ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای لغو دامین چه مدارکی باید بفرستم؟

host-host
August 15th, 2012, 12:11
می خوام دامین ir خودم رو لغو کنم.

توی ایمیل که برام اومده این مطلب نوشته شده:

لطفا انصراف کتبی خود را از این دامنه به صورت امضا شده به شماره ۲۲۲۹۵۷۰۰ ارسال نمایید.
برای اشخاص حقیقی ارسال کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی ارسال متن انصراف بصورت رسمی در سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل و کپی روزنامه رسمی الزامی است.
هزینه انصراف نصف واحد یا معادل: ۳۶/۰۰۰ ریال است.

واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎
من شخصیت حقیقی هستم، الان فقط باید کپی کارت ملی رو فکس کنم یا باید یه متن برای انصراف هم بنویسم؟

لطفا توضیح بدید.

bia2znd
August 15th, 2012, 12:45
یک متن انصراف نیز باید بنویسید ، فکر کنم اون مبلغ 3600 نیز باید بپردازید

ccm
August 15th, 2012, 13:26
باسلام
شما متن انصراف رو بنویسید و با گوشی ازش عکس بگیرد و همراه با عکس کارت ملی به آدرس ایمیل ایرنیک info@nic.ir بفرسید
عکس رو تا حالا از قبول کردند. تو متن انصراف حتما شناسه کاربری ایرنیک و شماره ملی و آدرس دامنه رو ذکر کنید و یه امضا کنید.
رابط مالی دامنه خودتون هستید یا شرکت دیگه ای
چون اگه شرکت دیگه باشه فکر کنم برای لغو دامنه هزار تومان پرداخت بشه !
سوالی بود در خدمت هستم

host-host
August 15th, 2012, 14:11
شما متن انصراف رو بنویسید و با گوشی ازش عکس بگیرد و همراه با عکس کارت ملی به آدرس ایمیل ایرنیک info@nic.ir بفرسید
توی ایمیلی که برام اومده نوشته کپی کارت ملی رو فکس کنید. حرفی از ایمیل زده نشده.
اشخاص حقوقی باید متن بنویسن.

رابط مالی دامنه خودتون هستید یا شرکت دیگه ای
رابطهای مالی، اداری و... رو روی خودم تنظیم کردم.

Maya
August 15th, 2012, 14:30
یک متن بنویسید و به میل info@nic.ir ارسال کنید

ccm
August 15th, 2012, 15:06
باسلام
بیشتر کاربر های حقیقی دستگاه فکس ندارند (مثل من) باید یا از طریق برنامه های جانبی روی fax modem فکس ارسال کنن یا با نرم افزار های اینترنتی مدارک رو بفرستند.
من همیشه متن مورد نظرم رو می نویسم با گوشی (2 مگاپیکسل) عکس می گیرم و همراه با عکس شناسنامهم می فرستم به آدرس ایمیل ایرنیک info@nic.ir و به سرعت جواب می گیرم

درباره رابط مالی هم خدمتتون عرض کنم
شما می تونید شرکتی رو رابط مالی قرار بدین و هم با قیمت خیلی ارزون نسبت به قیمت ها درج شده در ایرنیک دامنه ثبت و تمدید و حتی هزینه لغو دامنه رو پرداخت کنید
مثلا تو سایت سامانه ثبت آنلاین دامنه آی آر - پشتیبانی (http://www.systemnic.ir) عضو بشین و تو ایرنیک رابط مالی و صاحب امتیازتون رو بزارید "نمایندگی ها" و از این به بعد از طریق همین سایت آدرس اینترنتی رو با قیمت 3600 ثبت ، تمدید و هزار تومان دامنه رو حذف کنید

سوالی بود در خدمتم