توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل vmware یا vsphare راهنمایی کنید؟!
kargaranmashgholekarand
August 15th, 2012, 01:58
یه سوالی داشتم من برای سایتم به مشتری میخوام پنل vsphare بدم که از نسخه client بتونه ریست خاموش و نصب ویندوز انجام بده
حالا سوالم اینه که من وقتی این دسترسی ها رو برای یوزر فعال میکنم و یه یوزر مثلا وقتش تموم شده و سررسید رو پرداخت کرده و ساسپندش کردم خود یوزر از پنلش میتونه از ساسپند در بیاره
حالا کسی میتونه راهنمایی کنه که بتونم ریست ، خاموش و نصب ویندوز و را به مشتری بدم ولی ساسپند و مواردی که مربوط به یوزر نیست فعال نباشه ؟
YazdData
August 15th, 2012, 02:42
بهتره همزمان با ساسپند کردنش پنلش رو هم disable کنی یا اگه چند تا سرور داره پرمیژنش را از سرور ساسپند شده برداری.
MagicVps.Com
August 15th, 2012, 03:07
خود پنل وی ام ور میشه گفت از لحاظ امکانات کاملترین پنل هست ولی حالت اتوماسون نداره که بتونه خودش اتوماتیک ساسند و ان ساسپند کنه بصورت مستقیم مگراینکه از مازول اینکار استفاده کنید که هم یکسر ی موادر که مهم هست مثل کنسول مدیرتی اونها ندان همچین بحث مهتر بحث امنیت هست که به نظرم همون پنل وی ام ور استفاده کنی بهتر هست
اون اون مورد که نتونه خودش دوبارره بزنه روشنش کنه
توی رولها یکی هست به اسم نو اکسس بعداز اینکه خاموش کردین اون بزنید و اون دسترسی را براش انتخاب کنید ب که دیگه از طریق پنلش نتونه روشن کنه اگر این امکان داشته باشه بعداز پرداخت رونش کنه قبلاز پرداخت هم شما خاموش کنی میره روشن میکنه