ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به يك شريك برنامه نويس نيازمنديم

cup
August 15th, 2012, 10:33
سلامبه يك شريك كه برنامه نويسي php بلد باشه جهت شراكت در راه اندازي يك سايت نيازمنديم. البته 80 درصد كار انجام شده ولي چند تا مشكل كوچك و بزرگ داره كه براي حل اون ها نيازمند يك شريك آشنا به برنامه نويسي هستم.آدرس سايت:g o l h a . in fo

rezaonline.net
August 15th, 2012, 15:08
این سایت جوملاست .

cup
August 15th, 2012, 15:41
بله با جوملا ايجاد شده البته مشكلاتي دارد كه هنوز حل نشده

Maya
August 15th, 2012, 15:47
در صوتیکه خواستید میتونید با شرکت ما در تماس باشید
موفق باشید

cup
August 15th, 2012, 16:48
در صوتیکه خواستید میتونید با شرکت ما در تماس باشید
موفق باشید
براي شما پيام خصوصي ارسال شد

cup
August 17th, 2012, 12:36
نبود كسي؟

rezaonline.net
August 17th, 2012, 13:33
شما یک برنامه نویس میخواهید که با جوملا کار کند و با اون ادد آنی که نصب کردید آشنا باشد .
در انجمن های جومفا ، جومینا و ... بگردید .

fe-site
August 17th, 2012, 13:54
باید بیشتر توضیح بدید
شاید بتونم کمک کنم

cup
August 20th, 2012, 16:20
باید بیشتر توضیح بدید
شاید بتونم کمک کنم
مثلا در بخش گروه هاي سايت "مدير هر گروه " مجوز حذف پست هاي ساير كاربران عضو گروه را ندارد و من نمي دونم كجاي برنامه نويسيش بايد تغيير ايجاد كنم و چه تغيير ي بايد ايجاد كنم تا "مدير گروه " امكان حذف پست ها و مطالب ساير كاربران عضو گروه را داشته باشد.

يا مثلا مي خواهم در قسمت گروه ها هر پستي كه ايجاد مي شود يك لينك به اون پست وجود داشته باشد در حالي كه الان فقط كل گروه داراي لينك اختصاصي هستند نه پست هاي گروه و....

اگه بتوانيد به من كمك كنيد درصدي ا سهام سايت (از 5 تا 49 درصد ) سايت به فرد كمك كننده داده مي شود