PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کارنکردن میکروتیک در دیتا سنتر ovh

mr.john316
August 15th, 2012, 15:15
سلام دوستان عزیز
مدت کوتاهی است که از این دیتا سنتر سرور گرفتم ،
بعد از Virtual کردن سرور و نصب میکروتیک بر روی یکی از این وی پی اس ها به مشکل عجیبی برخوردم
طبق راهنمایی های دوستان عزیز میکروتیک را نصب کردم و آپی OVH را بر روی آن set کردم
میکروتیک اینترنت دارد و یوزر هایی که با pc به PPTP این vps وصل میشوند هیچ مشکلی ندارند ( فقط در وب سایت YOUTUBE هیچ ویدویی را نمیتوان دید ، به جای ویدئو برفک نمایش میدهد!!! )
اما مشکل اصلی اینجاست که تمام پوزرهایی که iPhone یا Android یا تبلت دارند فقط کانکت می شن اما هیچ send/recive انجام نمیشه ! ( انواع Encryption ها رو چک کردم اما فایده ای نداشت )

لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ، اگر لازم باشه هزینه هم بابت راه اندازی مجددش پرداخت میکنم
ورژن ماکروتیک هم 5.19 است.

DVBBaz
August 15th, 2012, 16:40
یوزر رو چطوری تعریف می کنیم ....
منظورم اینه از یوزر من و با ibsng استفاده می کنید ؟
این مشکل احتمال می دم که از کانفیگ میکروتیک باشه ....

mr.john316
August 15th, 2012, 16:50
فعلا برای یوزرها از خود میکروتیک استفاده می کنم ، جالب ایجاست که روی همین سرور یه vps دیگه راه انداختم که روش Squid راه اندازی کردم و با IBSng لینک کردم کاربران این VPS هم نمی تونند کلیپ های YOUTUBE را ببینند .

majidisaloo1
August 15th, 2012, 16:58
چرا 3 تا تاپیک زدین؟

مدیران احتمال داره اخراجتون کنند

این مربوز به ovh نمیشه
از کانفیگتون هست

mohamad2314
August 15th, 2012, 20:19
منم این مشکل رو سرور ovh دارم راهی بزای رفعش نیست

serverstar.ir
August 15th, 2012, 23:25
ما هیچ مشکل و محدودیتی نداریم تنظیمات شما مشکل داره