاست بشن که نیاز به انقدر منابع دارید ؟
اگر تعداد زیاد هست بهتره به جای استفاده از یک سرور با حجم بالا از چندین سرور کوچکتر استفاده کنید ! اگر قصد خرید در انگلیس رو دارید با من در تماس باشید : pnetsale at gmail dot com
قراره یه سرور هاستینگ باشه حالا ممکنه تا 1000 تا سایت باهاش بالا بیاد یا اگه نشد با استفاده از مجازی سازی به چندین vps تقصیم و اجاره داده بشه.
شما چه سروری پیشنهاد میدی که با این بودجه بتونم بگیرم؟؟؟
درود
به نظر من شما اگه قصد چنین کاریو دارین سرور Dell تهیه کنین چو واقعا کیفیتش فرق داره با بقیه سرور ها
در مورد هارد هم شما اگه بخواین بیشترین بازدهیو داشته باشین میتونین دیتا بیس بیارین رو هارد SSd و اطلاعاتو بیارین رو هارد Sas کافیه
الیته این نظر بنده هست
دیتا سنتر هم یه جا بگیرین که کیفیت پورتش خوب باشه اروپا باشه بهتره تا امریکا
ولی من شنیده بودم دل اصلا به درد نمیخوره و میگفتن حتما hp بگیر!!!!
من هم با شما موافقم، یه 500 تا 1ترا میخوام ssd بندازم یکی دو ترا هم sas
amirlord
August 16th, 2012, 14:01
قراره یه سرور هاستینگ باشه حالا ممکنه تا 1000 تا سایت باهاش بالا بیاد یا اگه نشد با استفاده از مجازی سازی به چندین vps تقصیم و اجاره داده بشه.
والله هزینه ی سروری که قصد خرید دارید خیلی ارزان تر از بودجه شما در میاد . اطلاعی ندارم اما اگر در شروع کار هستید نیازی به خرید سرور اون هم به این بزرگی نیست . اگر خواستید گوگل تاک میتونیم صحبت کنیم در این مورد :)
ernest
August 16th, 2012, 14:05
والله هزینه ی سروری که قصد خرید دارید خیلی ارزان تر از بودجه شما در میاد . اطلاعی ندارم اما اگر در شروع کار هستید نیازی به خرید سرور اون هم به این بزرگی نیست . اگر خواستید گوگل تاک میتونیم صحبت کنیم در این مورد :)
میدونم ولی مقصود کلی اجاره دادنه، میخوام چیزی بگیرم که چند سالی بدرد بخوره
ernest
August 16th, 2012, 14:27
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟
میخوام چند تا مدل مناسب پیشنهاد بدین.
AvalinHost
August 16th, 2012, 15:35
با این بودجه ای که شما در نظر گرفتین پیشنهاد من به این صورت هست و به طور کلی میگم و جزئیاتش رو خودتون انجام بدین:
1- اجاره یک دفتر کار
2- ثبت شرکت
3- طراحی فوق حرفه ای سایت اصلی هاستینگ
4- یک سرور با منابع خوب برای هاست لینوکس
5- یک سرور با منابع خوب برای هاست ویندوز
6- یک سرور با منابع خیلی خوب برای مجازی سازی
7- مابقی پول رو هم تا میتونی تبلیغ کن توی سایتهای معروف.
RezaFH
August 16th, 2012, 16:05
سلام
با این مقدار هزینه میشه 3 یا 4 سرور خیلی عالی Intel Xeon E5 گرفت (E7 از نظر من فقط هزینه ی اضافی هست برای استفاده های عادی)
توی کانفیگ هارد هم استفاده از SSD برای دیتابیس و هارد با 10krpm یا 15krpm برای اطلاعات بهترین نتیجه رو خواهد داشت
برند سرور هم از نظر من بهترین گزینه سوپرمیکرو هست (چون حداقل میدونید از چه قطعاتی استفاده میشه در سرور و هزینه اضافی گزاف هم بابت برند نمیدید)
sheitonakshirazi
August 16th, 2012, 16:31
ولی من شنیده بودم دل اصلا به درد نمیخوره و میگفتن حتما hp بگیر!!!!
من هم با شما موافقم، یه 500 تا 1ترا میخوام ssd بندازم یکی دو ترا هم sas
من فکر میکنم واسه شروع چنین سرور های بسیار یزرگی زیاد مناسب نیست
در مورد سرور های دل هم عرض کنم طبق تجربه ام عرض میکنم بعد دل هم سوپر میکرو بهترین گزینه هست نه Hp !
ernest
August 17th, 2012, 21:56
با این بودجه ای که شما در نظر گرفتین پیشنهاد من به این صورت هست و به طور کلی میگم و جزئیاتش رو خودتون انجام بدین:
1- اجاره یک دفتر کار
2- ثبت شرکت
3- طراحی فوق حرفه ای سایت اصلی هاستینگ
4- یک سرور با منابع خوب برای هاست لینوکس
5- یک سرور با منابع خوب برای هاست ویندوز
6- یک سرور با منابع خیلی خوب برای مجازی سازی
7- مابقی پول رو هم تا میتونی تبلیغ کن توی سایتهای معروف.
والا الان فقط اجاره دفتر یه 30تومن پیش میخواد، سایت هاستینگ هم آماده دارم البته یکم تغییرات میخواد
کلا دو تا سرور میخوام بگبرم با ESXi مجازی کنم یک به 10 بعد اجاره بدم. یکی دوتاشو خودم بردارم واسه هاستینگ
نظر شما چیه در این مورد؟؟؟
Hostpolis
August 17th, 2012, 22:06
عمده سخت افزار و قطعات برای برندها مثل اچ پی و دل و integrator brand ها مثل سوپرمایکرو تقریبا همگن هست و تنها مزیتی که داره onsite support هست که به درد شما در محیط دیتاسنتری نمیخوره.
از شرکت هایی که سرور integrate میکنن سرور تهیه کنید و جایی که به لحاظ کاری به دردتون میخوره کولو کنید.
اگر امنیت دیتا و هاستینگ براتون مهم هست کانادا فعلا بهترین جاست.
اگر کپی رایت براتون مهم هست، کشورهای اروپایی راحت تر هستند.
اگر latency براتون مهم هست و سایت ویدئو ... دارید، ایران بهترین جا براتون هست.
طبیعتا هزینه فعالیت شما بسته به جایی خواهد بود که بازار هدف شما تعیین میکنه. اول کار دقت کنید که کجا و با چه کسی وارد قرارداد میشید چرا که جابجا شدن سرویس کولو یعنی تحمیل هزینه های سرسام آور.
برای جا، علاوه بر نیاز بازار هدفتون به مشخصات دیتاسنتر:
سیستم برق و طراحی برق
نوع مدار برق
ترکیب شبکه برق
سیستم ضد حریق و نوعش
میکس اینترنت
peer های داخل میکس
صاحب آی پی در میکس
latency شبکه داخلی
طراحی level شبکه داخلی
سابقه آی پی ها
...
دقت کنید که بنای کارتون رو جای مناسب قرار بدید.
ernest
August 17th, 2012, 23:17
عمده سخت افزار و قطعات برای برندها مثل اچ پی و دل و integrator brand ها مثل سوپرمایکرو تقریبا همگن هست و تنها مزیتی که داره onsite support هست که به درد شما در محیط دیتاسنتری نمیخوره.
از شرکت هایی که سرور integrate میکنن سرور تهیه کنید و جایی که به لحاظ کاری به دردتون میخوره کولو کنید.
ببخشید منظورتونو متوجه نشدم میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟؟
Hostpolis
August 18th, 2012, 00:09
ببخشید منظورتونو متوجه نشدم میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟؟
دو دسته سرور وجود داره بصورت تجاری:
1- شرکت هایی مثل دل و اچ پی که بورد و شاسی رو خودشون طراحی میکنند و تمرکزشون روی بالابردن کارایی سیستم هست.
2- شرکت هایی که بصورت انبوه قطعات رو برای شرکت های دیگر (کوچکتری) که بصورت محلی (مثلا برای مشتریان خودشون در شهر x) تولید میکنند که این مشتریان کوچکتر قطعات رو خودشون انتخاب و سر هم کنند. سوپرمایکرو و تایتان مثالهای این نوع شرکت ها هستند. و اون مشتریان کوچکتر مثل فروشگاههای مجتمع کامپیوتر رضا یا پایتخت که سیستم جمع میکنند (ولی در مقیاس بزرگتر، مثلا 1000 سرور در ماه)
integrate کردن بصورت تلویحی همون سر هم کردن هست ولی در عمق معنا خیلی فرق دارند.
برای مصرف شما سروری مثل اچ پی یا دل هزینه الکی کردن هست. توی تهران کسی نمیره زانتیا رو تاکسی کنه. البته توی دنیای سرور داستان کمی فرق داره بسته به سطح سواد و عمق جیب کسی که داره سرور رو میخره.
ernest
August 18th, 2012, 00:59
سلام
با این مقدار هزینه میشه 3 یا 4 سرور خیلی عالی intel xeon e5 گرفت (e7 از نظر من فقط هزینه ی اضافی هست برای استفاده های عادی)
توی کانفیگ هارد هم استفاده از ssd برای دیتابیس و هارد با 10krpm یا 15krpm برای اطلاعات بهترین نتیجه رو خواهد داشت
برند سرور هم از نظر من بهترین گزینه سوپرمیکرو هست (چون حداقل میدونید از چه قطعاتی استفاده میشه در سرور و هزینه اضافی گزاف هم بابت برند نمیدید)
درست میگید منم احتمالا یه چیز روی e5-4650l بگیرم. ولی هر چقدر تعداد سرور بیشتر میشه هزینه نگهداری هم بیشتر میشه
حالا 4 سرور عالی میتونید یکی دو مدل پیشنهاد بدین؟؟؟
Hostpolis
August 18th, 2012, 01:04
درست میگید منم احتمالا یه چیز روی e5-4650l بگیرم. ولی هر چقدر تعداد سرور بیشتر میشه هزینه نگهداری هم بیشتر میشه
با جمله شما موافق نیستم. هر چقدر تعداد سرور بیشتر میشه مجموع هزینه بیشتر میشه ولی نسبت هزینه کاهش پیدا میکنه. بنابراین صرفه ناشی از مقیاس داره.
در این انحمن امکان پیشنهاد تجاری نیست. در صورتی که تمایل داشتید می تونم براتون بصورت رایگان وقت مشاوره اختصاص بدم و نسبت به نوع مصرفتون انتخاب های مختلف رو بررسی کنیم.
RezaFH
August 18th, 2012, 01:08
سلام
سری E5-4600 هم فرق خاصی با E7 ها ندارند و به اندازه کافی گرون در میان !
منظور بنده سری E5-2600 بود
مثلا عرض میکنم یک سرور با مشخصات زیر و برند سوپرمیکرو، قیمتی حدود 3500 تا 4000 دلار داره (در انگلیس)
سرور با CPU بالاتر، یا رم بالاتر، یا هارد های متفاوت، قیمت رو بالا خواهد برد
اما از نظر بنده سرور مناسبی هست و میتونه هر نیازی رو جوابگو باشه
ernest
August 18th, 2012, 01:10
دوستان یه چیزی تو این حدود میخوام
دوتا سرور
8core 2.6 up to 3.1)Intel E5-4650L) یا یه چیزی تو این حدود
32-64GB رم DDR3
5 ترا هارد sas
500GB-1TB ssd
raid باشه که چه بهتر
سرعت شبکه واسم خیلی مهمه
سرور با CPU بالاتر، یا رم بالاتر، یا هارد های متفاوت، قیمت رو بالا خواهد برد
اما از نظر بنده سرور مناسبی هست و میتونه هر نیازی رو جوابگو باشه
قیمت خیلی عالیه ولی 2620 و WD 7200 واسه 10 تا vps کم نمیاره؟؟؟
Hostpolis
August 18th, 2012, 01:18
فکر میکنم شما دارید از اونور پشت بام پرت میشید.
1- وی پی اس های شما چقدر منابع نیاز دارند؟
2- نوع کار-مصرف شما چی هست؟
اگر برای مصرف مشابه بقیه افراد این انجمن نیاز به سرور دارید، این سرور زیاد هم هست.
RezaFH
August 18th, 2012, 01:24
هر چقدر تعداد سرور بیشتر میشه هزینه نگهداری هم بیشتر میشه
در مورد این جمله هم بنده با همکارمون موافق هستم
افزایش هزینه در حد چند ده دلار خواهد بود
در حالی که شما چند هزار دلار بیشتر مجبورید خرج کنید !
همچنین یک کار دیگه ای هم که قابل انجام هست برای صرفه جویی در یونیت، استفاده از سرورهای twin و microcloud ها هست (که البته این سرورها جای بحث دارند و برای هر کاری مناسب نیستند)
برای مثال :
4 سرور در 2 یونیت : Supermicro | Products | SuperServers | 2U | 2027TR-H70RF+ (http://www.supermicro.com/products/system/2U/2027/SYS-2027TR-H70RF_.cfm)
2 سرور در 2 یونیت : Supermicro | Products | SuperServers | 2U | 6027TR-D71RF+ (http://www.supermicro.com/products/system/2U/6027/SYS-6027TR-D71RF_.cfm)
توضیحات بیشتر : Super Micro Computer, Inc. - Twin Evolution (http://www.supermicro.com/products/nfo/Twin.cfm)
میکروکلود : Supermicro | Products | Super MicroCloud Solutions (http://www.supermicro.com/products/nfo/MicroCloud.cfm)
ernest
August 18th, 2012, 01:25
با جمله شما موافق نیستم. هر چقدر تعداد سرور بیشتر میشه مجموع هزینه بیشتر میشه ولی نسبت هزینه کاهش پیدا میکنه. بنابراین صرفه ناشی از مقیاس داره.
در این انحمن امکان پیشنهاد تجاری نیست. در صورتی که تمایل داشتید می تونم براتون بصورت رایگان وقت مشاوره اختصاص بدم و نسبت به نوع مصرفتون انتخاب های مختلف رو بررسی کنیم.
خب من که تازه میخوام شروع کنم مجموع هزینه ها برام مهمه اگه زیاد باشه دیگه پیشرفت خیلی کند میشه
پ.خ تون رو هم خوندم حتما تماس میگیرم
RezaFH
August 18th, 2012, 01:41
قیمت خیلی عالیه ولی 2620 و wd 7200 واسه 10 تا vps کم نمیاره؟؟؟
اگر برای سرورهای مجازی عادی باشه، بله
هر هارد دیسک میتونه براحتی 10 سرور مجازی رو جواب بده
ضمن اینکه داخل کیس این سرور میتونید از دو هارد 2.5 اینچ هم استفاده کنید
(هارد های دور بالای 2.5 اینچ یا هارد های ssd میتونن نصب بشن و یک کانفیگ عالی رو برای سرور تشکیل بدن)
ضمن اینکه از هارد های 1 ترابایتی 10.000 دور وسترن دیجیتال هم میشه استفاده کرد که هزینه رو 500 دلار بالاتر میبره (روی 4 هارد) اما ارزشش رو داره از نظر بنده
موفق باشید
ernest
August 18th, 2012, 01:49
فکر میکنم شما دارید از اونور پشت بام پرت میشید.
1- وی پی اس های شما چقدر منابع نیاز دارند؟
2- نوع کار-مصرف شما چی هست؟
اگر برای مصرف مشابه بقیه افراد این انجمن نیاز به سرور دارید، این سرور زیاد هم هست.
دوست من منظورم این نیست که حرف شمارو قبول ندارم، ممکنه همین سروری که دوستمون پیشنهاد میدن بگیرم
ولی میخوام از هر جهت بررسی کنم تا در آینده مشکلی پیش نیاد
اگخ 10 تا وی پی اس هم باشه با e5-4650l به هر کدومشون 2.5Ghz میرسه حالا ممکنه تعداد وی پی اس ها پیشتر هم بشه
یعنی 10 نفر پیدا نمیشن که به این امکانات نیاز داشته باشن؟!؟!؟!
ernest
August 18th, 2012, 01:51
در مورد این جمله هم بنده با همکارمون موافق هستم
افزایش هزینه در حد چند ده دلار خواهد بود
در حالی که شما چند هزار دلار بیشتر مجبورید خرج کنید !
همچنین یک کار دیگه ای هم که قابل انجام هست برای صرفه جویی در یونیت، استفاده از سرورهای twin و microcloud ها هست (که البته این سرورها جای بحث دارند و برای هر کاری مناسب نیستند)
برای مثال :
4 سرور در 2 یونیت : Supermicro | Products | SuperServers | 2U | 2027TR-H70RF+ (http://www.supermicro.com/products/system/2U/2027/SYS-2027TR-H70RF_.cfm)
2 سرور در 2 یونیت : Supermicro | Products | SuperServers | 2U | 6027TR-D71RF+ (http://www.supermicro.com/products/system/2U/6027/SYS-6027TR-D71RF_.cfm)
توضیحات بیشتر : Super Micro Computer, Inc. - Twin Evolution (http://www.supermicro.com/products/nfo/Twin.cfm)
میکروکلود : Supermicro | Products | Super MicroCloud Solutions (http://www.supermicro.com/products/nfo/MicroCloud.cfm)
با این کار کارایی هر کدوم پایین نمیاد؟ یا مشکل داغ شدن بیش از حد؟
مخصوصن اون microcloud
ernest
August 18th, 2012, 02:03
اگر برای سرورهای مجازی عادی باشه، بله
هر هارد دیسک میتونه براحتی 10 سرور مجازی رو جواب بده
ضمن اینکه داخل کیس این سرور میتونید از دو هارد 2.5 اینچ هم استفاده کنید
(هارد های دور بالای 2.5 اینچ یا هارد های ssd میتونن نصب بشن و یک کانفیگ عالی رو برای سرور تشکیل بدن)
ضمن اینکه از هارد های 1 ترابایتی 10.000 دور وسترن دیجیتال هم میشه استفاده کرد که هزینه رو 500 دلار بالاتر میبره (روی 4 هارد) اما ارزشش رو داره از نظر بنده
موفق باشید
حالا به نسبت بقیه سرور های مجازی میخوام کمی قویتر باشه مخصوصا هارد و پهنای باند که به نسبت بیشتر کم میارن و کارایی کل vps ها میاد پایین
4 تا 1 ترا 1000 یا 1500 دور خوبه. میخواستم یه 500 یا 1ترا هم ssd بندازم واسه دیتابیساشون ولی قیمتها خیلی سرسام آوره!!!
RezaFH
August 18th, 2012, 02:45
دوست من منظورم این نیست که حرف شمارو قبول ندارم، ممکنه همین سروری که دوستمون پیشنهاد میدن بگیرم
ولی میخوام از هر جهت بررسی کنم تا در آینده مشکلی پیش نیاد
اگخ 10 تا وی پی اس هم باشه با e5-4650l به هر کدومشون 2.5Ghz میرسه حالا ممکنه تعداد وی پی اس ها پیشتر هم بشه
یعنی 10 نفر پیدا نمیشن که به این امکانات نیاز داشته باشن؟!؟!؟!
سروری که بنده پیشنهاد دادم، 12 هسته اختصاصی داره
معمولا میشه بصورت 1 به 4 تا حدود 1 به 6 از هسته ها استفاده کرد بصورت اشتراکی (یعنی 48 تا 72 هسته اختصاصی برای سرورهای مجازی)
چون هیچ وقت پیش نمیاد سرورهای مجازی همگی بصورت 100 درصد از توان پردازشی استفاده کنند پس مشکلی پیش نمیاد
ضمن اینکه ما برای یکی از مشتریان خودمون دقیقا همین کانفیگ رو خریداری کردیم که درحال استفاده هستند و خیلی هم راضی هستند
با این کار کارایی هر کدوم پایین نمیاد؟ یا مشکل داغ شدن بیش از حد؟
مخصوصن اون microcloud
بستگی به چند چیز داره
اول اینکه در کانفیگ این سرورها سعی میشه از قطعات کم مصرف استفاده بشه
مثلا E3-1200 v2 که فقط 69 وات توان مصرفی دارند یا هارد های جدید وسترن که 6-7 وات هستند
دوم اینکه خود کیس ها دارای فن های قدرتمند هستند که بخوبی از پس خنک کردن سیستم ها بر میاد
سوم اینکه دیتاسنترهای خوب، سیستم های خنک کننده ی قوی هم دارند که همیشه دمای رک ها رو پایین نگه میدارند
مشکل دیگری جز گرما برای این سرورها بوجود نخواهد آمد که با توضیحات بالا فکر کنم جای نگرانی نباشه
حالا به نسبت بقیه سرور های مجازی میخوام کمی قویتر باشه مخصوصا هارد و پهنای باند که به نسبت بیشتر کم میارن و کارایی کل vps ها میاد پایین
4 تا 1 ترا 1000 یا 1500 دور خوبه. میخواستم یه 500 یا 1ترا هم ssd بندازم واسه دیتابیساشون ولی قیمتها خیلی سرسام آوره!!!
اگر بهترین بازدهی رو میخواید، استفاده از همون هارد های 1 ترابایت 10.000 دور پیشنهاد میشه (هارد 1 ترابایت 15000 دور نداریم ...)
هارد های SSD معمولی هم که با میانگین قیمت 1 دلار بر گیگابایت هستند.
ولی هارد های حرفه ای هم که قیمت بالاتری دارند ( 2 تا 5 دلار بر گیگابایت)
سری 830 سامسونگ، و سری 520 و 710 اینتل پیشنهاد میشن (سری 710 حرفه ای هست)
Intel® SSD 520 Series (http://ark.intel.com/products/series/66202)
Intel® SSD 710 Series (http://ark.intel.com/products/series/56579)
کانفیگ های دیگری هم میشه انجام داد
مثل استفاده از هارد های 10 هزار دور در raid 10 با یک raid controller حرفه ای که اگر اشتباه نکنم Adaptec MaxIQ هست اسمش
باضافه هارد SSD Enterprise با حجم 32 یا 64 گیگابایت به عنوان کش که سرعت واقعا بالایی رو به وجود میاره (البته هزینه ها هم طبیعتا بالا میره)
Hostpolis
August 18th, 2012, 02:46
ما تعداد زیادی دستگاه twin و Microcloud داریم.
در صورتیکه تهویه این دستگاهها خوب باشه و به درستی setup بشن، خیلی خوب کار میکنند.
با Microcloud شما 3 یونیت جا میگیرید و 4 آمپر برق تقریبا ولی 8 تا سرور راحت مصرف میکنند.