PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ایجاد یک شبکه خانگی

sina_mech
August 15th, 2012, 15:17
سلام

فرض کنید من 3 تا کامپیوتر a و b و c دارم، یک خط adsl و یک مودم وایرلس با 4 تا خروجی lan.

میخوام کامپیوتر a رو به عنوان سرور قرار بدم. کامپیوترهای b و c هم به عنوان کلاینت. سیستم عامل کلاینت ها، یکی ویندوز xp و یکی ویندوز 7 هست.

میخوام اینترنت وارد کامپیوتر a (سرور) بشه و دو کامپیوتر b و c اینترنت رو از طریق کامپیوتر سرور دریافت کنن و خودشون نتونن مستقیم وصل بشن.

فکر میکنم به اشتراک گذاشتن پرینتر و فایل ها مشکل خاصی نداشته باشه.

از همه مهمتر اینکه میخوام برای کامپیوترهای b و c از طریق سرور این موارد رو اعمال کنم:

1- نتونه از چیز پی ان(!) و چاکس(!) اینا استفاده کنه.(که فکر میکنم با بستن پورت امکان پذیر باشه. ولی کدوم پورت ها؟)

2- بر روی مصرف اینترنت دو کامپیوتر کلاینت کنترل وجود داشته باشه. هم از لحاظ زمانی (مثلاً 1 ساعت در روز) و هم از لحاظ حجمی (مثلاً 500 مگ در روز)

3- بشه تمام سایت هایی که کلاینت ها میرن مونیتور کرد و لینک ها لاگ بشن یه جا.

4- بشه در بعضی مواقع بدون اطلاع فرد، اسکرین کلاینت را دید.

حالا سوالاتم :

1- چه سخت افزار دیگه ای مورد نیاز هست. خودم فکر میکنم یه چیزی کمه! ولی خیلی با مفاهیم شبکه های داخلی آشنا نیستم.
2- در کل، اگر براتون مقدوره ایجاد شبکه با این مشخصات رو برام شرح بدید.
3- چه ویندوز سروری روی سرور نصب بشه؟ فکر کنم 2008 باید باشه، نه؟
4- لطفاً برای کنترل مواردی که گفتم، نرم افزارهایی که به کار میره رو بهم معرفی کنید. خودم لینک و کرک اینا رو پیدا میکنم :)

لطفاً آفر ندید :) قصد من ایجاد یک تاپیک آموزشی بود که قطعاً برای خیلی ها میتونه مفید باشه. میخوام همچین چیزی رو توی خونه راه اندازی کنم و برای من هم ابداً جنبه تجاری نداره و صرفاً برای یادگیری خودم هست. امیدوارم با راهنمایی اساتید، این مطلب به درد خیلی ها بخوره :)

sina_mech
August 16th, 2012, 01:09
آپ ..........؟!

golnar
August 16th, 2012, 18:16
سلام

فرض کنید من 3 تا کامپیوتر a و b و c دارم، یک خط adsl و یک مودم وایرلس با 4 تا خروجی lan.

میخوام کامپیوتر a رو به عنوان سرور قرار بدم. کامپیوترهای b و c هم به عنوان کلاینت. سیستم عامل کلاینت ها، یکی ویندوز xp و یکی ویندوز 7 هست.

میخوام اینترنت وارد کامپیوتر a (سرور) بشه و دو کامپیوتر b و c اینترنت رو از طریق کامپیوتر سرور دریافت کنن و خودشون نتونن مستقیم وصل بشن.

از همه مهمتر اینکه میخوام برای کامپیوترهای b و c از طریق سرور این موارد رو اعمال کنم:

1- نتونه از چیز پی ان(!) و چاکس(!) اینا استفاده کنه.(که فکر میکنم با بستن پورت امکان پذیر باشه. ولی کدوم پورت ها؟)

2- بر روی مصرف اینترنت دو کامپیوتر کلاینت کنترل وجود داشته باشه. هم از لحاظ زمانی (مثلاً 1 ساعت در روز) و هم از لحاظ حجمی (مثلاً 500 مگ در روز)

حالا سوالاتم :

1- چه سخت افزار دیگه ای مورد نیاز هست. خودم فکر میکنم یه چیزی کمه! ولی خیلی با مفاهیم شبکه های داخلی آشنا نیستم.
4- لطفاً برای کنترل مواردی که گفتم، نرم افزارهایی که به کار میره رو بهم معرفی کنید. خودم لینک و کرک اینا رو پیدا میکنم :)

لطفاً آفر ندید :) قصد من ایجاد یک تاپیک آموزشی بود که قطعاً برای خیلی ها میتونه مفید باشه. میخوام همچین چیزی رو توی خونه راه اندازی کنم و برای من هم ابداً جنبه تجاری نداره و صرفاً برای یادگیری خودم هست. امیدوارم با راهنمایی اساتید، این مطلب به درد خیلی ها بخوره :)

سلام
من کم تجربه ام، اما در همون حد دونسته هام کلی تایپ کردم براتون، تازه یادم اومد شما domain میخواین نه workgroup .

اما فکر کنم برا سوال اولتون یه سوییچ لازم دارین، حالا اگر مودمتون قابلیتش رو داشته باشه کافی باشه (ولی دیگه اینترنت همزمان ندارین!)
کابل هم لازم دارین.

موفق باشین.

Mostaan Gholami
August 17th, 2012, 15:36
سلام

حالا سوالاتم :

در مورد گزینه 1 :
باید ببینی شرکت توسعه دهنده اون **** یا هر چیز دیگه ای از چه پرتی استفاده می کنه معمولاً 808 هست ولی بعضی از شرکتها هم تغییر می دن پس نمی شه قطعاً گفت کدوم پرت می شه
گزینه 2:
بله نرم افزار در این زمینه خیلی خیلی زیاده internet meter محبوب ترین نوع این نرم افزارهاست
گزینه 3 :
در این مورد هم با نصب نرم افزار سرور کلاینت مثل نت اسکول یا هرچیزی می شه این کار رو همراه با گزینه 4 انجام داد

در مورد سوالات :
1. اگه تعداد سیستماتون زیاد می شه به مرور زمان سعی کنید از حالت باس استیشن در بیاید و از طریق یک هاب یا وایرلس شبکه ایجاد کنید تا مشکل قطعی و نوسان نداشته باشید
2. ایجاد شبکه خطی که 3 تا کامپیوتر به صورت یک سیم به هم وصل بشن امکان داره اما هزینه قابل توجهی داره ! و پیکربندیش سخته براتون چون شما آشنا به مفاهیم شبکه نیستی